Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Jozinka
adelain
| 23. 3. 2010 20:11
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
kdyby si napsala po třech měsících.. ale dnech? to teda nevím.. je pravda, že když už jsem ho brala delší dobu, tak už ty účinky takové nebyli.. ale takhle.. to zírám teda.. 
nevim no, ještě jsem se nevážila.
Doufám že taky tak dobře jako to jde vám, co jsem tady četla
ono řešit doma kilča s manželem nebo přítelem.. asi moc nejde, i když je pravda, že ten můj si to často vyslechne... ale vidím takovej ten výraz.. hmmm... a proč mi to jako říká.. 

a to nechceme. Takže á doporučuju jíst opravdu i se sibutraminem 5x deně, zdravě,ale opravdu jíst i když nemáte chut nebo has, protože sice je pěkné zhubnout za měsíc 5kg, ale jak zkončíte tak je to šupem zpátky, takže já doporučuju tak 2-3 kg měsíčně jinak je to k ničemu a rychle se to vrátí zpátky
.Držim všem pěstičky a sobě taky jsem odhodlaná od čtvrtka najet na zbyteček sibutraminu, který mi tu zbyl
jsem hamba vím ,ale chtěla jsem kompletně porušit co se dá ,abych mohla nasadit berličku a začít nanovo a doufám, že to pak pujde o to rychleji. Mimo to jdu po 3 letech ve čtvrtek zpět do práce, tak to bude taková honička, že by v tom byl čert aby se ta váha nepohla, samozřejmě směrem dolu, nahoru v poslední době leze dost často
. no jo jsem lemra líná ,ale já e polepšim slibuju