Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

sibutramin
| 24. 3. 2010 21:57
Ahoj holky, tak si čtu Vaše další příspěvkya věřím tomu, že sibu zabere i na mě, já mám totiž největší hlad za celý den tak v sedm večerje to hrůza já vím, ale prostě celý den kolotoč doma okolo dětí, no a večer mám prostě klid a dostanu neovladatelný hlad.Zkusím tedy tabletu vzít až v poledne a myslíte, že by to mohlo zabrat, abych v těch sedm už nejedla?
pro pirlen
terka07
| 24. 3. 2010 21:21
subitramin je oc collette odzkušený není to podvod většina z nás ho má od ní, mě funguje aspoň co jsem zkusila, chutě omezí teda aspoň mě, taže noční jezení nehrozí, stačí si ho místo ráno dát až v poledne. A jiank ještě můžu nabídnout krémíky na hubnutí, mrkněte výš do příspěvků a nebo ke mě do deníčku
Dokážeme to...
Ivikiwi
| 24. 3. 2010 21:21
Tentokrát si věřím na 120%. Dokážeme to s pomocí berličky. Budeme se podporovat a půjde to lépe. Tady je to fain, nestdím se napsat jaké jsem žrací čuně, protože mám pochopení u stejně postižených..
baculkou navždy????
pirlen
| 24. 3. 2010 21:09
Já už se nenávidím,nestydím se najíst v noci mám prostě hlad.Špatně spím už 15 let po rozvod.Chci vyzkoušet vše cvičení mi nepomůže v práci jsem též v pohybu.
pirlen
Ivikiwi
| 24. 3. 2010 20:52

Ahojky já jsm tady taky skoro nová. Sibu mám od cloette,zrovna s ním začínám, protože ale mám všší tlak, tak zkouším opatrně.. Všichni ho vychvalují tak uvidíme, je to moje asi poslední naděje,jinak budu tlustá už do smrti.nemám totíž vůli ovládnout chutě a ty prý sibu utlumí..
hubnutí
pirlen
| 24. 3. 2010 20:46
Ahojky děvčata,jsem tu teď nová.Potřebuju nutně zhubnout,přibrala jsem za rok 8 kilo.Měřím 160cm a vážím 75kg.J e mi 52 let.Trochu sportuji, ale váha mě obtěžuje,při pohledu do zrcadla katastrofa.Ráda se moderně oblékám,ale nic na mě pěkného nemají,velikost XL nestačí.Mám zájem o sibutramin 20mg.Adipex a Meridii jsem brala ale bez úspěchu Lenka
jozinka
Ivikiwi
| 24. 3. 2010 20:43
Asi ho polknu celý,ale od malička mám s velkými prášky a jejich polykáním problém.Vymýšlím si co? Já se na sebe zdravě naštvala, co se mi povedl pěkný kousek....chodím na sladké a hl.čokošku v noci..beru si jí i do postele..no a týden zpátky jsem usnula a čokoška byla na prostěradle a na peřinách..tak snad už nikdy jsem pěkný čuně..
sibutramin 20mg
pirlen
| 24. 3. 2010 20:38
Dobrý večer,mám zájem o sibutramin 20mg,jaá je cena na měsíc, dik Lenka
mlsání..
jozinka
| 24. 3. 2010 19:54
Buďte v klídku holky.. já taky neumím slupnout kousek, nedej bože jeden čtvereček čokolády.. terka07 by mohla vyprávět, jak často slyší, že večer na posezení slupnu kbelík zmrzliny na posezení.. a sama.. a jak mi chutná... no prostě tělo si řekne o to, co chce... tak že.. občas se snad nic nestane.. myslím si..
ivikiwi
jozinka
| 24. 3. 2010 19:53
tak nevím.. myslím si, že co je důležité je to co je uvnitř.. ale těžko říct.. a proč ho nechceš dlabat celej?
??
Ivikiwi
| 24. 3. 2010 19:43
Ještě malý dotázek zkušenějším...nevadí,když budu ty kapsle vysypávat do vody a nebudu je polykat celé?
tlak
Ivikiwi
| 24. 3. 2010 19:35
Děkuji za postřehy a za názor. Možná máš pravdu a ráno zkusím celý a uvidím.
tlak
terka07
| 24. 3. 2010 19:28
Já chci jen k tomu tlaku a sibutraminu, já mám talk hodně nízký tak jem si řikala, že mi to aspoň tlak zvedne a ono houby, tlak se mi při užívání ještě snížil, takže mi byla pořád zima a hodně velká Takže já bych zkusila opravdu jeden celý když to bude po troškách tak to je na nic, jeden prášek tě nezabije a uvidíš jak ti bude, neboj se a zkus to známá má taky tlak nižší a je na tom jak já , taky jí tlak snižoval tak uvidíš třeba to bude zrovna dobrý.
Ahoj
Ivikiwi
| 24. 3. 2010 19:09
jasem taky nová a jsem zvědavá jestli to na mě zabere nebo budu mít opět trpaslíka který vyrote..
Ahoj
Ivikiwi
| 24. 3. 2010 19:06
říkáš kousek si lupnout? tak to vážně neumím. kousek si lupnout znamená sež..celou na posezení nebo na poležení. zítra začínám cvičit, tak uvidíme jak mi 158 pokus zhubnout vyjde..přeji všem holkám aby jim to tentokrát vyšlo.
všem vám dámy..
jozinka
| 24. 3. 2010 18:56
Vítám tu všechny nové holky i ženy... a doufám, že hubnutí půjde dobře, raději pomalu, ale ať to jde... co se chutí týká, občas to nejde ovládnout, nebojte, ono se jednou za čas nic nestane... vlastní zkušenost.. samozřejmě, nesníst 5 čokolád na posezení, ale .. když ta chuť je tak si kousek lupnout, proč ne... ono to nějak půjde.. nebojte... a co se těch zdravotních potíží týká.. tak s tím zkušenost bohužel nemám... tak že nevím.. ale raději opatrně.. tak že hubnutí zdar..
Ahoj
Ivikiwi
| 24. 3. 2010 18:13
Musím se Vám přiznat. Jsem srabik. Jak jsem již psala,mám vysoký tlak a moc chci vyzkoušet sibu. Už ě dny se přemlouvám polknout,ale moje zřejmě hypochondrie nebo co já nevím mě v tom brzdila. Tak dnes dodajíc si odvahy jsem rozloupla tobolku, a čtvrtku prášku nasypala do pitía vypila. No hurá....Tak si takhle zkusím zvyknout až pak do mě půjde celý prášek. Kdybych byla stopro zdravá,nebo kdybych tady natrefila na někoho kdo je na tom zdravotně podobně jako já a má sibu vyzkoušený tak bych to asi tak neřešila..tak třeba jsem vás rozesmála
Sibutramin
Carin
| 24. 3. 2010 14:28
Ahoj,
jsem mezi vámi také nová, beru Sibu 5 dní a závidím vám všem co nemáte skoro žádný vedlejší účinky, protože mě co se týče omezení chuti k jídlu a pocitu nasycení funguje výborně, takže bych se ho nerada vzdala hned v začátku. Ale je fakt co jsem tak pročítala, že na každého to působí jinak. Hodně z vás píše o nespavosti to já spím ja dudek, včera jsem dokonce vytuhla už po 20hod. u televize a akorát se přesunula do postele a spala až do zazvonění budíku. Ale mám jiný věci a to mě docela děsí, co to beru tak mám takový pichlavý bolesti na hrudníku až jako tlaky, bojím se aby to nesouviselo nějak se srdcem. Třeba je to i jen přechodný, máte s tím některá zkušenosti. Díky za radu.
sibutramin
| 24. 3. 2010 13:36
Ahojky Adelain, mockrát díky za odpověď a věřím tomu, že na mě sibu také zaberea určitě se ještě ozvu.
Užívejme sluníčka a schazujme kilíčka
zvyk
kerol
| 24. 3. 2010 13:02
Tak já už beru sibu šestý den a je to fajn.Žádný chutě a hlad jenom žízeň.Ale první dva dny jsem se přistihla že šahám po mlskách jenom ze zvyku a ani na ně nemám chuť,tak jsem je vždy zas položila a kupodivu mi to nevadilo,a to jsem byla hodně mlsná.Čokoládičky,sušenky,večer kýbl kakaa atd.
Mám zatím dole jen kylo,ale cítím se dobře ,lehčí a mám víc energie.Přeju všem ať jim to taky funguje.Sibu zdar špeku zmar
adelain
| 24. 3. 2010 11:59
Ahojky, ano je tam prášek, proto jsem to opatrně rozdělila a půlku nasypala do pití a tu druhou odpoledne, ale teď jak ustoupily veškeré vedlejší účinky je jím v celku 1 ráno.
sibutramin
| 24. 3. 2010 11:35
Ahojky, jsem tu holky mezi Vámi nová, sibu beru třetí den, tak uvidíme, jestli půjdou kilča dolů, zatím žádné účinky ani změny nepozoruji, ale moc by mě zajímalo jak jde tableta sibu rozdělit na půl, když je to kapsle a uvnitř je sladký prášek? Myslím, že o tom psala Adelaine. Já zatím mám pořád stejnou chuť k jídlu, tak doufám, že to přijde.
Moc Vás včechny zdravím
sibutramin
1petulka
| 24. 3. 2010 11:06
Zdravím všechny,
jsem tady nová.Dneska jsem začala brát sibu. Tak uvidíme..
Tak já nevím:)
weja
| 24. 3. 2010 10:31
Ahoj holky. Dnešní ráno jsem strávila pročítáním si vaší diskuze a rozhodla jsem se k vám přidat
Je mi 21 let, studuju vysokou školu a překvapivě mám problémy s váhou. Od malička jsem byla cvalda, chodila jsem i do kurzů Diany, kde jsem sice zhubla 15 kg, ale během roku sem je nabrala zpět. Nyní vážím 93 kg! (Fuj, ani sem nevěděla, že to vypadá tak strašně napsaný )

Chtěla bych už konečně se sebou něco udělat, baví mě jíst zdravě, ale nevydržím u diety dlouho, zapisuju si do deníčku, vážím..ale vždy tak jeden den
Zaujal mě lék Sibutramin.. ale chtěla bych popravdě vědět, jaké s ním máte zkušenosti a také kolik stojí (přece jenom sem chudý student)
Už kruci musím se sebou něco udělat, jinak budu lízt kanálama
Budu se těšit an vaše odpovědi, přeju krásnou středu, já jdu studovat
a je to tu
terka07
| 24. 3. 2010 08:09
dneska nic o hubnutí, ale musim se s váma podělit, dneska jsou naší Terče tři, ráno jsem jí odvedla do školky kam zítra nastupuje a představte si, nechtěla jít dom tak si jí tam učitelka na dvě hodky nechala, mrška malá ani se nerozloučila tak mám takový pocit, že to její chození do školky nesu hůř než ona a co teprve zítra až nastoupím do práce . No né že bych se netěšila to jo ,ale je to hrozně divný, najednou zjištuju, že už ani ta malá mě nepotřebuje mít za zadkem no je fakt, že aspooň ted budu mít víc času na sebe, pokud se to teda dá tak nazvat to moje chození do práce. Ach jo to je den
jozinka
adelain
| 24. 3. 2010 07:50
No právě začíná se oteplovat, tak to aspoň člověka žene kupředu
Mě partner v únoru odletěl do Afganistánu na půl roku, tak mám hroznou motivaci ho překvapit
Tak se nehodlám vzdát
všem..
jozinka
| 24. 3. 2010 07:43
Holky nebojte, zmákneme to.. ať s berličkou nebo bez ní.. nesmíme se vzdávat.. počasí bude naším velkým pomocníkem, doufám to sluníčko člověka neuvěřitelně nabíjí energií.. teda aspoň u mě to tak funguje...
a do léta je času dost ne? a když to nebude do léta, tak to bude holt později, z toho bych hlavu nedělala... tak že kilčům zdar..
ZUZKA0
adelain
| 24. 3. 2010 05:46
To já právě také, do jídla jsem se musela nutit a na to, že jsem dva dny nespala jsem kupodivu nebyla unavená , ale prostě třetí den jsem zkusila prášek dát na půl, půlku ráno a půlku odpoledne a najednou ten den jsem spala sice asi jen 4 h, ale spala a další den už standartně. Bušení srdce 4 den zmizelo uplně a dnes je to 8 den, co beru Sibu a vedlejší účinek to nemá žádný, ale bohužel i ten hlad se vrátil celkem do normálu a bříško kručí Jinak na cm to jde sice doooost pomalu, ale jo, ještě aby ne 5x týdně cvíčo :D
Nechám se překvapit Teď jsem si cvičením zmohla koleno, tak jsem musela krapet polevit. Jinak po obvodu se budu měřit příští týden, tak jsem taky zvědává jestli mé snažení se projeví
Tak držím všem palečky, kteří také začínají, snad to zvládnem
Adelain
ZUZKAO
| 23. 3. 2010 21:21
Ahojky, tak ja mám ten istý problém ako Adelain, zdravá výživa, cvičenie, predtým meridia a nič. Teraz mám mesiac sibu ide to konečne dole, žížu mám uplne neskutočnú, jídlo musím do seba vyslovene tlačit, akurát sa mi nejak motá hlava, už dlhšie to som mala aj pri meridii a teda čo ma najviac trápi nejak nespím a ked tak , tak dost mizerne a to som ja neskutočný spáč takže som dost unavená
mrška váha
terka07
| 23. 3. 2010 21:11
tak já jen chci popsat, co se stalo mě, já jsem ze začátku hubla docela rychle, pak se to tak po 4 měsících začlao zpomalovat a po půl roce se váha zasekla a holky držela se jako klíště 2 měsíce pak se to zas na chvíli pohnulo a zase zastavilo a přesně at jsem dělala co jsem dělala tak se nic nedělo. Ale časem jsem zjistila, že i když váha stojí, tak obvodově jsem šla pořád dolu, takže podle mne je lepší se měřit v pase a přez boky než vážit, váha dokáže pěkně sebrat chut do dalšího boje

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
..Magda
6. 6. 2025 09:38
73455
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55