Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Nechce sex, nemá na něj prý chuť
DiskuzePřidat názor
anonym
| 25. 12. 2013 11:59
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
nebo si myslím že sem ji třeba už omrzel... ale nechtěl bych o ni přijít jen kvuli ***u.

a na moje pesimistické řeči nehleď... :)
Take se k sobe prave dost hodime, jen ten *** chybi. taky se snazim, hladim ho a on mi da normalne treba ruku pryc. Vim, ze ho to vzrusi ale prsote asi nechce, nevim proc. Pripadam si jako bych to po nem chtela denne a trikrat ale tak to vubec neni. Myslim, ze *** je dulezita soucast vztahu a bez nej byt nejde. Nejsem zadna nimfomanka(ikdyz si tak kvuli nemu nekdy pripadam ale rekla bych, ze to tak casto ani nechci nebo se spis uz ani nesnazim), pripadam si fakt hloupe a nekdy kvuli tomu nemuzu ani usnout, trapi me to. rikam si, ze se to snad vyresi tim, ze se budeme co nevidet stehovat...ze je jen ve stresu..
. Bohužel jsou v knihovně rozpůjčované a je řada rezervací, ale často nakukuju, jestli už se nějaký svazek neuvolnil, tak snad na to brzy dojde, protože mám takový pocit, že bych po té knížce měla sáhnout
On jí někdy neurvaje pošle do háje ...
Mrzí mě hrozně, ale že sám nezačne... A zvyknout si a přijmout to? Nevím.. to bude chtít ještě víc než těch 5 let.