Diskuze
Zpět na výpis diskuze
endometrioza
DiskuzePřidat názor
Atka11
Lindule
| 5. 2. 2008 12:59
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
A to Ti jen tak řekli, že máš odejít??? Než takové kolegyně, tak to je lepší najít si něco jiného. Však ony poznají, jaké to je, až budou potřebovat podporu druhých. Všechno se jim to vrátí.
. Ani po odebrání vajíček mi ta bolest nepřišla nějak extra velká. S endometriozou jsem zažila o hodně větší.
. Asi i kvůli tomu, že jsem byla poslední před polední pauzou a všechny sestry se dekovaly na oběd.
Zítra jdu do sterilní poradny, tak jsem zvědavá, jestli se už konečně vrhneme na další IVF.
Linda
!CHODILA JSI BĚHEM IVF DO PRÁCE?JAK JSI SNÁŠELA HORMONY?
) syndrom a Petr je adoptovaný(nevíme, co a jak v jeho rodině). Takže je to o nervy.Měli by zjišťovat, jestli máme v pořádku a správný počet chromozomů a tak. Jestli bude něco KO, tak se s tím už bohužel nedá nic dělat. Takže buď a nebo. Ale co, dokud nemáme výsledky, snažíme se přírodní cestou a pak se uvidí.
!Jenže nic ani po roce a tak jsem šla na laparo to jsem prodělala v roce2007 a zase se snažili sami!No a pak teda v prosinci ivf 21.12.vyšlo to akorát na svátky,tak jsem doufala,že by to byl ten nejkrásnější dárek!Neustále jsem počítala kolik ještě dní,než si udělám test
NEBOJ,ZVLÁDNEM TO UVIDÍŠ!JAK JE TI DNESKA?MY TO ZKOUŠELI JAKO SAMI A HROZNÝ!HODNE JSEM KRVÁCELA PO STYKU BOHUŽEL!TAK MÁM UŽÍVAT ANTIK.NEŽ,PUJDEME NA DALŠÍ IVF.TO JE V BŘEZEN-DUBEN!CO VY?UŽ NECO VÍTE?NEVÍM JESLI JSI TO NEKDE PSALA,ALE JAK DLOUHO SE SNAŽÍTE? RENATKA-KRÁSNÁ FOTKA,HLAVNĚ TEN BACIL-TEN BYCH BRALA!
Takže po odeznění bolestí si vynadám a jedu dál. Už aby nám konečně z té genetiky zavolali.
BUDU NA TEBE MYSLET AT SE TO PODAŘÍ!TAKY MAM LOŽISKA NA STĚNĚ DĚLOHY,NA VAJEČNÍKU,NA STŘEVECH!NĚKDY MÁM POCIT,ŽE JE MÁM I NA MOZKU
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!