Diskuze
Zpět na výpis diskuze
endometrioza
DiskuzePřidat názor
lindule
naomi
| 22. 5. 2007 12:11
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Mám ještě větší bolesti, které jsou hlavně v oblasti zad a konečníku. Minulý týden jsem musela vyhledat znovu pomoc v nemocnici. Bolestmi jsem nevydržela a tak trochu jsem se psychicky bolestí sesypala. Lékaři mi natvrdo sdělili, že se s tím budu bohužel muset naučit žít. Doporučili mi co nejdříve otěhotnět, ale když si tak čtu příspěvky ostatních žen, obávám se, že to není 100%. Teď jsem doma v neschopnosti. Navštěvuji psychologa a ambulanci bolesti a lékaři se mi snaží najít léky, které by mi ulevili od bolesti a zároveň mi pomohli na duši. Musím po pravdě říci, že jsem nikdy nečekala, že by mě bolesti mohli dovést až takhle daleko. Je mi 32 let, jsem cvičitelka aerobicu, myslím si, že i pohledná a atraktivní ženská, ale za ten poslední měsíc se ze mě stal úplně někdo jiný.... Jsem zoufalá bolestí. A to jsem minulý týden nastoupila do nového zaměstnání, kterého se budu muset zřejmě vzdát. Který zaměstnavatel by trpěl někoho, kdo chodí po lékařích ve zkušební době a není schopen na plno pracovat. Tak takhle se mnou endometrioza v posledních několik dnech zamávala. A věřte mi, je mi opravdu z toho všeho mizerně.......Pokud by jste mi chtěli nějak poradit, nebo jen tak si popovídat, můžete psát na email:klara.ledvinova@centrum.cz. Co si budeme říkat, kdo endometriozu opravdu nepoznal......nemůže pochopit...... Držím všem palce. Ahoj Klára