Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Léčitelé duše,těla,zkrátka všeho co bolí.....
DiskuzePřidat názor
andílci
anonym
| 15. 10. 2008 11:24
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Děti svět vnímají úplně jinak než mi a bezelstně. Nux, já když jsem byla malá tak jsem nevědomky večer používala představy k uklidnění mysli. Představoval jsem si jak sedím doma u krbu, oheň plápolá a venku fičí vítr a mně je příjemně a sladce jsem usnula. Taky jsem se každý večer v posteli modlila k andílkům, proč to nedělám teď? Nevím asi se mi duše zaplnila nesmyslnostmi a zapomněla na krásu a nevinost - nevím. Ani nevím kdo mi o andílkách říkal, protože doma se o tom nemluvilo a byla to pro ně blbost a já je přesto cítila.

Tak je snad nějak přitahuje.Je hodný ,ochotný a ženský na něj letí. Ale chudák jeho manželka. Tak nevím co si o tom mám myslet. Co to ta aura vyjadřuje.

Pak na to úplně zapomněl. Dnes už dávno nemá tu schopnost. Nedostal možnost ji rozvíjet, tak zanikla.
já to nemám ještě tak zmáknutý jak ty a Mandragora,tak se nechám ráda když tak poučit
Já afirmace nikdy nezkoušela. Přes svoji kritičnost bych se dostávala těžko, proto já ani nemůžu dělat klasické psychologické postupy, léčení, protože má mysl je příliš selektivní a kritická. Já na sebe musím "od lesa".