Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Alunka
NoOne
| 28. 6. 2009 22:57
Ahoj Alunko, právě jsem se prokousala diskuzí od středy... co zajít na obezitologii?? tam by ti to přece napsali... Nevzdávej to, u doktora také záleží jak se vyspí...
Martina72
NoOne
| 28. 6. 2009 22:50
Ahoj Martino, tohle neznám, já měla návaly, zimnici, deprese - brečela jsem 2 dny jako idiot, motání hlavy, pocení, nespavost a žízeň. Vše přešlo po cca 3-4 týdnech. Něco se objevilo jen jednou.. tak se pokus chvilku vydržet, třeba se to zklidní. papa
Martik
Kobliha
| 28. 6. 2009 22:05
Ahojky Martíku,víš každý to má jinak....tohle jsem neměla,mě se spíš trochu motala hlava,ale nebylo to nic velkého.........asi by to mělo odeznít jako všechno,nám všem co baštíme delší dobu............tak uvidíš,jinak pak se asi budeš muset zmínit u dr. pokud by tě to trápilo................a taky ještě určitě napíšou holky,protože víc hlav víc ví.............tak pa pa Kobliha
Souhlas
Kobliha
| 28. 6. 2009 22:00
Souhlasím s Ivculíkem a ostatními................nějak nevím co víc k tomu napsat.................!!!!!!!!!!
meridie
martina72
| 28. 6. 2009 20:11
Ahoj kolegyně v hubnutí.Ctěla jsem se zeptat, jestli má někdo taky takové nežádoucí účinky jako já. Dostala jsem meridii od gynekoložky, protože jsem ze rok přibrala 10 kg a nevím ani proč .Dělám vše, jako obvykle.Ale zpět k tématu, hrozně mě z ní třeští hlava a pálí uši a tváře. Jinak na psychiku to nějaký vliv nemá. máte to taky někdo?Pa Martina
.........
Janule1
| 28. 6. 2009 18:56
holky,já bych se nad tím nepozastavovala. My tuhle diskusi máme aby jsme si vzájemně psych. pomáhali. Tyhle lidi tady nemají co dělat. Ať si svůj názor nechaj pro sebe. My sami víme,že to není zdraví. Ale co v dnešní době je zdraví,že? Já třeba nevěřím jídlu,které kupujem v obchodech. A co s tím?Musíme to stejně sníst. Neustále se zdražuje a výrobní firmy nahrazujou různé materiály náhražkami. Tak ať se každý stará o sebe. My si tady vystačíme. Že holky? A rakovinu? Zajímalo by mě co ta slečna má za vzdělání?Že napíše takvou kravinu.
...
Luccin
| 28. 6. 2009 18:22
Souhlasím s Ivet, myslím, že kamarádka rakovinu nedostala určitě z prášků...Neříkám, že tabletky nejsou chemie,ale myslím si, že v dnešní době je všude všeho tolika, že si to ani neuvědomujeme. To je to samé jako jeden říká, že sluníčko je nezdravé a tak raději ten druhý chodí na solárko, atd, atd. Éček co je v jídle....Kolikrat lidi ani neví,co jí....Myslím,že tohle je se vším a že lidi co berou Meridku,už zkusili předtím určitě jiné variaty toho,jak zhubnout...
myslím, že mluvím za všechny...
ivculik
| 28. 6. 2009 16:06
Ahojky, myslím a jistě to nebude jen můj názor, že vidíš vše moc černě....
Pokud tvá kamarádka má či měla rakovinu, jistě to není z legálně získaných prášků na hubnutí, zřejmě tu nemoc měla a díky nějakým tabletám se na to přišlo, snad včas...
Meridie je na předpis a pod lékařským dohledem, ač chemie, nám to takto vyhovuje, hubnutí se ve většině případů daří i těm, které v tom lítají několik let a efekt žádný... Spoustu z nás začínalo u přírodních preparátů a nakonec stejně skončíme u chemie - proč asi.....
Iveta
Dobrá rada nad zlato
kajina
| 28. 6. 2009 13:53
Ahojky všechny nešťastné ženy! Já jsem si taky něčím prošla, po "šťastném rozvodu" jsem drasticky zhubla, ale po druhém sňatku jsem opět svá kila nabrala. Sice mi manžel tvrdí, že se mu líbím, ale já sama sobě ne. Jediné co vím, že nechci užívat žádné tablety na hubnutí. Moje nejlepší kamarádka ,co je brala, dostala rakovinu. A tak touto cestou chci poděkovat své kamarádce Lence, která mi nejen pomáhá s kily dolů, ale dát dohromady i rozhozené zdravíčko a to čistě českými přírodními léky. Mám dvě děti a to je důvod proč bojovat a nevzdávat se! A tak každá, která chcete pokračovat stejnou cestou jako já, neváhejte a napište.
natajno
Janule1
| 28. 6. 2009 12:54
na tajno dělám víc věcí. třeba chodím na solárko a na kosmetiku. a jinak co se týče váhy. Tak od tý doby co chodím do práce,tak to nějak neřeším. Ani na to nemám čas. A člověk je hned klidnější. Ale myslím si,že jsem nepřibrala. Ještě stále jsem si nekoupila váhu. A asi dlouho ani nekoupím. Vydali jsme se z peněz za auto,tak musím teď šetřit. V mezích normy.Na nehtíky jsem si skočila. Tak zatím pááááááááááá
Bez tajností
ivculik
| 28. 6. 2009 12:30
Ahoj holky, já teda na tajno měla adipex, ale pak to stejnak prasklo...
Meridku jsme s manželem probrali a kupodivu mi drží palce, asi ho to moje věčný naříkání nad váhou už taky unavuje... Pěkný den všem. Iveta
Meridia na tajnačku
Luccin
| 28. 6. 2009 11:43
Ahoooj holky, tak jsem si ted kra***k početla, tedy, vy jste potvůrky, vetšina vás se doma nezmínila, že bere Meridku? To já to doma řekla a naopak mi přítel podpořil a jeste poštuchoval, at si k té dr. zajdu a nechám si to napsat, že mi to pomůže a přestanu se vnitřne trapit...byla uz jsem z tech kilíček fakt nanervy...a ted na me pořád kouká, uculuje se a řiká, dojdi si pro další balení a dej mi platíčko
Januule1
Luccin
| 28. 6. 2009 11:41
Ahojky, tak hurá zase mezi námi ju? Jak se daří? Co kilečka? Tak začínáš zase baštit? To já jeste týden a mám konec...a pak nevím,co dál. Pujdu k dr. a uvidim, jestli mi napiše jeste na mesíc, nebo na 3?..Každopádne mi ted nejak váha stojí, aniž bych zhřešila nejakou dobroutou nebo kalorickou bombou,ba naopak nevím proč,ale mám kilo nahoře....a to už jsem od včerejšího odpoledne celkem hladovělaMožná je to voda,či co, doufám, že už brzo se to zhoupne dolůMěj se hezky, papa
Mirečka
Janule1
| 28. 6. 2009 08:41
ty jsi začala v březnu. Teď je skoro červenec a to počasí není o nic lepší. Pak má mít člověk energii na všechno co musí. Mě zbylo platíčko,tak jsem ho dneska začala brát. a nechám si napsat na měsíc. tak zatím
Evelin
Mirka72
| 28. 6. 2009 00:01
Ahojky Evelin! I já jsem měla takové stavy co popisuješStačilo si na něco vzpomenout a slzáky jako hrachy.Já brečela i u dětskýho filmu,kde kočka sežrala ptáčka,fakt nekecám a asi po těch 6 týdnech mi to přešlo a je to dobrý. Ale to většinou pramení z depek.Já začala chroupat v březnu, když byl ještě sníh a depky byly pěkně velký Papa Mirka
Janule 1
Mirka72
| 27. 6. 2009 23:52
Ahojky Jani! I já brala na tajno tak v tom holky nejste samited nechroupu ,ale mám další rodinné balení už doma.Jo jdu do hajan tak papa Mirka
Kobliha
Mirka72
| 27. 6. 2009 23:49
Ahojky Koblíku! Nestíhám,ale aspon jsem si přečetla příspěvkyodpoledne jsme natírali opravenou fasádu,potom jsem šla s dětma na hřiště.Mají dvoudenní hru ve stylu geocachingu-to je hledaní podle rozčíslované mapy obce a zítra pokračují.V půl 9 Míša usnula tak jsem šla zabít slípkana a pak najít ty větší děti a zahnat je domu v 10 jsem šla porcovat tu slepici a nandat do mrazáku a v půl 12 jsem zkončila.Tak jsem ještě hodila oko sem a jdu taky do peřinMám toho dneska až kam TAk hezké chrníky pa Sova pálená
Eveli n
Janule1
| 27. 6. 2009 23:48
taky jsem papala meridii natajno. nemusí všechno vědět.
Evelin a tajemství
Kobliha
| 27. 6. 2009 22:32
Čauky,ty nervíky můžou být k meridii,já to měla taky,hlavně ze začátku,ale upravilo se to(asi po 5,6 týdnech),a životospráva?Mohly by jsme si podat ruce,ale teď už jsem opatrnější,měla jsem menší vyčerpání organismu,(psala jsem to tady ohledně těch oparů),tak si radši dávej pozor a opravdu to nepodceňuj.Já už si to nechci zažít,bylo mi fakt hnusně a mít problém dojít si třeba na záchod,protože se třeseš a máš slabé nohy,kdepak už ne!! Tak se šetři a hlídej,ať jsi fit.............pa pa Koblík
Kobliha
Evelin
| 27. 6. 2009 22:10
Ahoj Koblížku, splín přetrvává, snad je to jen další z nežádoucích účinků. Když jsem teď uspávala maléh, tak jsem nad tím přemýšlela, že mám stavy jako v těhotenství, hnedka mně všechno tak nějak emotivně rozhodí. A těhotná fakt nejsem, tak nevím čím jiným by to mohlo být. Z těch kil mám taky velikou radost, ale nemám zrovna ukázkovou životosprávu a tak mám taky obavy, aby to vydrželo. Lítám z extrému do extrému...........dřív když byla stresová situace, třeba zkouškové období nebo hodně práce, tak jsem prostě nejedla, a co mám dítě, tak jsem zatěžkávací stres nezvládla a prostě ho začala zajídat až jsem se vykrmila na porodní váhu a teď to pomalu sundávám.
A děkuju za podporu, doma nikdo netuší, že mám meridii a já si prostě potřebuju poklábosit i o tomto.
Evelin
Kobliha
| 27. 6. 2009 21:49
Ahojky Evelin...............no to je nádhera.............6,5 za měsíc.A co splíny? Už je to lepší? To znám,někdy to tak prostě přijde,tak se raduj z úžasného výsledku a moc ti gratuluji.........pa Kobliha
Mirka
Kobliha
| 27. 6. 2009 21:45
Čusínek Míro,tak jaká byla sobota? My měli rodinnou oslavu a stůl se prohýbal pod různýmy dobrotami,tak jsem opět zhřešila a zahučel do mě řízek,chlebíček a když jsem se chystala na ovocný dortík,udělalo se mi šoufl a bylo po všem.Žaludek už prostě není zvyklý,tak vím pro příště.............tak pa pa..........a kde vlastně jsi ???
martina
Kobliha
| 27. 6. 2009 21:39
Díky díky za podporu a zastání................jisto jistě souhlasím s tebou .................posílám pozdrav
Janulka 1
Kobliha
| 27. 6. 2009 21:37
Ahojky Jani,tak sláva,že jsi se za námi podívala ...........jo jo práce, do toho domácnost a dětičky......je to někdy nápor.Jinak nevím jak to dělají ostatní s prádlem,ale já suším doma od čtvrtka a dnes to šlo znovu do pračky,jelikož bylo stále vlhké a normálně to začínalo smrdět,to je k vzteku,ven to taky nedávám,to bych celej den jenom sundavala a zase věšela. Tak se zase ukaž,pokud to půjde............pa pa Kobliha
"neškodné" víno...
Evelin
| 27. 6. 2009 21:02
Ahoj holky, tak včera byl splín na duši, fakt jsem "se léčila" vínem......a dneska celý den trpím jak kůň. Meridia mi zajistila nechutenství a i když se snažím každé 3 hodiny něco do sebe vpravit, tak tím myslím třeba kousek mrkve nebo tak něco a když jsem včera do sebe nalila nejméně 2x2deci, tak se vlastně ani nedivím, že je mi blbě. Nejhorší na tom je to, že po každém takovém excesu si slibuju, že to bylo naposledy.... No nic, budu aspoň zpytovat svědomí. Jdu uložit synáčka a pokud neusnu, tak se ještě přijdu podívat. Jo, ale to "blbě" má taky něco do sebe, ráno bylo o další kilo míň a dnes jsem tomu jídlu taky moc nedala, tak aspoň něco pozitivního. Zítra budu končit 4 týden zobání prášků a mám dole o 6,5 kilča, huráááá.
Tak zatím ahoj všem a přeju klidný večer.
hoj holky!!!!!!!!
Janule1
| 27. 6. 2009 20:03
ahoj, koukám,že to tu žije. Mirka s Koblihou vede. No a ještě Lucka. Já nějak už nestíhám. Chodím do práce a když mám volno,tak zase pobíhám po baráku a uklízím po těch mích zvířatech. A peru a žehlím No dneska mě to žehlení taky čeká. Včera mi manžel koupil nový auto. poprvé v životě mám nové auto a je to super. tak jsem to včera musela hned oslavit. dneska jsem byla sse synem na pohotovisti. A má 5.dětskou nemoc. a to měl jít zítra na dokopnou. Moc se na to těšil. Tak má chudák smůlu. A když se podívám z okna tak má smůli i co se týče počasí o prázdninách. Ještě jsme letos ani neumyli bazén. Odmítám ho napouštět dokud nebude nějaký aspoň trošku stálý počasí. tohle je hnus. Vždycky pověsím prádlo na zahradě,že svítí sluníčko a za půl hodiny tam běžím a prádlo sundavám. Tak teď už na to prdím a rovnou ho věším v horním patře.Tak zdravím všechny. a přemýšlím zase o Meridii. pár prášků ještě mám. Holky co chodí na noční,jak to děláte s jídlem????????Začala jsem dělat noční a nevydržela bych v noci nejíst. musím si dát aspoň kousek tmavýho pečiva. tak zatím se mějte a všechny zdravím
Evelin
podvinek
| 27. 6. 2009 16:43
Ahoj smmutněnko ,píšeš že máš trochu smutek v duši vím počasí je deštivé povodně a všechny ty zprá. v telce to nepřidá ,mysli nato že mi všechna děvčata která tady píšou ikdyž se neznají si drží pěsti povzbuzují se vemto tatko je fajn vědět že nejsi nikomu lhostejná když napíšeš jak se máš ....a ejhle máš tady dopííísek někdo ti píše myslí na tebe a přemýšli o tvém problému toje přeci strašně fajn nééé?posílám Ti pohlazení a přání pěkného dne pááááá starej podvinek
Martina 72
Luccin
| 27. 6. 2009 14:51
Ahoj Marti, určitě děkujeme za podporu
leenii
martina72
| 27. 6. 2009 13:28
Ahoj, chtěla bych taky reagovat na příspěvek pro Petra od leenie.Leenie, nevím, jak si vysvětlit, to, že při tak poměrně vysoké výšce 170 vážíš jen 55kg. Já měřím 175 a ted jsem bohužel přibrala 10kg a mám 80kg. Když jsem měla 69 kg, byla jsem štíhlá a měla jsem podle názoru druhých ideální figuru. Jednou jsem díky nemoci zubla na 64kg a všichni mi říkali, že vypadám , jak před smrtí.Propadly se mi tváře a lezly kyčle. Mít tvých 60kg před hubnutím, to bych o něm vůbec neuvažovala. Tady píší lidé, co mají 20 a více kil nadváhu a ty, která jsi na hranici hubenosti jim kážeš, aby zhubli jako ty pomocí cvičení a přírodních přípravků,. Trochu mi to připadá jako ironie Já jsem to taky zkusila a vynechala tuky, jedla zdravě a cvičila na Orbitreku každý den, A přibrala jsem ze 78 na 80 kg.za 40 dní!!! Na každého prostě platí neco jiného a tak bych je neodsuzovala. Zdravím Martina
Evelin
Kobliha
| 26. 6. 2009 23:18
Ahoj Evelin,je fakt,že mě to taky vyrazilo dech ,byla to moje puberta,ale život je už takovej..............tak hlavu vzhůru a počasí se už umoudří.............vždyť léto je pořád před námi ,uklidni se něčím příjemným a po ničem nešahej,to je nesmysl,nebo tedy nevím jak jsi to přesně myslela,ale pokud je to vínko,tak to ti tak moc neuškodí.............. ozvi se.....pa pa Kobliha

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43