Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

oprava
jirinka
| 15. 3. 2009 11:29
ne spostě cvičení, ale spoustě cvičení!!!
meridia
jirinka
| 15. 3. 2009 11:27
Já vám děkuji i za takovéto připomínky a rady. Možná to tu ode mne vyznělo blbě, nebo to tu někdo nepochopil, a proto to napíšu jinak....Toto jsou stránky o hubnuti s Meridií a dělíme se zde o naše zkušenosti s ní. Jestli chce někdo propagovat zdravý životní styl, tak atˇ si o tom najde jinou diskusi. Já si tu chci pokecat s lidma co maj asi problém jako já a rozhodli se ho asi řešit jako já a nepotřebuju tady poslouchat rady a zdravim jídle a spostě cvičení!!!! Sbohem...
omyl
cceline
| 14. 3. 2009 12:14
ta moje zpráva nebyla pro leenia ale pro jirinku,
leenia
cceline
| 13. 3. 2009 22:22
Ahoj. Je to jen tvůj názor. Ten ti nikdo nebere. Ten můj je takovej, že změna jídelníčku a hýbání stačí k trvalému zhubnutí. Samozdřejmě člověk musí omezení jídla potom dodržovat pořád. Jinak zase stloustne. A s těma práškama je to to samé. Pokud je nebudeš brát do konce života a po vysazení se vrátíš k normální stravě, tak určo břibereš. Já prášky nikdy nebrala, ale mám takovýhle zkušenosti od známých. Samozdřejmě to neplatí u všech ale u většiny jo. Takže ti držím palečky, at se ti v hubnutí daří a shozené kilíčka at si jednoduše udržíš. Hubnutí zdar a sportu zvlášť (Jéžiš co to zas melu? )
leenia
jirinka
| 13. 3. 2009 11:53
Milá Leenio, já se rozhodně nepřidám, protože se nějakech prášků nebojim a jestli se mi něco stane, tak to pojmu, jako ponaučení, ale určitě to s nima vydržim dokud je nedoberu. A jo-jo efektu se nebojim, protože se nehodlam přežírat do konce života. Navíc jsou na světě lidé, kteří zkusili všemožné diety, ale bohužel né na všechny zabíraj. Tak holt zacházíme do extrému, ale ejhle, ten nám pomáhá!!! A já proto Meridii provolávám slávu, chemie nechemie.....Dnes je totiž chemie ve všem. Atˇ se to někomu líbí nebo ne, tak ani slavné BIO portaviny nejsou nic dokonalého..........ale to vše je jen můj názor, tak se hlavně nečerti.....pa pa a štˇastný lov dietářů mezi pilulkářema!!!!!!!!!
neblázněte s Meridií
leenia
| 12. 3. 2009 23:29
Ahoj všem! Přidávám se k vám do diskuze a chtěla bych vás odradit od Meridie.Ano pomáhá a rychle,ale bohužel už se spousta uživatelů nepochlubí,jak na tom jsou,když Meridii přestanou brát.Samozřejmě, že jo-jo efektu není zabráněno ve většině případů.A nebo chcete Meridii používat stále a ničit své zdraví? Proč si myslíte,že je na předpis a moc nejsou líkaři nadšeni.A jestlipak Vám lékař před jejím předepsáním nechal udělat krevní a močové testy,ohledně funkce jater a ledvin? A kolik z vás si přečetlo co Meridia obsahuje,na co působí a jaké mohou být vedlejší účinky?
Tak lidičky neblázněte a vemte si to k srdci.
Mimochodem jsme tady v okolí mého bydliště skupina maminek,slečen, dam a manželek a hubneme zdravě bez vedlejších účinků a hlavně POZOR! bez jo-jo efektu. Tak kdo se k nám chce přidat a odmítne tu hrůzu zvanou Meridie?
Cigaretky
kali02
| 11. 3. 2009 20:53
Ha,ha...hulím jako fabrika,tak nepoznám jestli je to víc nebo méně. Moc jsem toho nesnědl, jen nějaké "polystyrenové" chlebíky a sýr...ted už mám trošku hlad, ale už je moc hodin, tak se jdu napít vody s citronem. A divná? To ne..vždyť jsem měl teprve jednu tabletu, všechno se ještě může změnit. (No, a já doufám, že k lepšímu).
Pa.
kali02
jirinka
| 11. 3. 2009 18:28
Tak chlape, to koukám! Já jsem as divná, protože co jsem začala Meridii brát, tak se moje chutě nezměnili, jen jsem se cítila plná! A kafe? Chutˇ na něj se mi zvíšila a navíc mám zvíšenou potřebu cigaret....mám pocit, že musim kouřit jednu za druhou! Tady je asponˇ krásně vidět, že to na každého působí jinak. Tak pa a zas napiš.....jiřina
První den
kali02
| 11. 3. 2009 10:26
Panečku, dějí se věci.Ráno jsem si vzal první. Teď je půl jedenácté dopoledne a já se cítím naprosto přejedený, přičemž jindy touhle dobou už jsem jindy "šilhal" hlady. Dostal jsem do sebe jednu mandarinku - a to ještě násilím.K tomu povzbuzení.... vyhlédl jsem moooc pěkné rifle a triko..možná, že se za 3 měsíce do nich dostanu. Teda.. doufámJdu si udělat čajík, má se prý hodně pít.Mám tady litrový hrnek, tak snad ho do konce pracovní doby zvládnu. A zvláštní je, že mi přestává chutnat kafe... divná věc... touhle dobou už mívám třetí v sobě a dnes ještě ani jedno dopité.Ale co..uvidíme.

Pa.
kali02
jirinka
| 11. 3. 2009 08:41
Super!!! Jsem ráda, že mezi nís také zavítal muž. Budu ti držet palce. Jsem taky moc ráda, že jsi napsal to povzbuzeníčko, protože já ho rozhodně potřebuju! Tak se měj hezky a brzy napiš jak to to jde....Držim palce a pa pa pa, Jiřina....
Povzbuzení pro všechny
kali02
| 10. 3. 2009 16:09
Vážené dámy a pánové. Jsem tady nový, ale rád bych vás všechny povzbudil. Můj kolega v práci začal užívat Meridii před 2-ma měsíci a v prvních 7-mi týdnech šel po jednom kile, ale ted se mu to pěkně rozběhlo a jde to po dvou za týden.

Nemohl jsem odolat, protože jsem 45/179/108 (brrr.. jako hroch..) a tak jsem si zašel ke své paní doktorce a zítra s meridií začínám také. Tak jen doufám, že jí budu snášet dobře. Přečetl jsem celou diskuzi zde, spoustu rad a doporučení a teď již jen trochu té pevné vůle.

Pa..
berusa
jirinka
| 10. 3. 2009 14:27
Ahoj Renčo, Já čumim jako blázen a upřímně ti gratuluju, ale taky ti šíleně závidim!!!!12 kilo!!!To bych chtěla alespon´ celkově atys to dokázala za měsíc. Smekám....Jsi můj vzor. Já se opět zasekla a nejde to, ale doufam, že se to zas o kousek pohne. S jídlem se dokážu ovládat, ale hejbat se mi už popravdě nechce, jsem prostě líná. Nejvíc mě ale štve, že se s Meridií nemůže pít, protože jsem se na alkohol těšila celé těhotensví a i kojení....Né, že bych musela vyloženě chlastat a být denně v lihu, ale dát si denně 1-2 sklenky bílého vína bych uvítala. Ale bojim se, tak to prostě musim vydržet....Tak zatim zase pa pa pa a brzy se ozvu. Jirina!!!!!!!!!!!!!!!
meridia
berusa
| 9. 3. 2009 16:46
Aho Jiřinko,gratuluji k úspěchům . Vidíš,jak se to hezky rozběhlo.Já byla u doktora na kontrole,hezky mě pochválil,tak mám elán a chuť do dalšího hubnutí,Napsal mi meridii,teď už na tři měsíce a mám nadále pokračovat ,tak,jak jsem začala,tzn.příjem potravy do 5000KJ,rozděleno do šesti dávek a pohyb,pohyb,pohyb!!! Od pátého února mám dolů 12kg :) :) Držím palečky a zase napiš!!! Renata
pigulka
jirinka
| 6. 3. 2009 15:55
Ahoj Pigulko. Je mi líto, že nemůžeš Meridii sehnat, ale ona je vážně jen na předpis. Je mi ale divné,, že jsi nikde nenaraila nanikoho kdo by ti ji prodal, protože já skoro na všech diskusích četla jak to chtěj ženský prodat, protože jim je po nich špatně. Otázkou je jestli chceš riskovat to, že ti nějaký dobrák nebo dobračka třeba za 2.000 pošlenapř. Ibalgin nebo Paralen. To se totiž stává dost často. A i kdyby ti někdo opravdu poslal Meridii, tak je možné, že po nich zkolabuješ! Jestli jsi tak tlustá jako jsi zoufalá, tak ti je doktor určitě napíše, ale jestli máš 55 kilo, tak cvič a máš to zadarmo.........Já bych too bez receptu neriskla ani se svými 80 kily. Radši budu tlustá, než aby moje děti přišli o mámu. Koukej si to pořádně rozmyslet!!!!!!!
meridia
pigulka
| 6. 3. 2009 11:52
Ahojky prosím moc všechny napište mi kde můžu sehnat Meridii, alespoň 28x 10mg. Potřebuji strašně moc. Prošla jsem internet tam a zpátky, ale všude je jen na předpis. Díky
meridia
jirinka
| 6. 3. 2009 10:07
Ahojky lidičky! Tak už mám skoro spapané druhé platíčko a další kilčo je fuč. Celkem tedy 5 kilo, tak mám radost. To ale neznamená, že jsem spokojená! Ještě mám čas, ale každé kilčo nebo půl mi dodává takový elán, že už se nemůžu dočkat té finální číslice. Doufam, že shodim celkem tak alespon´ 12..........to by bylo skvělé! A co vy ostatní, jak pokračujete? Slavíte také úspěchy? Doufám, že ano, protože vždy, když mi váha ukáže o něco méně nebo když mam čas a cvičim, tak mzslim na všechny hubnoucí. A to nekecam..........Mějte se krásně a pište!!!!!!!!!!!!!!!!!Jiřina
o hubnutí a dietě
pigulka
| 4. 3. 2009 12:13
Ahojky všichni, moc potřebuji koupit meridii. Podařilo se mi strašně přibrat. Nabídněte prosíííím za rozumnou cenu a co nejrychleji. Děkuji
JIRINKA
berusa
| 2. 3. 2009 11:25
Ahojky Jiřinko,nebuď smutná,mě se to taky zaseklo,pořád
"jen" těch 9kg.Zítra jdu na kontrolu,tak jsem zvědavá,co mi doktor řekne.Asi mi předepíše další meridii,tentokrát už na tři měsíce,já měla jen na zkoušku měsíční balení.Ještě musím předložit tabulku,kolik KJ jsem denně snědla a jak jsem se hýbala.Doufám,že mě pochválí a motivuje na další hubnutí!!
Zdravím všechny hubnoucí Renata
meridia
jirinka
| 1. 3. 2009 12:56
Ahojky všem co si tu občas čtou. Vypadá to, že už tady hubnu jenom já a že píšu sama pro sebe-něco jako veřejný deníček.........Moje váha se zasekla! Skončila jsem zatim na 76 kilech a nejde mi to dál. Ještě mam čas, tak mi držte palce, když už nepíšete.pa pa pa
pavlushka
jirinka
| 26. 2. 2009 10:40
Ahojky všem! No Pavlushko to jsem ráda i za tebe, že se toho zbavíš když ti to edělá dobře. Jen se divim na jakou váhu se to chceš proboha dostat! Co já bych dala za 66 kilo!!!!! Otázkou je kolik je ti let....Mě je 26 mam dvě děti a 66 kilo by bylo skvělé finále s Meridií. Momentálně mám 76 kilo, takže jsem zhubla už 4, což je pro mě super, ale jedu dál. pa pa pa
meridia
pavlushka
| 25. 2. 2009 21:07
Ahoj Jiřinko, už jsem jí vyinzerovala a ozvaly se hned dvě holky, tak snad jim to poslouží lépe než mně. Já jsem se dala radši na přírodu. Trpěla jsem ze sedavýho života (auto, kancl, auto, postel a 1x týdně s velkou pompou plavčo..) zácpou a únavou. Tak jsem šla k doktorovi a jen co vyloučil nemoci, naordinoval meridii. Já jsem mezitím začla chodit na hydrocolon a lymfodrenážní masáže, dlabu chlorellu na detox a přikoupila jsem mladý ječmen. Předpokládám, že mi od zítřka, kdy vysadim meridii bude dobře i na duši, protože to mi strašně pomohlo. Myslim, že je fajn skloubit klasickou medicínu s tou alternativní. Jinak můj cíl je zhubnout z 66kg při 163cm na 56. Ale až se dostanu na 59.9 kg, budu slavit první velký úspěch Držim všem palce!
pavlushka
jirinka
| 25. 2. 2009 16:14
Ahoj Pavlushko, nebo jak tě mam nazývat.....Já beru Meridii něco málo přes 14 dní a takové stavy neznám. Taky ji neberu ve stejnou dobu. Prostě si ji vezmu ráno po snídani a každý den je to v jinou dobu. Měla jsem první týden šílenou žízenˇ, ale jinak nic a když si pročítam jiné diskuse, tak jsem nic podobného u nikoho ani nevyčetla. Některé ženy měly maximálně bušení srdce a deprese, ale všem budˇ samy odezněly nebo Meridii přestaly užívat. Možná bude nejlepší jít za doktorek co ti ji napsal a s těmito stavy se mu svěřit. Je fakt, že ty léky nejsou levné,ale to je holt riziko. Já se taky bojim, že s nimi za 1.300 korun shodim tak 3 kila a štvalo by mě to, ale co bych mohla dělat? Nic. Když ti doktor doporučí s nimi skončit, tak je můžeš zkusit prodat, aby se ti alesponˇ nejaká částka vrátila. Vždy se najde někdo kdo je shání na černo...........
meridia - rozpaky
pavlushka
| 25. 2. 2009 14:48
Ahoj holky,
já jsem od doktora dostala meridiu s 15mg účinné látky. Beru jí 1x denně...pravda, musim se naučit jeden čas. Ale: pořád se klepu, mám ztažený krk i žaludek, pocity na zvracení a docela často brečim. Ne, že bych to předtím neznala, ale te´d je to daleko intenzivnější. Vyhodila jsem za to 2 tis a nejsem si jistá výsledkem. Zhubl ajsem za tři týdny 2 kila, ale taky tím, že chodím na hydrocolon a jím chlorellu v rámci detoxu. Máte s těmi stavy někdo zkušenost? A pokud ano, přejde to? Kdy?
Pavla
berusa
jirinka
| 23. 2. 2009 12:56
Ahoj Renato, moc ti gratuluju!!!!!!!!!!To je super uspěch, je vidět že na tom makáš. Já se snad rozjedu a pak mě už nic nezastaví dokud nebudu mít alesponˇ 60 kilo! To by bylo aby mě porazilo žrádlo..........!Já se nedám.....Tedˇ mam za tebe takovou radost, že si jdu zacvičit, protože jedno dítko má babička a druhé mi spí, tak jdu rozhíbat špíčky. pa pa pa, Jiřina
MERIDIA
berusa
| 23. 2. 2009 11:18
Zdravím všechny hubnoucí,meridii mám 18 dnů a 8,5kg dolů :) Jsem za ně strašně ráda,ale při mé váze -to je jako když vy dáte dolů 2kila.Jiřinko,gratuluju,vidíš,že se to pohlo,to půjde,uvidíš.Držím palce.Renata
lepa
jirinka
| 23. 2. 2009 09:06
Tak dnes jsem snědla poslední prášek z prvního platíčka a mam dole další kilo, takže celkem 2 kilča dole. Jestli mam v poho štítnou žl. to nevim na vyšetření jsem nebyla, ale myslim že je vše O.K. Třeba to půjde rychleji až tedˇ. Tak mi držte palečky, abych zhubla alesponˇ o tech deset. Co nevidět zase pisnu........Jiřina
jirinka
lepa
| 23. 2. 2009 08:18
Ahoj, není možné aby si zhodila jen 1 kg za 14 dní. Já když sem brala Lindaxu tak za 4 dny sem měla dole 2kg a to i bez cvičení. Jidelníček jsem si upravila, ale můžu ti říct vůbec jsem neměla chutě na jídlo. K snídani jsem si dala 1 krajíček chleba a kdybych si dala ještě něco navíc tak by to asi letělo ze mě ven. A to běžně jsem jedla 2 krajíčky chleba bez pocitu nějakého přežrání. Obzvlášť v prvních dnech by ti váha měla jít dolů rychleji, protože se tělo odvodňuje a proto jsem měla pořád takovou žízeň.
Měla bys jít za doktorem který ti to předepsal a říct mu to jestli nemáš problém někde jinde. Štítnou žlázu máš v pořádku?
Je to vážně divné.
meridia
jirinka
| 21. 2. 2009 17:25
Tak jak se tady máte? Mrzí mě, že sem nikdo moc nepíše a nedělí se o zkušenosti a rady. Já beru Meridii teprve necelých 14 dní, ale shodila jsem teprve 1 kilo a to se snažim opravdu denně cvičit a omezuju se v jídle. Samozřejmě, že nejim sladké a zapojila jsem do jídla ovoce a zeleninu, tak nevim co dělam špatně. Možná jen spěchám a moc se na to soustředim, fakt už nevim. Co když jsem vyhodila 1.300 korun pro 1 kilo? To by mě šlehlo, snad se to ještě trochu rozjede.........Pa pa a pište dámy jsem na všechny rady a zkušenosti uplně natěšená.........Taky sem píšu jenom já!!!!!!
lepa
jirinka
| 19. 2. 2009 12:14
No já spím taky jako miminko a sucho v puse už docela polevilo, jen chutě mam pořád, ale snažim se nemlsat. Mé cvičení je tak 10 min denně a hlavně skáču okolo dětí a domácnosti, jinak čas nemam a hlavně ani vůli...10 kilo by bylo fajn, ale nabrat to zpět nechci, hlavně bych se chtěla dostat na váhu před dětmi a to bylo 55kg, což je asi nemožné, nemam vůli. Cvičení mš moc nebaví a jídlo mam taky ráda a když vidim jak si moje rodinka papá samý dobroty, tak umírám touhou a závistí...............
Jiřinka
lepa
| 19. 2. 2009 08:56
Ahoj, loni v létě jsem brala Lindaxu je to to samé jako meredia. Shodila jsem 10kg za tři měsíce a skoro jsem ani necvičila jan jsem si upravila jídelníček. Ale byla jsem hodně vynervovaná, vystresovaná prostě ani to nedokážu popsat. Na každého to může působit jinak, ale jen tě na to upozorňuji. Jedna známá co brala taky Lindaxu zase nemohla v noci spát, a já jsem spala jako miminko.
Nejhorší bylo to sucho v puse. Všude jsem musela sebou nosit vodu a já nejsem zvyklá moc pít.
Myslím že těch tvých necelých 80kg není zas tolik to já měla víc a mám pořád.
A ještě tě musím upozornit, že když to přestaneš brát a začneš normálně jíst, tak ti půjdou kila zase zpátky. Mě se to teda stalo, ne sice celých 10kg, ale 6 jich mám zpátky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
..Magda
6. 6. 2025 09:38
73455
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55