Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha pod okapem
alfina
| 25. 6. 2009 21:53
Jééé sud je super.Mám na něj úžasnou vzpomínku.Když mi bylo asi 8 let,tak mě můj dobrák brácha vyhecoval abych si vlezla do sudu pod okapem.Jenomže jsme jaksi neodhadli,že ten sud už je pěkně rezavý a přeci jen i po letech tam zůstala nějaká mastnota,nevím od čeho byl.Do vnitř mi ten dobrák pomohl.ale ven to nešlo.Tak mi musela máma pomoc.Já byla celá oblepená rzí,lehce mastná(tím lépe to na mě drželo)a máma mě málem zabila.Naštěstí jen slovně,ale když to potom ze mě drbala dolů,tak to jsme si užily obě.Pak jsem pár dnů vypadala jak opařená.Jo Jo když o tom teď tak přemýšlím,tak jsme byli oba pěkný dárečci a máma si s námi užila.Z toho plyne poučení,vlézt do sudu jen plastového,určitě jinak nepoužitého.
kobliha a všichni co píšete
podvinek
| 25. 6. 2009 21:49
ahoj holky díky všem , ještě to sluníčko a pak hurá do plavek ,vody už bylo dost přeji všem pěkný večer a plno pěkných dnů bez kg která nás svazují
Luccin
tercza
| 25. 6. 2009 21:49
jj piju jak vztekla -vodu..a to jsem pred tim treba kafe bez cukru nevipila! a ted mi to ani nechutna ..no takle nechci abyste me odsoudili- zacala jsem na 68kg,vyska 162,za pul roku jsem pribrala cca 6-7kg..ale uz pred tim jsem drzela naky diety a tak,ale ted mi to uz dlouho nejde..delam 12ky-denní nocni..a na pravidelnou stravu jsem nako nemela cas..ted se snazim to dodrzovat a zatim mi to jde..
tercza
Mirka72
| 25. 6. 2009 21:46
Ahojky Terčo! Sucho v puse,to jsme měli snad každá.Chce to pít,ale ne bublinkový brčoly.Čaje ovocný,černý moc ne ten staví,vodu s citronem,čerstvé štávy jo ale naředěné vodou.Já ted hodně piju třeba kefírový mlíko,má málo kalorií a dobře se po něm chodí na záchod písni o sobě víc papa Mirka
Mirecka
tercza
| 25. 6. 2009 21:40
ahojky jak jsem si tady cetla od zacatku diskuzi tak ted v tom docela plavu.. co cubina ta se vam uz vubec neozvala? a co brusle jezdis?ja moc ne protoze tohle pocasi je strasny kdyz jsem v praci tak to tam vypada celkem slusne a jak prijdu dom tak se to tam certi
Středověká Kobliha
Mirka72
| 25. 6. 2009 21:40
Ahojky Musím si zase nějaké fotečky natahnout,ted nestíhám.Jinak jsem dneska našla zlatý řetízek na krk Když jsem zaparkovala auto, tak mi upadly klíčky a já jsem tam v blátě viděla se něco blejsknout tak nohou do toho štournu a on řetízek a přetržený Tak jsem ho umyla Míši čajem a odnesla jsem ho zpravit.Za týden bude.Snad se to počasí už umoudří. Mirka
Teri
Luccin
| 25. 6. 2009 21:38
Ahoj Teri, nu,tak sucho v ustech pocitoval asi každý,hodnej pij,hlavne vodu nebo nejaky čaje, žadnej cukr Nu a kolik chceš schodit? Nebo kolik je vychozi vaha?..Samozřejme nemusíš řikat,jestli nechceš..
Luccin
tercza
| 25. 6. 2009 21:33
cauky ja uz ji zacala brat v pondeli..zatim vsechno v poradku jen mam porad sucho v puse...jinak dobry.. a dekuji za privitani
Mirka
Kobliha
| 25. 6. 2009 21:25
Ahojky Míro,já tedy taky nějak nestíhám,obzvlášť co jsem se vrátila ohledně higieny do středověku ,tady byl taky nášup v podobě bouřky,je to jak u blbejch to počasí ....................a ta Morava ?? vždycky je mi strašně líto těch lidí,co musej prožít.Tak dost !!! Raději nám pošli nějakou fotečku na zlepšení nálady.........pa pa
a také podvinek
Kobliha
| 25. 6. 2009 21:18
Moc ti gratuluju,ale to je teda bomba po týdnu 1 kg??? Je fakt,že mě to šlo ze začátku velmi rychle a pak jak jsem se začala pomalu blížit ke své váze,tempo zpomalovalo .......... jen tak dál,ať se daří..............pa pa
Kobliha
Mirka72
| 25. 6. 2009 21:15
Ahojky Kobliho! Já nějak nestíhám či co tak se omlouvám předem!! Jinak s tím kotlem to je pech.No ted už hlásí teploJinak tady byla bouřka kvalitní ted odpoledne.Běhal, mi mráz po zádech ,když ráno ukazovali tu pohromu na té Moravě.Mi bydlíme na kopci tak si to neumím ani představit
lucienneki a lucík a ivculík
Kobliha
| 25. 6. 2009 21:13
Tak holky,nějak to tady nestíhám pročítat,ale v každém případě vám moc gratuluji ke shozeným kilům.Je to super,ikdyž nám s Lucíkem se to už vleče po dekách,ale určitě je to úspěch a ta radost z toho no jé je ............tak pa pa a ať se daří dál............čaučík Koblík
Alfik
Kobliha
| 25. 6. 2009 21:05
No nazdáreček ,tak to ti pěkně děkuju,už vidím ty ksichtíky po vyhlášení bobříka higieny .............a jen tak mimochodem okapy nám končej až u země,tak už nás tam vidím,jak se myjeme v leže ,ještě máme sud s vodou,ale to tam vleze jeden,půl sudu v čudu a druhej už se neumyje,takže díky,ale hrnce na plotně to jistěj .............no a co ty,dostala jsi spršku cestou domů??
Luccík
Kobliha
| 25. 6. 2009 20:53
Ahojky Luci,tak tedy váhu momentálně nevím,ale naposledy to bylo 12 kg a teď se mi tam nějak nechce vstoupit,trochu se bojím čísel a ani na sobě nic necítím.A to počasí to už se nedá ani komentovat .............rozhodně mi to vůbec nesvědčí.Tak zatím pa pa
Alfi
Luccin
| 25. 6. 2009 15:11
Ahoj, děkuji..tak z každýho deka má človek radost, veřím, že i když Ti to jde pomaleji,tak zase to máš určite dole natrvalo To je počasí vid, chvili leje, chvili sviti sluničko....
Luccin
alfina
| 25. 6. 2009 14:45

Gratuluju k úspěchu.Mě to tak nejde,ale jsem od přírody skromná.Nemusí pršet...........I když teď tady padaj ho....s háčkama.
déšť
alfina
| 25. 6. 2009 14:41
Právě se otavřelo nebe a stojí to za to.
Kobliha s kotlem
alfina
| 25. 6. 2009 14:41
Teda já nevím co řešíš s kotlem.Obzvlášť v tomhle počasí.Udělej z toho bojovku a vyžeň rodinku pod okap.Budou mít dobrodružství a ještě se otuží.A ještě ušetříš za vodu.Teda ty vůbec neuvažuješ prakticky.To Mirka by si určitě poradila nějak takhle,i když to zrovna není nic okolo jídla. Teda musím říct,že dnešní počasí mě totálně likviduje.Já nesnáším léto,ale tohle už je taky moc.Od rána mě šíleně bolí hlava.Vylezlo sluníčko,tak to vypadalo,že bude od deště pokoj,ale teď se šíleně zatáhlo a hřmí.Tak doufám,že se to vybouří než půjdu domů.
Kobli
Luccin
| 25. 6. 2009 13:11
Ahojky, no já ti povím, se mnou to počasí taky pěkně mává,nikdy jsem na to netrpěla a ted? Už aby to slunko vylezlo a přestalo si s námi hrat......Nu, kila....Je to tedy 12.týden a dole 12kg, tak jsem ráda, hurá ani jsem to nečekalaJak jsi na tom Ty?
Ahoj holky
Kobliha
| 25. 6. 2009 12:43
tak nevím jak u vás ale tady je od rána dusno a teď snad bude i bouřka No se mnou to teda pěkně mává ty změny tlaku.Jinak srdečně zdravím dalšího nováčka Terku a přeju ti hodně úspěchů s Meridií.No a co ty Lucci ? Co váha ? Já tam teď raději vůbec nelezu. A Petty co se týče sladkého,nosím u sebe v tašce hořkou čokoládu a přesně jak psala Alfina,kostičku do pusy a dlouho dlouho šidit chutě a taky to jde.Tak holčičky,jdu pozavírat okna vypadá to na šupec.Jinak kotel stále nefunkční,výborný už se těším na večer .....tak pa pa mějte se krásně
Terez
Luccin
| 25. 6. 2009 11:24
Ahoj Terezko, tak další nováček hurá A máš už tabletky, nebo si pro ně teprve pujdeš?
.-)
podvinek
| 25. 6. 2009 11:14
ahoj jak jde život ještě jsi unavená,,,?
země se zachvěla
podvinek
| 25. 6. 2009 11:08
Ahoj holky tak jsem poručila větru a mám 1 malé kg dole aš jsem se lekla po jednom týdnu ani ne nečekala jsem to sice vím že moje tělo reaguje na léky dost rychle ale takto ještě kdyby svítilo sluníčko snad se dočkáme tak holky přeji všem pěkný den a pohodu ahoj
nová Terezka
tercza
| 25. 6. 2009 10:45
Ahoj !vsechny vas moc zdravim!! uz asi tyden si o vas ctu..a rada bych se mezi vas vetrela jste tady fajn particka a je super,ze se navzajem podporujete.. taky potrebuji shodit par kilícek ..a jste mi inspiraci..kdyz si ctu jak se vam dari davat kilicka doluvsem preji prijemny den a doufam ze i se slunickem .tady na me pomrkava-Olomouc
večerní hlad
alfina
| 25. 6. 2009 09:43
Jo a ještě mám jednu radu na večerní hlad a chutě.ZAMĚSTNAT RUCE A HLAVU.Mě to funguje 100%.Uchopím ruční práce,nebo pracuji u PC,prostě cokoli jen ne sedět a tupě zírar na TV.Vřele doporučuji.
přeslazená petty
alfina
| 25. 6. 2009 09:37
Nic si z toho nedělej.Já občas mám taky chuť,ale většinou se ovládnua kousnu do něčeho jiného.Ale jinak už jsem to tady psala.Kup si obyčejnou čokoládu na vaření,nalámej ji na kostičky adej do mrazáku.Pak stačí vzít jednu kostičku a nechat pomalinku rozpouštět v puse.Tím oblbnu chuťové buňky a moc nehřeším,protože tahle čokoláda má hlavně velké procento kakaa a minimum cukru.Ovšem nesmíš do sebe nacpat tabulku denně.Ale jinak to ber tak,že ta pilulka sama o sobě za tebe hobnout nebude.to už tady bylo taky mockrát řečeno.Holky hubnou hodně,protože k tomu aktivně sportují.Já ne,ale upravila jsem jídelníček a za 2,5 měsíce --4 kila.Není to moc,ale jsem spokojená.Jestli jsi neukázněná,tak ti 15 stejně nepomůže.Musíš pro to něco udělat.
petty
ivculik
| 25. 6. 2009 09:34
Ahojky,
Tak nevím, jestli ti ten diastabil nějak pomáhá, nebo jestli po něm ty chutě máš větší...
Né vážně, moc jsem to nepochopila, já to beru na doporučení doktorky a sladký fakt nejim...
Ale taky trochu doufám, že mi ta silnější Meridia zabere na hlad (takovej ten večerní....)
Asi už mám moc vytahanej žaludek, či co....
papa
Petty
Luccin
| 25. 6. 2009 09:31
Ahojky, jakto že se nevážíš? Tak se zkus zvážit, třeba budeš mile překvapena...No já chutě na sladky někdy taky mívám, ale řeším to kostičkou čokolády, nebo melounem a tak..Snažím se to vydržet, ale někdy to prostě nejdeUrčitě Meridku dober a uvidiš....Držím palec
Lucienneki
Luccin
| 25. 6. 2009 09:29
Ahojky, tak blahopřeji k úspěchuJen tak dále. K doktoru na tlak nechodím. Změřil mi ho poprvé a ted pujdu po 3 mesících co dál, jestli mi napiše jeste 1x na 3 měsíce...Uvidime, pujdu tam bud PO nebo UT,tak pak dám vedet.
Ahojky lucienneki
ivculik
| 25. 6. 2009 09:28
Ahojky,
já beru Meridii krátce, ale až doberu poslední, tak si mám zajít na krev, převážení apod. A pokud bude vše ok, napíše mi doktorka tu silnější... :)
Ale už když jsem tam byla prvně, tak mi říkala, že mi budou brát častěji krev a měřit tlak, jak často, to netuším...papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43