Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
berusa
jirinka
| 19. 2. 2009 08:07
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahoj Jirinko,neomlouvej se ,nemáš proč,nemám se proč urážet:)Ano,myslím si taky ,že je to tak,jak píšeš,že u silnějších lidí to jde rychleji(alespoň ze začátku).Dopracovala jsem se svým způsobem stravování,zkoušením všemožných diet a následným jojo efektem až ke116kg!!!!!!!Takže ty nezoufej,určitě se ti to rozběhne-hlavně musíš jíst opravdu pětkrát denně,i když nemáš hlad.Tak mi to kladl na srdce pan doktor.Nebyla jsem na to zvyklá,tak jsem si nastavila mobil a ten mi připomene,že mám co tři hodiny jíst.Držím ti palce,hlavně to nevzdávej a zase se ozvi
Renata
)Ale pomalu si zvykám,i na jídlo i na pohyb.Držte mi palečky,ať se kila ztrácí tak rychle,jak přišly

Pokud vážíš tak 250 kg, tak snad jo, to ti těch 25 kg za ty tři měsíce možná dolů půjdou, i když bez změny jídelníčku a celkově životního stylu, dost těžko.
, ale jeste se nevzdavam pujdu tam zase chtela bych tech 10zase schodim a jeste ty vanoce
ahoj holky nemate skusenosti s pripravkem na hubnuti lindaxa segra po tom zhubl a18kg ale tvrdila ze nemela chut k jidlu a tu ja mam tak nevim no poradte