Dobrý den, měla bych zájem koupit baleni 28 kapslí Meridia 15mg...prosím osobní předání pokud možno Zlínsko, Přerovsko, Olomoucko případně Brno...
Díky moc .... Lu.m@email.cz
Mám Meridii 15 mg, 28 kapslí. Je jich tedy 27, 1 tabletu jsem vzala. Léčím se s epilepsií a měla jsem hned 3 záchvaty. Nechci to pokoušet. Jsem z Děčína, jen osobní předání. 777 819 795 Maruška
TO lidushka:
Ahojky nemohla by jsi mi prosím sehnat recept na meridii? Samozřejmě ti to zaplatím. Mě to obvoďák asi nepředepíše a já potřebuju nutně zhubnout. Už jsem brala adipex kdysi a zhubla jsem!!! Prosím o pomoc. Moc ti děkuju Veronika(matejkova.v@seznam.cz)
Dobrý den!
Prosím o info ohledně přípravku Meridie,jestli se vrátí na trh,nebo bude ztažena už na pořád.
Děkuji za odpověď. :-\
A přišlo mi toto:
Dobrý den,
Meridie bude pravděpodobně stažena již na pořád. Pokud by se něco změnilo společnost Abbott dá vědět.
TO Petulala: Ahojky Meridie byla stažena z trhu už to budou pomalu 3 roky spolu s Lindaxou a všemi léky obsahující Sibutramin. Ted je jen na výrobci kdy jí vrátí na trh. Já doufám ,že už to bude brzy, moc mi pomohla a šla bych do ní znova. Pa Mirka
Ahoj holky, vim, ze tady asi nadnesu spatny dotaz, ale v cem je lepsi meridie nez sibutramin? ktery pusobi vice? mam zatim zkusenosti jen se sibu a meridii moc neznam...a vzhledem k pribivajicim falesnym prodejcim sibu bych mozna vyzkousela neco jineho-meridii...