Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Veverka
pipina
| 22. 2. 2010 11:02
Nazdárek Veverko,
tak tys zkusila Pilates?....je fakt,že některý cviky jsou pro víc než pokročilý Chodím poctivě každý týden a sem tam se snažím cvičit i doma...a určitý cviky na břicho zvládám s vypětím sil
Jinak kilča držím....teď teprve jsem se zbavila i posledních dek co se mi přilepili během vánoc...doufám,že se ponaučím pro příště...
Napiš jak se ti líbilo fitko a možná by tam mohl být i nějaký pěkný trenér
Tak se měj krásně Pipina
Koblížek
pipina
| 22. 2. 2010 10:46
Ahojky Koblížku
tak nás se zatím marození vyhnulo,ale ještě nepřišel zlom mezi zimou a teplem.....to býváme na kopici všichni
Jinak štěňata rostou jako z vody a tak už jsem dávala inzeráty a začínáme se poptávat po dobrých rukách budoucích majitelů. Jednu holčičku bych si nechala hned....chodí za mnou a lísá se.....no držím se,abych si na ni moc nezvykala a pak její cestu do světa neořvala jako želva
fotečky musím stáhnout z foťáku a pak pošlu.....
Měj se krásně sluníčkově Pipina
Míra
pipina
| 22. 2. 2010 10:38
Ahojky Míro ....tak koláč musím co nejdřív zkusit. Vypadá móóóc dobře . Mě totiž nikdy s tvarohovým podkladem moc koláče nevyšly...holt to bude rukama a nebo nebyl ten správnej recept
Včera jsem okoukávala kolečkové brusle a už se těším až je vyvětrám.....včera tu bylo krásně,ale přes noc mrzlo,tak máme na dvoře obrovský kluziště s vyjetýma kolejema od traktoru
Říkají,že by měl být březen krásnej....a protože konec února se blíží.....tak teplíčku zdar!!
Měj se krásně Pipina
OPRAVA
Mirka72
| 21. 2. 2010 14:08
Já trubka obecná jsem napsala v jídelníčku a ono je to v deníčku Mirka
Recept
Mirka72
| 21. 2. 2010 14:06
Děvčata recept na koláč je napsaný v mém jídelníčku Papa Mirka
monicca
Mirka72
| 21. 2. 2010 14:04
Ahojky Monule! Pamatuj si,že alkohol nic neřeší a nikdy nevyřešil Srovnej nervy zajdi si třeba k holiči,nebo s dětmi do cukrárny ,zaplavat a tak .Možností je přece dost. Já vím ,že radit nemůžu,že je to jen tvoje věc. Já ti držím palce aby si všechno zvládla Mirka
monica
Kobliha
| 20. 2. 2010 22:53
Ahojky Mončo
diskuze je sice o hubnutí, ale věci mimo hubnutí jsou také důležité, já měla teď pár dní celkem na prd, doslova zadkem ke zdi a tady jsem na chvilku přišla na jiné myšlenky a bylo mi o něco lépe, obzvlášť, když Mirka přihodí nějakej fórek , ty nervy ti nezávidím a zkus se trochu odreagovat, protože člověk v tom nesmí býti moc dlouho, ale to myslím vážně!! Zajdi na kafe s kámoškou, udělej si výlet s dětma, nebo jen tak si udělej radost, ale nemoř se doma ve stresu a to víno to určitě nevyřeší lehko se to říká, ale zkus s tím něco udělat................. Koblík
Koblížek
monicca
| 20. 2. 2010 21:42
ahoj zlatíčko, jsem ráda, že všechno "to" okolo mě tak trochu chápeš. Já vím,je to diskuze o hubnutí....ale jsem ráda,že jste holky všechny tady a nevzájem se můžeme podporovat včemkoliv. Nervuju se bohužel pořád! Sakra! Ale co se týká jídla tak skoro nic, jenom piju......tak 2-3 litry vína...blbé,co?ale bude snad líp
Koblík
monicca
| 20. 2. 2010 21:33
Tak daleko někam nemusíš, dneska jsem byla nakupovat u nás v zelenině a jahody ze Španělska už mají na pultech! Čerstvé prý . No na borůvky nebo švestičky si musíme holt počkat.....,.
Pajdásek
monicca
| 20. 2. 2010 21:25
Pajdásku, máš se fajn? Tak to je moc dobře, že se tak cítíš! . Angína se vyřeší za 7 dní, kéž by i to ostatní, co? Držím palečky a pevné nervíky - i když tvoje cácorky ti musí být maximální podporou!
Koblíku
Mirka72
| 19. 2. 2010 22:07
Ahojky Koblíku! Jó holka budeš muset asi za měsíčkama do lesa nebo do Jednoty teda do Coopu a tam je mají určitě v mrazáku Recept napíšu do deníčku asi zítra. Tak papa Mirka
ahjoik ženy :-)
pajdasek
| 19. 2. 2010 13:43
Mám se fajn doma to tak nejak funguje. Akorat jsem zacala brat ATB protoze mam ukazkovou anginu

Prikladam foto neni moc kvalitni ale je videt moje postava
Na fotce jsou videt i moje cácorky

Všem přeji hodne uspechů v hubnutí
poradte prosim
OliBi
| 19. 2. 2010 13:22
Ahoj holky! jsem tu nova, ale Vase prispevky jsem precetla od A do Z. Dneska mi doktor predepsal Meridii, ale obesla jsem u nas v Nymburce vsechny lekarny a v kazde mi tvrdi jedno - byla stazena z prodeje.... Je to opravdu tak? nevite o nejake lekarne v Praze kde to jeste prodavaji nebo uz je opravdu konec? Moc dekuji za odpoved. Olča
Prášky na zablokování chutí a pocitu hladu
IrenaM
| 19. 2. 2010 12:37
nabízím prášky na hubnutí,napište mi na sibutraminum@centrum.cz
Mirka
Kobliha
| 19. 2. 2010 11:49
Ahojík Míro
jsem první zájemce o recept, vypadá to báječně
jen nevím, kde teď natrhám borůvky , můžu tam prsknout něco jiného?
díky a pa pa Koblík
Tvorba
Mirka72
| 18. 2. 2010 22:40
Taky na ukázku moje tvorba recept klíďo napíšu Mirka
Koblík
Mirka72
| 18. 2. 2010 22:22
Dotoho malýho bych se asi nevešla Tak musim větší. ted jsou hodně kola bez duší a z traktoru je přeci jen o krapátek větší Honza má rýmu jako bejk a chrchlá první ligu. Tak jen doufám ,že to neskočí i na ostatní členy rodinyTak papa mirka
Ivculík
veverka123
| 18. 2. 2010 20:40
ahoj Ivčotak nějaký receptík hodím,třeba úplně jednoduchý palačinky 2hrnky mléka,2 hrnky celozrnné mouky,1vejce,špetka soli,pomažu tvarohem rozmíchaným s troškou medu a rozinkami.Nebo můj docela osvědčený recept-30dkg celozrnné mouky,používám špaldovou,4 středně velká jablka nahrubo strouhaná,4 žloutky,3 lžíce oleje(používám řepkový)3 lžíce hnědého cukru(když jsou sladká jablka,nemusí být)4 ušlehané bílky,rozinky,oříšky,kakao,to už improvizuji,přidám třeba skořici,na upečené pomažu lehce zavařeninou a posypu mandlemi nebo ořechy.Dá se vynechat kakao a udělat to jako bublaninu nebo rozdělám tvaroh s medem a nastříkam pytlíkem na buchtu,jsem takovej improvizátor,dá se z toho udělat přidáním máku i makovec.Buchta je taková tmavší,ale nám chutná,jde jen o zvyk.Tak papa a napiš,zda si něco zkusila.
Veverča
Kobliha
| 18. 2. 2010 19:45
Ahojky Verčo
tak jsem takovej zvědavec, že jsem to hned zkoušela, to cvičení co popisuješ a je to asi opravdu pro pokročilé, musely bychom více trénovat a tak zatím zůstanu věrná rotopedu a sokolovně , jinak starší kluk je marod fest, tak očekávám, kdo bude další
dnes tady bylo celý den nad nulou, takže nám to venku taje a jsem ráda..........tak papa a je dobře, že je ti už lépe
ahojky Koblík
Mirka
Kobliha
| 18. 2. 2010 19:37
Ahojky Míro,tak tedy ještě pochopím ty balónky, ale proč tam rveš tu pneumatiku , vždyť to je pořádný kolo nechceš raději zkusit nafukovací kruh ..........jeden tady mám a můžu ti ho poslat, kluci ho již nepotřebují
tak pa pa Koblík
Ahojky všem
Jmelicko
| 18. 2. 2010 15:55
Holky doslova si užívám celý dny,začalo to malinkou bolestí zubu a skončilo nateklou pusou,ani se snad nedá nazvat pusou,je to tak čtyřikrát větší než normálně,těch deset kilo co jsem zhubla mám těd momentálně na levé straně obličeje,na oko skoro vůbec nevidím,po dnešním zásahu zubaře něco od teklo,ale ani moje pídalky nezaznamenaly nějakou změnu,dokonce jsem prý otekla víc,tak vám nevím,byla jsem v práci omylostněna a pustili mě domů,no když mě vyděli tak mě nepustily ani mezi lidi,zítra mám dovolenou a jsem zvědavá jestli to alespon trochu už začne splaskávat,zatím je to fakt hrůza,momentálně bych mohla strašit děti,později pošlu foto,fotila dcerka,ale bude fakt pouze na vlastní nebezpečí,kila se zastavila,stále jsem na deseti kilogramech a protože mám prášky v práci tak ode dneška je přestávám brát,mám tam čtyři poslední,tak se snad nic nestane.Drž te my palce at to všechno dobře dopadne a všechny strašně mocinky moc pozdravuji Andrea
veverka
ivculik
| 18. 2. 2010 02:18
Ahoj veverko, hoď nám sem nějaký zdravý receptík z té celozrnné mouky...
Něco ověřeného, prosím. předem díky. Pa. Iv.
Mirka
veverka123
| 17. 2. 2010 19:54
ahoj blondýno,ty seš teda mistr v převlékání,ale dobrý,je vidět,že tě sluší všechno.
Včera u nás snad letos poprvé svítilo slunce,ale večer potom pěkně mrzlo,bylo -11,takže taky žádnej zázrak.Myslíš,že to vůbec někdy skončí?Přijde mi,že žijem někde za polárním kruhem.Ještě mechy,lišejníky a před barákem sob.
Uklohnila jsem jídlo na zítra,krůtí maso s fazolema a zeleninou a ještě palačinky ze špaldový mouky s tvarohem a jablky,aby ten můj mužskej měl něco k snídani.Naučila jsem se teď v rámci zdravého stravování pect z celozrnný mouky a mám s tím docela úspěch.Tak zuatím ahoj a budu se těšit na nějakou další image.
kobliha
veverka123
| 17. 2. 2010 19:46
ahoj Koblížku,tak hlásím,že choroba zdárně ustupuje,i ten kašel už je o mnoho lepší,není nad lidovou medicínu.Teď bych akorát potřebovala jít na masaž,mám nějakou zatuhlou šíji,psala jsem Lence,co k ní chodím,tak doufám,že se ozve.V úterý se mi dostala do ruky kniha cvičení Pilates,usoudila jsem,že některé cviky jsou docela náročný,to přesně člověk pozná,jak je zatuhlej v některých partiích,měli jsme z toho doma docela srandu,když jsme to s tím mým zkoušeli,taková ta poloha,kdy ležíš na zemi,ruce před sebou a souběžně zvedat horní lolovinu těla a nohy mi teda moc nešlo(pravda,psali tam,že to je pro pokročilé),ještě teď mi bolí zádový svaly.Příští týden bych už chtěla vyrazit do tý posilovny.Doufám,že to nějak zkloubím s prací,jsme teď pořád v hrozným fofru.
Šéf mi říkal,že zvažuje,že by pak vzal manželku domů a že by jí najal ošetřovatelku,že v tom domácím prostředí by se cítila psychicky líp.Nevím,zda je to dobře nebo ne,pro něj to nebude asi procházka růžovou zahradou.Tak uzatím pa.
Míra
ivculik
| 17. 2. 2010 14:27

Kobliha
Mirka72
| 17. 2. 2010 13:57
Ahojky Koblíku! Víš co mě to stojí přemlouvání plavčíka než mě pustí do bazénu s nafukovacíma balónkama a pneumatikou z traktoru Mirka
Mirka
Kobliha
| 17. 2. 2010 12:42
Ahoj Míro,souhlasím, že střih není zrovna kvalitní , ale blonďatá na tobě nevypadá špatně
my jsme začali marodit, tedy já ne, ale děti, takže ta zima nám tedy dává zabratjak dlouho to ještě bude trvat....
tak hezké cachtání a jaký plaveš styl? .... prsa,kraul,motýlek,čubička ...........pa pa Koblík
Kobliha
Mirka72
| 16. 2. 2010 22:23
Ahojky Koblíku! Tak to je paruka ještě po mojí mamce,tak že střih šílenej. Možná kdyby byla samá vlna ,tak by byla lepší Jinak tady dnes krásně svítilo sluníčko . Zítra jedu zase plavat Tak papa
.....
Mirka72
| 16. 2. 2010 22:20
Tak i takhle
koblížek
ivculik
| 16. 2. 2010 21:20
Ahojky koblížku, Moc děkuji za lichotku.. ....zrudla jsem až na.... :) PAPA :) Iv.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 09:51
14465
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39