Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha
Mirka72
| 3. 3. 2010 18:41
Ahojky Koblíku! Já na to taky koukala jako péro z gauče kolikrát mi to napsalo ale hlavně že to napsalo.
Zítra odpoledne jedu k holičce konečně
protože budeme mít v dubnu to rande na Václaváku ,tak aby mi to stačilo dorůst,aby ses mě nelekla a neutekla.
Zima by tam mohla už zůstat, natož sníh.Už máme zametenou silnici. Tak papa Mirka
Mirka
Kobliha
| 3. 3. 2010 13:16
Ahoj Míro
tak to budeme mít za chvíli další stovku ve stránkách, když máme tolik příspěvků
tady je dnes pěkně a zkazila mi to paní v rádiu, když mlela nějaký nesmysly, že má zítra sněžit
tak se měj pěkně a těšíme se na další příspěvky
pa pa Koblík
Holky moje
Mirka72
| 3. 3. 2010 11:17
Najela jsem na Mozilu a ono mi to nechtělo vůbec chroupat ale jsem ráda, že to mám v pořádku. Tak papa Mirka
Jééééééééééé
Mirka72
| 2. 3. 2010 21:09
jéééééé nešlo mi to odeslat a ted je to tolikrát
Jééééééééééé
Mirka72
| 2. 3. 2010 21:08
jéééééé nešlo mi to odeslat a ted je to tolikrát
Holky moje
Mirka72
| 2. 3. 2010 21:06
Ahojky holky moje měla jsem zavirovaný notas tak jsem se sem nedostala. Ted už je vyčistěný a fachčí. Tak zítra se sem kouknu a napíšu víc papa Mirka
Holky moje
Mirka72
| 2. 3. 2010 21:05
Ahojky holky moje měla jsem zavirovaný notas tak jsem se sem nedostala. Ted už je vyčistěný a fachčí. Tak zítra se sem kouknu a napíšu víc papa Mirka
Holky moje
Mirka72
| 2. 3. 2010 21:03
Pipík
Kobliha
| 2. 3. 2010 19:54
Ahojky Pipííííí
tááákovou radost jsem měla, když jsem koukla na poštu ............taky se mi to moc nelíbilo, jak to tady šlape, nebo spíše nešlape ..............táákže žádné prostoje, nebo nám to tady usne a co potom vždyť to klábosení je pomalu jak druhá rodina co?
na štěňata se těším, určitě pošli foto !!!
No a moje váha je pořád stejná, tedy je to tak, že mi lítá kilo nahoru dolu a tak se vždycky podle toho zařídím s jídlem, ale čeho si cením nejvíce je, že to neleze nahoru a zůstávám spíše piroha, než kobliha
na osázení truhlíků se už moc těším a čeká mě osadit 3 okna po dvou truhlících, do ulice nic nedávám, jelikož by mi to nějakej kleptoman seknul, což už se stalo
tak pipíku, dej zase vědět a měj se pěkně
pa pa Koblík
Veverča
Kobliha
| 2. 3. 2010 19:42
Ahojky Verčo
to jsi mi udělala radost i Pipínka, že jste napsaly, já už myslela, že máme diskuzi v kopru
to cvičení ti moc chválím a taky závidím, já stále nechodím, protože mě pořád drží ty záda, ještě to prostě není úplně dobrý, takže si nejsem jistá co by to semnou udělalo, no a manžel, jakožto instruktor mi dává za pravdu "chce to být v cajku, než začnu dávat svalstvu do těla" , takže mi zbývá rotoped a posilko na břicho, ovšem v domácím prostředí.
Elinka je teda moc roztomilá, já ty prcky miluju, říkám, že je to takový malý štěstíčko.
Počásko bylo teď pěkný a do toho konce března to ještě vydržíme a pak už to bude fajn a hlavně bude před námi LÉTO..................tak pa pa a zase dej vědět co je nového
ahojky Koblík
Mirka
pipina
| 2. 3. 2010 09:40
Ahojky Miruš,
copak u tebe nového? Už začínáš vymýšlet co do truhlíků za okna?
Já myslela,že se vykašlu na nějaké setí semínek,ale sluníčko mě nabudilo a včera jsem se na to vrhla.....no ono osázet 9 oken do ulice a 5 oken do dvora není zrovna nejlevnější...něco vypěstuju (teda doufám )..a něco pokoupím...Jó kde jsou ty časy,kdy jsem pěstovala jako blázen a kupovala jako pošuk......musím se krotit,páč už není kam co dávat
Děti tu o víkendu zkoušeli jezdit na koleč. bruslích....šla bych hned taky.....na rampě za hospodou bych se mezi capartama vážně vyjímala
Zatím pa pa Pipina
veverka
pipina
| 2. 3. 2010 09:29
Nazdárek Veverko, ty ses ale do toho posilování pustila s vervou....ten trenér musí bejt vážně kus
taky jsem zjišťovala posilovny v Písku...tedy ne pro sebe ale pro svou polovici....prý se nad sebou s kamarádem zamysleli a začnou chodit.... jediná změna je v tom,že najednou jsou moc pracovně vytížený a nestíhají
dneska jdu na pilates a těším se....stejně se divím že mě to pořád baví...asi proto,že se cítím skvěle a prý jsou na mě dost vidět výsledky
......tady je mráz jako prase,ale doufám,že vykoukne mozol ...hned by bylo veselejc
Tak se měj krásně....Pipina
PS: Eliška je fakt krásná kukinka....to musí být doma radosti
Koblížek
pipina
| 2. 3. 2010 08:56
Nazdárek Koblížku,
já včera jukla na diskuzi večer a bylo mi smutno .....nikde nikdo a o bazaru co se tu rozjel ani nemluvěpřešla mě chuť hodit sem příspěvek.....jóóó jaká byla radost, když jsem koukla dneska ráno

Jsem pořád na svým s kilama a díky pilatesu nejsem měkota.......mít svalíky vůbec není špatný
objednala jsem si skořicový gel na celulitidu a povadlou kůži....není zrovna nejlevnější,ale slyšela jsem na něj jen pozitivní ohlasy....budu mazat jako o život....aspoň ze začátku určitě
No a štěňata jdou v sobotu nejspíš do světa....jsou to pěkný draci....ale roztomilý.....fotku mám jen jí zmenšit a v tom jsem jaksi dřevák ....musím na drahou polovičku.....
Tak se měj krásně Pipina
kobliha
veverka123
| 1. 3. 2010 21:08
ahoj Koblížečku,zrovna před chvílí jsem dorazila z posilovny a kuknu na diskusi a čumím.Jak bazar.Já teď v poslední době nestíhám vůbec nic.Blázinec v práci a třikrát týdně chodím do tý posilovny s kámoškou.Je to moc fajn.Trenéra tam dělá docela mladej klučina,jeho tátu si pamatuju ze základky.Necvičíme jenom na strojích,je i cvičení na míčích a na zemi,kolo,běhání na pásu,fakt se mi to moc líbí.Jen času kdyby bylo víc,abych všechno stihla.
No a počasí bylo docela pěkný,ale bohužel se má zase ochladit a v radiu jsem zaslechla,že oteplení až koncem března.Tak z toho zase radost nemám.
No a jak ty,co nového u Koblížků?Posílám zase ukázat Elišku.Zatím papa.
holkýýýý
Kobliha
| 1. 3. 2010 20:52
Ahojky holky : Míro,Mončo,Veverčo,Pipí a další moje kolegiňky hubnoucí
co se to tady děje? ...... nikdo nikde a jen nabídky na nákup meridie
to už nám ta diskuze míří někam jinam, ale nechci být sprostá, tak se zdržím jistých výroků
tak holky dejte vědět, jak se máte a tak ........... ???
já se mám dobře
tak papa a ahojky Koblík
meridie
velikoris
| 1. 3. 2010 09:03
Prodam Meridii 15mg USA,1baleni (98tab) - 2100Kč.dorucim na dobirku..piste na meridie.cz@gmail.com
meridia
nattysa
| 28. 2. 2010 13:07
Ahojte holky. Chtěla bych vám napsat své zkušenosti s meridií. Já ji brala jen 1 měsíc,jelikož jsem poté otěhotněla. Za ten měsíc jsem shodila 7 kilo,které se ovšem v těhotenství vrátily zpět Nicméně teď jsem si ji objednala přes net,jelikož u doktorky jsem nepochodila a už se těším až to začne padat . Pokud by některá z vás měla zájem,písněte mi na mailíka a seženu Vám meridii za rozumnou cenu bez předpisu.
Prášky na hubnutí
SilvaS
| 27. 2. 2010 12:32
Nabízím prášky na hubnutí, šetrnější a účinnější než Meridia apodobné, sibutraminum@centrum.cz
Ellis
Mirka72
| 26. 2. 2010 14:55
tak to je super a tleskám
Je škoda,že Meridii stahli s trhu ,snad nám nabídnou nějakou obdobnou variantu.. Papa Mirka
Meridia od července
Ellis
| 26. 2. 2010 13:29
Ahojky,já beru Meridii od července 09 a jsem spokojená.Od té doby se mi podařilo zhubnout 26kg. Z konfekční vel:54 mám vel:48.Jen mě mrzí,že byla stažena z prodeje a já dobírám posledních 10 tablet,které mám.Ještě bych chtěla podotknout,že jsem neměla žádné vedlejší účinky.Ellis
pipina
veverka123
| 24. 2. 2010 21:11
ahoj Pipčo,tak jsem se zase konečně dostala k počítači.Před chvílí jsem dorazila z fitka a super,byla jsem i v pondělí,No trenér dobrej,ovšem trochu jiná věková kategorie,učila jsem ho před mnoha léty plavat v bazénu,teď má asi 190cm.Ae je fakt dobrej,dělá s náma rozcvičování,opravuje nás,hodně se tomu věnuje,tak bych si představovala,že by to mělo ve fitku vypadat.Někam přijdeš nikdo si tě nevšimne.Chodím s kamarádkou,domluvíme se s ním na nějakou dobu a on se nám věnuje.
Co dělají hafánci?Pošli zase fotečku.Konečně se nám začalo vylepšovat i počasí,to mi udělalo radost největší.Sníh tu ještě je,ale hodně už roztává.Taky už se těším na kolečkáče.Tak zatím papa.
Jiřinka
Kobliha
| 24. 2. 2010 20:43
Ahojky Jiřinko
no to jsi se tedy pořádně dlouho neozvala a doslova zaspala dobu, my už dávno meridii obrečely a pomalu se srovnáváme s realitou
no že by jsi napsala něco více o sobě??? Jak jsi na tom s váhou a jak se ti vede? Co tvoji klučíci a tak.............
jinak meridii už asi neseženeš a možná tak sibutramin, ale jedině přes net...............
tak dej vědět jak se máš a pa pa Kobliha
léky
terka07
| 24. 2. 2010 19:34
jojo bohužel je to pravda, vše nenávratně staženo ach jo takže zbývá jen černý trh
vsem
jirinka
| 24. 2. 2010 19:30
Ahoooj všem!!! Dlouho jsem se tady neukázala, ale stalo se něco co jsem nečekala! Nečetla jsem si všechny poslední příspěvky, ale rovnou vám řeknu, že Meridii, Lindaxu a ještě jiné léky na hubnutí, ale na předpis stáhly z trhu!!! Víte o tom? U nás v Roudnici nad Labem ji rozhodně nikdo nepíše a už vůbec žádná lékárna je nevydává....Koukejte mi o tom něco napsat, protože já jsem je blb vysadila a ted je nemůžu sehnat!!! pa pa pa
pro jasmi
terka07
| 24. 2. 2010 09:35
já recept mám a osvědčený, vím, že spousta lidí krémům nevěří ,ale já jo jsem pevně přesvědčená o kosmetice eveline, sama jsem shodila docela dost, odkaz na blog jsem sem házela teda myslim a tam je i kosmetika ,, kterou jsem používala a používám, ted firma udělala krém přímo na povolenou pokožku a je senzační používám ho asi měsíc a parááda, kůže se zpevňuje a hlavně stahuje, takže další ceňtáčky mizí aniž bych váhově hubla jeslti máš zájem můžu ti přeposlat na mail katalog a tam je všechno popsaný když tak písni na juricovab@seznam.cz
Meridia
JASMI
| 23. 2. 2010 22:49
Ahojky holky, tak už jsem velmi shodila, ale začínám mít problém s povolenou kůží, hlavně na stehnech a lýtkách. Nemá některá recept na tento problém. Doslechla jsem se něco o proticelulidovým kalhotám, jestli to opravdu pomáhá zpevňovat, a kde se kupují?
Zdravím všechny hubnoucí.
Když se chce, všechno jde!!!! A s Meridií o něco líp!!!
....
Mirka72
| 22. 2. 2010 20:43
Jé fotečka
pipina
Mirka72
| 22. 2. 2010 20:40
Ahojky Pipinííííííííínnnnnnóóóóóóóo! Dneska nádherně a představ si i sedmikrásky vylezly na kousku trávníku Už i ptáci vrzaj ,kočky už taky vyvádí. Jen ty žáby mi ještě chybí a ještě suchý silnice na inlajny a budu šťastná jak bleška Anežka. Tak papa Mirka
pipinka
Kobliha
| 22. 2. 2010 20:38
Ahoj Pipí
to je dost, že jsi se ohlásila štěňátka bych "oželvila" všechny a to loučení ti nezávidím...........
a jak jsi na tom s váhou? Já stále stejně, akorát mi pořád lítá kilo nahoru, dolu, tak nevím kde je chyba, možná v pohybu, protože jsem nebyla dlouho cvičit.
doufám, že brzy pošleš fotečku pejsánků, to já ráda, tak se čiň !!!
měj se pěkně a pa pa Koblík
pajdásek a monicca
pipina
| 22. 2. 2010 11:18
Ahojky holky....jestli jsem nenapsala vaše přezdívky dobře moc se omlouvám
Držím vám palečky,aby vám všechno co nervíky dělá, dobře dopadlo
Hlavně myslete na sebe a svoje zdraví...stres a nervy jsou mrchy ....
Mějte se co možná nejkrásněji
Pipina

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 09:51
14465
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518