Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

PAJDÁSEK
Jmelicko
| 25. 1. 2010 23:11
AHOJKY,JSEM ROZVEDENÁ UŽ PĚT LET,A BUDU MÍT VÝROČÍ,MŮJ MANŽEL MĚ TAKY PODVÁDĚL,POPRVÉ TO UDĚLA TŘI MĚSÍCE PO SVATBĚ,SKORO TŘI ROKY MY TRVALO NEŽ JSEM MU ODPUSTILA,ALE STALO SE,POTOM PŘIŠLY MOJE SRDÍČKA KLÁRKA 11. A KATKA 10.LET,ALE KDYŽ KLÁRKA MĚLA JÍT DO PRVNÍ TŘÍDY TAK JSEM ZJISTILA,ŽE JE TO TADY OPĚT,ALE UŽ JSEM VĚDĚLA ,ŽE ZNOVU TO NECHCI,MANŽEL SE ROZVÁDĚT NECHTĚL,DOKONCE SE HROZNĚ DIVIL,PROČ SE CHCI ROZVÉST,ALE JSEM VLASTNĚ JEHO NOVÉ ŽENĚ VDĚČNÁ,DÍKY NÍ JSME SE V KLIDU A V POHODĚ ROZEŠLI A PÍDALKY NEMĚLY ŽÁDNÉ PROBLÉMY,TED JSME OPRAVDU NA TOM S BÝVALÝM VELMI DOBŘE,ŽÁDNÉ HÁDKY A JE DOSLOVA KLID,ALE TÍM NECHCI ŘÍCT,ŽE SE MUSÍTE ROZVÉST,BUDE TO CHVILKU BOLET,MUSÍŠ SI TO PROJÍT SAMA,ALE NAKONEC SAMA ZJISTÍŠ CO PRO TEBE A HLAVNĚ PRO DĚTI JE NEJLEPŠÍ,NEEXISTUJE ŽÁDNÁ RADA,JENOM TI DRŽÍM PALCE,PAMATUJ JSME TADY ANDREA
Jmelicko
Mirka72
| 25. 1. 2010 23:05

Za každé kilo potlesk. Moc gratuluji a papa Mirka
:)
Mirka72
| 25. 1. 2010 23:02
Jéééé holky !asi jsem něco špatnýho snědla a tohle se mi vyrazilo nevíte čím by to mohlo být? papa Mirka
všem
Jmelicko
| 25. 1. 2010 22:59
AHOJKY HOLKY,VŠECHNY VÁS HROZITÁNSKY MOC POZDRAVUJI A TAKY SE OMLOUVÁM,ALE OPRAVDU NESTÍHÁM VŮBEC NIC.PŘES VÍKEND JSEM FURT V PRÁCI A POTOM VE ŠKOLE,DĚLÁM TEN KURZ A SNAD KDYŽ TO DOBŘE DOPADNE,TAK BUDU V PÁTEK MÍT HOTOVO,NO POKUD UDĚLÁM ZKOUŠKU,UČÍM SE UŽ TŘETÍ TÝDEN,NEUSTÁLE KOLEGYNĚ DOKONCE PRÝ MLUVÍ ZE SPANÍ,NO ASI NÁM HRÁBNE,ALE MÁM ÚŽASTNÉ HOLKY,TAKŽE DOMA JE DOCELA POHODA,KILA NO PO DESETI TÝDNECH 10 KG,JE TO SKVĚLÉ,ALE MĚLA JSEM SKORO MĚSÍC PAUZU A NEZHUBLA ANI KILO,NO PŘEPADLA MĚ DEPKA A POŘÁDNĚ SE NAJEDLA A POZOR ZHUBLA JSEM NAJEDNOU O 1,5 KG,TAKŽE JSEM ASI JEDLA MÁLO,NO POUČILA JSEM SE ,SNAD,A ZAČALA ZASE TROŠKU JÍST.VŠICHNI MY ŘÍKALI,ŽE KDYŽ PŘESTANU ŽRÁT TAK URČITĚ ZHUBNU A ONO TO TAK FAKT NENÍ.VŠECHNY HROZNĚ MOC POZDRAVUJI A POSÍLÁM GRATULACE ZA KILÍČKA DOLE.VŠEM DRŽÍM PALCE A PROSÍM DRŽ TE MY PALCE V PÁTEK.AHOJKY ANDREA
veverča
Kobliha
| 25. 1. 2010 21:01
Ahojky Verčo
říká se,že čas všechno zhojí a tak pevně věřím,že i v tomto případě čas přinese zlepšení,třeba jen psichycky.......
bude to teď hnusné období a tak musíte být všichni silní......

já měla prýma odpoledne,strávila jsem ho na chirurgii s mladším synem,blbě si šlápl při těláku a tak jsme rovnou ze školy jeli a pročekali jsme 4 hodiny na chýře
naštěstí to nemá zlomené,jen natažené vazy,tak hold bude doma lenošit a ve čtvrtek mu vízo přinese maminka a rovnou to vemu i staršímu klukovi,ten má pro změnu angínu,no a zítra je doma i manžel,tak nevím jak se mi bude ráno vstávat,když celej barák bude chrápat
naštěstí chodím makat ráda,tak to ustojím
tak Verčo,drž to pevně a zase dej vědět

P.S. to mimínko je prostě andílek,s těhle prcků jsem vždycky vyřízená
zatím papa Koblík
pipínka
Kobliha
| 25. 1. 2010 20:49
Ahojky pipí
tak plnej mrazáček mám také ráda,ale poslední dobou je poněkud prázdný,hlavně od té doby co dietuju,je tam spíše kuřecí a ryby,ale půlka pašíka do zásobičky by se šikla
teda ty štěňata musejí být boží........už se těším na fotečku,každej prcek i třeba psí je krásnej
tak že zdravím pejsany a měj se pěkně
papa Koblík
kobliha
veverka123
| 25. 1. 2010 20:01
ahoj Koblížku,ak jsem se zase na chvíli dostala na počítač a nestíhám ani číst,je tu nějak hodně nových lidí a ještě jsem se nezorientovala.
Druhý šéf se vrátil z Francie z Alp,tak jsem docela ráda,protože práce je mraky a nějak jsme nestíhali.Co se ýče zdravotního stavu manželky mého druhého šéfa,je to blbý a lepší to nebude,zatím o tom není schopen moc mluvit,tak se snažím ho psychicky podržet a hlavně taky,aby všechno klapalo bez problémů.Vůbec si nedokážu představit,jak mu asi musí být a hlavně ten pocit beznaděje je asi to nejhorší a nepomůže nic,snad jen čas.
Ale dost o smutných věcech.I když to,že padá opět sníh taky není moc k smíchu,mám ho už plný zuby a to ještě k tomu mrazy.Tady u nás to není zatím tak zlý,říkali v radiu,že Plzeň má zatím nej***i ze všech krajů,tak uvidíme,zda to vydrží,těch -23 bych nemusela.
Upekla jsem zase koláč z tý špaldový celozrnný mouky,ten můj mužskej si to docela oblíbil i Jitka s Vášou,v neděli jsem upekla pekáč a skoro ho sežrali.No alespoň to není moc nezdravý,sladím minimálně,spíš přídám ovoce.
No a na závěr něco hezkého k nakouknutí.Pa.
Meridia
Pega
| 25. 1. 2010 18:04
Ahojte všecky, které chcete zhubnout. Čtyři měsíce jsem užívala Meridii na předpis a to, čeho jsem se žádným sportem ani dietami nedokázala natrvalo zbavit - 12kg je pryč . Ráda se podělím o všechny zkušenosti. Teď jsem těhotná a jedno balení mi zbývá. Kdyžtak písněte na email, moc na diskuse nechodím
Koblížek
pipina
| 25. 1. 2010 11:57
Ahojky Koblížku, tak zabijačku máme za sebou.......samý sádlo samý sádlo
zabijačkový dobroty mi nechutnají,takže jsem s kilama v pohodě....plný mrazák masa je,tak to považuju za zdařilou akci
Pesani se mají čile k světu .....už jim prosvítají černý puntíky,tak až budou hezky vybarvený udělám foto
Tak se opatruj a měj se krásně Pipina
Veverka
pipina
| 25. 1. 2010 11:13
Ahojky Veverko,
husinu mám i já při čtení.....to je síla jak málo stačí k velikému neštěstíNevím co na to říct....je to moc smutný
S tou zimou je to úmorný.....a to ten můj blázen šel na zahradu do stanu vyzkoušet spacák co si koupil .....prý je do -25 stupňů...řachlej chlap Sliboval dvě noci a zůstalo jen u jedné......nevím jestli mu byla zima.....jak mi říkal kamarád....chlap to nepřizná
Tak hlavu vzhůru.....ta zima jednou skončí a pak bude zase teplíčko a veselo ......máme jet na hory za 14 dní, tak se těším jen na ten zatracenej mozol.....na horách je ho prý dost
Měj se krásně a myslím na tebe
Pipina
.....
pipina
| 25. 1. 2010 10:23
Nazdárek všem ....
nějaký čásek jsem se sem nekoukla a teď nestačím valit bulvy jak se to tu rozjelo
Zdravím vás všechny co jste začaly chroupat a přeji co nejvíce odhozených kilíček .....k co největší spokojenosti každé z vás
Hezky se držte a písejte písejte.......tady je spousta oušek co si rády poslechnou a poradí.....aspoň mě to pomáhalo moc a díky tomu jsem zhubla celkem 16 kilo.......něco po porodu ale velikánskou zásluhu na zbytku má Meridie
Mějte se fajn Pipina
ahojik
pajdasek
| 25. 1. 2010 10:05
tak ta veliká deprese pominula. Ale pořád není moc dobře.

Kiličíka se zastavila nelezou dolu tělo dostalo asik velikej zápřah od nervů. Taky se přiznám že jsem do sebe tři dny nemohla kloudně nic dostat. Takže jsem aspon pila.

A copak je tu nového??

Vše kterým se daří hubnout tak jen tak dál.
pozdrav
natyna
| 25. 1. 2010 07:16
Ahoj holky,tak už máme po plese,bylo to celkem fajn.Do kalhot jsem se kupodivu dostala,tak jsem byla ráda.Vím,že se na meridii nemá moc pít,vypila jsem asi tři dvojky červenýho vína a bylo mi dost zle.Nejhorší to bylo druhý den.No já mám další poučení a už se opravdu nenapijudokud nedoberu prášky.Také se to asi odrazilo na váze.Dnešní vážení ukázalo 88 kilo,no nevím.Ale jedu dál a jsem zase moudřejší.
hrdlička
Kobliha
| 24. 1. 2010 22:18
Ahoj Jitko
no jasně,že to funguje a to je přesně ten účel !!!!
a věř,že se tě to jen tak nepustí
já dnes po 4 měsících co neberu meridii,nemám problém sedět u sladkostí,nějak jsem si zvykla,že už mi to nic neříká,maso to jo,to bych mohla baštit pořád a jakékoliv...................ale sladké vůbec ne
tak ať se daří a papa Koblík
inavar
Kobliha
| 24. 1. 2010 22:12
Ahoj inavárku
žízeň je úplně normál
taky jsem tyhle stavy měla a tak jsem věčně stála u stojanu s eko vodou,jelikož nám tady tekla voda plná dusičnanů a při mé spotřebě,jsem měla pomalu ruce jak opice,když jsem tahala domů ty "hektolitry" vody
nech si napsat to s čím jsi spokojená a přeji hodně úspěchů
papa Koblík
pro koblížka
hrdlicka
| 24. 1. 2010 18:20
Děkuji moc za podporu,už je to lepší.Nemám zatím nějaké velké nežádoucí účinky,jen žízen ale to je normální jak čtu.Dnes jsem se u tchýně při kávě koukala na bábovku a neměla jsem na ni vůbec chut tak to asi funguje.
Všem také držím palečky at se daří ahoj Jitka
Kobliha
Vivien
| 24. 1. 2010 13:32
Děkuju za odpověď tak snad to bude dobrý.

Jinak s Meridií jsem spokojená a až doberu toto balení,tak si chci ještě nechat napsat Meridii 15mg,slyšela jsem,že je ještě lepší než ta desítka

Máte holky taky takovou žízeň,po těch práškách?já bych vypila i studnu
andy a hrdlička
Kobliha
| 24. 1. 2010 12:01
Ahoj holky
tak jste se přidaly a to je dobře
Andy,moc ti přeji,aby když zhubneš,jsi si váhu udržela
Hrdličko,nejsi žádnej slaboch,když baštíš meridii,někdy je prostě potřeba pomoci si trochu jinak
tak se holky držte a hodně zdaru
papa Kobliha
Kacafa
Kobliha
| 24. 1. 2010 11:51
Ahoj Kacafo
Švýcarsko na nule bych si dala líbit
tady je zima jak v Rusku a asi ještě dlouho bude
jsi dobrá,jak jsi si udržela váhu a přeji ti,aby jsi měla úspěch při žádosti o meridii
tak hodně štěstí a zatím papa
Koblík
inavar
Kobliha
| 24. 1. 2010 11:44
Ahojky inavare
myslím,že to meridií být nemůže,alespoň já jsem tento problém nikdy neměla,ještě vydřž a dej si sklenku červeného vínka,nebo horkou vanu...................
držím palce a gratuluji k pěknému výsledku
papa Kobliha
Meridia a vedlejší účinky
Vivien
| 23. 1. 2010 14:10
Ahojky holky já užívám meridii 10mg.od 4.1.a do dnešního dne mám dole 8.8kg což je pro mě paráda,ale nedostavila se MS (těhotná nejsem) je možné,aby to bylo tou meridií???
Dříve jsem chvíly užívala to ALLI ale to mi tak rozházelo hormony,že jsem to musela vysadit
všem
Kacafa
| 23. 1. 2010 13:25
Ahojky. Tak jsem se vratila cela ze služební cesty ve Švýcarsku. tady je pěkná kosa tam bylo kelem 0 a svítilo sluníčko parada. Po navratu jsem hupla na vahu a měla jsem strach oni tam ji pořad jen pizzu,hamburgry a kebab no hnus už jsem se těšila domů a tyhle věci už nemůžu ani cítit fuj. A vaha zůstala pořád -11kg a měsíc už ji nepapam. Ale tento tyden se chystam za doktorkou a chci ještě jedno balení na tři měsíce. Přece jen 79kg je pořád hodně . Ale hlavu vzhuru do leta to pujde ještě dolu.Slibuji sama sobě Jinak všem hubnoucím hodně zdaru.
veverča
Kobliha
| 22. 1. 2010 22:00
Ahoj Verčo
tedy nevím co na to říci ????????
život je hold někdy pěkně drsnej a je to prostě na každém jak se s tím popere,ale chápu tě,že jsi z toho špatná a každá pomoc a podpora je na místě.
Přeji ti pevné nervy a hodně sil,aby jste to dobře ustáli,hlavně šéf a především manželka.
Ráda bych tě nějak nadzvedla,ale také mě nic inteligentního nenapadá,snad jen drž se děvče a myslím na tebe.

Záda jsou relativně v cajku,ale cvičím jak magor každej den,div to není večerní rituál.
Tak Verčo mnoho sil a napiš kdykoliv budeš chtít
papa Kobliha
kobliha
veverka123
| 22. 1. 2010 20:31
ahoj Koblížku,po odmlce pozdravuji ze zmrzlé Plzně.Nějak nestíhám.Jak jsem ti psala o manželce mýho šéfa,tak je to hodně blbý,má poškozenou míchu a zůstane trvale ochrnutá,doktoři řekli,že je to trvalý stav.Tak jsme z toho všichni moc špatní.Jsme taková malá spíš rodinná firma,kde se všichni dobře známe.Šéf je z toho úplně psychicky na dně,tak pomáháme,jak to jen jde.Je to moc smutný,když se něco takového přihodí.Mám z toho husí kůži,jen když o tom píšu.
Měla bych napsat něco veselejšího,ale nic mi nenapadá,počasí na houby,mrazy a ještě má přituhout a k tomu začít sněžit,tak nevím,na co se má člověk těšit.To vypadá,že sluníčka se asi hned tak nedočkáme.Byla jsem si nechat udělat zase nový nehty,ujel mi autobus,tak jsem musela pěšky,tak jsem si řekla,že pohyb je zdravej a co by člověk pro zdraví neudělal,že.Taky jsem šla svižně,protože je pěkná kosa.No a co záda,už dobrý?
od Koblíka
Kobliha
| 22. 1. 2010 13:14
Ahoj holky
docela to nestíhám přelouskávat,ale určitě vítám další do party s přáním úspěchu v odhazování přebytečných kil
všem co mají výsledky gratuluji -- bezva pocit co ?
těm co to tolik nejde --- vydržet a trpělivost

a tobě Pajdásku budu držet palce,aby jsi dobře a s rozvahou ustála tu nemilou situaci,těžko radit,musíš podle sebe a svích pocitů situaci řešit.............přeji ti pevné nervy silnou mysl

pa pa Koblík
Mirka
Kobliha
| 22. 1. 2010 13:08
Ahoj Míro
koukám jakej je tady nával co
nějak to nestíhám číst,jak to tady frčí
Koblík
pajdasek
Mirka72
| 22. 1. 2010 13:03
Ahojky pajdasku! Tak to i když asi zapracovali i nervy a pomohly k úbytku.Nastartováno máš dobře,já ti moc přeji aby se ti povedlo schodit, aby se manžel chytnul pořádně za nos a uvědomil si, že rodina je na prvním místě tak papa Mirka
meridia
hrdlicka
| 22. 1. 2010 10:52
Všechny vás moc zdravím,chtěla bych se přidat vám holky.Trošku se popíšu:je mi 37 roků a mám tři děti 17-syn,13-dcera a 22 měsíců chlapeček.Při posledním těhotenství jsem přibrala přes 20 kg a těžko to jde zpátky.Nyní vážím 72 kg při 164 cm.Moje původní váha byla 64kg.Já ale s váhou zápasím celý život a čím jsem starší jde to hůř a hůř.moje paní doktorka má kamarádka mi tyto tabletky doporučila ke cvičení a omezení jídelníčku jako pomocníka.Ona má na to takový názor,že pokud je člověk relativně zdravý tyto prášky mu k hubnutí pomůžou.Tak uvidím.Upravila jsem si jídelníček,jezdím na aquaerobic a denně doma cvičím power jogu.Budu moc ráda když sem budu moct zavítat a podělit o své pocity.Když jsem spolkla první tabletu cítila jsem se jako děsnej slaboch že to nedokážu jinak.
Snad se to zlepší.Mějte se krásně Jitka
prášky na hubnutí
clloette
| 22. 1. 2010 10:24
Ahojky, zítra, tedy v sobotu, budu v Praze, tak pokud by měl někdo zájem o osobní předání, tak mi prosím dejte vědět a určitě se domluvíme.
Nabízím prášky na hubnutí, silnější obdoba lindaxy a meridie, je účinnější, odbourává pocit hladu a chutě, částečně i tuky, je šetrnější k tělu a bez vedlejších účinků. Opravdu funguje, mám 12kg dole.
Tak mi, prosím písněte, děkuju Mirka
clloette@email.cz
meridia
andy7474
| 22. 1. 2010 09:02
ahoj,taky jsem vyskoušela meridii na jeden měsíc a zhubla jsem 5 kilo.pro další jsem si nešla ,neboť jsem se rozhodla ,že to skusím přirozenou cestou.Ale do prosince jsem je měla zpět.Tak je mám znovu a začínám.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
..Magda
6. 6. 2025 09:38
73455
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55