Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

natyna a marbulka
Kobliha
| 19. 1. 2010 12:08
Ahoj holky
beru to sice jedním vrzem,ale posílám gratulaci za odhozená kilečka
a přeji další úspěchy ...............jen tak dál
papa Kobliha
Renci
Mirka72
| 19. 1. 2010 12:05
Tak to je super Tu kudlu ti nezávidím sněhu mraky ,ale ted to taje jinak 55cm. Tak papa
Bédík
Mirka72
| 19. 1. 2010 12:02
Ahojky Bédíku! To teda byl román Jinak se zádíčkama má bolení Koblížek, ale i tak ti děkuji za radu Jo a taťka má svaly jako Herkules po těch mejch tlustejch letech, mě i ted unese Naposled mě unesl ,když mě přenášel přes práh a to už jsem byla ve 3.měsíci a vážila jsem to co teď. Tak papa
méďa Béďa
Kobliha
| 19. 1. 2010 12:01
Ahoj Bédíku
klidně piš co to jde,rádi si počteme a trochu zkrátíš dlouhou chvíli doma
jen ta relaxační podložka byla asi pro mě,protože co vím tak naše Míra je fit a čilá jako srnka

takže tedy co to vlastně je? nechám si poradit a vlastně díky všem možnejm radám se mi ten příšernej stav zlepšil
jinak pravidelně doma cvičím na záda,včetně protahování a dnes mám první rehabilitaci................už bych ráda začala chodit zase pravidelně na aerobik a míče,už to potřebuju jako sůl,špeky se neůprosně snaží vylézt na povrch,tak je nejvyšší čas!!!!
tak dej vědět Bédíku a zatím papa
Koblík
Ahoj Mirko
Renci
| 19. 1. 2010 11:58
Ahojky, tak jsem se po týdnu zvážila a mám o 1,5kg míň. Je to ok? Tak ve čtvrtek nastupuju do nemocnice a v pátek pod kudlu na srůsty . Co nového v hubnutí? I u Vás je tolik snehu? Tady to je fakt strašné.. Nesnáším zimu a to má o víkendu zas snežit.
Ahoooj všechny šikulenky
Bedriska
| 19. 1. 2010 11:07
Tak zase ahooooj všechny šikulenky
Moc děkuju za podporu. Nechtěla jsem vám psát v adventním období, fakt člověk i tak rozjímá dost hluboce a neúotřebuje negativní informace navíc.

V rychlosti jsem projela další příspěvky...takže gratuluju ,,psí babičce " ke štěňátkům,trošku závidím,protože jednou...taky si pořídím pejskamám je totiž ráda.
Díky za podporu od Miruš, Koblíženky, Amanky, Jitule, Janiny...zkrátka všem. Musím přiznat,že je mi líp a už
zvládám i pár minut na rotopedu.Od února chci opět začít brát meri(mám ji ještě na 3 měsíce,tak hurá ) Ještě jen tak mimochodem, jak řešíte ten Sibutramin, tak ten je součástí i meridie, je to základní složka u všech hubnoucích preparátů.V meri
je ještě něco navíc,kvůli efektu. (není to z mé hlavy nebojte,jen jsem byla poučena jednou lékařkou,ještě před braní meri)A expirace u léčiv je závislá mimo jiné na uskladnění,většinou je u léků 6ti měsíční rezerva, takže výrobce se kvůli kontrolám takto brání.
Takže ji lze dozobat ještě max. půl roku po expiraci.
Jiné je to u ATB....
To jsem se rozkecala, omlouvám se už jsem dlouho doma a chybí mi práce a komunikace...asi je to venku
jsem dětská sestra již 20let v jedné brněnské nemocnicipříliš líná abych studovala dál, ale moje zařazení a práce u dětí mě naplňuje a momentálně mi chybí...tak hurá na relaxační podložku ať můžu do práce. Myslím Miruško, že by ti na ty tvoje záda též pomohla...nebo jiné cvičeníčko, když je táta teď tak ,,vymakanej " z toho odhazování?
Holky, mějte se krásně a brzo zase ahoj....jo a moje fialová felicie už je sešrotovaná.....tak budu šetřit na nové vozítko... Béďa
natyna
Marbulka
| 19. 1. 2010 08:02
blahopřeju, to je teda krásný výsledek
já dnes po 14ti dnech, dole 3,5kg
Hurá
natyna
| 19. 1. 2010 07:00
Ahoj holky,tak se musím pochlubit od 1.1.mám dole 6 kilo. Jsem moc spokojená a doufám,že vydržím.Docela by mě zajímalo jestli jste se nějak odměňovali za shozená kila.Já bych si toho přála!Do léta bych to chtěla mít dole.
Janina 11
Amanka
| 19. 1. 2010 05:39
Ahoj,tak mi to nedalo a zeptala jsem se hlavní magistry a říkala,že úplně v klidu se to může brát!Je to jak jsme se tu bavily,že výrobce nějakou lhůtu musí napsat,ale že většinou ta doba použitelnosti je daleko větší:Tak buď v pohodě a tabletky dochroupej,bylo by jich škoda!Přeji přijemné hubnutí!ivana
Koblihóóó
Mirka72
| 18. 1. 2010 21:15
Čusánek Koblíku! hlásím tady u nás aktuálně 2 stupně nad nulou. už nám sjel i sníh ze střechy to byla lavina Ke slípkanům se musel manžel doslova proházet 70 cm vrstvou sněhu. Ten bude mít ale ukrutnou sílu jinak v normálu a vše při starém Mirka
Anazuz
Kobliha
| 18. 1. 2010 21:04
Ahoj Anazuzi
vítej mezi hubnoucí chroupalky
a musím ti hned pogratulovat
pěkně si s tou váhou teda zahejbala
tak ti přeji další úspěchy,aby jsi byla spokojená
měj se zatím,ahojky
Kobliha
veverka
Kobliha
| 18. 1. 2010 21:00
Ahojky Verčo
taky se už moc těším na jaro ,začínám odpočítávat,ale ještě si docela počkáme
teda to se dějou věci (myslím šéfovu ženu) něco doma poklízíš a malér je hned na světě,no věřím,že je to dost nepříjemné.....................
tady celý den taje sníh a do rána má být pod nulou,už mě nějak nebaví ta zima
tak se drž v práci a zatím papa
Koblík
kobliha
veverka123
| 18. 1. 2010 20:18
Koblížku,hlásím se mezi ty,kteří mají sněhu už plné zuby.Tady v Plzni obleva,tak do toho ještě soro celou neděli pršelo.Pěkně už mi to štve.A jaro v nedohlednu
¨n n V práci teď docela na houby,šéfovo žena spadla doma ze židle,když ukládala věci do horní skříňky,leží v nemocnici v umělém spánku,má zlomené tři krční obratle a prý ji docela dlouho oživovali,tak prognoza nic moc.Jsem z toho dost špatná,je to skvělá ženská,snad to nebude tak zlé,jak to vypadá.Druhý šéf je v Alpách na lyžích,tak si tam šéfujeme trochu sami,což zase není taková výhoda.
Renci
veverka123
| 18. 1. 2010 20:10
ahoj Renčo,já myslím,že tak po týdnu je optimální se zvážit,to bys měla nějaký úbytek zaznamenat.S těmi srůsty byla na operaci kamarádka,ale asi žádný problém.Co se týče zmenšení prsů,taky by mě to docela zajímalo.Docela jsem o tom uvažovala.Ty si to budeš platit nebo to máš na doporučení lékaře?Mám spolužačku,která na tom byla vPraze,ale nevím,kde,mluvila o tom na srazu,tak jen říkala,že je moc spokojená,na konkrétní zkušenosti ze zákroku samotného jsme se nedostaly,ale nejspíš jí zavolám a zeptám se na podrobnosti,četla jsem si o tom jen na netu.Tak zatím pa
pipina
veverka123
| 18. 1. 2010 20:02
ahoj Pipčo,tak blahopřeji ka čerstvě narozeným dalmatinkům,ti musí být ale nádherní,nezapomeň poslat fotku
Jink tady taky v sobotu skoro celý den pršelo.Je všude pěkně hnusnej mokrej sníh a padá ze střech,po Plzni jezdili hasiči a sundavali sníh.A to od zítřka má začít zase mrzout,to bude nádhera.Tak brusle možná ještě užiješ.Já se na ně taky nedostala,obleva byla rychlejší.
Tak zatím ahojky
Meridia
Bettyna
| 18. 1. 2010 16:26
Ahoj holky, Medidie je fakt driák, ne každý to může brát a já měla nepříjemné vedlejší účinky. Ale objevila jsem před týdnem na strákách www.dieta-fit-hubnuti.cz senza články, maj tam i e-shop, kde prodávaj bylinky v kapslích na hubnutí - můžete si vybrat, na co chcete, je tam i poradna.. Zkusila jsem to a fakt dobrý. Mám za týden dvě kila dole bez velké námahy a drastické diety.
Bettyna
Meridia
Anazuz
| 18. 1. 2010 15:17
Zdravím Vás všechny, od 4 ledna jsem začala brát Meridii 15. Legálně na recept. Počáteční váha 96,6 ( k té jsem se probojovala jen jedním těhotenstvím ) Dřív jsem měla cca 75kg při výšce 175cm. První dny abnormální sucho v ústech, obšasné motání hlavy ale už je to vše pryč. Meridia na mě působí až nějak moc pozitivně. Nemám absolutní chuť k jídlu tak, že se musím opravdu každé dvě hodiny nutit něco málo sníst. Dnes tj. 18.1 jsem se zvážila a 90,3. Vím, že většina toho je voda ale pokud to takhle půjde dál byla bych moc spokojená. Snažím se alespoň trošku cvičit ale mám 7 měsíčního chlapečka Samuela a ten už má uctihodných 10kg a dává mi dosti zabrat...
psí babča pipča
Kobliha
| 18. 1. 2010 12:32
Ahoj pipí

tak to je radosti u vás co? tyhle štěněčí prckové jsou super,jako vlastně všechny miminka
tak doufám,že pošleš fotku,holčiček i válečka
ty hory ti malinko závidím a hlavně ta romantika bez dětí co?
ze zabijačky mě zajímá pouze to maso do mrazáku,takže jsme na tom podobně
zítra začínám první rehabilitaci,ale záda už jsou v podstatě dobrý,ale radši to využiji,třeba se dozvím něco nového
tak papa a zdravím 3+1 dalmatinů
Koblík
Veverka
pipina
| 18. 1. 2010 10:39
Ahojky Veverko,
tak brusle už dorazily, jen je musím nechat někde nabrousit. Možná s křížkem po funuse ,páč tady na rybnících ledu pomálu skoro žádný.....dokonce malinko vylezl mozol.....ale nepřehání to
Jak jsem psala Koblížkovi....štěňata se narodily a tak mám o trochu pohybu postaráno.....Sára se stará o psí miminka a já se strarám o jejich bydlení a pohodlí
Kubík dělá prosím prosím, tak to budu muset přestat psát a kouknout cože to chce .....maminky mazlíček..
Měj se krásně Pipina
Koblinka
pipina
| 18. 1. 2010 10:32
Ahojky Koblížku,
tak sice pozdě,ale hlásím,že jsem se ze čtvrtka na pátek stala psí babičkou Narodilo se 5 štěňat....z toho dvě špatně,takže se udusili....no prostě zůstali 2 holky a jeden pěkně vypasenej kluk...je jako válec Sára je vzorná maminka a ani se od nich nehne....i venčit jí musíme se štěnětem v ruce,jinak by snad nešla
Aspoň nějaké rozptlýlení v tomhle marastu....neříkám,že sníh miluju....spíš se ho snažím využít......po x letech se nám snad poštěstí a pojedeme na hory jen na 4 dny a to bez dětí. Nika jede taky na lyžák...máme tu v té době zrovna jarní prázdniny.... a Kubík se bude veselit s babičkou a dědou .....může se do té doby zvrtnout cokoliv,takže žádné těšení
Jinak váha zatím v pohodě....zítra pilates a už se těším......jen v pátek by jsme měli dělat zabijačku....to zase bude .....žranice jde mimo mě......nemusím nic ze zabijačkových dobrot, takže žádný strachy
Měj se krásně a opatruj se se zdravíčkem
Pipina
Janina
Kobliha
| 18. 1. 2010 08:33
Ahoj Jani
klidně chroupej dál a nic se nestane
ona se v podstatě všude uvádí minimální trvanlivost i u potravin a pokud to není extra dlouhá doba po spotřebě,tak je to v pohodě
hezky pokračuj a ať se daří
papa Koblík
........
Kobliha
| 18. 1. 2010 08:27
Ahoj holky
taky vás už štve ten sníh? já to ho mám teda plný zuby
ruce mám jak kulturista , zádům to také moc neprospívá
a co navíc,málem jsem přišla k úhoně
sousedce padal ze střechy sníh,ale to bylo jak lavina,ještě,že jsem rychle zareagovala,to byl sešup
tak bacha na sníh ze střech a na rampouchy
jinak všem pěkný den a zatím papa
Koblík
Janina11
Mirka72
| 17. 1. 2010 21:09
Ahojky Janino! Já myslím ,že to nemůže vadit pokud je máš origoš zabalený ,tak je můžeš úplně v pohodě chroupat až do března To už snad bude jaro tak papa Mirka
Amanka
Iva79
| 17. 1. 2010 19:52
Ahojky,
taky si myslím, že by to mělo být OK, že z měsíce se nestřílí, ale radši jsem, když to slyším i z více stran, že mě to tak nějak uklidní - no, dnes jsem zlobila. Měla jsem nervy, tak jsem se neudržela. zítra ale zase zaberu a půjde to dál dolů.....hezký večer a děkuju, že se zeptáš v lékárně! J.
Janina11
Amanka
| 17. 1. 2010 18:02
Ahoj,blahopřeji k příjemnému ubýtku!!!Jen tak dál A k tý meridii a její expirace.Tak nevím jak ostatní se k tomu staví,ale já si myslím,že by to nemělo vadit.Ta expirace je více méně doporučná výrobcem a určitě,když je to pouze měsíc přes,tak by se nemělo nic stát!
Jo kdyby by to byla delší doba tak bych už váhala,ale takhle zatím ne a doužívala bych to!
P.S.pracuji na poliklinice,tak se zítra zeptám u nás v lékárně a dám Ti vědět!Měj se hezky.Ivana
ještě,že tak...
Amanka
| 17. 1. 2010 17:45
Mílá Bedřiško,
po přečtení Tvého příspěvku mi stály na těle snad všechny chlupy.Zaplať pán bůh,že to dopadlo takhle.Přeji Ti brzké uzdravení a času na hubnutí budeš ještě haba kuk!Především se dej do pořádku a pak uvidíš, jak si užiješ i rotopedu. Měj se moc hezky a hodně štěstí.Ivana
všechny zdravím...
Amanka
| 17. 1. 2010 17:36
Ahojky holky,
tak vás všechny po delší odmlce zdravím...Já už jsem se po vánocích také srovnala a pokračuji zatím zdárně v hubnutí dál-zatím úspěšně,když to shrnu tak mám dole cca 5 kg zhruba za měsíc a kousíček a to jsem dost přes vánoce zlobila.Ale zabrala jsem a jde to!!
Dnes ráno jsem valila oči,jak zase padá sníh-už bych také raději jaro,zimu mám ráda-sníh je hezký,ale tak jedině z okna. Holky co odhrabujete,alespoň máte nějaký pohyb na víc,tak to je na tom,alespoň něco pozitvního Já jen doufám,že zítra až pojedu do práce,tak že nezkolabuje doprava jako před týdnem,kdy štrůdl tramvají stál a všichni šlapali po svých..ale dalo se to,když to není denně! Mějte se moc krásně.Zdravím vás Ivana
zkušený holky....
Iva79
| 17. 1. 2010 13:17
Všechny zdravím chci se zeptat na názor.....beru Meridii 10mg měsíc, zhubla jsem 5kg, paráda,ale její expirace mi končí v únoru, ještě mám tabletek tolik, že bych je brala v březnu.
Myslíte, že bude vadit,když budu brát Meridii měsíc po její expiraci?
Děkuju
Veverča
Kobliha
| 16. 1. 2010 22:39
Ahojky Verčo
tak záda se pomalu vrací do normálu,ale je to běh na dlouhou trať,nejprve jsem musela vyléčit ledviny a teď řeším bloklé a zkrácené svalstvo dole v kříži,vše už je na dobré cestě a dost mi pomáhá manžel,jakožto masér.
......... a co tvoje oči? snad je moc tvůj počítač veterán nepoškodí tak už aby to bylo nainstalované co?
Jo padá mi hlava,ta zima je pěkně únavná,tak jdu do hajan
měj se pěkně a zatím papa
Koblík
Ahojkyyy
Renci
| 16. 1. 2010 22:14
Ahoj holky, tak já beru Meridii 4. den... Zatím je to opravdu ok až na to sucho v puse... Kdy myslíte, že můžu vidět první ubytek na váze? Jo holky já mám ještě další problém příští nebo ten další týden jdu na operaci srůstů po slepém střevě nemáte s tím někdo zkušenosti jak to probíhá? A to není všechno v červnu mne zas čeká operace zmenšení prsou v Sanusu. Nemáte i s tímto nejaké zkušenosti? deeeeekuuuujiiii

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
..Magda
6. 6. 2025 09:38
73455
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55