Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

všem
Jmelicko
| 11. 11. 2009 20:05
Tak holky,doufám,že Vás můžu takto jmenovati?! Jdu do toho,počkám na další výplatu a jdu na to,kila moje držte si klobouky,půjde to s vámi z kopce!!!!!!Volala jsem dneska na merrylinku a příjemně si pokecala,a,holky Vám mocinky moc děkuji za velice příjemné přijetí mezi vás,moc DĚKUJI. Andrea
kobliha
veverka123
| 11. 11. 2009 19:53
to je jasná zpráva,budeš muset změnit přezdívku z koblížka třeba na špagetku.
Verča
Kobliha
| 11. 11. 2009 19:44
Ahoj Veru
opět mám podobný problém,bundy mám dvě a obě mi jsou veliké,takže to musím rychle vyřešit,zatím chodím v jedné,ale připadám si v ní jako v pytli

naproti tomu,ale mě potěšilo,když jsem vytáhla kozačky které jsem přes lýtko nemohla zapnout a ejhle do těch jsem zajela jak nůž do másla a se zipem už se neperu

jinak bojovat za udržení váhy budu to si piš,že jo,
když už jsem se dostala takhle daleko,tak se určitě nechci zakulatit zpátky na koblížka
tak papa Koblížek--Pirožek
Mirka
veverka123
| 11. 11. 2009 19:39
Mirčo,papáníčko krásný,skoro jsem dostala hlad.Taky jsem měla k večeři zeleninku,ale bez těstovin,dala jsem si do ní trochu fazolí udělala ji pálivější,docela jsem si pochutnala.Mám zeleninu ráda,samotnou,s rýží i těstovinama.Kolegyně z práce byla za dcerou v Itálii,tak mi vždycky vozí parmazán.Ten sice není moc nízkotučnej,ale neodolám a trošku si ho na těstoviny nastrouhám,je to můj oblíbený sýr a originál z Itálie nemá chybu.
Nějak podezřel mi začíná pobolívat hlava,doufám,že to nebude jako minulý čtvrtek,že mi bolela celý den,to bych nerada.Asi půjdu brzy spát,abych to zaspala.
jmelíčko
veverka123
| 11. 11. 2009 18:39
ahoj Andrejko,vítám tě mezi námi.Já být tebou,tak určitě meridii vyzkouším,většině z nás pomohla.Já ji brala 3 měsíce a zhubla jsem o 10kg.Teď už neberu,ale dodržuji jídelníček,pitný režim i cvičení tak,jako když jsem ji brala.Já jsem měla s nadváhou problémy celý život a díky meridii jsem se naučila jíst minimálně pětkrát denně,pít 3 litry tekutiny,oiji většinou vodu s citronem nebo ovocný čaj cvičím skoro denně,pokud mi to čas dovolí.Je mi 48 let a v tomhle věku už se hubne taky dost mizerně.Ale uvidíš,že až kila půjdou dolů,budeš mít ze sebe radost.Já vím,že pro matku samoživitelku je každá koruna dobrá,žila jsem s dcerou taky nějakou dobu sama,ale dá se to,zvlášť,když člověk má motivaci.Budu ti držet palce a napiš.
kobliha
veverka123
| 11. 11. 2009 18:31
ahojky Koblížku,tak jsme tu teď abstinující meriďáci,tak si budem dodávat sil i bez tabletek,přece nejsme žádný mejdla,ne?Já zatím v pohodě,žiju stejně jako s meridií,já myslím,že to bude ok.Teď jsem zrovna docvičila na lavici,potřebuju srovnat břicho,můj mužskej včera konstatoval,že mám to břicho nějaký plochý.No ale moje představa je ještě jiná,tak musím makat. I kosmetička mi dneska pochválila,tak to vždycky potěší.ovšem je to trochu nákladnější finančně,z mých tří zimních bund mohu nosit jen jednu,ty dvě jsou děsně velký.No a ta malá je po naší Jitce,tak tu teď nosím.Vláďa mi koupil jednu teplou zimní,ale ta je až budou mrazy.Ještě,že tady v Plzni máme jeden docela levnej krám s hadrama,tak tam chodím obnovovat šatník.
Včerejší služební pobyt v Praze dopadl dobře,dojela jsem i domů kolem šestý,tak to nebyla taková katastrofa.Zatím pa.
Ahoj všem
Mirka72
| 11. 11. 2009 13:04
Tak ahojky holky. Tak jsem si dnešní oběd vyfotila a posílám foto tak pápá Mirka
Jmelíčko
Mirka72
| 10. 11. 2009 22:54
Ahojky Jmelíčko! Tak do : "název tématu " napiš komu chceš napsat. Nemusíš psát Meridia. Jako já ti tam napíšu Jmelíčko. Ta vzrůstající váha je asi něčím způsobena co?Píšeš,že jsi samoživitelka, tak asi nervíkynechci v tom pitvat ,to je jen a jen tvoje záležitost a nemusíš se vzpovídat Ta cena za Meridii je velká, ale když si to pak rozpočítáš za měsíc, tak to není až taková řacha. Já díky meridii schodila 21kilo za cca 7 měsíců.Měřím 174cm a ted vážím 88kilo,mám 3 děti .Změnila jsem jídelníček,přidala pohyb a ted už asi 14 dní nechroupu. Tak uvidím, jak to bude pokračovat. Tak zatím papa a at už se rozhodneš jak chceš držím ti palce papa Mirka
Jmelíčko
Kobliha
| 10. 11. 2009 22:07
Ahoj Jmelíčko
tu finanční stránku chápu,ale pokud ti to alespoň trochu dovolí, tak to vyzkoušej, většině z nás to pomohlo
přeji ti hodně štěstí a dej vědět
zdravím tě.......Kobliha
meridia
Jmelicko
| 10. 11. 2009 21:24
no myslím,že to není tabu,jenom neomdlít.
Je my 34.let,mám dvě úžastné pídalky,starší je Klárka 11.let a mladší je 10.let,mám 165 CM a váha 89 kg,nevím co stím váha stále stoupá..
Jmelíčko
Mirka72
| 10. 11. 2009 21:19
Ahojky Jmelíčko! písni něco o soběkolik měříš,vážíš ,kolik ti je let. Jestli to teda není tabu jinak hodně zdaru s Meridií. Mirka
meridia
Jmelicko
| 10. 11. 2009 21:12
Dobrý večer,jsem tady poprvé a dnes my doktor předepsal první meridia.Jenom nevím jestli do toho jít nebo né,jsem samoživitelka a počítám penízky,tak to trošku řěším z finanční stránky,jinak asi né.Všechny Vás moc pozdravuji Andrea
Mirka
Kobliha
| 10. 11. 2009 19:12
No Míro,nemusí to být ani po kilech stačí po dekách
no uznej co je lidí na diskuzi
teď je ovšem otázka jestli všichni pečou
dál už bez meridie
Kobliha
| 10. 11. 2009 19:09
ahoj holky ,
tak zase trochu k meridii

dnes jsem byla u MUDráka a meridii mi už
nenapsal,přehodnotil,že 18 kg za 7 měsíců je opravdu hodně a dodal,že po takovéto době se beztak musí udělat pauza ( na merilince mi tvrdili,že se může brát třeba rok ) ,tak nevím
nicméně další kontrolu mám až v květnu a to se teprve uvidí jak na tom budu s váhou,jestli bych měla zase třeba pokračovat,
to bylo info od Koblíka a ikdyž už teď nechroupu,budu se nadále s vámi dělit o dojmy a pocity,protože podpory není nikdy dost....že???
tak se holky mějte a zatím papa Kobliha
Kobliha
Mirka72
| 10. 11. 2009 18:57
Myslíš jako kilo ke kilečku a jen vyhlížet poštačky s balíčkama s cukrovíčkem od nás to máš opravdu skvělý nápad. Tak papa Mirka
Mirka -- spasitelka
Kobliha
| 10. 11. 2009 18:31
Ahóóój Míro
no tak to je super,ještě že tě mám
no a kdyby se ještě někdo přidal tak vzorek ke vzorku a Kobliha letos nepeče
tak zatím pa pa Koblík
Kobliha
Mirka72
| 10. 11. 2009 17:58
Čusíky Koblíku! tak já ti klído pído vzorek cukroví pošlu.tak zatím pápá Mirka
pipík
Kobliha
| 10. 11. 2009 14:37
Ahojky pipíku
tak oznámení dopadlo tak,že na mě zíraly tři páry očí a přitom měli všichni pootevřenou pusu ,takže se z toho asi nevykroutím
ale napadlo mě,jestli by jsi neupekla o pár kilo cukroví navíc pro Koblížka
to mám,ale dobrý nápady co ?
tak zatím papa Koblík
Veverča
pipina
| 10. 11. 2009 10:13
Ahojky Veverčo,
plískanice taky nemusím,ale když je všude nasněženo a ještě třeba padají i vločky,tak to je nádhera....myslím,že řidiči a řidičky by mě nejradši nakopali někam
Zima je fakt takový čas depek, tak aspoň že jsou ty lyže Jezdívali jsme na týden,ale Kubík je prcek,tak už asi jen na Šumavu k našim, kdy babička pohlídá a my i s dcerou jedeme zničit těla na sjezdovku Dokonce se k nám přidal i můj taťka, který doteď jen běžkařil
Už toho moc nenapíšu....dítko se hlásí o pozornost...
Tak se měj krásně a papa Pipina
Čubina
pipina
| 10. 11. 2009 09:55
A už vůbec nemáme informace o Čubíkovi.....
Tak Čubíku udělej si čáseček a napísej nám co nového u tebe v solárku....a nejen tam
Tak papa Pipina
Eviik
pipina
| 10. 11. 2009 09:53
Tak nějak nám tu z debaty vypadla čupr mamina jménem Evik......haló haló kdepak se touláš?
PIPINA
Koblík
pipina
| 10. 11. 2009 09:50
Ahojky Koblíku,
tak to dej vědět jak se tvářili ti tvoji chlapi když jsi jim s úsměvem (jinak to ani nejde ) oznámila,že vánoce budou bez kousku sladkýho do pusy
Tak to mě by to v první chvili i prošlo...jenže pak o vánočním čase bych poslouchala lehké rýpavé poznámky, že je chuť na sladké a kde nic tu nic tak něco napeču,ale jsem na tom stejně jako ty..... Meridka mi vzala i tu poslední chuť na sladké........za což jsem jí móóóc vděčná
Tak pečení zdar a papa Pipina
pipina
Mirka72
| 10. 11. 2009 09:46
Ahojky Pipiníno ! Za sousedy máme dvojčata kluky 43 letý svobodný ale těm oboum se tlačí semeno na mozek a jsou děsnýtak že moc spolu nekomunikujeme(to je slovo )A vedle sousedku šouply hodný děti do domova důchodců a jezdí sem jen na víkendy, tak že je tu relativně klid Taky čekám své dny,a jsem opuchlina opuchlá Tak zatím pápá a hezký den Mirka
Mirča
pipina
| 10. 11. 2009 09:24
Ahojky Miru,
vůbec by mě nenapadlo, že snad nejste normální rodina

Co sousedi na tu ozobenou thůji? Ty asi valí bulvy
S takovýma nákupama se vždycky vytáhla moje mamka...ještě kartón mléka přihodí Výborně peče a proto jsem ráda že bude letos víc v práci a tímpádem bude mít málo času, páč to by šel produktivní čas s Medidkou pěkně svižně do háje..
Když peču já, tak jsem toho tak načuchaná,že není vůbec chuť strčit kousek sladkýho do pusy......což je dobře a možná i účel
Tak zatím papa Pipina
avonka
Mirka72
| 9. 11. 2009 22:02
tak a držím palečky ,at se ti daří Mirka
kobliha
veverka123
| 9. 11. 2009 20:13
ahoj koblížku,tak já už mám po cvičení,ale ještě si asi chvilku zacvičím na lavici na břišní svaly.No a co se týče vánočního cukroví,nepeču již několik let.jedna šikovná paní z Rokycan peče naprosto skvělý cukroví,tak něco málo objednám,když někdo přijde na návštěvu,aby měl co ke kafi.Stejně jsou všichni přežraní.Minulý týden jsem vytáhla z mrazáku ještě krabičku od loňska,tak ji ten můj sežral.On to má rád,ale nechce se tím moc cpát.Tak peču jen tak občas,mladí se tím taky moc cpát nemusí,ty raděj maso.
Zítra jedu do Prahy,z čehož nemám příliš velkou radost,ale z těch možností,které jsem měla,je to ještě ta lepší.Možnost B bylo Rakousko.Tak šéfové jedou do Rakous a já s kolegou do Prahy.Přece jen se mi lépe konverzuje v češtině,než v němčině.Ale ta němčina mi asi nemine,neboť příští týden budu muset asi do Německa a vypadá to tak na dva dny.
Bez meridie dobrý,chutě žádný,piju stejně,tak si asi to moje tělo za ty tři měsíce zvyklo na pořádný stravovací a pitný režim a už mu to nepřijde.
pipina
veverka123
| 9. 11. 2009 19:55
Pipčo,tak to je super,že se vám sraz podařil,školní srazy mám ráda,na základce byla fajn parta lidí a na průmce taky,pak už na pajdě to nebylo nic moc,no prostě prdlý amosky,ne všechny,ale bylo jich dost.Teˇ,jak jsme měli v létě sraz,tak jsem nepoznala jednu spolužačku,na srazu asi nikdy nebyla a když jako těhotná maturovala,měla asi 60kg,no a na sraz přišla jako korpulentní dáma cca 120kg.Skoro nikdo jsme ji nepoznali,no a plešatí a břichatí spolužáci se někteří také dost změnili.Ale důležitý je,že zůstali fajn a i po létech se s nimi dá dobře pokecat.
Tak jsem si zase zajezdila na kole v koupelně)no kde jinde v tom dešti) a ještě si asi půjdu chvíli zacvičit na lavici.Zítra asi nebude čas,jedu služebně do Prahy,tak to je celej den v háji.To se dohrabu domů až večer.
Taky se mi líbí přírodní dekorace,nemám ráda ty pozlátka a imitace.Dělala jsem si do chodby do takových starých nádob po babičce,co jsem našla na půdě a do závěsů ven.Až budeme mít doma foťák,tak vyfotím.Z mobilu to nemám jak stáhnout na počítač.Baví mi to dělat,když jsem dělala věci na dušičky na hrob,tak jsem si udělala i dekoraci domů.)ne hřbitovní)
Máš ráda zimu?Já moc ne,dřív jsem jezdívala na lyže,ale nikdo doma nelyžuje,tak se mi samotný nechce.A ona ta zima je v posledních létech stejně taková divná.Spíš jen plískanice.Mám ráda spíš jaro a léto,ale zase ne vedra,to je tak plácnout se někam k vodě.
Tak zatím pa,no a jinak tě čekám mezi námi spokojenými!
Pipi a Mirča
Kobliha
| 9. 11. 2009 18:39
Ahoj holky
já se tady soustředím na cvičení,kam razim od osmi a vy tady o cukroví .....................po pravdě nevím jak budu letos péct,protože od té doby co kámoším s meridií mě opustily chutě na sladký , a tak se mi do toho ani moc nechce
zkusím rodině vysvětlit ,že vánoce jsou pěkné i bez cukroví .................pa pa Koblík
pipina
Mirka72
| 9. 11. 2009 14:41
Ahojky Pipiníno! Naštěstí to byl nákup tchýně já zase v takovém množství nenakupuji.Ale druhů bude tak asi 10 víc toho nepeču. Ale co zbyde tak putuje do mrazáku a v létě když přijede ségra s dětma ,tak máme Vánoce. Ozdobíme thůji ozdobama,koupím kapra a udělám rybací polívku a bram. salát s řízkem,vytahnu cukroví z mrazáku a podarujeme se drobnýma dárečkama. ale jinak jsme normální tak papa Mirka
Míra
pipina
| 9. 11. 2009 13:39
Hmmm........ tak 10 kilo cukru a 10 kg mouky?!?
Tady někdo dělá zásoby na vánoční pečení
No Mirdo, tak se pochlub kolik bude letos druhů vánočních pamlsků?
Papa Pipina

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka