Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Domasovanda
Majka33
| 9. 3. 2008 10:13
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
,to psala DOMASOVANDA.Včera jsme oslavovali u našich jak den žen ,tak manželové narozeniny.Je narozený zrovna 8.3.Já brýle nosím jen na dálku.Ale jen občas.Postavy v dálce vidím ale jak mám něco přečíst,tak mám vše rozmazané.Přejí hezkou neděli.PáááMajka.
Já taky nosím brýle a jsem ráda, že je mám jinak bych do všeho narážela. S tím dřevem to ti teda nezávidím sis pěkně mákla. Já jsem včera umývala koupelnu i kachličky (byly zaprášený) a dnes ráno jsem myslela, že bude po mě. Asi to znáš, druhý den se vzbudíš a cítíš se jak přejetá parním válcem. Musela jsem ještě uvařit oběd pro celou rodinu a to jsem myslela, že vážně nezvládnu tak jsem se pak celý den flákala. Měj se krásně, pa

.Zachvíly jedu k rodičům na celý den.Přejí hezký víkend.Páááááááááááááááááááááááááááááá.Majka.
Měla jsi nějaké komplikace?Jestli se můžu zeptat.Můj manžel je též hodný,jsem ráda že ho mám.Byla jsem nemocná a v těžké chvíly mě podržel.Uvidíš že to výjde.
, ale to nevadí máme se moc rádi a žijem jeden pro druhýho a to je moje zatím největší štěstí, které mám. Takový zlatíčko
. Asi je to nějaké období starostí a práce, tak doufám, že se brzy zase "sejdeme". Nevíte, jak je tatínkovi Vendy? Moc na ně myslím. A taky Lindule nám dlouho nenapsala, myslím, že měla už podstoupit nějaké zákroky, tak doufám, že bude mít štěstí. A co holky "školačky" a ostatní - jak se daří?
. Zítra musím ještě do práce, ale v neděli bude snad konečně jeden den oddech. Doufám, že už to bude jen lepší, i to počasí je občas báječné. Už se moc těším na jaro a léto, to už bude snad i víc času!!!!!!