Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

klub třicátnic
Dorka
| 4. 3. 2008 11:44
Ahojky je mi taky 30 a tak se hlásím i u vás. Teda, jestli mě vezmete mezi sebe když jsem vám tady tak vpadla a vy už se všichni znáte.
Ahoj holky
Mona
| 3. 3. 2008 13:56
Jenom Vás chci pozdravit a letím zase pracovat.Dlouho jsem tu nebyla na Victorce, mám te´d docela dost práce a ještě k tomu jsem se přihlásila do Brna na masérský kurz.
Probíhá to jenom o víkendech, takže práce, kterou jsem si udělala o víkendu mě čeká přes týden.
Ale snad ten kurz bude stát za to.Mám za sebou teprve první víkend a dalších sedm mě ještě čeká.Ale je to tam super a dost legrace.
Takže se zatím mějte a já se zase ozvu.
Mona
domasovanda
pospisiloka
| 2. 3. 2008 10:47

Zdravim.Tak jak je na tom Marta???Doufam ze je v pohode.
A co ta vichrice?to je strasny,jste tam u Vas v poradku??Je strasny co se to deje vid.
Jestli budes mluvit s Martou tak ji vyrid pozdrav.Jestli budes chtit psat tak napis do 40.Ahoj Petra
Domasovandě a Rezamě
Majka33
| 28. 2. 2008 18:06
holky taky přejí úpřimnou soustrast.Je mi to líto,nějak mám z toho divný pocit.Držte se,hlavně ty Marti.Páááá.Majka.
Domasovanda
pospisiloka
| 28. 2. 2008 17:48
AHOJ pred chvili jsem napsala Marte do zpravicek,je mi ji lito,musi toho na ni byt hodne..Pa petra
:-))
domasovanda
| 28. 2. 2008 10:59
Ahoj holky tak Vás po dlouhé době zdravím,a jak se všechny máte?Tady u nás krásně svítí sluníčko,tak doufám,že je tak pěkně i u Vás
rezamo
Majka33
| 28. 2. 2008 09:43
ahojky,ten abst´ák mám pořad když odněkud přijedu.Trvá mi pár dní než se z toho vzpamatují.Ale už je to dobré,už jsem se do těch každodenních povinnosti dostala.A co ty jinač,jak se máš a jak se ti daří?Zatím páááááá.
hezký den
rezama
| 27. 2. 2008 10:17
koukám že vy třicítky jste se někam ztratily.Nevadí taky k vám někdy nakouknu.Zdravím všechny a přeji krásný,i když podmračený,den.Orlovanko doufám že po té dovolené nemáš absťák.Já tomu tak říkám,vždycky když přideme z dovči,tak se musím tak nějak dostat do starých kolejí.Tak přeji znovu hezký den.
rezama
Majka33
| 24. 2. 2008 20:34
ahojky už jsem doma.Dnes jsme přijeli.Bylo fajně,moc se mi nechtělo ale co už nadělám.Povinnosti volají.Cestovalo se dobře,moc lidí nebylo.A co vy,jak se všechny máte?Ale na vás jsem se těšila.Tak se krásnou dobrou noc. Páááá
orlovanka
rezama
| 23. 2. 2008 19:37
tak jak bylo na Slovensku?Doufám že jsi odpočatá a nikomu se nic nestalo.Přeji krásný návrat do každodenní rodinné rutiny.
Ahoj holky
Mona
| 18. 2. 2008 12:01
tak sme se včera večer vrátili z lyžovačky ze Slovenska. Byli jsme tam od středy do neděle a bylo to super. Jenom si tam v sobotu Petrův syn zlomil levé zápěstí.Byli jsme s ním v nemocnici v Trstěnné, tam mu to 2x rovnali a dali do dlahy.Dneska je s ním Petr v u nás v nemocnici a čeká , co s ním budou dělat, jestli to budou řešit operativně nebo to nechají tak v dlaze a potom to zasádrují.

No, potom vám napíšu, jak to dopadlo, teď musím jít zase pracovat.
Mona
holky
Majka33
| 15. 2. 2008 18:56
tak už jsem zbalená a mám nějak ,,,cestovní horečku,,, .Ještě je k tomu proměnlivé počasí,tak nevím co všechno sebou vzít nebo nevzít .Za týden se ozvu,tak se mějte všechny moc fajn.A nezapomeńte na mě
pospisiloka
Majka33
| 15. 2. 2008 09:12
Ahojky,ne jedeme zítra,dcerka šla dnes ještě do školy.Deti se už hrozně moc těší .Jen aby nebyla moc zima.Zrovna dnes nám tu trochu na sněžilo.
Orlovanka
pospisiloka
| 14. 2. 2008 19:34

Ahoj tak uz jste na Slovensku???
pro rezamu
Majka33
| 12. 2. 2008 09:00
ahojky a děkují za povzbuzení.Tobě taky přejí hodně hodně zdravíčka.Já věřím že se úplně obě uzdravíme.
pro Orlovanku
rezama
| 12. 2. 2008 07:43
já sem k vám taky nepatřím,ale chtěla bych pozdravit nejen orlovanku ale všechny.Jsem ráda že ti kontrola dopadla dobře a uvidíš teď už to bude jen a jen lepší,hlavně tomu musíš věřit.Přeji ti krásný pobyt na Slovensku.
Ahojky
Majka33
| 11. 2. 2008 09:26
holky,tak už máme po oslavě.Bylo to pěkné.Tatínek dostal plno dárků.Celá rodina se sešla,bylo super.V pátek jsem byla na gyn.prohlídce,tak to mám dobré tak na půl.Za měsíc budou výsledky,tak uvidím.Za 3měsíce zase na kontrolu a půjdu i na RTGplíc,ultrazvuk celého břicha a na mamograf.Ted´v sobotu pojedu s dětma k sestře na slovensko na týden.Dcerka od 18.2 má jarní prázdniny,tak se trochu odreagujeme.A co u vás je nové a jak se máte?Vendy,co tvůj tatínek,jak se má a cití?Už máte výsledky?Držím pěstičky aby byl pořád už zdraví abyl v pohodě.Holky mějte se hezky a přejí pěkný den.Majka.
dOMASOVANDA
pospisiloka
| 10. 2. 2008 17:56

dEKUJI ZA PRISPEVEK K NAM DO CTYRICATNIC.mUSIM TI NAPSAT,ZE O=PRED TEBOU JAKO SAMOZIVITELKOU V DNESNI DOBE SMEKAM
Byla jsem pred keta nejakou dobu take sama s 2dcerami ale dnes si to uz neumim predstavit
Dnes mam 10let pritele a snim 7letou dcerku je to fajn chlap( take me sve mouchy) no ale nikde to neni jen ruzove a Tobe preji take nejakeho FAJN chlapa
A rezama?To me prekvapilo ze jste sestrenice..To musi byt statecna zenska,Ja osobne ji drzim vsechny palce i kdyz jsem na Victorii chvilku ale uz nyni ma muj obdiv.
Tak zase nekdy napis.Pospisiloka(PETRA) ze ctyricatnic
Ahojik
kuchticka
| 10. 2. 2008 14:28

taky žiju,konečně mám pololetí za sebou ,vysvědčení bylo ...no,prošla jsem všemi předměty a jsem klasifikována ,narozdíl od dalších 12 spolužáků.Jinak s dcerou pořád bojuju,ta její puberta mě přivede snad od hrobu a pokud to přežiju,tak jsem .Syn je teď na soustředění s rugby,a děcka na Ostravsku mají prázdniny...snad z toho nedostanu osypky tak se mějte hezky zdravím všechny kočky a až mi clopek zízra odjede na cesty a budu mít chvilku čas tak snad napíšu více.PP
Ahoj holky
Juja
| 7. 2. 2008 08:53
Ahoj holky, já hlásím, že žiju . Mám teď nějak moc práce, tak zase jen prolétávám a zdravím Vás. Gratuluji všem dodatečně k vysvědčení, ať bylo jakékoliv. Cení se i snaha se vzdělávat a každé procvičení mozkových závitů se počítá a čím je studující starší, tím spíš .
U nás je vše při starém, ale nemyslete si, že se nudíme, to rozhodně říct nemůžu. Vypadá to, že i počasi se občas umoudží a vyloupne se pěkný den. Například v neděli u nás bylo nádherně a mohli jsme se procházet při sluníčku. Už se moc těším na jaro a co vy?
Mějte se báječně. Ahojky
Holky
Majka33
| 6. 2. 2008 14:18

opravdu kde jste?To jenom asi my dvě jsme věrné třicítkám.....................Haaaaaloooooooooooooooooo
Nikde nikdo
Mona
| 6. 2. 2008 09:53
Holky, halóóó, kde jste?
Že by všechny tak rychle zestárly a přesunuly se do čtyřicátnic nebo ještě dál?

Mona
Ahojky
Majka33
| 4. 2. 2008 11:37
holky jak se vede po víkendu?Moje dcerka měla na vysvědčení dvě dvojky,takže vyznamenání.Jinač u nás nic nové,jen v sobotu děláme oslavu.Holky příští týden mi držte pěstičky.Jdu na gynekologií na kontrolu a budou mi brát i krev,skontrolujou mi onkomarkery.Tak už mám zase nervy na pochodu.Jdu příští útery nebo čtvrtek.Bojím bojím.A co vy všechny jak se máte?Koukám že už tu dlouho nikdo nebyl.Brzo se ozvěte.Zatím páááá
Vysvědčení
Mona
| 1. 2. 2008 07:59
Tak co, holky a studentky,jaké bylo Vaše vysvědčení nebo Vašich dětí? Pochlubíte se nám?

U nás to proběhlo v klidu, dcera měla samé jedničky a syn měl 6 dvojek-vyznamenání .

Petr přišel ze školy a říkal, že dostal samé "kule" a k tomu ředitelskou důtku.Dělal si legraci, on tam totiž řediteluje.
A jak jste dopadly Vy, naše studentky?
Mona
Ahoj holky,
Mona
| 30. 1. 2008 10:31
tak jak se Vám vede?
já jsem byla včera s dětma na kontrole s rovnátkama.

Tak syn už má zatím na půl roku pokoj, nemusí je nosit, ale musíme vytrhnout ještě tři zuby, myšáky. Včera jsem mu večer vytrhla jeden špičák.To bylo křiku!!!
Ono je mu už skoro 13, ale nemá ještě vyměněné všechny zuby.První zuby se mu prořezaly skoro v 1 roce, takže je s tou výměnou zubů takový trochu "opožděný".Ale taky nemá ještě ani jednu plombu!!!

No a dcerka musí nosit ještě rovnátka a za 3 měsíce zase kontrola.A taky nemá plombu.Oba mají snímací rovnátka.
S těma kontrolama to je hrůza, musím si vždycky vzít volno v práci.Čekárna je vždycky úplně plná, tak tam zase prosedíme skoro celý den.

Jinak k tomu vaření: Petr ten nevaří vůbec, on to umí, ale spoléhá na mě.Přinejhorším si udělá pro sebe míchaná vajíčka.Takže kdyby se se mnou něco stalo, tak musí být doma po ruce karton vajec!!!

Mona
vaření
vendy
| 30. 1. 2008 07:36
Tak u nás vedeme o kuchyň boj , vaříme s manželem oba totiž moc rádi . I v přípravě snídaní a svačin se střídáme, každý je chystá jeden týden. Myslím, že kromě žehlení u nás doma není práce, kterou by manžel nechával čistě na mě...prostě pomůže s čím je zrovna potřeba . Ale jinak to ani nejde, protože má v péči své dvě děti a tak se prostě postarat musí, bez jeho pomoci bych chod pětičlené domácnosti při zaměstnání asi těžko zvládala ....
vaření
Majka33
| 29. 1. 2008 14:37
Ahoj holky u nás vařím jenom já.Manžel Danek neumí ale když jsem měla zdravotní problémy,tak se snažil .Ještě co umí,to jsou polívky,to mu jde.Vařím ráda,já utřu prach atd.. a on zase povysává.Máme to též rozdělené.Příští týden máme oslavu,tatínek slaví kulatiny,tak se ted´snažím pomáhat mamce,máme toho hodně.Všechno obstarat co k tomu vše patří.Těším se,rodinka se sejde a přijede mi sestra ze slovenska.Jednu mám u sebe,přímo bydlíme ve stejném vchodě.Všechny tři jsme vdané a máme děti,tak si asi umíte představit,když se sejdeme ,jak v blázinci ale to na tom nejvíc miluji.Hrozně se těším.Holky,tak se zatím mějte a pište pište pište.Ještě něco....už jsem zdravá,sedimku mám dobrou .Páááá
Lindule,
Juja
| 29. 1. 2008 08:41
omluvenka přijata . I když ode mě to moc nesedí, když sem poslední dobou jen občas "vtrhnu" a zase letím .
Chválím Tvého Péťu za snahu, ať mu to vydrží i nadále . To můj Péťa na tom s vařením není moc dobře, umí tak možná uvařit těstoviny a to už jsem ho kolikrát chtěla něco naučit, ale jemu se nechce a prý když bude nejhůř, tak to určitě zvládne. No chtěla bych to vidět . Ale abych nekritizovala, tak většinou po jídle myje nádobí, vždy říká, že já vařím a on meje . A s uklízením mi taky dost pomáhá a moc mu to jde, no je to zlatíčko . Přeci jen oba pracujeme stejně (já si navíc občas přinesu ještě práci domů), tak se o domácí práce snažíme podělit, aby nebylo všechno jen na mně. Prostě u nás v určitých věcech vládne rovnoprávnost , ale vaření to není .
Mějte se báječně, ahoj.
Holky a co je u vás nového?
:-)
Lindule
| 28. 1. 2008 13:05
Holky, musím se pochlubit. V sobotu Péťa vařil buřtguláš a opravdu se mu povedl. To je jeho první jídlo, které vařil opravdu sám a které bylo vynikající. Nejdřív vyzpovídal všechny ženské v práci (a že jich je ), zkonzultoval to s kuchařskou knihou a vyplodil buřtgulášový skvost. Řekla jsem mu, že si na sebe upletl bič, protože teď po něm budu chtít vaření častěji. A co vaši manželé, přátelé, milenci,.... Jak jsou na tom oni s vařením?

Od zítřka mám do neděle dovolenou ,takže se asi moc na Victorku nedostanu. Tímto zasílám omluvenku.
omluva
domasovanda
| 26. 1. 2008 15:06
myslela jsem Maledivy a Karibik né karobik

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
2. 7. 2025 13:00
14602
Ondrej Prikryl