Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

svatby Vendy
kuchticka
| 25. 5. 2007 17:05
holky Vendy se už dlouho neozvala tak ani nevím jak dalece je s přípravou a kdy se vlastně vdává?Psala něco o červnu to už má za chvilku.
juk
kuchticka
| 25. 5. 2007 17:03

tak to si dovedu představit!!!už teď se směju!! A co soused na to že ho muž taky viděl?
jukání přes plot
Lindule
| 25. 5. 2007 16:54
Nedávno jsem se pobavila při opravdovém jukání přes plot. Můj mužík si na zahradě zkoušel staronové kolo a jezdil s ním po zahradě. Za chvíli přišel a smál se. Soused ho nejspíš viděl, inspiroval se a jezdil na kole kolem domu, v jeho patách pes. Takhle to moc nevyzní, ale byla to bžunda. On má ještě menší zahrádku než my, tak to bylo komické.
JUKÁNÍ PŘES PLOT
kuchticka
| 25. 5. 2007 16:28

jooo to musí být. Vždyť od toho máme oči né. A pak mohla by sis myslet,že ten tvůj je nej...hezčíííí.
muži
Lindule
| 25. 5. 2007 16:26
No, ono to tak většinou bývá. Že si mužský spíš všimne cizí ženy než té vlastní. Ale já také občas jukám "přes plot".
déšť
Lindule
| 25. 5. 2007 16:24
A zrovna dneska jsem si zapomněla deštník. Ale třeba ještě povyrostu, když budu zalitá.
muži a všímavost
kuchticka
| 25. 5. 2007 16:20
já jsem na tom stejně neboj,nejsi sama.Ale ráno jsem seděla na lavičce malého jsem měla v kočárku a šel kolem pár asi tak 60,a pánovi mohly vypadnout oči. A to jsem měla sukni po kolena!!!No takže si budeme muset počkat do 60 a nebo spoléhat na pohledy cizích mužů Blíží se bouřka ....KONEČNĚ BUDE PRŠET!!! HURÁÁÁ!!!
muži a všímavost
Lindule
| 25. 5. 2007 15:58
Včera jsem si oblékla novou sukni a dost upnuté triko s výstřihem. A můj muž nic. Já vím, že mužský oblečení prostě neřeší, ale že si nevšimne ani toho výstřihu? Ale je pravda, že bylo ráno a pokud v sobě nemá dost kofejnu, tak je rád, že se bez nehody obleče on sám.

A co vaši mužské protějšky? Máte doma typického chlapa nebo zázrak?
vedro
Lindule
| 25. 5. 2007 13:19
My jsme právě byli s kolegyňkou venku pro kytičky. V květinářství bylo takové vedro, že jsem myslela, že padnu. Ale kytice uvázala nádherné.
Teď jsem v práci, máme klimatizaci a začínám se radovat z toho, že tu musím dnes zůstat o hodinu dýl.(Říct mi toto ráno, tak nevěřím ) Snad to teplo venku do večera trochu poleví.
vedro
ryba
| 25. 5. 2007 12:58
Ahojky holky, ještě se držíte v tomhle vedru?

My máme v kanceláří šílené horko. Nemáme tu klimatizaci a budova je dost prosklená. Tak to řešíme ventilátorem, ale nic moc. Jsem úplně hotová.
Nejraději bych se šla někam vykoupat. A místo toho blbnu u počítače a mám neustále problémy s novým programem.To si nestěžuji,to tak je
Dobré ráno.
kuchticka
| 25. 5. 2007 07:45
Ahojky v Ostravě bude zase pařák,tak pokud to je holky u vás podobné nezapomeňte dodržovat pitný režim. Dneska mi přijede kamarádka z Prahy neviděly jsme se 3 roky tak jsem zvědavá. Mějte fajn den.
tuřínek
kuchticka
| 23. 5. 2007 20:16
jo to je asi nějaká jarní-letní zelenina jak jsem pochopila z tvého deníčku.Moc mě zaujalo,jak jsi ho upekla to muselo být fakt moc dobrý.Víš ten můj táta se ničemu novému naštěstí nebrání,ani sojovým výrobkům,dokonce si o ně občas řekne.Docela často dělám špagety se sojovým granulátem na cibulce s kečupem.To milujou dokonce i děcka.Já jdu do zdravé výživy asi v pondělí tak se po tom kouknu.Jsem vyučená kuchařka a každá novota mě docela bere.tak pp
tuřínek
lenka
| 23. 5. 2007 19:39
Kuchti, jak jsi mi psala ten komentář k tuřínku -tak já jsem ho taky v normálním obchodě nikde neviděla, vždycky jen na jaře a v létě ze zdravé výživě.
počasí
kuchticka
| 23. 5. 2007 19:23
Pěkný večer všem Viktorkám.Ráno bylo dusno k zbláznění,odpoledne foukal vítr,ale déšť to zatim do Ostravy nepřitáhlo,ještě že nemám zahrádku to bych jistě lítala s konví a polívala a polívala.Ale zase bych měla svou bio zeleninu,že holky. KOukala jsem po tom tuřínku,ale na tržnici se na mě dívali jako bych byla z Marsutak budu muset do centra objevila jsem tam dva obchůdky,tak snad pořídím. Tak se mějte a hezký večer.
sousedé
Lindule
| 23. 5. 2007 11:25
Já mám docela štěstí. U rodičů jsem žila v paneláku nad křižovatkou. Navíc když končil hokej, dost velká skupina hulákajících fanoušků táhla naším směrem. Takže jsem byla zvyklá na auta i povyk.
Teď žiju v domečku. Občas mne rozčílí sousedův host, který dorazí klidně i později večer v autě, otevře ho a nechá puštěnou muziku duc duc duc. Pak si pořídili psa, který štěká na vše a na všechny. Jo a druhá sousedka občas mluví tak, že je jí slyšet přes tři zahrady. Ale to se všechno dá. Není to každý den a oproti městu klídek.

Sestra to má horší. Bydlí v přízemí a jak se oteplí, hned má za balkonem skupinu lidí, kteří drnkají na kytaru a baví se tam až do pozdního večera. A děti jim věčně čumí do obýváku. Navíc jim tam začaly lést kočky.Chtějí si zazdít balkon, ale švagrovi to nějak dlouho trvá. Nojo, chlapi.
sousedé
kuchticka
| 23. 5. 2007 09:31
Hezké ráno. V Ostravě nepršelo. Ale dneska už asi bude. Včera jsem měla den blbec. Ráno jsem jela do banky-zapoměla jsem číslo účtu. Doma mi všechno padalo z rukou a odpoledne mě namíchlo jaké máme nepořádné sousedy. Celé jejich týdenní odpadky byly rozházené po chodbě. Jako by nestačilo,že den před tím,byla roztrhaná peřina a peří po celém baráku.No a večer seděla banda puberťáků před domem,máme domy do čtverce a uprostřed na garážích hřiště,takže se to včechno dost ozývá,a hulákali na celý dvůr.Ani by mi to nevadilo,ale vzbudilo to mě,i malého. A paní z domu co je napomenula honem rychle zase zalezla. Tak jsem v 22hod.zavolala měšťáky.Přijeli,ale půl bandy zalezlo k nám na poschodí do bytu.Kravál pokračoval.No a tak se ptám,jaké máte zkušenosti ze sousedy vy.doufám,že lepší. Přestěhovali jsme se z bláta do louže.
:)
ryba
| 23. 5. 2007 07:08
Ahoj holky všechny zdravím.
U nás tak veliká bouřka nebyla. Jen pršelo trochu víc ráno.

Pavouky taky nemusím, ale čeho se štítím jsou myši. V dřívější práci se v kanceláři občas objevila myš a to jsem ječela .

Vendy Tvůj článeček v deníčku je dost dobrý. Měla bych stejné problémy jako Ty. Nosím sportovní věci a sukni jen ve vedrech.A podpatky? S tím jsem taky na štíru.Obdivuji ty ženský,co nosí lodičky . Jedna známá mi řekla,že jde o zvyk.Tak asi jo.
pro Linduli
vendy
| 22. 5. 2007 18:55
Moc děkuji za přání měla jsem narozky v neděli 20. května - no jo Kristovy roky 33 - už se mi ta 30 začíná pomalu vzdalovat . Tak ještě jednou dík !
hmyz
Lindule
| 22. 5. 2007 16:22
Sarančata, brrrrr

Já jednou spala ve stanu, ráno se probudím a přes můj kutloušek vedla ne cesta, ale přímo mravenčí dálnice. To byl rychlý start do nového dne.
strach
lenka
| 22. 5. 2007 16:17
Teď jsem si vzpomněla jak jsem asi před dvěma lety v klidu spala, když mě vzbudilo nějaké lechtání na těle, tak jsem rozsvítila lampičku a na ruce mi sedělo obrovské saranče, tak velké jsem snad v životě neviděla...tak to jsem fakt myslela, že si strachem "cvrknu". Nejhorší bylo, že když jsem pořádně rozsvítila, měli jsme jich v ložnice asi pět, prostě měli nějaký slet u nás doma, tak jsem manžela zavřela v ložnic i s nima, dokud je nevystrnadí...od té doby máme v oknech sítě a je klid.
pavouci
Lindule
| 22. 5. 2007 16:10
Když je doma manžel, tak strašně ječím a řvu pavouuuuuk . Ale jak jsem doma sama, tak ho sice opatrně, ale v klidu buď zabiju nebo vynesu ven.(podle druhu a velikosti) Nevím, proč tak řvu, když je muž doma. Možná aby měl chlapáčtější pocit.
strach
kuchticka
| 22. 5. 2007 16:02
já mám strach taky z výšek,naposledy jsem vylezla na rozhlednu v zoo na Svatem Kopečku a myslela jsem že neslezu.Ale vždycky mám nesmírnou radost,že tam vylezu.Taky se bojím pavouků-ty přímo nesnáším.ale nevadí mi klasičtí"hajzláci"ale ti chlupatí....až mám husí kůži.A pak mě občas přepadne strach z toho jak mi jednou odejdou děti za svou rodinou a nebo že by mě mohl opustit partner-myslím tím na onen svět.Jíný odchod si nepřipouštím.A bouřky miluji-jako malá jsem se dokonce u babičky na zahradě v bouřce klouzala po trávě a měla jsem radost,že na mě leje.Babička už byla radostná méně. Tak pa jdu ven dokud nebouří....
kroupy
lenka
| 22. 5. 2007 16:01
Před chvíli jsem taky četla o těch kroupách a první, co měnapadlo je, že to snad moje zahrada přežije bez úhony....nejdřív mi moje zahradničení sabotuje totoul a teď ještě kroupy -to už by na měl byl vážně moc
Jinak ničeho se snad až tolik že bych musela lézt pod peřinu nebojím. Já ráda pod peřinu lezu jen tak
Vendy - narozeniny
Lindule
| 22. 5. 2007 16:00
Vendy, ty máš teď někdy narozeniny. Že ano? Jen nevím přesný datum.

Všechno nej nej nej nej
strach
Lindule
| 22. 5. 2007 15:51
No doufám, že moc těch krup nespadne. Déšť mi nevadí, ale že bych musela mít pomlácenou zahrádku. To ne.

Je něco, čeho se opravdu bojíte? Tak moc, že zalézáte pod peřinu nebo začnete ječet?

Já se bojím právě těch bouřek a pak výšek. A proto mne manžel vláčí na každou vyhlídku, na kterou o dovolené narazíme.

On se kochá a já se křečovitě držím, udělám jeden snímek a lezu rychle dolů. Ale jsem nepoučitelná, příště jdu zas.
bouřka
kuchticka
| 22. 5. 2007 15:26
ahojky u nás v Ostravě je zatím krásně,ale z Prahy je to pro bouřku co by kroupou hodila.Ale je hnusně dusno.Večer by mohlo sprchnout.
bouřka
Lindule
| 22. 5. 2007 15:16
Jé, tady v Praze začíná bouřit. Bojím, bojím. Doma vždycky zalezu pod peřinu, ale to by se asi nadřízenému nelíbilo. Nebo že by ano?
:-)
Lindule
| 21. 5. 2007 14:36
Klíšťata na mne naštěstí nejdou. Zato komáři. Když bude v okolí jeden jediný komár a spolu se mnou sto lidí, vycucá jen mne. Navíc mi to vždycky příšerně natíká.

Manžel se v sobotu vrátil z projížďky na kole s tím, že našel půjčovnu bruslí. Tak si je nejdříve vypůjčíme. Zjistíme, zda jsme schopni se to naučit a jaké nám budou asi nejlíp vyhovovat a pak tradááááá
klíšťata
lenka
| 21. 5. 2007 13:26
Tak přemýšlím, k čemu ty klíšťata na světě jsou - nevíte, jestli je konzumuje nějaký jiný živočisný druh? Jako jestli má nějaké přirozené nepřátele v přírodě?
Klíšťata
vendy
| 21. 5. 2007 09:02
U nás je letos bohužel klíšťat strašně moc , děti běhají orienťák, takže je po každém tréninku nebo závodě kontrolujeme a letos už jsme jich asi 8 vytáhli !!! Používáme na to u speciální pinzetu a pak zastříkáme desinfekcí........ Já chodím do přírody strašně ráda, ale strach z klíšťat mi tam ten pobyt docela znepříjemňje !!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 12. 2025 08:28
15786
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26