Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
dovolená
anonym
| 3. 6. 2007 16:34
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

....normálně bych napsala víc, ale děsně spěchám, nicméně aspoň tě chci pozdravit.
i u nás měli děti ve škole volněji,teda neučili se vúbec,naše škola a SRPŠ zorganizovaly tří denní jako oslavy,děti mají na velkém parkovišti soutěže,dostaly hot-dog,kolu---to je zdravé,že,boi holky?
---a dpstaly tři jízdy na kolotočích zdarma. Jinak u nás v Ostravě je těch akcí tento víkend požehnaně,v zoo,v hornickém museu,a téměř každý obvod má na svém plácku nějakou slezinu pro děti. Já si pamatuju tak leda Pohádkový les na Myslivně,a ten jsem prošla třeba i třikrát.dostávali jsme bonbony,omalovánky,apod.

nějak mi chybí holka jedna.
a že se vezmeme,až budeme staří svraštělí,jen nevím,jestli mě bude chtít?ale bude to jen nutnost,kvůli pozůstalosti a podobně.
. Třeba se i ty té druhé svatby ještě dočkáš. Ono ten papír není pro vztah nijak zvlášť důležitý, ale my jsme to chtěli hlavně kvůli dětem, aby měly pocit jistoty, zázemí - těší se že budeme opravdová rodina
To ostatní jako štěstí príjde samo,ale když se vdáváš,tak ho máte jistě fůru. Přitelovi přeji brzké uzdravení.A tobě pevné nervy při všem tom zařizování.
- svatební přípravy, starost o 3 děti a domácnost !! Doufám, že do svatby bude fit, jik bude kulhat jako Žofréé de Pairak z Angeliky
zjistila, že tu Vendy byla naposledy včera ráno. Nejspíš má spoustu zařizování. Už se jí to blíží. + to hezké počasí. Kdo by seděl u počítače? .....Jo aha, já tu sedím , ale já jsem v práci.