Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

dovolená
anonym
| 3. 6. 2007 16:34
Lenko, přeji ti klidnou dovolenou. Já snad nikdy tři týdny dovolené v kuse neměla. Mimo domov jsem tak dlouho bala snad ještě když jsem jezdila na Pionýrské tábory a pak vlastně když jsem jezdila na půlku prázdnin na jízdárnu , ale co pracuji, tak jsem tak dlouhé volno neměla.
Tak si to užij, já alespoň nebudu mít výčitky v prodlevách při psaní do deníčku.
loučení
lenka
| 3. 6. 2007 16:20
Holky moje milé, musím se s vámi rozloučit.....teda né na věky, ale jedeme na necelé tři týdny na dovolenou....vzalo to nějaký rychlý spád, ale konečně se to potvrdilo, tak se chci s vámi rozloučit a myslete na mě, já na vás budu. Manžel říkal, že si vypne i telefon, takže počítám, že ani internet vyhledávat nebudeme, ale tím vyhrožuje vždycky, tak kdyby to šlo, ozvu se. Hlavně tobě Vendy přeju, ať ti svatba vyjde, počásí má být krásné a budu semoc těšit, že až přijedu, že se podívám na nějaké ty fotečky. Tak zatím pa, ještě připíšu něco do deníčku a jdu popřemýšlet, co všechno sebou,co přikoupit atd.
Hanna
lenka
| 3. 6. 2007 16:15
Ahoj Hanno, vítám tě mezi námi ....normálně bych napsala víc, ale děsně spěchám, nicméně aspoň tě chci pozdravit.
den dětí
hanna
| 2. 6. 2007 13:14
Ahojky, já už mám děti větší, ale stejně jim kupuji nějaké sladkosti. Dcera má dnes i oslavu 17.narozenin. Jdeme si zaplavat do bazénu a pak slavit
den dětí
kuchticka
| 2. 6. 2007 07:52
i u nás měli děti ve škole volněji,teda neučili se vúbec,naše škola a SRPŠ zorganizovaly tří denní jako oslavy,děti mají na velkém parkovišti soutěže,dostaly hot-dog,kolu---to je zdravé,že,boi holky?---a dpstaly tři jízdy na kolotočích zdarma. Jinak u nás v Ostravě je těch akcí tento víkend požehnaně,v zoo,v hornickém museu,a téměř každý obvod má na svém plácku nějakou slezinu pro děti. Já si pamatuju tak leda Pohádkový les na Myslivně,a ten jsem prošla třeba i třikrát.dostávali jsme bonbony,omalovánky,apod.
Doma to mám letos spojeno s oslavou narozenin (13)mého syna tak bude dorta a spoustu hostů a legrace.doufám,že se vydaří počasí at nesedíme celý den doma.tak pp
víkend
kuchticka
| 2. 6. 2007 07:23

tak at vyjde počasí,a všem at si ho užijí,odpočinou si, naberou sílu a v pondělíííííí zase nazdárek.
den dětí
ryba
| 1. 6. 2007 12:20
Ahoj holky.
u nás se pomalu klube sluníčko ,tak to doufám vydrží.
Slavíte s dětmi den dětí ? já jim vždycky koupím nějakou sladkost a většinou ve škole mají trochu volněji.

Vendy, jak dopadl přítel s tím kolenem. Zrovna včera jsem se na Tebe vzpomněla,protože moje učitelka němčiny byla před týdnem na operaci s kolenem,protože v něm měla dlouhodobě zánět. Chodila o berlích a měla koleno celý oteklý. Jenže to ona uklidila celý dům a vyžehlila. Tak si za to může trošku sama.
Tak držím pěsti,aby to měl přítel v porádku.
Lindule
vendy
| 1. 6. 2007 11:02
Nejsem si jistá, ale mám pocit, že Lindule má dovolenou a doma nemá internet, takže proto se už nějakou dobu neukázala. Její poslední příspěvek v deníčku je z internetové kavárny ...
Hledá se Lindule...
kuchticka
| 1. 6. 2007 10:22
Holky,nevíte co s ní je? není marod? od 28, se tu neobjevilanějak mi chybí holka jedna.
Pro Vendy
kuchticka
| 1. 6. 2007 10:19
Prstýnky? Když jsem se vdávala tak jsem byla už dva měsíce těhotná,tak jsem měla prsty tak nateklé,že jsem prstýnek nepřevlíkla ani přes ten první kloub.Taky jsem ho měla o číslo větší. Na prstě mi ale zůstal jen svatební den.Tak se neboj když tak si jej navlíkneš jen jako .
svatba? pro Lenku
kuchticka
| 1. 6. 2007 10:15
á tak víš jak,já bych i NĚKDY se vdávala,ale nám v tom brání přítelové půjčky,co si nabrali s bejvalkou. Kdybych se vdala tak mi vezmou snad i dětiAle já jsem mu říkala,že takovou hodnou,jako jsem já si stejně nezaslouží, a že se vezmeme,až budeme staří svraštělí,jen nevím,jestli mě bude chtít?ale bude to jen nutnost,kvůli pozůstalosti a podobně.my žijeme moc hezky a nepotřebujeme k tomu papír. Všechno má svá pro i proti.Ale kdyby mě požádal o ruku,klečel při tom na kolenou,v uce měl pugét růží tak bych neváhala.Ono by to totiž bylo z jeho strany velké přemáhání. já ho miluji i bez oddacího listu .
melouny
Aknel
| 1. 6. 2007 09:49
Ahoj Leni, nezkoušela sis vypěstovat melouny sama??? Psaly jsme si o nich někdy v březnu jestli si vzpomínáš, tak jsem myslela, že je taky vyzkoušíš zasázet. Já už na nich mám květy a strašně mooooc se těším na plodíky Mňam!!!!
pro Lenku
vendy
| 1. 6. 2007 08:41
Dneska bych ty prstýnky měla jít vyzvednout, tak jsem sama moc zvědavá jak to dopadne !
Svatbu máme 9.6. ve 12.45

Ty jahody ti docela závidím, u nás na chalupě dozrávájí později - ještě si musím tak 14 dní počkat !!! Těším se na ně
pro Kuchtičku
vendy
| 1. 6. 2007 08:39
Děkuju za přání . Třeba se i ty té druhé svatby ještě dočkáš. Ono ten papír není pro vztah nijak zvlášť důležitý, ale my jsme to chtěli hlavně kvůli dětem, aby měly pocit jistoty, zázemí - těší se že budeme opravdová rodina
pro Monu
vendy
| 1. 6. 2007 08:34
Tak to máte děti v podobném věku jako já s přítelem, jen o jedno navíc . Já mám dceru 9, a přítel dceru 13 a syna 10.
U nás ty vztahy v bývalými partnery taky nejsou úplně ideální, přítelova ex místo aby byla ráda, že se jí starám o děti, (když už se jich dobrovolně vzdala) tak ještě pořád hledá nějaké mouchy - co dělám špatně.
Taky se nám vyjímečně stane, že jsou všechny u bývalých partnerů a to si pak ten klidný víkend opravdu vychutnáváme !
jahody
lenka
| 31. 5. 2007 21:57
Holky, já se dneska tak přežrala jahod z naší úrody, že snad prasknu . Schválně jsem několik dní nesklízela,aby mohly pořádně dozrát (já je totiž sbírám i nedozrálé, mám je tak ráda, že jim nedám pokoj) a dneska byly žně. Dnes jsem měla dokonce lupičské úmysly...sousedé mají tak krásné třešně...to mi dělají schválně, musím na ně koukat z terasy a nemůžu je sníst ...ještě že nepěstují třeba melouny, to už bych asi loupila JO jo, to je ta závislost na ovoci .
svatba
lenka
| 31. 5. 2007 21:53
Vendy, tak jak to dopadlos těmi prstýnky, už ho máš zmenšený? Prosím tě, jen si ujasňuju termín -je to příští týden v sobotu, že? Nebo jsem to popletla? A v kolik hodin přesně, ať vím, kdy na tebe mám myslet
kuchti
lenka
| 31. 5. 2007 21:52
Kuchti a ja to máte s přítelem vy? Neplánujete taky svatbu? Že bychom tu měly další Viktorku na vdávání
PS:PRO VENDY
kuchticka
| 28. 5. 2007 12:22
......JO A TIŠE ZÁVIDÍM...SVATBA JE FAJN I "VE DRUHÉ ŘECE"....
vendy
kuchticka
| 28. 5. 2007 12:20

tak taky ti přeji hlavně zdraví,pohodu a peníze. To ostatní jako štěstí príjde samo,ale když se vdáváš,tak ho máte jistě fůru. Přitelovi přeji brzké uzdravení.A tobě pevné nervy při všem tom zařizování.
pro Vendy
anonym
| 28. 5. 2007 11:51
To víš, že bere.Jsou u nás pečení vaření.Já mám holku, dneska má 9.narozeniny a kluka, tomu bude 12, přítel má dva kluky-13 a 8 let.Kvůli tomu jsme taky koupili domek, jinak jsme bydleli každý zvlášť v bytě.Teď mají každý svůj pokojíček.
Někdy jsou kluci u nás i 14 dní vkuse, a to už je potom na pováženou.To už se mele hlava nehlava.Ale také si moje děti bere i ex manžel na víkend, a to si zase užíváme klidu bez dětí.To máme čas jenom pro sebe.
Oba jsme měli dost krutý rozvod, proto nevstoupí dvakrát do stejné řeky.Já už mám teď s ex manželem klid, už se dokážeme i na některých věcech dohodnout, ale přítelova ex manželka dělá pořád problémy mě, mým dětem , jemu i jeho dětem.Hlavně tím trpí děti.
Mona
pro Monu
vendy
| 28. 5. 2007 11:20
Moc děkuju za přání .
Bere si tvůj přítel někdy děti na víkendy ? To musí být u vás veselo, když se všechny vaše děti sejdou !
svatba vendy
anonym
| 28. 5. 2007 11:04
Ahojky Vendy
takže ke svatbě přeju hodně štěstí.Taky jsem rozvedená a mám 2 děti a žiju s přítelem, který má také 2 děti, ale nemá je ve své péči.Jsme spolu 3.rok a přítel nechce o svatbě ani slyšet, prý nevstoupí podruhé do stejné řeky.A mě to také takto vyhovuje.Klape nám to i bez papíru .
Takže Vám přeju ještě jednou hodně štěstí a hlavně ať Vám to vyjde jste spolu spokojení.
Mona
:-)
Lindule
| 28. 5. 2007 09:56
O Žofrééé. Můj sen.
:o)))
vendy
| 28. 5. 2007 09:32
Holky taky vás všechny moc zdravím , je to tak - svatba se blíží - máme to 9.6 ! Zařizování je hodně, takže, nemám tolik času sem psát a ke všemu má přítel zánět v koleně - od pátku leží a všechno zůstalo na mě - svatební přípravy, starost o 3 děti a domácnost !! Doufám, že do svatby bude fit, jik bude kulhat jako Žofréé de Pairak z Angeliky
víkend
lenka
| 27. 5. 2007 21:58
Tak jsem byla celý víkend pryč....začalo to nevinně páteční -původně krátkou -návštěvou u známých a zůstali jsme tam až do neděle Původně jsem teď ještě chtěla něco připsat do deníčku, aby nějak nemám sílu, protože se o mě pokouší spánek, ale chtěla jsem vás aspoň pozdravit.
svatba Vendy
Lindule
| 26. 5. 2007 08:10
Špion Lindule zjistila, že tu Vendy byla naposledy včera ráno. Nejspíš má spoustu zařizování. Už se jí to blíží. + to hezké počasí. Kdo by seděl u počítače? .....Jo aha, já tu sedím , ale já jsem v práci.
juk
Lindule
| 26. 5. 2007 08:06
já si myslím, že byl tak zabraný do toho ježdění + motal se mu pod kola ten pes, tak si ani nevšiml, že se na něj řehtáme.
déšť
Lindule
| 26. 5. 2007 08:04
Já jsem včera nezalévala v domnění, že to déšť udělá za mě. A ono nic. Tak snad dneska. Vybavená jsem. Deštník jsem si nezapomněla.
PO DEŠTI
kuchticka
| 25. 5. 2007 17:32
Vůbec ale vůbec nepršelopořád je dusno a vedro k zbláznění. Ale pršet bude bolí mě nohy.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 12. 2025 08:28
15786
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26