Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

bublanina
Lindule
| 10. 6. 2007 13:55
Tak jsem se inspirovala Monky a upekla jsem bublaninu s jahodama. Vzala jsem dnes do práce jenom 2 kousky (jeden kousek pro každého), protože jsem nevěděla, zda bude chutnat. No a dopadlo to tak, že ji musím na zítřek upéct znovu. Jen už nemám jahody, tak zkusím dát do půlky borůvky a do půlky broskve. Uvidíme, co to udělá.
monky
Lindule
| 10. 6. 2007 08:18
Ahoj, já nejsem u vody, já jsem v práci
Včera jsme tu málem zmrzli. Zkoušeli u nás klimatizaci, všechny ovladače nastavili na 0 stupňů a pustili je naplno. Nikdo nám předem nic neřekl, takže jsme byli letně oblečení a mrzli.Naštěstí to trvalo asi jen 2 hodiny. Docela by mne zajímal výraz prodavačky, kdybych si zaběhla do obchodu pro vlněné ponožky, svetr a rukavice

Koukám, že si zvelebuješ profil. Když jsem prvně viděla tvoji ikonku, tak jsem si řekla: Jé, někdo nový. Až podle příspěvků mi došlo, že jsi to ty.
Holky kde jste kdo????
monky
| 9. 6. 2007 18:31

Ahoj viktorky kde všichni jste???No jo pěkné počasí, tak jste asi u vody.Jen já musím sedět doma a děsně se nudím!!Vycházky skončily, byly jen dvě hoďky.Nic moc.Dělat nic nemůžu, tak se nudím.
Tak se moc holky moje nespalte.Bylo by škoda vaší hezké mladé kůžičky!!!
foto
monky
| 8. 6. 2007 15:41
Už jsem se to konečně naučila!!!
fotky
monky
| 8. 6. 2007 15:38
Zkouším vložit nějaké foto
víkend
kuchticka
| 8. 6. 2007 15:02

asi bude pařák,tak jeďte někde k vodě lidičky.já budu zase slavit,táta má v neděli narozky!!!Tak se mějte holky,pěkný víkend a v pondělí už nás tu snad bude víc. Vendy tobě hezkou svatbu, LInduli málo práce, Monky ty ještě odpočívej a Lence závidím Chorvatsko-u moře musí bý balada.Tak papapapa v pondělíííí.
monky
Lindule
| 7. 6. 2007 16:21
ty třešně už zapůsobily , ale vypadá to, že domů dojedu.

Když máš tak šikovnou dcerku, tak by třeba mohla zkusit vyžehlit alespoń ty jednodušší věci - kapesníky, ručníky,... Mne to jako malou bavilo.
Tvůj manžel je zlatíčko. Taková podpora se cení.

Rozkaz!!! Přestávám se dřít a jedu.Bohužel ne domu, ale alespoň pryč z práce.
Lindule
monky
| 7. 6. 2007 16:12
Jo to ona se snaží!!Už si pekla na výlet bábovku/s mou pomocí/.
Přežili to perfektně.I prali!!!Vařili a denně za mnou ještě manžel chodil.Naštěstí měl zrovna méně práce.Jen to žehlení tady stále na někoho čeká!!Asi to budu muset být tak za týden já, nic jiného se nedá dělat.Do toho se nikdo nehrne.
Jednou za čas si můžeš dopřát něco sladkého.A je dobře, že to bylo dopoledne.To se to tělo s tím lépe srovná.Ty třešně třeba budou fajn.Na někoho to nepůsobí.Myslím třešně a mléko.Měj se dobře a nepředři se !!!!
monky
Lindule
| 7. 6. 2007 15:28
tak to máš doma šikulku

Rodina musí být šťastná, že jsi doma. Jak to přežili?
honička
Lindule
| 7. 6. 2007 13:55
Dnes nevím co dřív. Kolegyně má stále dovolenou, rozjíždíme nové pobočky a do toho slaví kolega šedesátiny. Ale koukám, že jste na tom nejspíš stejně. Nikdo tu není.

Ráno jsem zhřešila a dala si chlebíček a věneček. Už vidím, jak mi tělo poděkuje. Já jsem sice kolegovi vynadala, že nepřinesl nic s ovocem, ale pak jsem si stejně ten věneček vzala.

Ale ovoce jsem si taky dala. K snídani jsem měla první letošní třešně, čerstvě natrhané. Jo, ale pak jsem si dala musli s mlékem a jaksi jsem si neuvědomila, co to s tím ovocem v břiše udělá. Jsem já to ale poťap.
Lindule
monky
| 6. 6. 2007 19:20

Ahoj jo už jsem sedací a chodící, jako panenky za komunistů!!!Musím se začít hýbat.
Dnes jsem pekla bublaninu s jahodama.Hned se po ní zaprášilo!!!Přišli kamarádi holek a 3/4 plechu je pryč!!Dcera mi s ní pomáhala.To víš, ještě moc nemůžu.Měj se ahoj
hromy a blesky
Lindule
| 6. 6. 2007 15:24
ááááááááá tady je bouřka. Bojím, bojím
výtah
Lindule
| 6. 6. 2007 14:01
tak to nechápu Výtah přece slouží všem.

To mi připomíná dřívější doby v práci. Když se porouchal fax nebo tiskárna nebo jen došel toner, nikdo se neměl k tomu zavolat IT. To radši chodili faxovat jinam. Jednou jsem si řekla dost a začla to dělat jako oni. No, a ono to najednou šlo. Teď se už střídáme.
monky
Lindule
| 6. 6. 2007 13:57
ty už jseš sedací Teda.... ty už můžeš sedět.
sousedé
kuchticka
| 6. 6. 2007 13:56
no myslím,že né.Ale je tu jeden takový aktivní chtěl po mě telefon pro případ havárie-ale opraváře na výtah zavolat nechtěl-prý to musí udělat ti ve kterém patře se výtah sekl
tchýně
Lindule
| 6. 6. 2007 13:56
Před chvilkou mi volala ustrašená tchýně. Byla u doktora a ten jí řekl, že jestli nezmění přístup k životu a nezhubne, tak bude mít cukrovku.To co jsem nedokázala já a Péťa (manžel), dokáže doktor. Proč se o sebe lidé začnou starat, až když je pozdě?
Takže se zítra obrním trpělivostí, seberu všechny své recepty a jídelníčky a jedu za ní.

To jsem zvědavá, co řekne, až po ní budu chtít, aby si psala, co všechno přes den snědla.
sousedé
Lindule
| 6. 6. 2007 13:50
A nekonají se u vás někdy schůze nájemníků? U sestry to tak funguje a probírají tam právě takové věci jako úklid, výměny oken, opravy a tak.
sousedé
kuchticka
| 6. 6. 2007 10:25

no a když jsem dojela domů čekalo mě nemolé překvapení. Ve výtahu byly opět rozsypané odpadky od někoho v domě. Hnusně páchly,šla bych pěšky ,mám to do dvojky,ale s kočárkem se to nedá. Tak jsem jela.PoORAĎTE MI,co mám dělat. domovníka nemáme,byty spravuje realitka,já jsem tady jen v podnájmu,a nerada bych za rohem od někoho dostala po puse.No a uklízí nám uklízečka jednou týdně.Uvažovala jsem,že to vymetu dole na chodbě ke schránkám,ale to by tam taky mohlo smrdět do soboty,a když nájemníkům nevadí letáky po schodech od shora až dolů,tak pochybuji,že tohle jim vadit bude.
Bio prodejna
kuchticka
| 6. 6. 2007 10:19
Ahoj holky.dneska jsem se na net vůbec nechtěla připojit,ale mám pár věcí,s kterymi se musím někde vykecat a nemám kde. Tak to odnesete vy.No ta lepší věc je,že jsem navštívila naši boi prodejnu. Nestačila jsem zírat. Dala jsem se do řeči a majitelem,dostala pár rad skoukla co se dalo,koupila jsem si špadlovou mouku-budu péct tak tu obyč.nahradím touhle-a kakob. Ráno si udělám kakao ale s karobem,tak jsem zvědavá.Prodejna je dobře zásobována a hned vedle prodávají boi zeleninu. Potraviny se mi zdály dost drahé,ale u zeleniny jsem byla mile překvapena. Ceny hodně podobné těm nebio. .Fotky z prodejny mám v deníčku tak koukněte.
už jsem tu
monky
| 5. 6. 2007 16:57

Ale tady nikdo zase není!!!
kde je kdo??????
kuchticka
| 5. 6. 2007 12:03
pěkné ráno,teda poledne,kde jste kdo?Oběd mám hotov tak jsem myslela že tu někdo bude a vy nikde. tak pa odpoledne.
Pro Monky
kuchticka
| 4. 6. 2007 20:08
Ahoj doufám,že operace proběhla ok a že tu budeš brzo mezi náma.Tak se pěkně uzdravuj odpočívej a až budeš mít sílu tak zase něco napiš.Hodně zdraví.
pro Vendy
kuchticka
| 4. 6. 2007 20:06

moc si těch úkplů neber at z tebe není nakonec srthaná nevěsta.Kdybych mohla,tak ti pomůžu.A co přítel a koleno,už je to lepší? Přeju pevné nervy. jo jen tak naokraj,vím že bruslíš. Dneska jsem byla s dcerou poprvé taky,no nasmála by ses. Nemít kočár nevyjela bych.
pro Linduli
kuchticka
| 4. 6. 2007 20:00

konečně jsi tady holka jedna!!!doufám,že ve tvém deníčku přibude aspon pár stránek.sice tu zase není Lenka a na dlouho,ale aspon je stav vyrovnaný.tak piššššš
pro Linduli
vendy
| 4. 6. 2007 19:21
TAk to je bezva, že už si zase tady mezi námi ! Těším se až nám ve svém deníčku popíšeš jak jsis tu dovču užila . Máš pravdu - svatební přípravy vrcholí a já mám pocit, že nic nestihám...a přitom bych toho měla tolik, co bych chtěla do deníčku napsat...ale chybí mi ten čas....
Zítra budeme mít svatební koláče - já jsem původně žádné nechtěla a přítel říkal, že alespoň symbolicky - takže máme objednáno symbolicky 100 koláčků . Kdyby to šlo, tak bych vám holky meilem taky nějaký koláček poslala ...
ahooooj
Lindule
| 4. 6. 2007 15:17
hlásím návrat z dovolené. Docela se toho dost semlelo, takže nestíhám svůj deníček., ale chtěla jsem vás alespoň pozdravit. Vendy, Lenko, Kuchticko (ani nevíš, jakou mi dalo práci napsat tvé jméno. Zaseklo se mi "h"), Monky,..... mně se táááááááákhle stýskalo.

Monky, to je fajn, že už jsi doma. Doufám, že už ti bude jen a jen lépe. Tak až to bude na sezení , stav se za námi.

Já už se tu budu vyskytovat více méně pravidelně. Ale zase nám odjíždí Lenka a na celé tři týdny. A Vendy, ty asi taky díky svatbě nebudeš mít moc času. Tam tam da dam.(To je svatební pochod ). Tak si to obě moc užijte.
pro Lenku a Monky
vendy
| 3. 6. 2007 18:59
Moc vám oběma děkuju za přání ! Leni, tobě přeji ať se ti dovolená vydaří, ať si tam ty 3 týdny s manželem krásně užijete ! A tobě Monky brzské uzdravení !!!
Pro Linduli, kuchtičku a další Viktorky
monky
| 3. 6. 2007 17:32
Ahoj hlásím příchod z nemocnice!!!!!!!! Konečně jsem doma.Trochu je mi líp, tak jsem hned spěchala za vámi všemi pozdravit.
Vendy přeji Ti překrásnou svatbu a hodně štěstí v manželství
Budu končit, ještě to není na sezení u počítače.Příště ahóóój
paměť
anonym
| 3. 6. 2007 16:50
Já si to také nepamatuji přesně. Začnu psát a kolikrát si na něco vzpomenu až o "den" dýl a tak se vracím a dopisuji Na něco zapomenu úplně a vzpomenu si až další den, že jsem to nedopsala, ale takový je už život, že některé události úplně vypustíme z paměti.
Dousabel
lenka
| 3. 6. 2007 16:42
Dousabel, zrovna o tobě píšu ve svém deníčku Žádné prodlevy v psaní . Jo, když jsem ti četla tvůj poslední příspěvek v deníčku,tak jsem si říkala že se tě musím zeptat, jak si to všechno pamatuješ, když píšeš tak přesný souhrn toho, cos dělala za více dní? Já si pořádně nepamatuju, co bylo včera

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 12. 2025 08:28
15786
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26