Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
bublanina
Lindule
| 10. 6. 2007 13:55
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Když jsem prvně viděla tvoji ikonku, tak jsem si řekla: Jé, někdo nový. Až podle příspěvků mi došlo, že jsi to ty.

Zkouším vložit nějaké foto
Já jsem sice kolegovi vynadala, že nepřinesl nic s ovocem, ale pak jsem si stejně ten věneček vzala.

no a když jsem dojela domů čekalo mě nemolé překvapení. Ve výtahu byly opět rozsypané odpadky od někoho v domě. Hnusně páchly,šla bych pěšky ,mám to do dvojky,ale s kočárkem se to nedá. Tak jsem jela.PoORAĎTE MI,co mám dělat. domovníka nemáme,byty spravuje realitka,já jsem tady jen v podnájmu,a nerada bych za rohem od někoho dostala po puse.No a uklízí nám uklízečka jednou týdně.Uvažovala jsem,že to vymetu dole na chodbě ke schránkám,ale to by tam taky mohlo smrdět do soboty,a když nájemníkům nevadí letáky po schodech od shora až dolů,tak pochybuji,že tohle jim vadit bude.

moc si těch úkplů neber at z tebe není nakonec srthaná nevěsta.Kdybych mohla,tak ti pomůžu.A co přítel a koleno,už je to lepší? Přeju pevné nervy. jo jen tak naokraj,vím že bruslíš. Dneska jsem byla s dcerou poprvé taky,no nasmála by ses. Nemít kočár nevyjela bych.
!!!