Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Rybko
kuchticka
| 9. 5. 2007 18:03
dík, děti to je voda čo ma drží nad vodou víš. Hlavně kluci oba jsou super. Starší mi pomáhá a na malého je jako táta.A dcera má své telecí roky první pubertu tak se s ní věčně o něčem dohaduji. Ale taky ji to přejde a bude líp. JEN VYDRŽAŤ!!!
Leni
kuchticka
| 9. 5. 2007 17:57

tak to máš docela dobrý,když si povídáš po ránu s pekárnou. Já jsem o ní taky uvažovala,miluju semínka od mandlí po soju a ty kupné chleby nejsou asi tak dobré a kvalitní,jak píšou výrobci,i Vendy myslím peče koukala jsem na recepty a není to tak složité.Máš nějaký tip na značku? A čeho se mám vyvarovat?Rodiče od přítele koupili malému-i nám-odšťavňovač. Jsem nadšená jen mám ruce jak opice když se tahám z obchodu s ovocem.Jen to má chybu- nemám šanci jej vyčistit od mrkve a drhnout pískem to nechci.
Kuchti
lenka
| 9. 5. 2007 17:45
No ono to přispání zase nebylo tak dramatické, asi jen 45 minut navíc. Normálně vstávám mezi čtvrt a půl osmou a teď jsem vstávala po osmé. Jinak ještě pravidleně vstávám kolem čtvrté, protOže začnou řvát ptáci, tak se jdu vyčurat a zase pokračuju ve spaní. Kolem čtvrté taky začíná míchat domácí pekárna, tak ji cestou na záchod řeknu Holka makej ,za pár hodin chci voňavoučký chleba
vendy
kuchticka
| 9. 5. 2007 16:49
máš moc šikovnou dceru,koukám že se taky potýkáte s culíkama. Když měla moje dcera delší vlasy taky jsem ji pořád pletla .Teď už je má jen polodlouhé a otec jí na narozeniny koupil paruku. No to aby se mohla česat.Paruka se za týden zacuchala a je pokoj. Ale pořád brblá ,že by chtěla dlouhé-už teď mi ukrádá gely tužidla a pěny.No a ta tvá číča je prostě božská,já mám doma morče,králíka jsem musela dát kamarádce,kvůli dětem.Jsou alergici. A je hodná nebo je to kočičí rošťanda?
Leni
kuchticka
| 9. 5. 2007 14:59
tak to máš dobrý,že si můžeš přispat. U mě to nehrozí malý vstává v 6 to je jak na šichtu.tak pa jdu ven se provětrat.
Kuchti
lenka
| 9. 5. 2007 12:50
Jo jo Kuchti, nějak jsme se večer zakecaly, já sice ospalá nejsem,ale to asi jen proto, že jsem si ráno přispala.
ryba
lenka
| 9. 5. 2007 12:49
Rybko, totoul se teď drží v pozadí, naposledy jsem ho viděla hrabat u jedné protivné sousedky a pak už se neukázal...takže buď u ní hrabe pořád, nebo jestli ho viděla, tak ho možná vzala hráběma po hlavě
depka
lenka
| 9. 5. 2007 12:47
Tak to vypadá, že ta depka teď nějak řádí Zatím jsem ji nechytla, naštěstí. Vidím ale, že na všecny zabírají podobné věci -sport nebo les....já jdu za chvíli běhat do lesa ,čili jsem to spojila a tak si na mě depka nepřijde
Večer jdeme na zdravou večeři, tak nemusím vařit a ráno jsem koupila ve zdravé výživě koláčky z celozrnné mouky s obilným sladem- ovocný, makový, hruškový a povidlový, tak si večer s manželem uděláme špaldové kafe a pochutnáme si. Jak jsem říkala ty recepty na depku, tak jsem zapomněla říct, že mi nejvíc pomáhá přitulit se k manželovi...čili ještě radím, chytnout nějakou blízkou osobu a depku roztulit
depka
vendy
| 9. 5. 2007 11:11
Taky na mě ta depka nějak dolehla, asi na to má velký vliv i počasí, tak věřím, že až vykoukne sluníčko, bude zase líp.

Jinak mi na depky pomáhá jít si začvičit, nebo se projet na kolečkových bruslích, prostě na chvíli zapomenout na starosti a odreagovat se !
s depkou do lesa
kuchticka
| 9. 5. 2007 11:10
Ahojky. Mám dneska zpoždění já jsem totiž žehlila-a bez prkna. Už jsem měla plný koš a pak bych se k tomu nedostala.No žehlení je taky způsob jak se zbavit depky,i když já ji zahnala lesem. Někdy mi zabere vana,jindy mi náladu zpraví čokoláda ,ale nejvíc úplně nejvíc mi pomáhá,když mě táta sám obejme a drží mě tak dlouho dokud nemám husí kůži. To zabírá vždycky. Jenže málokdy ho to napadne samotného,a když si o to pomazlení řeknu,už to není takové ňu ňu ňu.Jdu si uvařit kafčo jsem nějaká ospalá. To to včerejší povídání na netu ,že Leni?
depka
Lindule
| 9. 5. 2007 09:25
Kromě výše zmiňovaného mi ještě pomáhá pustit si nějaké CD (ale žádné sladkobolné písničky ), hlasitost dát co nejvíc(tady jsou ve výhodě majitelé domků) a za chvíli mi to nedá a křepčím . Anebo si pustit na DVD nějakou komedii (Eva tropí hlouposti, Léto s kovbojem, Princezna nevěsta,....)

Anebo zavolat kamarádce a prostě se z toho vykecat, vykecat a vykecat.
:)
ryba
| 9. 5. 2007 07:28
Takže pište recepty.Určitě se budou někdy každé z nás hodit.
V létě na to funguje projížďka na kole nebo na bruslích a nebo práce. V zimě dlouhá procházka se psem.

Lenko,co ten Tvůj totoul

Kuchtičko,máš hezký děti a ten malý vypadá moc roztomile. Měj z něho radost. Děti jsou moc fajn.
depka
ryba
| 9. 5. 2007 07:19
Ahoj holky,moc vás všechny zdravím.

Pročítám si všechny příspěvky a ty recepty na depku mě celkem zajímají,protože já jsem pořád relativně v pohodě,nebo spíš nedávám najevo problémy a pak mi stačí maličkost a sesypu se a dostávám se z toho tři dny.
:-)
lenka
| 8. 5. 2007 22:23
Jo jo, postel je nejlepší, já už taky nejsem moc na žádné experimenty A když už o té posteli mluvíme, tak na mě přišlo spaní a mířím rovnou do ní. Tak dobrouuuu
dobrou
kuchticka
| 8. 5. 2007 22:22
Tak holky já padám zítra je taky den papa a hezké sny.
radši postel
kuchticka
| 8. 5. 2007 22:10
jo to znám. Tátu jsem budila po nočním kojení,to už jsem byla trochu odpočinutá. Ale teď malý spí až do 6 a pak si s ním povídám a je mi všechno šuma fuk. Takže musím vymyslet jinou dobu. přes týden je pryč a o vikendu je rád že se vyspí.
linka
lenka
| 8. 5. 2007 22:06
Ale zase bys u toho mohla vařit a spojila bys příjemné s užitečným
linka nebo postel
anonym
| 8. 5. 2007 22:05
s těmi dětmi je to těžké, když byl náš syn malý bylo to celkem snadné, chodil večer brzy spát, ale pak postupně vyrostl a spát chodil dýl něž já a tak se z nás stali ranní ptáčata
depka na lince?
kuchticka
| 8. 5. 2007 21:44
nemám k tomu co dodat táta je tak trošku introvert,i když někdy....ale mi máme doma neustále děti a kuchyň nemá dveře. A tohle je zpíš téma do diskuze o ***u než tady co?
depka
lenka
| 8. 5. 2007 21:11
Zrovna si čtu o tvé depce v deníčku. Sice jsem to o té lince myslela ze srandy,ale zase na druhou starnu, třeba by to na tu depku mohl zabrat, ne? Hele, jako překvápko pro tátu dobrý,ne?
na lince?
kuchticka
| 8. 5. 2007 21:05
táta je od včerejška v Německu vrátí se až v pátek. tak že by v sobotu?
linka
lenka
| 8. 5. 2007 20:58
Tak to na ní můžete dělat teď, když jí máte tak hezky opravenou
linka
kuchticka
| 8. 5. 2007 20:39

tak to se ti povedlo! Dělali jsme linku. Ani ne Lenku ani na lince ale linku!!
Linka
lenka
| 8. 5. 2007 20:32
Já vím, že píšeš o lince...já to pochopila -dělali jste to prostě na lince
les
kuchticka
| 8. 5. 2007 20:30
Ahoj Leni. Jo depka už je v poho. Dokonce mě ten les tak sebral,že jsem si to dneska s Hanýskem zopákla,děcka jsou u otce, táta v Dojč,tak jsme sami.Mám pár skvělých fotek tak je naservíruju do deníčku tak pak jukni.S tou linkou to bylo v poho,já to dělala poprvé- a s malým v sedačce,pořád jsem odskakovala,kojila atd...-to šlo dost pomalu.Navíc tam jsou pidi šroubky takže jsem měla prsty celé otlačené. Když jsme na to pak byli dva tak to šlo jak po másle .To je ale dvojsmysl co?Ale já píšu o lince. Tapetu máme samolepicí takovou klasiku mramorovou šedo-zelenkavou. tak tak
Lenko,
anonym
| 8. 5. 2007 20:30
také tě zdravím. Totoul tě asi také chce pozdravit, sedí tu vedle mě a cpe se mi na klín. Jo a dnes jsem vyzkoušela ten tvůj recept na fazolovou polévku. Je sqvělá! Už putoval mezi mé recepty. Dokonce se ten můj chlap překonal a nafotil mi ji. Ale ještě nemám fotky stažené z foťáku. Dnešní den u nás byl ve jménu focení. On fotí více než dvacet let a tak jsem dnes dostávala lekce s digitálem , umím běžně fotit, ale učil mne makra...
Dousabel
lenka
| 8. 5. 2007 20:03
Dousabel, zdravím tvého totoula
Depka - recepty na její zahnání
lenka
| 8. 5. 2007 20:02
Kuchti, tak co depka, už ti dala pokoj? Holky, jaký máte zaručený recept na špatnou náladu? Já doporučuju procházku po lese, běhání a následné povalování ve vaně, zkusit ji rozehnat prací- třeba vygruntovat celý byt, jít se vykecat na Viktorku..a dál už mě teď nic nenapadá . Tak piště své recepty, to se bude určitě někdy hodit všem.
Les
lenka
| 8. 5. 2007 19:57
Co se týká lesa, tak k tomu můžu říct jen jedně -bez lesa bych nemohla být. Mám to štěstí, že bydlím vedle něj a kdybych se náhodou někdy stěhovala, les by byl podmínkou.Je to pro mě ta nejlepší relaxace -procházka v lese nebo běh v lese, to je balzám na duši. V poslední době tam potkávám hodně důchodkyň, co si pořídily takové ty hole (nordic walk) a chodí s nima po lese, to se mi líbí, že se snaží hýbat v každém věku. Les je prostě výborná věc a tak bych doporučila každýmu, kdo neví, co o víkendu s volným časem,aby se tam vydal na procházku -zní to tak obyčejně a skoro až nudně, ale je to bezva
Les
Lindule
| 8. 5. 2007 08:53
Kuchti, také ráda chodím do lesa - odreagovat se. Procházka mne uklidní. A je jedno, zda je právě jaro, léto, podzim nebo zima. Les je vždy krásný a plný energie.

S alergií na pyly si také užíváme. Manžel je alergik, na jaře strašně frká a smrká. Ale vymlouvá se, že je to obyčejná rýma. Nakonec mu jeho máma vynadá a on si konečně zajde k doktorce. Jednou mu takhle zjistila náběh na astma. A poučil se z toho? Ne. Každé jaro se s ním musíme dohadovat. Se zlatíčkem.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
20. 12. 2025 18:20
15793
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26