Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Rybko
kuchticka
| 9. 5. 2007 18:03
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Já jsem o ní taky uvažovala,miluju semínka od mandlí po soju a ty kupné chleby nejsou asi tak dobré a kvalitní,jak píšou výrobci,i Vendy myslím peče koukala jsem na recepty a není to tak složité.Máš nějaký tip na značku? A čeho se mám vyvarovat?Rodiče od přítele koupili malému-i nám-odšťavňovač. Jsem nadšená jen mám ruce jak opice když se tahám z obchodu s ovocem.Jen to má chybu- nemám šanci jej vyčistit od mrkve a drhnout pískem to nechci.

No to aby se mohla česat.Paruka se za týden zacuchala a je pokoj. Ale pořád brblá ,že by chtěla dlouhé-už teď mi ukrádá gely tužidla a pěny.No a ta tvá číča je prostě božská,já mám doma morče,králíka jsem musela dát kamarádce,kvůli dětem.Jsou alergici. A je hodná nebo je to kočičí rošťanda?
tak to máš dobrý,že si můžeš přispat. U mě to nehrozí malý vstává v 6 to je jak na šichtu.tak pa jdu ven se provětrat.
Zatím jsem ji nechytla, naštěstí. Vidím ale, že na všecny zabírají podobné věci -sport nebo les....já jdu za chvíli běhat do lesa ,čili jsem to spojila a tak si na mě depka nepřijde
), hlasitost dát co nejvíc(tady jsou ve výhodě majitelé domků) a za chvíli mi to nedá a křepčím
. Anebo si pustit na DVD nějakou komedii (Eva tropí hlouposti, Léto s kovbojem, Princezna nevěsta,....)
Tak holky já padám zítra je taky den papa a hezké sny.