Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Kuchti
Beauty
| 8. 5. 2007 08:45
Ahoj, koukám na foto, pěknej mužskej - celá mamča. Oběma vám to tam sluší. To je dobře, že jsi depku nechala v lese. Koukala jsem do Tvého deníčku, ten malej je ale sladkej, k sežrání .
Depka
kuchticka
| 8. 5. 2007 08:26

Ahooooj.Tak depku jsem nechala včera v lese,kde jsem byla s dětmi na procházce,akorát jsme ji museli předšasně ukončit,začalo foukat a padat pyly. Děti mám alergiky tak jsme museli odejít. Ale pohled do korun stromů a záplava zeleně mi zvedla náladu. Tak doufám,že to nepříjde dřív než za měsíc.V lese bylo pěkně tak posílám foto se starším synem. Dcera se opět ksichtila a malý sladce spal. tak fajn den všem Viktorkám.
depka
anonym
| 6. 5. 2007 22:32
Kuchti, myslím, že tvá depka má více příčin. Samozřejmě, že počasí má velký vliv, ale také musíš být po tom shonu se stěhování a zařizováním a přitom stále fungovata jako mamča, pěkně unavená. Také na to jistě má vliv to, že se ti teď všichni tobě milí sjeli domů a ty už podvědomě myslíš na to, že se ti zase rozeběhnou po světě.
Přeji ti co nejpěvnější nervy a ať se ti podaří depku co nejrychleji odehnat. Máš krásné mimčo, co by za to jiné daly.
hormony
kuchticka
| 6. 5. 2007 16:41
No s menzes to může souviset,jenže já beru injekce deboprovera jednou za 3 měsíce a tak ji vůbec nemám.Asi to bude tím. Večer si dám vínko,jen lehce s kolou ,napustím si zase vanu,a snad se z toho vyspím. Tak zatím,vrátil se kluk a i holka od tety navíc má přijít za chvíli táta_šel na dvě tak se ozvu asi až zítra.
Kuchti
lenka
| 6. 5. 2007 16:35
Pokud píšeš o hormonech v souvislosti s menstruací, tak na to nic moc nezabírá, já jsem vždycky taky taková chcíplá, tak den a půl a pak začnu užívat. A jakou tapetou jste to dělali, myslím barvu?To musela být docela makačka, kdysi jsme tchýni dělali samolepící tapetou dveře od komory a byla to hrůza , pořád se nám tam dělali bublinky, tak jsme to museli pořád předělávat.
Vana
kuchticka
| 6. 5. 2007 16:31
Leni tak vanu jsem zvládla myslím už v pátek ,vlezla jsem si tam už v sedm a všechny jsem předběhla !!!A bylo to báááájové. Jinak jsme s tátou včera ráno stihli dotapetovat linku,vyšlo nám i na spíš a lednici tak to vypadá jako u lidí.No a zase jsem pekla,když mám doma tolik lidí tak to jinak ani nejde.tak fajn neděli,i když tady v Ostravě celý den leje. Mám nějakou depku asi to počasí,nebo hormony. Nemáte holky recept jak se z toho dostat?Čokoláda nezabrala ,ranní "dávka vitamínu S" taky a dokonce i když jsem pouklízela celou koupelnu což vždycky zabere tak nic.tak papa
chilli
lenka
| 6. 5. 2007 15:22
Jéé tak chilli papričky není nic pro mě, já nemám ráda pálivé...lilek mám ráda, ale s tou čokoládou nevím nevím ...nejraději ho mám jen tak opečený na grilu s bylinkama. A co doma, už sis konečně napustila vanu, nebo ti tam zase někdo z rodiny vlezl?
Leni
kuchticka
| 5. 5. 2007 13:27
Výborná je čokoláda s čili papričkami. Dá se koupit v obchodech.Má víc než 30 procent kakaa a je to fakt zvláštní,ale moc dobré.Jinak jsem zkoušela lilek opečený na másle a polévaný čokoládou. Ale ten má spíše neutrální chuť to snad ani zelenina není.Ale v jednom pořadu na kanále paprika měli o čokoládách speciál a to jsem fakt koukala čím vším to plní. Ale ty čili papričky mám odzkoušené. tak fajn odpoledne.
Kuchti
lenka
| 5. 5. 2007 11:10
To je dobře, že jí do toho fušuješ, protože já si vždycky moc ráda prohlížím fotky. Tak to jsem ještě neslyšela, že by někdo jedl čokoládu se zeleninou Možná by se nad tím výrobci měli zamyslet a začít prodávat čokoládu se zeleninovou náplní Když může být ovocná čokoláda, tak proč ne zeleninová?
Leni
kuchticka
| 5. 5. 2007 08:36

Hezké ráno. Já nechci fušovat Vendy do focení neboj,jen jsen chtěla ukázat,že i obyčejné játra můžou vypadat dobře. Jo zeleninu můžu ke všemu,když jsem byla těhotná tak i k čokoládě,fakt!!!!No a Hanýsek je fakt fotogenický,ony všechny 3 děti mám takové. Jenže chlapi se neradi fotí a Petruša má vždycky takové ksichty že se to prostě nedá. Ale jinak mám spoustu fotek, i kluka i holky,jenže tehdy jsem ještě neměla pc tak to mám jen na filmu. Tak až budu mít chvilku zase do deníčku nějaké přihodím. papa
Vendy
lenka
| 4. 5. 2007 20:14
Tak lov byl neúspěšný, nekoupila jsem vůbec, ale vůbec nic Ale zase jsem si mohla prohlédnout jednu krásně vyhořelou budovu, to se taky nevidí každý den
Hanýsek
lenka
| 4. 5. 2007 20:13
Kuchti, to tvoje miminko je tak hezké, že by mohlo dělat reklamu na plínky nebo něco podobného, to by hnedka stoupla prodejnost
Kuchti
lenka
| 4. 5. 2007 20:11
Kuchti, ty začínáš Vendy fušovat do řemesla, ona taky fotí své kulinářské výtvory Já bych si sice játra nedala,ale moc chválím tu zeleninu tam...já se jí taky snažím nacpat ke všemu....a taky ten talíř hned hezky vypadá, když je tam něco barevného. A to je foto z vaší nové kuchyně? Škoda, že je tam vidět jen stůl..jako že nemůžeme šmírovat, jak ten váš byteček vypadá .
oběd pro tátu
kuchticka
| 4. 5. 2007 12:04
Tak se musím pochválit nikdo jiný to za mě stejně neudělá. Hned ráno jsem skočila do obchodu pro tvaroh a upekla jsem tvarožník.Že se ale povedl?Na fotce je i s obědem. Sice to není bio jak je tady na Viktorce zvykem ale já to mám ráda. Vepřová játra na cibulce e rýže. Recept na tvarožník napíšu když tak odpoledne teď jsi jdu na chvíli dáchnout. Dneska tu stejně nikdo není co?
Taky hezký den
kuchticka
| 4. 5. 2007 10:00

Taky mám dneska hezký den. Kromě toho ranního úsměvu mého malého miláčka ,sluníčka a teploučka-nesnáším zimu-se mi po týdnu zase vrátí táta!!A do práce jde až v pondělí v noci. V úterý je sice svátek,ale jen u nás a on jede do Dánska.A navíc od neděle budu zase se starším synem tak to bude fajn víkend. No a ségra si to mimčo nakonec nechá,volala mi hned ráno,tak to jsou samé dobré zprávy. Tak pěkné dopoledne holky.
pro Lenku
vendy
| 4. 5. 2007 09:50
Jé, tak to máš dneska bezva den, takový program by se mi taky líbil. No ještě, že už je pátek a čeká nás víkend...ale kdo ví jaký bude...prý má pršet ! Zahrádky by to jistě uvítaly
Leni, tak lovu zdar !
pátek
lenka
| 4. 5. 2007 09:42
Tak dneska budu mít hezký den, manžel dneska nepracuje, tak si jdeme zaběhat, pak na oběd do zdravé restaurace a pak jedeme na nákupy do Freeportu u Hatí...doufám, že tam zase nebude hořet jako před pár měsíci . Chceme nakoupit nějaké sportovní oblečení .-kraťasy, trička, plavky a tak podobně. Snažíme se nakupovat spíš jen jednou začas, protože nás to moc nebaví, tak vyrážíme jen občas, zato toho nakoupiíme víc. Ale dneska na to mám docela náladu, tak snad přivezu nějaké úlovky.
kuchti
lenka
| 4. 5. 2007 09:37
To je bezva, že sis dala d deníčku fotky, je to hrozně zajímavé, když si člověk s někým povídá, udělá si určitou představu a pak ho uvidí i na živo.
Děti
kuchticka
| 3. 5. 2007 21:08
Víš já si toho mrňouse dost vychutnávám možná už další nebude i když já bych se nebránila. Po pár letech jsem změnila názor na život a vím že dětí mě nikdy neopustí.A pokud se nám podaří do dvou tří let sehnat náš byt tak bych chtěla ještě jednoho kluka -Kubíčka,holku ani vidět. Nejdřív to byly culíky a teď řeší každý den moje gely na vlasy moje lepší triko než má sama... no neberu. Porod malého byl super táta byl s náma za což mu dík a momentálně jsem tak šťastná až mi to kolikrát nahání hrůzu.Hodně lidí mi to říká že to jde vidět že je malý šťastné dítko.to potěší nejvíc.
pro Kuchtičku
vendy
| 3. 5. 2007 20:57
Jo už jdu omrknout ty fotky , my máme s přítelem dohromady taky 3 děti, já mám dceru 9 let a přítel mám kluka 10 a holku 13. Žijeme všichni dohromady, takže máme taky hodně veselo
Děti děti děti
kuchticka
| 3. 5. 2007 20:26

jojo mám tři. Syn Martin má 13 a je u otce už 5 let dcera Petra má 8 -to jsou děti z manželství- a malého Hanýska mám s přítelem. Děcka už jsou velké přítel žádné neměl tak mi začalo být smutno. Koukni do deníčku zrovna se mi podařilo tam přidat pár fotek.
pro Kuchtičku
vendy
| 3. 5. 2007 20:15
Z Ostravy, tak to máme opravdu blízko. Ty máš 3 děti ?
Volno
kuchticka
| 3. 5. 2007 20:12
Taky ti přeji pěkný víkend. Ty svátky jsou přece jen prima. I když spousta rodičů má hlavu kam s dětmi.Jo a dneska jsem tu vanu stihla bylo to bájové.Tak a pěkný večer a víkend.
pro Linduli
vendy
| 3. 5. 2007 19:43
Tak si to volno krásně užij - už se těším, až si zase něco zábavného přečtu ve tvém deníčku !!!
volno - víkend
Lindule
| 3. 5. 2007 16:12
Od zítřka mám tři dny volno a nevím, jestli se dostanu na net. Tak vám všem přeji nádherný víkend.
Pro Vendy
kuchticka
| 3. 5. 2007 15:07
Jojojo já jsem z Ostravy tak to máme kousek!
pro Kuchticku
vendy
| 3. 5. 2007 14:57
Jsem z Opavy, ty jsi taky ze SM kraje ?
PLYŠÁCI
kuchticka
| 3. 5. 2007 14:55
Jo já vím že na plyšáky je věk pořád. Když jsme se minulou neděli stěhovali tak jsem jich v pátek sama odnesla do bazaru sned 20. sice z těžkým srdcem,ale představa ,že se s náma bude stěhovat plyšová zoo mě naháněla hrůzu. A teď kupujeme plyšáky malému Hanýskovi. Ještě z toho nemá rozum ale těším se až si jednoho vybere a bude ho tahet všude sebou.
věk na plyšáky
Lindule
| 3. 5. 2007 14:47
Já jsem po roce vztahu pomáhala nyní už tchýni stlát postele. V úložném prostoru jsem našla plyšového medvěda. Manžel ho tam dal chvilku předtím, než jsem k němu prvně přišla na návštěvu. Takže na medvědy není člověk nikdy starej. Jo a ten medvěd s námi spí v posteli doteď. Spolu s mým medvědem, hrochem a psem. Jsme prostě plyšofilové.
Pro Vendy
kuchticka
| 3. 5. 2007 14:41
Vendy v deníčku máš kraj moravskoslezský-z kterého města jsi?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
20. 12. 2025 18:20
15793
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26