Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Pro Music
kuchticka
| 3. 5. 2007 14:37

Ahojky taky tě vítám,zase o jedny třicátnici víc-to je prima nějak nás tu poslední dobou není moc. Tak ať se tí tady líbí. Odkud jsi?
dárky
kuchticka
| 3. 5. 2007 14:34
No trošku jsi mě s těma dárkama inspirovala. Vánoce jsou daleko ale neodolala jsem a dětem jsem koupila nádherné saténové polštářky s motivem medvídka Pú. No synovi je sice už 13 ale doufám,že ho tím neurazím,a že si před spaním na mě někdy vypomene
:-)
Lindule
| 3. 5. 2007 14:20
Kuchticko, dárek jsem už manželovi koupila. Ale ne k Vánocům, ale k 31. narozeninám. Před týdnem si vybral jeansy a dvě trička a k tomu jsem mu dneska dokoupila čokoládu. (Jen doufám, že ji rychle sní, aby mne nelákala)

Music, vítám tě u nás. ( Jestli mám však právo někoho vítat. Jsem tu oproti ostatním krátce)
pro music
vendy
| 3. 5. 2007 12:52
Jasně, že jsi tady správě, vítám tě tady mezi námi třicátnicemi ! Písni nám něco o sobě, jestli máš rodinu, co děláš a co tě baví !
klub třicátnic
music
| 3. 5. 2007 12:43
Tak jsem se tu dnes poprvé zaregistrovala a jsem zvědavá jak bude vypadat moje ikonka,tak posílám první příspěvek
ale v lednu mi bude 30,tak jsem tady správně,že?
vanoce
kuchticka
| 3. 5. 2007 09:08
Tak až dneska půjdeš s manželem tak mu předem nějaký dárek kup třeba tě překvapí a taky nějaký dostaneš,Jdu ven u nás krásně svítí sluníčko.Tak pěkné dopoledne Viktorky.
Vánoce
Lindule
| 3. 5. 2007 08:19
Kolegyňky si tam i zpívaly koledy a krásně jim to ladilo. Jen dárečky nebyly.
vánoční party
kuchticka
| 3. 5. 2007 08:12
To věřím,že to bylo fajn. Já jsem se před třemi lety rozhodla udělat vánoce v létě ,zrovna jsem měla nějaké peníze k dobru tak proč ne. Úspěch a radost byla neocenitelná!!!Byly to jedny z nejhezčích vánoc. Zrovna svítilo krásně sluníčko no bezva. Večeře byla odpoledne a nikomu to nevadilo. Ba naopoak.Takže netradiční oslavy v netradiční čas jsou nejlepší.
Vánoční párty
Lindule
| 3. 5. 2007 07:53
Včera jsem byla na Vánoční (ano, opravdu Vánoční) party, na kterou nás opožděně pozvali šéfové. Uspořádalo se to v Břevnovském klášteře a musím říct, že to byla paráda. Příjemné prostředí, dobré mňamky a obsluha přímo báječná. Máme v plánu se tam s manželem podívat - pořádají prohlídky s průvodcem.
koupel
kuchticka
| 3. 5. 2007 07:37
Leni koupel jsem nechala na dnešek po malém Hanýskovi se mi tam nakvartýrovala dcera a pak jsem se na večer ještě pustila do tapetování linky. A pak už jsem byla tak nunavená, že jsem dala sprchu a šla spát,tak nevím jaká ta vana vlastně je. Ale na pohled vypadá čistě tak snad to vyjde dnes. Krásné ráno Viktorky
Kuchti
lenka
| 2. 5. 2007 22:32
Tak jaká byla koupel v novém bytě?
žehlení
kuchticka
| 2. 5. 2007 18:33
Tak možná pomůže to prkno. Až ho koupim napíšu jak jsem dopadla. do té doby nežehlim.Taky miluji voňavé prádlo zrovna mám vyprané záclony v celém bytě tak to voni všechno novotou až mě mrzí že ten byt není náš.Jen bych brala klidnější lokalitu tady je to sám puboš samé sprosté slovo no nevhodné pro malé děti. Tak dneska jdu si napustit tu vydrhnutou vanu. Pěkný večer všem Viktorkám.
úklid
Lindule
| 2. 5. 2007 16:08
Já mám také ráda uklízení, ale jen když mám čas. Když jsem ještě studovala, tak to u nás bylo všechno nablískaný a každý den teplý oběd. Teď nic nestíhám. Manžel ze začátku trochu remcal, ale pochopil, že lepší je mít spokojenou a neuhoněnou manželku než teplý žvanec v žaludku. O volných víkendech doháním, co se dá, ale teď se zas o pozornost hlásí zahrádka. Tak nevím nevím.
Strašně ráda peru a pak věším voňavoučké prádlo na zahrádku. Ale žehlení taky moc nemusím. Takže v tom ti Kuchtičko moc nepomůžu.
hrnčířské trhy
Lindule
| 2. 5. 2007 16:01
Podle jednoho časopisu by tam měla být ukázka starých řemesel. Když jsme tam byli minulý rok na podzim, tak tam hrály různé kapely(jazz,blues, lidovky,...) a celé náměstí bylo plné různých stánků s keramikou - moc hezké hrnečky, pečící formy atd. Moc se nám tam líbilo.
Leni
kuchticka
| 2. 5. 2007 15:47
No s nábytkem jsme si vystačili to bys nevěřila ale my jsme v tom min.bytě měli vlastně 3+1. obyvák s ložnicí a kuchyní v jednom a dětský pokojík. takže nám chybí jen koberec do obýváku. plovoučku dávat nebudu mám zkušenosti že je docela studená. A navíc to není můj byt tak co. Zbývá koberec.Jinak pouklízet ve skříních to víš pořád něco hledám.
úklid
lenka
| 2. 5. 2007 15:41
Mě úklid taky celkem baví,akorát nerada drhu vanu....máme ji totiž hodně velkou, což je fajn na koupání a poležení v ní, ale už bych i nechtěla, protože je to jednak velká plocha na čistění a taky se blbě drhne, dostat se zepředu na její zadní konec je trochu kaskadérský kousek.
Kuchti
lenka
| 2. 5. 2007 15:38
Kuchti a jak to máte v tom novém bytě s nábytkem...tuším jsi psala, že se stěhujete do většího -teda jestli se nepletu, takže jste museli něco dokupovat, nebo se vám to podařilo zařídit s tím původním? A jakou jste udělali výmalbu? A už jste poznali nějaké své nové sousedy?
Úklid
kuchticka
| 2. 5. 2007 15:36
NO VÍŠ JÁ UKLÍZÍM DOCELA RÁDA. VE STARÉM BYTĚ TO BYLA DOCELA POHODA V 2+0 .Z obýváku do kuchyně jsem to měla 5 kroků horší je to tady. 3 místnosti obyvák jak "kráva" a kuchyň k tomu.Doufám že mě to "RÁDA UKLÍZÍM" nepřejde. Jediné co nesnáším je žehlení. Tak já bych z Ostravy přijela k vám uklidit a ty na oplátku přijedeš vyžehlit co ? asi by se to dost prodražilo takže nic. Koupím si prkno na žehlení a možná mě to začne bavit.
hrnčířské trhy
lenka
| 2. 5. 2007 15:36
A co se na těch hrnčířských trzích všechno děje? Mě moc tyhle věci baví, taková ty stará řemesla, každý rok chodím na jarmark do jedné vesnice a vydržím klidně hodinu stát a dívat se, jak dělají na hrnčířském kruhu nějaké to nádobí. A budeš si tam taky něco kupovat?
Úklid - Kuchtička
Lindule
| 2. 5. 2007 15:12
Jé, tak to ti závidím. A virtuálně ti klepu na rameno: Jsi nejlepší. Nechtěla by ses přesunout k nám a pokračovat u nás? Já vím, nechtěla. Snad se k tomu tenhle víkend také donutím. Sice jsme se nestěhovali, ale byla jsem nemocná a podle toho to u nás vypadá. Jenže tehle víkend bychom rádi do Berouna na hrnčířské trhy a do Prahy na knižní veletrh. Tak nevím, jak to všechno stihnu.
požární poplach
Lindule
| 2. 5. 2007 15:07
Pracuji v osmém.
A náš šéf je takový superman. Stále někde sportuje, leze po skalách a stěnách. Na dovolenou jezdí na Aljašku a tak. Ani bych se nedivila, kdyby létal. On se o nás postará.
Pravda však je, že kdyby opravdu začlo hořet u toho jediného schodiště, tak cesta přes římsu by nás nejspíš neminula. Naštěstí pod ní je terasa ústící na sedmé patro , tak zas taková hrůza by to nebyla.
slaný závin
Lindule
| 2. 5. 2007 15:01
Já jsem ho jednou dělala z listového těsta, pomazala kečupem a na to dala všechny zbytky - 2 druhy sýrů, šunku, salám + okurčičky. Navrch koření na pizzu. Nic moc zdravého, ale dobrý to bylo

Myslím, že dobrý by mohl být i se špenátem a houbami, se špenátem a vejcem. Nebo nějaká směs z mletého masa. Já vím, originální to moc není, ale nic jiného mne nenapadá.
Buchty štrůdly
kuchticka
| 2. 5. 2007 14:36
Holky neznáte fajn recept na slaný závin?včera jsem pekla s červeným zelím a klobáskou tak nějaký jiný.Dík
úklid hotov
kuchticka
| 2. 5. 2007 14:34

Hurá už to mám docela hotové.Na oknech visí voňavé záclony. Ještě pouklizet ve skříních dát na své místo všechny vařečky a tak a mám ŠÁBES!! Jsem to šikulka. No ale povím vám děvčata že jen na vaně jsem strávila snad půl hoďky. Ta ženská co tiu bydlela přede mnou snad vanu nemyla sto let!!Pomohl mi až bref a to jsem ji drhla 3 krát. A večer si ji napustím plnou! Tak dám kafe.
únikový vý
kuchticka
| 2. 5. 2007 14:27
No tak to máte fajn s tou římsou.A dal vám šéf taky číslo na nějakého supermana_ No to pro případ,že by začalo třeba moc foukat. A v kterém patře pracuješ?
požární poplach
Lindule
| 2. 5. 2007 11:47
Dneska jsme měli v práci cvičný požární poplach. Zjistili jsme, že v případě skutečného pořáru se buď umačkáme nebo uhoříme. Sedíme až v nejvyšším patře a pro celé patro tu je jen jeden únikový východ, na který se níž napojují další patra. Takže bezva tlačenice.
Šéf už nám vymyslel jinou únikovou cestu přes okenní římsu,která se zdá být bezpečnější než ta oficiální.
kocour
Lindule
| 2. 5. 2007 11:41
Lenko, s tím kocourem mne napadá už jen jedno. Pořiďte si vlastního a ten si už svůj pozemek pohlídá. Naše kočka také chodí k sousedům, na svém území si nepořádek nedělá (Když nepočítám území cca metr od záchodové bedničky, kam chodí, když nám chce dát najevo, že si jí málo všímáme.)
Buchty
Lindule
| 2. 5. 2007 11:34
U nás se po buchtách taky jen zapráší. Jen vždycky zapomenu, že je bude jíst i tříletý synovec. Musíme mu pak z těch buchet vydloubávat rumové rozinky.

Vždycky když je jdu péct, se rodina hádá s čím budou. Tvaroh vyhraje vzdycky. Druhá část je podle toho, kdo nejvíc křičí - většinou mák nebo povidla. Já mám ještě ráda jablíčkové.
Honzové buchty
kuchticka
| 2. 5. 2007 10:27
To jsou takové kynuté plněné mákem.Já jim říkám Honzovy protože si je pamatuju že pekla maminka Honzovi když šel do světa!!! No a já je plním i marmoškou a tvarohem. Měla jsem na víkend i staršího syna tak se jen zaprášilo. Ale jsem ráda že jim chutnaly.Tak já pokračuju v úklidu jdu na okna-záclony se už perou. Papap
Kuchtička
lenka
| 2. 5. 2007 09:12
Kuchti, stěhování je opravdU výborná příležitost, jak se zbavit nepotřebných věcí. Sice ti jedna miska chyběla, ale zato to budeš mt přehlednější a míň věcí na uklízení. Co jsou honzové buchty?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
20. 12. 2025 18:20
15793
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26