Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

sraz
lenka
| 3. 4. 2007 10:25
Vendy a vy jste měli sraz v Opavě nebo jsi musela někam jet? Já jsem se od své školy celkem dost vzdálila, takže bych na sraz musela jet dlouho cestu, ale to by mi nevadilo. spíš si říkám, že as hodně lidí budu rozprchlých různě po světě a těžko říct, kolik by se nás sešlo. Tak jsem si cvičně zkoušela dát dohromady jména lidí ze střední a až asi na tři jsem to dala všechno dohromady. Pak jsem to zkoušela se základkou a tam je teda pamět úplně ztracená.
Myšička
vendy
| 3. 4. 2007 08:34
Ani já o Myšičce nic více nevím, jen to že z Victorky odešla, důvody neznám.
tápání
Kloa
| 2. 4. 2007 21:52
Tak jsem nakoukla a vidím, že je sháňka po Mysicce, ale zdůvodnění jsem se stejně jako Natyna nedozvěděla. Upřímně ne, že by zrovna mi chyběla po tom co jsem si s ní užila, ale zrušení registrace mě překvapilo. Možná to je způsob jakým uznala svou vinu, nevím co si o tom myslet, možná to někdo vysvětlí.
pro Lenku
vendy
| 2. 4. 2007 21:48
Já jsem z toho taky měla obavy, jestli si vůbec budeme mít co říct, ale naštěstí kluci byli hodně vtipní, zásobili nás veselými historkami a zábava nevázla. Ale kdyby jsme spolu měli všichni trávit delší dobu, tak by to asi bylo horší... Každý jsme už někde jinde. Nějakou vyloženě spřízněnou duši, mezi spolužáky ze základky taky nemám. Ale sraz měl asi úspěch, protože už na Spolužácích plánují, že bychom se sešli někdy v létě, jen tak neformálně v nějaké zahradní hospůdce
sraz
lenka
| 2. 4. 2007 19:37
Tak jsem se Vendy nechala tebou inspirovat těmi Spolužáky a už jsem tam taky zaregistroavná a pár dalších spolužáků taky, tak jsem zvědavá, jestli dojde i na nějaký ten sraz. Ale přemýšlela jsem o tom, jestli bych tak vůbec šla...jde totiž o to, že my jsme nebyli ve třídě vůbec dobrá parta, spíš jsme se družili do nějakých skupinek,ale jako třída jsme nebyli dobrá parta. ....tak ani nevím, jestli bych si tam měla s kým vykládat, repesktive jestli bysme si tam višchni měli o čem povídat. Počítám totiž s tím, žeby určiotě všichni nepřišli a co kdyby třeba nepřišli ti z "mé "skupiny, nějak mi přijde, jako bych tam měla sraz s úplně cizími lidmi. Ale možná to zbytečně řeším a bude to naopak bezva...teda pokud nějaký sraz vůbec bude.
pro Lenku
vendy
| 2. 4. 2007 14:03
Chtěla jsem psát o srazu něco do deníčku, ale nemám na to čas - takže alespoň krátce sešlo se nás málo, protože mnoho kontaktů se vůbec nepodařilo zjistit. Tedy bylo nás jen 13 + třídní učitelka. Ale i tak to bylo moc fajn, seděli jsme u jednoho velkého stolu a bavili jsme se všichni tak nějak kolektivně, byla to sranda, vzpomínali jsme na školní léta...Kdyby nás bylo více tak by se asi tvořily skupinky, takhle to bylo bezva. Zálohu dopředu nikdo nevybíral, ale jídlo jsme měli domluvené předem, buď kuřecí maso s broskví a sýrem a nebo smažený sýr pro ty kdo nejí maso - varianta BIO bohužel nebyla . Přílohu si vybral každý sám až na místě. Pití si objednával taky každý sám.
Z holek jsem poznala všechny až na jednu (která bohužel hodně přibrala ) a u kluků jsem měla docela problém, asi 3 bych někde venku na ulici nepoznala.
Začátek jsme měli v 17 hod a domů jsem šla mezi prvníma po 12 hodině. Domluvili jsme se že se budeme teď scházet častěji. Myslím, že se nám sraz vydařil
Myšička
natyna
| 2. 4. 2007 12:55
A proč odešla?Stalo se něco?Teď jsem tu pár dní nebyla,nějak nestíhám uniklo mi něco?Jinak moc zdravím všechny dámy.
sraz
lenka
| 2. 4. 2007 12:34
Vendy, nepsala ses na tom srazu, kde ten jeho organizátor sehnal kontakty na všechny lidi? A poznala jsi všechny spolužáky? A jak takový sraz probíhá? To se jako čeká až dozarí všichni a pak se třeba nějak postupně jeden po druhém představují s tím, co kdo teď dělá, kde bydlí, co rodina a tak? nebo jste se jen tak sešli a kecali jste ve skupinkách? A to bylo v nějaké restauraci? A měli jste domluvené nějaké společné jídlo neb si každý dal, co chtěl? Mě to moc zajímá, my jsme žádný sraz nikdy neměli,
jídlo
lenka
| 2. 4. 2007 09:26
Vendy, ty držíš očistnou kúru a já jsem posnídala klaso karbanátek, zelí z cukety a brambory Musím teď běžet, ale dneska určitě ještě přijdu.
Pro Aknel
vendy
| 2. 4. 2007 09:02
Myšička z Victorky odešla, takže už ji v diskuzích neuvidíme . Taky mi tady moc chybí !
pro Rybu
vendy
| 2. 4. 2007 08:59
U nás je taky krásně .
Očistnou kůru jsem začala držet dnes, tak to je super, že jsem se trefila do úplňku to jsem ani netušila. Dnes piju jen zeleninové šťávy, vodu a čaje. Tak snad to vydržím !
Myšička
Aknel
| 2. 4. 2007 08:12
Ahojky, předem se omlouvám,že Vám lezu do diskuze, ale rádá bych věděla, kampak se poděla Myšička, její ikonka a tak celkově co se s ní stalo.
Myšičko, kde jsi??? Chybíš mi v diskuzích
jaro
ryba
| 2. 4. 2007 07:39
Všechny při pondělku moc zdravím.U nás je krásné sluníčko a to je dobře.

Vendy ,hned ráno jsem se na Tebe vzpomněla,jestli držíš tu očistnou kůru? Teď je úplněk,tak to je asi správně načasovaný.
Čekala jsem ,že si tady po víkendu více počtu.Ale jak je venku hezky,tak nikdo nemá moc času.
hormonalni antikoncepce a rakovina
anonym
| 1. 4. 2007 14:45
já osobně mám a HA (hormonální antikoncepcí) dobrou zkušenost. Beru ji cca 16 let a nikdy nezklamala. Měsíčky mám vždy přesně naden, tudíž je velmi jednoduché plánování různých aktivit, krvácení velmi slabé, což je také výhoda. Zbavila jsem se, ale i veškerých bolestí, kterými jsem předtím trpěla. A trpěla jsem celkem dost, někdy jsem ani nemohla jít do školy nebo do práce, jak mi bývalo zle. Teď je to vše v pohodě. Jediné co je nutné, je užívat pravidelně. V různých časopisech co jsem kdy četla, souvislost mezi rakovinou a HA vylučovali.
fotbal
anonym
| 1. 4. 2007 14:27
no a nevite jak je to mezi Rosickym a Kocurovou? docela by me zajimalo, jestli s nim zustane....
hormonalni antikoncepce a rakovina
anonym
| 1. 4. 2007 11:37
ahoj chtela bych se zeptat, jestli nekdo nevite, jestli prasky zpusobuji rakovinu prsu nebo po pripade jaky nazor na to nebo jake zkusenosti mate vy? dekuju za odpoved, nemuzu totiz na tuhle otazku najit moc dobre odkazy....
Školní sraz
vendy
| 1. 4. 2007 08:24
Přeji všem dobré slunečné ráno
Včera jsme měli ten sraz ze základní školy (po 19 letech). Myslím, že se vydařil i když se nás nakonec sešlo málo. Ve třídě nás bylo 32 a na sraz dorazilo jen 14 "žáků" a paní učitelka. Některé z bývalých spolužáků bych vůbec nepoznala, hlavně ty kluky. Když vycházeli ve 14 letech z osmé třídy tak to byli ještě takové děti a dnes to jsou muži v nejlepších letech. Opět se potvrdily statistiky ohledně rozvodovosti, z těch 14 je nás 5 rozvedených. Bylo to moc fajn zavzpomínat si na školní léta a dozvědět se životní osudy bývalých spolužáků
zítra je apríl
kuchticka
| 31. 3. 2007 09:37

ahoj už vás vloni někdo nachtal?
pro Lenku
vendy
| 29. 3. 2007 09:54
Taky jsme ten sraz už delší dobu plánovali , pořád se o něm mluvilo, že by bylo fajn, to zorganizovat, ale nikdo se toho nechtěl ujmout. Ale teď se jedna obětavá dušička našla, tak je to fajn . Kontakty se zjišťovaly opravdu těžce, ale pár z nás se schází na Spolužácích - je to portál na Seznamu - koukala jsi tam někdy, třeba tam vaše třída taky je ! Tam máme mailové adresy, takže to problém nebyl, ale ten zbytek jsme většinou kontaktovali přes jejich rodiče. Znali jsme adresy, kde ještě na základce bydleli.
Na Spolužácích se nás pár schází i ze střední školy. Je to bezva, jen o tom ještě asi moc lidí neví .
pro Lenku
ryba
| 29. 3. 2007 09:34
Ahoj holky, u nás je taky zataženo.

Leni můžeš je zkusit najít přes spolužáky na seznamu cz.My jsme nikdy neměli ze základky sraz, ale naše třída tam třeba je. Najdeš to podle místa školy a roku ukončení.
Většinou tam má každý svůj profil ,telefon nebo email.

Máme srazy jen z gymplu a je to fajn.
škola
lenka
| 29. 3. 2007 08:58
My jsme teda nikdy žádný sraz se základkou ani střední školou neměli....asi se nenašel někdo, kdo by se ujal organizace an ějaký sraz naplánoval. Stejně by mě hrozně zajímalo, jak se to teď dělá. Holky jsou vdané, jinak se jmenují a vůbec lidi jsou rozprchlí různě po republice, jak se shánějí jejich adresy? dřív se to dělalo na evidenci obyvatel, ale nejsem si jsitá, jestli to teď ještě jde, protože jsou ty různé zákony na ochranu osobních údajů....kdo u vás ten sraz zorganizoval? A nemůžeš pak vyzvědět, jak sehal ty adresy?

Já bych dneska měla problém ty lidi ze základky vůbec poznat, ani jmény bych si nebyla jistá. Ale může to být zajímavé, už se těším, až budeš vykládat jaké to tam bylo. Ze základní školy mi ale zůstala moc dobrá kamarádka, se kterou se stýkáme dodnes, i když každá bydlíme jinde, vlastně se kamarádím už od školky....je moc fajn, známe se vlastně už od tří let a jsem ráda, že mám někoho, kdo jde tím životem se mnou už tak dlouho.
Dobré ráno :-)
vendy
| 29. 3. 2007 07:37
i když to dnešní moc zářivé není. U nás je pod mrakem a přes den hlásí déšť. Ale to nevadí, hlavně aby se nám na víkend udělalo zase hezky .
V sobotu mě čeká sraz ze základní školy. Po 19 letech . Některé spolužáky jsem od konce osmičky neviděla ani jednou. Tak jsem na ně moc zvědavá. Taky jsem zvědavá kolik nás příjde, ve třídě nás bylo 32. Jó to byly ty silné ročníky 73,74,75 !!! Příjde i naše třídní, i když na ni bohužel žádné pěkné vzpomínky nemám, s dětma to neuměla - vůbec to nebyl typ učitelky, které by se dítě mohlo s něčím svěřit, nebo se jít poradit. A jaké máte na své učitele vzpomínky vy ?
sex s prostitutkami
anonym
| 28. 3. 2007 11:19
Já jsem měla dojem, že to není jednoznačné, jestli to fakt byly prostitutky nebo jen fanynky.
Ale i tak-sportovci jsou pro mě docela zvláštní lidé a i jejich chování mi není blízké (viz zdemolované hotely, kde byli ubytovaní), ale na druhou stranu proč by si nemohli užít. Fakt nevím, jak je to s prezervativy u prostitutek...
Pokud je používají, tak v poho, ne?
fotbal
lenka
| 28. 3. 2007 10:54
ahoj holky, taky sledujete tu aféru našich fotbalistů? Já prostě nechápu, jak může mít někdo *** s prostitutkama...jak to, že se nebojí pohlavních nemocí? Kondom je přeci nespasí, při líbání a orální ***u toho můžou chytnout plno, kondom taky může prasknout...a pak jdou domů a přenesou to na manželky.
pro Rybu a všechny ostatní
vendy
| 28. 3. 2007 08:32
Ahojky u nás je taky krásné slunečné ráno. Už začínají kvést ovocné stromy, a vzduch voní jarem. Už se moc těším, až vyrazím na in-line bruslích
:)
ryba
| 28. 3. 2007 07:44
Hezký a slunečný den všem.Asi máte všichni hodně práce s deníčkama ,že tady nikdo není .A to ani Myšička.

U nás je dneska nádherný den. Sluníčko mi spravilo náladu,protože jsem ráno zaspala a měla jsem co stihnout autobus do práce.Byla jsem na sebe naštvaná.Ted už je to v poho.Přečetla jsem si všechny Vaše deníčky.
Tak všem hezký den.Občas sem juknu,tak napiště,co nového. Ahojky
svatba
ryba
| 27. 3. 2007 11:34
Tak to je fajn Vendy,že šlo jen o nedorozumnění.

U nás je taky nádherně a já mám zrovna tolik práce.
Jen mám problémy s posunem čase. Nějak si na tu hodinu nemůžu zvyknout. Hlavně ráno mi to chybí.
Svatba bude
vendy
| 27. 3. 2007 11:14
tak už se to naštěstí vysvětlilo . Nějaký jiný pár si zareservoval dva temíny, pak ten jeden potvrdil a paní na matrice zapomněla ten druhý reservovaný termín uvolnit. Takže malé nedorozumnění a já z toho měla včera pokažené celé odpoledne. Ale hlavně že se to vysvětlilo .
Venku je dneska zase nádherně sluníčkově ..to má člověk hned lepší náladu . Tak si všechny ten krásný jarní den hezky užijte !
ahoj
lenka
| 27. 3. 2007 09:15
Ahoj holky, přišla jsem vás pozdravit, něco připsat do deníčku a hned zase běžím - tentokrát doslova, jdu si zaběhat . až přiběhnu , zase kouknu, co je nového. Paa
úřady
ryba
| 27. 3. 2007 06:00
Ahoj holky všechny vás zdravím,teda jestli se tu některá z Vás objeví.
Vendy,to se určitě vysvětlí a stůj si na svém.A hlavně,když už máte všechno domluveno.Držím palečky a napiš jak jste dopadli.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
21. 12. 2025 09:40
15795
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26