Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Vendy
lenka
| 6. 4. 2007 08:34
Vendy, tak měnapadlo, ta tvá očista má trvat do neděle, ne? Tak jak t o zvládneš na té chatě?
Aliciah
lenka
| 6. 4. 2007 08:33
Tak tchýně vypadá na bezva dáreček...no ale myslím, že se to vyřeší, až začne chodit d školy, ta bude jinde a tak vás nebude moct šmírovat.
Vidím ale, že práce musíš mít dost...tu dcerku jim hlídáš každý den? Dívala sem se taky na to tvoje malování na zdi....byla u mě n návštěvě zrovna kámoška, tak jsme se dívaly spolu a mám se tě zeptat, jestli kdyby si chtěla pomalovat vchodové dveře do domu, jaké na to má použít barvy? Ona ja takový přírodní typ a chce si na vstupní dveře namalovat trávu a strom.
Jinak o mě si tu může přečíst na diskuzi plno věcí nebo v mém deníčku.
samoopalovak
anonym
| 5. 4. 2007 18:29
no jo vis jak ja do solarka chodila, ale posledni dobou se zacinam dost bat o kuzi a tak hledam neco min skodliveho....na oblicej vim o dobrych, ale tahle novinka by me zajimala, protoze be nebavi to natirani...solarko je dobra vec ale bojim se toho skodliveho zareni....
samoopalovák
kuchticka
| 5. 4. 2007 17:40
nemáš lepší zajít na solárko? fleky určitě mít nebudeš pokud teda nejsi alergická na sluníčko.
pro rybu
kuchticka
| 5. 4. 2007 17:38
Holka to máš ještě dobrý. Ten můj malý klučina mě nenechal vydechnout od 5 ti od rána.A to se mi po týdnu vrátí táta maleho tak jsem si myslela ... Snad nezůstane jen u myšlení . Vidíš já ani nepočítám směny od 7mi mi začíná "noční" s těma mýma chlapama. Proti tomu zlatá odpolední. Ale jsem ráda na spaní bude čas v hrobě.Tak si tu odpoledku užij.
samoopalovak
anonym
| 5. 4. 2007 16:56
ahoj holky chci se zeptat jestli nemate nekdo szkusenost s tim novym samoopalovakem od L´oreal jak rikaji ze se neroztira, jak se nastrikne na kuzi tak ze zaschne....zajimalo by me jestli dela fleky...dekujiiii za odpoved
Pro Lenku
Aliciah
| 5. 4. 2007 14:21
Jo byl jí strašně ovládanej vlastně od začátku se nám do všeho pletla a to já nezvládám..Teď me hlídá jestli vodim kluka do školky má namířený okna přesně na školku,je to blázen když náhodou nejdem že si chci udělat někdy hezký den se svým synem,tak mi hned bejvalej volá jak to že jsme nebyli...No taky bydlí zase uní...co na to říct..Jo mladej je v pohodě je to pravý opak plný energie a nápadů a rodiče moc neposlouchá.Mají super vztah ale má svůj rozum a na to že je mu 21 tak je vyzrálejší než bejvalej.A jestli jsem omládla?Jo o adonáj jak to říká Werich v Pekaři Císaři.. .No já moc maso a sladké neee,takže docela v pohodě a sportem ku zdraví ale pár fíglů jsem po klukovi zkusila.Mě zabral slunečnicový chleba a lučina a rajčátka.Jen kuřecí salám jablečný ocet s vodou.Jo a k tomu jsem si koupila ty anasový tablety a 8 kilo během měsíce bylo fuč.A leh-sedy teda to jsem musela.Ale zdravě jim docela jo.Občas s i zajdu teda k vietnamcům pro ty jejich ňamky-hlídám jim totiž holku.No a co ty napiš něco o sobě.....jo zatim pa...
pozdrav
ryba
| 5. 4. 2007 12:21
Ahoj všechny zdravím.
Kuchtičko Honzík je opravdu kouzelý.

Holky dneska jsem samá kalamita. Takový ten den k pohledání. Nejhorší,že to je v práci.
Musím myslet pozitivně,snad to dobře dopadne. Odpoledne mám ještě NJ a to jsem se na to ani nekoukla.Jsem strašná
pro Vendy
kuchticka
| 5. 4. 2007 12:07
hm dík za radu.Z většiny ovoce se mi malý potom osype a zelenima mě pro změnu nadýmá.No nemám to jednoduché.V jedné rubrice psala nějaká kočka o čaji lapachoo prý bezva na imunitu-což jsem s ní te ď na štíru-tak jsem si ho koupila snad to nebude nějaký humus-docela to tak vypadá .Tak doufám,že se budu cítít líp.Jak to chutná napíšu.
pro Kuchticku
vendy
| 5. 4. 2007 10:49
Tvůj Honzíček je opravdu kouzelný ! Jarní ošistná kůra je bezva, ale když ještě kojíš, tak bych to raději nedělala. Možná snad takový odlehčovací den pouze s ovocem a zeleninou ale déle ne. Energetickou bombu - no nevím co bych poradila, já bych vsadila hlavně na kvalitní stravu a hodně ovoce, zeleniny .
Honzíček
kuchticka
| 5. 4. 2007 09:33
dík.Že se povedl?čekali jsme skoro rok a zrovna vloni o velikonocich se nám to povedlo !!!!!
:)
Aknel
| 5. 4. 2007 09:28
Kuchtičko máš moooooooooc roztomilýho synáčka .
vendy
kuchticka
| 5. 4. 2007 09:11
Ahoj Vendy.Tak jak si to tady pročítám uvažuji že začnu taky s nějakou jarní očistou.Jenže mám miminko Honzíkovi budou 3 měsíce a já bych spíš potřebovala nějakou energetickou bombu.Kojím a ne málo a tak mě prcek doslova vysává.Nemáš tip?
pro Lenku
vendy
| 5. 4. 2007 08:25
Se zdravou výživou jsem začala už mnohem dřív, ale s bio-potravinami jsem začala až díky Victorce - tedy díky vám v diskuzi na "bio" . A taky jsem v poslední době některé potraviny, které jsem jedla třeba jen občas, vyřadila úplně, třeba jako např. uzeniny a bílou mouku.
zdravá výživa
lenka
| 4. 4. 2007 21:40
Ono si spousta lidí, co pořádně neví o čem zdravá výživa je myslí, že když budou zdravě žít, že to znamená strašné omezení, jenže je to naopak- poznala jsem spoustu potravin, které jsem dřív neznala...navíc mi všechno moc chutná. Ty jsi s tou zdravou výživou začala až díky Viktorce nebo už předtím? Možná už jsi to psala,ale teď si nemůžu vzpomenout.
pro Lenku
vendy
| 4. 4. 2007 20:51
Je to přesně, jak píšeš, fakt mě to baví, i když to spousta lidí kolem mě vůbec nechápe. Zdravou výživu a všechno kolem toho berou jako utrpení a omezování. Já vůbec ne, spíše naopak, přináší mi to radost a zábavu !
Leni poprvé jsem pekla z vlasního kvásku a je to fakt super ! Jen je s tím více práce .....
Teď jedeme na 4 dny na chatu a já musím zjistit co mám s tím kváskem udělat aby mi vydržel
Aliciah
lenka
| 4. 4. 2007 20:30
Ali a jak to, že když už je t tvoje ex-tychýně, že ti pořád nedá pokoj? Teda jesti její syn byl jako ona, tak to jsi musela mít teda pěkné peklo. A co mladší přítel, omládla jsi při něm? A co ty a zdravý výživa- hodně nás tady je tím "postiženo"
Vendy
lenka
| 4. 4. 2007 20:27
Tak jsem si četla o tvé očistě v deníčku, o té návštěvě přednášky a vůbec o tom, jak tě ten nový životní styl začal bavit a chtěla jsem se zeptat, jestli to máš jako já - prostě u mě se to stalo mým koníčkem, hrozně mi to rozšířilo okruh mých zájmů - baví tě to taky jako mě?
Aliciah
Kloa
| 4. 4. 2007 17:09
Mi teda 30 ještě není a nějakou dobu nebude, ale občas sem nakouknu, můžeš tedy na přechodné období navštívit i nás dvacítky. No proč o tom píšu, zaujal mě tvůj koníček malování na zdi, právě o tom psala bluddicka ve "20 a víc", tak byste si měly třeba co říct. A ohledně tchýní je tady taky hodně diskuzí tak můžeš přispět svou trochou do mlýna
Díky za přivítání...:)
Aliciah
| 4. 4. 2007 16:39
No za rok mi bude teda třicetmám šestiletého synáčka Alexe jde vzáří do školy....se těšim .No koníčků mám dosti jeden je i malování na zdi,což je občas i mé povolání.Maluju školky ,pokojíčky,hospody a tak kdo co chce.Jsem po sedmi-letém nevydařeném vztahu a mám teď nového přítele který je o osm let mladší..tak.....no normálka... .....ale nemám to občas s kým probrat.Jo a měla jsem úplně Šííííleně šííílenou tchýni,teda to bylo něco a ještě teda je ,protože ona si nedá pokoj......
pro Rybu
vendy
| 4. 4. 2007 16:14
Očistná kůra v pohodě žádné velké pocity hladu jsem neměla, a dnes už můžu i žitný chleba a celozrnné těstoviny nebo rýži tak to už je paráda !
velikonoce
vendy
| 4. 4. 2007 16:12
U nás se velikonoce taky moc neslaví, proto odjíždíme už v pátek ke známým na chatu a budeme tam až do pondělka. S holkama sice nějaké ty vajíčka namalujeme, ale spíše pro jejich radost .
Velikonoce a práce
Lindule
| 4. 4. 2007 14:51
Lenko, já také budu tyto Velikonoce pracovat.Sice ne na zahradě, ale v zaměstání. Kolega se prý na nás chystá, ale aby se nepřepočítal. Vody je u nás dost.

Jinak my Velikonoce moc neslavíme. Někdo z rodiny upeče mazanec a beránka. Když je čas, tak se sejdeme u společného oběda.
Když jsme byly se sestrou malé, přijížděla babička a zdobily vajíčka. Pomocí vosku a barev. Zvláště babička uměla nádherná vajíčka a kluci se o ně přetahovali. Babička už s námi není a vajíčka nemáme pro koho dělat. Snad až budeme mít mrňouse.
lence
anonym
| 4. 4. 2007 14:46
ahoj leni mrkla jsem se na tvuj denicek a musim pochvalit protoze jsem se do toho rychle zacetla, pises o vecech, ktere me opravdu zajimaji.....zatim jsem cetla par clanku a jedina vec me napadla: jake mas zamestnani ze to vsechno stihas? klobouk dolu
Aliciah,Lenka
ryba
| 4. 4. 2007 14:28
Vítáme Tě mezi námi

Lenko, letos jsem vyzdobila jen větvičky,protože vrba poněkud vyrostla.Ale ,když byla menší ,tak jsem na ni navěsila vajíčka a dřevěné ozdobičky.
Nikoho domů nepouštím a Kristýnka taky ne. Nemá to taky ráda. Letos jen přijde asi čtyřletý syn mojí kamarádky.

Víno mám moc ráda. Bio víno jsem u nás ještě neviděla.
Ale fajn,že už se dá večer sedět venku. Mám to,celkem ráda.A v Budoucnu mi ta zahrada asi bude chybět,ale uvidíme.
Jinak dělám na zahradě každý den.Ale v diskusi o zahradě,skoro nikdo nepíše.
Aliciah
lenka
| 4. 4. 2007 14:07
Ahoj Ali, vítej ....a jako zápisné dej k dobru něco o sobě . Práce, rodina, koníčky, nás zajímá všechno.
Velikonoce
lenka
| 4. 4. 2007 14:07
Rybko, Velikonoce vůbec neslavíme...nikdy jsem ty svátky neměla moc ráda, ale rodiče to vždycky tak nějak trochu drželi, ale co jsem vdaná, tak děláme, jako by nebyly. Vánoce jsou o něčem jiném, ty mám moc ráda, ale Velikonoce mi prostě k srdci nepřirostly.Tu břízu jsi zdobila jako strom někde na zahradě nebo tím myslíš větvičky břízy ve váze? Já Velikonoce budu slavit prací V pátek jedeme nakoupit sazeničky jahod a nějaké další věci na zahradu. Hlavně nakoiipt zásoby vína do sklepa - kupujeme bio víno, já ho teda moc nevypiju, jen ta na chuť,ale je dobré. Ale hlavně jak začíná být teplo, tak chodí posedět známí a sousedé, tak ať máme na pohoštění.
Ahoj holky....
Aliciah
| 4. 4. 2007 14:00
Vás všechny zdravim jsem tu nová a zabrousila jsem na tyhle stránky. .Potřebuju občas s někým pokecat.... a odreagovat se....a probrat život. .Jsem připálila už dvě palačinky při registraci .Tak se budu těšit mějte se fajně..
velikonoce
ryba
| 4. 4. 2007 07:44
Už máte hotovou velikonoční výzdobu,nebo nic takového neděláte?
Já velikonoce moc nemusím,ale už mám nazdobenou břízu a dělám větší úklid.Jsem ráda,že bude o den delší víkend,protože už potřebuji větší odpočinek. Nějak na mě doléhá jarní únava.
středa
ryba
| 4. 4. 2007 06:15
Ahoj holky.Zdravím všechny

Vendy,jak Ti to jde s očistnou kůrou. Včera odpoledne jsem na Tebe myslela,protože jsem měla odpoledne ,tak strašný hlad.
Obdivuji Tě,že to vydržíš

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
21. 12. 2025 09:40
15795
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková