Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

dárečky
Lindule
| 18. 4. 2007 13:43
V neděli jsem dostala od manžela kytičku - narcisy. Sice je máme i na zahradě, ale to mi je líto je trhat. Včera mi manžel volal z práce, že by mi rád udělal nějakou malou radost, ale neví čím. Dřív to měl jednodušší. Stačila čokoláda.Ale ty už moc nejím. Dostáváte také od manžela, přítele, kamaráda,milence nějaké dárečky? A jaké? Nebo si musíte počkat 1x ročně na narozeniny?
Teda holky
vendy
| 17. 4. 2007 12:30
tady je pořád pusto a prázno. Sluníčko vás určitě tahá ven na zahrádky a na Victorku pak nezbývá čas ! Jen doufám, že sem nezačnete nakukovat zase až na podzim .

Renu kdepak se touláš, co nová kuchyň - už slouží ?
Víkend
Lindule
| 14. 4. 2007 09:20
Sice sedím v práci, ale je mi blaženě. Manžílek mne kvůli bolesti hlavy dovezl až do práce, pouštím si do sluchátek Braniborské koncerty, sluníčko svítí a hlava přestává bolet. V takový chvíli miluji celý svět.

Všem vám přeju nádherný víkend. A pozdravujte prosím ode mne sluníčko, protože já si ho moc neužiju. Děkuju.
optimista
Lindule
| 13. 4. 2007 11:27
Vendy, když máte už od začátku optimistický přístup, tak se to určitě povede.

Tady je také krásně, až je škoda být v práci. S kolegyní se půjdeme po obědě na chvilku projít ven načerpat trochu sluníčka do zásoby. A manžel mi teď slíbil, že mi konečně přes víkend připraví záhonek na hrášek a cuketu. Jdu koupit semínka.
účes a pátek 13.
Lindule
| 13. 4. 2007 11:21
Lauro, oči mám takové všelijaké. Od každé barvy něco. Oba dva rodiče mají to samé a když měl táta vyplnit do dokladů barvu očí, vypoulil je na úřednici, ať si nějakou vybere. Vlasy mám hnědé, blond melírky je oživují. Kadeřnice mi je do vlasů dala aniž se se mnou poradila. Prý si myslela, že to tak chci. Ale povedlo se jí to. Šikulka.

Až na běžné kotrmelce se mi v pátek 13. nikdy nic vážného nestalo.Vzhledem k tomu, že se ta pověra vztahuje až k 14.st tak jsem si myslela, že někdo jiný má důvody tvrdit, že je to smolný den. Přežilo to 7 století.
Pátek 13.
vendy
| 13. 4. 2007 11:11
My jsme si dnes ráno řekli, že dnešní pátek 13. bude šťastný den , venku je nádherně - víkend před náma, tak snad se nám to splní !
Pátek 13.
laura
| 13. 4. 2007 11:03
Omlouvám se za chyby,už mám na nose brýle,tak už to bude lepší.Nemůžu říct,že nevěřím ,že pátek 13.je nešťastný den ale ještě se mi nic zvlaštního v tenhle den nestalo.Tobě jo?
Lindule
laura
| 13. 4. 2007 10:59
Ahoj,ten účes vypadá velice hezky ,určitě Ti moc sluší.Máš taky modrý oči?Ja jsem jednou taky zjusila melír,,jsem bruneta hnědooká,,a docela se mi to líbilo ale málokterá kadeřnice to umí udělat hezky.To je super ,že se ti ti líbí a že ti to sluší.
pátek 13
Lindule
| 13. 4. 2007 10:49
Kdysi jsem viděla zajímavý dokument o Templářích. 13.října (pátek) 1307 proběhlo hromadné zatýkání příslušníků tohoto řádu. Proto se traduje, že pátek 13. je smolný den.

Věříte, že pátek třináctého nosí smůlu?
Sny - Černobyl
Lindule
| 13. 4. 2007 09:59
Já když něco takového vidím v televizi, tak se to snažím přehlušit něčím veselejším. Třeba i stupidním seriálem. Hlavně aby se mi nezdály ty hrůzy. Většinou to funguje , i když film o Hirošimě budu mít před očima ještě hooodně dlouho.
barvičky
Lindule
| 13. 4. 2007 08:48
Já jsem předevčírem nemalovala byt, ale sebe. Mám nový účes a úplně prvně v životě blond melírky. Reakce okolí zatím byly 100% pozitivní.

Doma máme všede bílo, ale jako děti jsme měli pokojík vymalován světle žlutou. To se mi moc líbilo. Válečky naši také používali, ale byla to děsná piplačka. Měla jsem vždycky ráda dobu před malování, protože to nás rodiče nachávali malovat pastelkama po zdech.
malování
ryba
| 13. 4. 2007 06:59
Lenko ,děti mají každý docela velký pokoj 18-20 m2 a jsou v podkroví. Filip má tmavě modrou ,světle modrou,bílou a žlutou. Ty barvy má malovaný jakoby vlny.takže když tak ležíš a díváš se po pokoji tak dolní část je modrá v kombinaci bílé a pak to přejde ve žlutou. K tomu jsem mu dokoupila polštáře a doplňky z Ikea. Maloval to manžel a povedlo se mu to.Sice to dělal asi měsíc,ale stálo to za to.

a Kiki má pokoj trochu menší a má ho světle zelená, žlutá, a jednu celou stěnu a část stropu má cihlovou. A ta ho má rozdělený jakoby šikmýma pruhama.
Každý z dětí si barvy vybral sám a řekly jak to chtějí udělat.Pokojíčky mají moc hezký,jen nechtějí uklízet.
malování
lenka
| 12. 4. 2007 10:58
Rybko, a jakou barvu mají děti v pokojíčkách? Mě se nejvíc líbí okrová, sytě žlutá, oranžová, meruňková a zelená....takové ty přírodní barvy..třeba fialová nebo růžová by se mi nelíbíla.
barvy
lenka
| 12. 4. 2007 10:56
Tak my máme barevný celý byt - všechno v tónu žlutooranžová a moc se mi to líbí. celý byt je takový teplounký a prozářený, prostě to vypadá útulně a slunečně, i když je venku škaredě. Barevné stěny jsou hezké, nebo když se někdo bojí experimentovat a má bílý byt, tak je dobré aspoň třeba jednu stěnu , například za sedačkou v obýváku, udělat nějakou výraznější barvou. Byt se dá opravdu jednoduše změnit -stačí barevně vymalovat a vyměnit květináče - dát je do barevných keramických květináčů a hned ten byt vypadá úplně jinak. Takže Vendy držím palce a kdyby se ti chtělo to třeba pak u vás vyfotit a dát t na Viktorku, tak by to bylo skvělé. Totiž jak někdo maluje na barevno, tak mě to hrozně zajímá.
:)
ryba
| 12. 4. 2007 09:56
Jo ,jo Vedy máš pravdu. Nikde nikdo.

Děti mají pokojíky barevné a vypadá to moc hezky. jinak to máme bílé a předsíň jsem udělala oranžovu.Barvičky se mi taky moc líbí.Válečky už asi nikdo nepoužívá,ale mi je doma taky vždycky měli.
U nás je taky krásně. Včera jsem byla asi hodinu venku se psem. Bolely mě nohy,ale cítila jsem takovou tu příjemnou únavu.
:-)
vendy
| 12. 4. 2007 07:50
Ahojky holky , tady to nějak vázne...kdepak jste všechny ? U nás je dnes krásné slunečné ráno...tak snad nám to počasí vydrží až do víkendu ! Nás čeká sice víkend pracovní - chystáme se doma malovat...ale i to se lépe dělá za pěkného počasí. Zítra asi pojedeme vybrat nějaké hezké barvičky, chtěla bych něco do oranžova, meruňkova...na kuchyň a jídelnu. Jak máte doma vymalováno vy ? Já jsem dříve měla všude jen bílo, ale teď se mi moc líbí barvičky. Používá dnes ještě někdo váleček ? Vzpomínám si že když jsem byla malá tak jsme doma skoro všude váleček měli, asi to byla móda, ale já bych váleček doma nechtěla ....
sny
lenka
| 11. 4. 2007 10:00
Tak to máte ještě dobré sny. Já jsem se včera dívala na dokument o Černobylu a v noci se mi pak zdálo, že jsem jela do města, kde to taky bouchlo a nikdo nepřežil kromě zvířat -psů a koček , které ti lidé měli v panelácích v bytech.Tak jsem celou noc ty psy a kočky z těch bytů pouštěla -pěkně jsem si mákla .
Sen
Lindule
| 11. 4. 2007 09:56
Jak jsi vypadala ty, si už právě nepamatuji. Spolužáka jsem od střední,tj.cca 12 let neviděla, ale vypadal podobně jako kdysi. Vysoký cca 180cm, štíhlý, dlouhé hnědé vlnité vlasy sepnuté do culíku. Sympaťák. Takže ve snu jsi měla docela dobrý vkus
pro Linduli
vendy
| 11. 4. 2007 09:47
Jé tak to je sranda tak my jsme si spolu vyrazili někam na víkend ! Tak to by mě taky zajímalo jak jsem v tom tvém snu vypadala a taky jak vypadal ten tvůj spolužák, se kterým jsem jako žila !
Sen
Lindule
| 11. 4. 2007 09:27
Vendy, dneska ses mi připletla do snu. Žila jsi s mým spolužákem ze střední a někam jsme jeli všichni na víkend. Říkala jsem si:" Jéé, tu znám z Victorky." Ale vůbec si nepamatuji, jak si tam vypadala.
velikonoce za náma
kuchticka
| 10. 4. 2007 11:49
Ahojky. Tak u mě to proběhlo v klidu.Ten můj chlap mě strašil už od pátku jak mě vyšlehá a nakonec to dopadlo tak že mě ne pomlátil ale jak říkal brácha od Terky z Ulice tak mě pomladil.Pohladil mě jalovou větvičkou protože prý nesnáší hrubé násilí.A já se jen smála že letos zase uschnu.Ale nakonec přišli kluci od sousedky a jeden známý tak to snad nebude tak zlé. Tak mějte fajn den.
velikonoce
vendy
| 10. 4. 2007 09:40
Taky všechny moc zdravím
Rybko, na chatě to bylo moc fajn, jen to počasí mohlo být ***ší, na výlety jsme vyráželi v zimních bundách. Ta lákavá předpověď jim tentokrát vůbec nevyšla !! Ale i přesto jsme si to tam s dětma užili a odpočinuli jsme si od běžných starostí.
Udělali jsme si dva pěkné výlety - jeden na Rejvíz a druhý na Osoblažsko, s holkama jsme malovaly vajíčka a kluci byli na proutky a pletly pomlázky, večer jsme seděli s kytarou u krbu - prostě taková pohoda .
velikonoce
ryba
| 10. 4. 2007 06:38
Zdravím všechny Victorky.
Doufám,že jste nedostaly moc našleháno. U nás to proběhlo v klidu. Dostala jsem jen od čtyřletého syna mojí kamarádky a řekl k tomu krásnou koledu.
Jinak mi náš pejsánek snědl beránka,tak jsem pekla dalšího a pracovala na zahradě.

Vendy, jak bylo na chalupě?Určitě jste si to užili,viď.
Lenka
Aliciah
| 6. 4. 2007 19:04
Ahoj no snad se to změní...Kamarádce poradím barakryl normálně bílý a Obyčejné tonovačky na zeď anebo postačí i tempery.Taky jsem si to doma dělala namalovala jsem si vchodové dveře ale jako dřevo.Vypadá to dobře....snad...
velikonoce
vendy
| 6. 4. 2007 12:55
Holky já se s vámi před svátky loučím, už mám sbaleno, navařeno, napečeno a za chvilku vyrážíme na tu chatu . Přeju všem Victorkám pohodové svátky ať ty velikonoce všechny ve zdraví přežijete ! Tak pa pa v úterý !
šaty
vendy
| 6. 4. 2007 12:53
Leni díky za insiraci, ale šaty už vybrané mám , nebudu mít bílé, ale bledě modré
Jinak s očistnou kůrou to zvládnu nějak i na té chatě, ty poslední dva dny už se toho dá jíst hodně, takže to nějak zvlášť neřeším, ani nevylučuju, že tam možná trošku zhřeším ...a dám si i něco navíc ...no uvidíme .
pro Lenku
kuchticka
| 6. 4. 2007 11:55
Ahoj svatební šaty pro Vendy jsou fakt super.Jen doufám,že Vendy tak nevypadá,i když ten pejsek je nádherný.jinak si Vendy vyber hlavně pohodlné nezapomeň,že v nich zůstaneš nejen na obřad,
pro Aliciah
kuchticka
| 6. 4. 2007 11:51
Ahoj psala jsi ,že hlídáš ťamíkům holku-a dobrý ?zajímalo by mě jaký mají k tobě přístup a jestli se s nimi dá v poho domluvit.Chtěla jsem u nich pracovat brig.jako prodavačka,ale jednání zrovna těhle mě od toho odradilo.Jo čaj lapachoo se dá pít ovšem účinky za jeden den nepoznám že?papa
Vendy- svatební šaty
lenka
| 6. 4. 2007 09:39
Vendy, pokud ještě váháš se svatebními šaty, tak ti posílám trochu inspirace
Rybka
lenka
| 6. 4. 2007 08:40
Ahoj Rybko, včera jsem si dívala na pořad Přes nový práh, paní se dvěma dětmi hledala nové bydlení, protože odešla od manžela. Tak jsem si vzpomněla na tebe, u tebe to teď nehrozí, ale možná bys to bydlení už měla řešit teď, abys pak nebyla vhozená do studené vody...neměla by sis založit nějaké to stavební spoření? Jinak jak jsi psala, že ti zahrada bude chybět, tak to třeba nebude taková hrůza. Můžeš mít třeba nějaký pěkný malý byteček s balkonem, tam si můžeš pěstovat muškáty, v truhlíku bylinky, malé rajčátka, v závěsném truhlíku jahody a v bytě plno pokojových květin.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
21. 12. 2025 09:40
15795
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26