Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

No supr!!!
anonym
| 31. 1. 2007 16:40
Mamiko,
gratuluji!!!
To je nááádhera!
Oslavte to krásně!
výzo
mamika
| 31. 1. 2007 16:37
Joooooo,u nás super !!!Má samé jedničky,pochvalu za pomoc prvňáčkům v angličtině a třídní napomenutí za zapomínání,má kliku že se tak dobře učí.Na 4 třídu skvělí,mám radost a jsem na ní pyšná!Jen aby to vydrželo do konce!
vyzo
anonym
| 31. 1. 2007 15:16
U nás taky dobrý!
Jiřík jednu dvojku z češtiny a Jarda dvě dvojky.
Úplně SUPR!

Rybko, a jak máš staré děti a na jakou školu chodí?

Vendy, a co vy, jak jste dopadli?

Já bych slavila, ať to dopadne jakkoliv. Vždyť ti prcci to mají tak těžké, tolik učení!
Ve 4. třídě zlomky! No, mě picne!
Vysvědčení
ryba
| 31. 1. 2007 14:57
u nás kluk 4 trojky a Kikina 2 dvojky .
Udělám odpoledne nějaký dobrý zmrzlinový pohár s ovocem.
Od babičky dostávají každá stovku.
Mějte se hezky,už jdu domů. Pa
Vysvědčení
vendy
| 31. 1. 2007 14:53
Holky tak co už víte jak dopadlo dětem vysvědčení ? Já jsem zatím pořád napnutá, za chvilku pádím domů zjistit výsledky půlročního snažení .
Dostávají vaše děti něco za vysvědčení ?
U nás v pololetí dostanou nějaké dobroty a na sváču jsem nakoupila zákusky .
Valentino
Kloa
| 31. 1. 2007 14:36
To je právě na tom tak deprimující, než se člověk rozepíše ... Já musím mít naštěstí jen 30 - 40 stran textu, plus úvod apod. a přílohy. Obhajoba bude taky pro mě strašná, s lidmi se nebojím komunikovat, ale trémě strašně podléhám. Před zkouškou ani nejím, jinak je mi zle. Ale je rozdíl co je to za zkoušku. Někdy jsem tak klidná jak želva, až si říkám, že to není v pořádku
Práci blízkou mému studiu nemám, brigádu mám fajn, mám ji jen 10 minut od baráku, tak nikde nehledám, nějak bych to nezvládala a vzdát se ji nechci, je o to místo boj Ale po škole chci zkusit absolventskou praxi na jednom úřadě, měla jsem tam nastoupit už po střední škole, ale dostala jsem se na vysokou, tak jsem to musela odříct Tak to zkusím teď znova.
V zahraničí jsem na studijním pobytu nebyla, nějak nebylo těch peněz, tady jsem měla tu brigádu, vždy bylo více překážet než možnost někam vyrazit. Anglicky jsem se sice učila 12 let, už od 3. třídy ZŠ, ale znát to moc není, ale na dovolené jsem se docela domluvila. Ale jak jsem četla tvé příspěvky, tak ty se sháněním práce problémy určitě mít nebudeš, tak hup na to mimčo
Tak já se jdu zase vrhnout na tu bakalářku... pa
Kloo
Valentina
| 31. 1. 2007 14:10
Z toho si nic nedelej, ja nez napsala prvni stranku... No ale pak sem se nejak rozjela a mela sem jich 68, dokonce me profesor presvedcoval at to zkratim! Nejhorsi pro me ale bylo tu praci pak obhajit, mela sem pripravenou prezentaci ale tremou sem ze zacatku nemohla ani mluvit .
Praci si nejakou najdi nejlepe uz pri studiu, jinam pak budes mit problem neco vubec najit. Personaliste daji hodne na praxi, taky na zkusenosti ze zahranici. Byla si studovat nebo pracovat v zahranici??
práce
Valentina
| 31. 1. 2007 13:44
Já ješte studuju a u toho momentalne delam asistentku auditora. Je to dost zajimavy, ale asi bych u toho nechtela zustat, uvidim az dostuduju kam me vitr zavane,ze?
Valentino
Kloa
| 31. 1. 2007 13:37
Valentino ahoj.
No nic moc jsem včera s bakalářkou neudělala, jen hledám na netu, v knížkách a zákonech jestli to málo co mám napsané mám něčím podloženo. Zatím mám napsáno půl stránky, ale dneska se to snad pohne, konečně jsem sesbírala pár informací. Ono je těžký psát takovou práci, když ani nevíš jak se to píše Seminárky jsem vždy měla nejlepší, dokonce na střední ji doteď ukazují jako vzor No a na výšce jsem zatím vždy dostala maximum bodů, tak snad svou spisovatelskou kariéru bakalářkou nepokazím
Na mladou maminku už taky nemám, protože se to nejspíš protáhne, školu sice letos končím, ale to mimčo si dovolit nemůžu, musím zkusit nejdříve najít nějakou tu práci, vyřešit to bydlení a pak možná, ale to mi bude minimálně tolik co teď tobě...
Tak s tou prací to máš fajn, já ještě tak nikde nepracovala, mám jen takovou malou brigádičku, abych měla vůbec nějaké penízky. Taky bych chtěla práci, která mě bude bavit, nemohla bych dělat to, co by mě nebavilo nebo by tam nebylo příjemné prostředí Ale na brigádě mě to celkem baví, což jsem ráda, protože ty peníze potřebuju!
práce
ryba
| 31. 1. 2007 13:26
Já dělám účetnictví. Tahle práce mě ze začátku moc nebavila a poslední roky jsem se v tom nějak našla,dělám ve firmě kde je hezké a klidné prostředí a zatím jsem spokojená
Rybičko a Valentino
anonym
| 31. 1. 2007 13:16
Děkuji,
já si taky vždy až v konfrontaci s jinými povoláními uvědomuji, jaké mám štěstí, že dělám tuhle práci.

A jaká je vaše práce?
Myšičko
Valentina
| 31. 1. 2007 13:13
To je nadhera, to musi byt radost mit konicek za praci!
Ja sem si to zkusila jen par mesicu, miluju lyze, hory ......a jednu zimu sem mela to stesti a delala jsem ve Spindlu instruktorku, byla to nadhera, bohuzel takova prace se neda delat porad...
Mas stesti, ze tvuj konicek se da skloubit s normalnim zivotem
Myšičko,
ryba
| 31. 1. 2007 13:07
no to je úžasný. Ale určitě musíš hodně cvičit a to zabere určitě taky dost času. Já jsem hudebně hluchá,ale obdivuji lidi,kteří umí hrát na hudební nástroj....
Práce? Vlastně spíše zábava. :o)
anonym
| 31. 1. 2007 13:03
já tady často píšu o práci, a přitom v ní trávím méně času, než průměrný člověk, co dělá 8,5 hodiny denně.
To píšu hlavně proto, že svou prací hodně žiju, že je důležitou součástí mého života.
Hraji v orchestru, v divadle, na hoboj.
Myšičko,
ryba
| 31. 1. 2007 12:59
to mě taky zajímá a hlavně,že to vydržíš.Já jsem někdy v práci 9 a půl hodiny a pak jsem úplně hotová. A to účtuju atd.
ahoj Mysicko
Valentina
| 31. 1. 2007 12:56
Ahoj, co to delas za praci, ze tam chodis rano i vecer? Ten "dvojak"?
Rybko
anonym
| 31. 1. 2007 12:40
Zdravím Tě, ráno už jsem byla pryč, dnes mám opět "dvoják" (tzn. že jdu do práce dopoledne i večer) a tak jsem teď přišla, a než se vrátí děti s vysvědčením, koukám na mailíky a Viktorku.
Kloo
Valentina
| 31. 1. 2007 11:49
Ahoj!
jak Ti to vcera slo s bakalarkou? Sesmolila si neco?
No mas pravdu, ja asi mlada maminka nebudu , ale ty bys to jeste mohla stihnout, vzdyt je ti teprve 22!
S tou praci mas asi pravdu, s tim nebudu mit v Praze problem, uz sem delala v ruznych firmach, vetsinou mezinarodnich, spis budu mit problem najit neco co me bude bavit! Myslim, ze delat nekde kde se ti to nelibi nebo prace nebavi je neco strasnyho, vzdyt v praci travime nejvetsi cast dne!! Nechapu lidi co chodi na 8 hodin denne do prace ktera je otravuje, odpocitavaj kazdou minutu a tesi se az bude padla!!
Ahoj,
ryba
| 31. 1. 2007 06:58
Ahoj Myšičko,přeji hezký den
Valentino
Kloa
| 30. 1. 2007 23:07
Valentino, a právě proto, že miminko mít ještě "nemůžeme", tak po nich ještě více toužíme. Navíc když spolužaček ze střední, které mají miminko přibývá a čím dál tím více lidí z mého okolí (alespoň mi to tak připadá) miminka mají, tak to ještě více trápí. Hlavně ten věk mě tlačí a v 25 bych už šílela . Ale ten náš rozum si nedá říct.
Otázka bydlení je složitá. Viděla jsem, že jsi založila diskuzi na téma bydlení (byt či dům), tak ti sem a snad i tam něco napíšu. Taky otázku bydlení nemám vyřešenou, přítel má garsonku, ale je to maličké, nějaký ten rok se tam dá vydržet, i s miminkem, ale mám pocit, že bych tam nemohla žít celý život, protože jsem vyrůstala v rodinném domku, který mi v mnohém vyhovuje. I když bych řekla, že u přítele je mnohem větší klid, protože jedny naše sousedy bych s prominutím zlikvidovala tady platí, že není nic horšího, než důchodci, kteří se nudí Nemám s nimi dobré zkušenosti, vcelku je z okolí nemá nikdo v lásce, okno mého pokoje je hned vedle jejich dvorku a pan soused se vyžívá v řezání dřeva na cirkulárce a téměř vždy je to v období, kdy potřebuju klid na učení, když jsem maturovala, tak se rozhodli spravovat barák, tak příšernou situaci jsem už dlouho nezažila. Ale to jsem trochu odbočila Z domu se mi zrovna odcházet nechce, ale zařídit si z tohoto pěkné bydlení pro několik generací je záležitostí spousty peněz.
Bydlíš v Praze, nebo budeš bydlet možná v blízké budoucnosti za Prahou tak pro tebe by sehnat práci neměl být takový problém jako u mě.
Mladý maminy už nebudem, to jsme prošvihly
Kloo
Valentina
| 30. 1. 2007 17:12
Ja bych miminko taky klidne mela hned ted, ale samozrejme, rozum rika NE, musim dostudovat, vyresit otazku bydleni (bydlime v garsonce ), a presne jak pises, kdyz pujdu hned po skole na materskou tak pak v 28 budu tezko schanet misto. Je to dneska tezky. Pritel by taky nebyl proti, ale bere to vic s rozumem, je fakt, ze financne by to bylo tezky utahnout.
No holt nam nezbyde nic jineho nez si zaritit nejdriv karieru a dobrej plat a pak az myslet na rodinu.......no jo to uz ale pak nebudeme mlady maminy, co??
Mej se pekne, taky sem Te rada poznala, zas nekdy pisni.
A hodne stesti s diplomkou
Valentino
Kloa
| 30. 1. 2007 16:54
Je fajn najít člověka se stejnými nebo podobnými názory S tím dítětem ti taky maximálně rozumím, taky na to myslím, kdy bude ta správná doba. Nejraději bych hned, nechci být pak starou matkou Těm mladým maminkám docela závidím. Ale rozum říká zatím ne. Přítel nemá vůči dítěti námitky, říkal, že až skončím školu, tak klidně, ale ono to v tom dnešním světě není tak jednoduché, když po škole (kdybych už nešla dál, ale i po Ing.) nepůjdu hned do práce, tak budu mít pak problémy se sháněním práce A člověk by miminko tak chtěl. Tak se měj, už fakf musím Ráda jsem tě poznala
Kloo
Valentina
| 30. 1. 2007 16:34
Tak to mas uplne stejny jako ja, puvodne sem ani dal jit nechtela. Na druhou stranu by to ale byla skoda a taky vim, ze bych se k tomu uz pozdeji nedokopala. I proto, ze uz zacinam pomyslet na dite apod., vsak to znas, uz mi je taky skoro 25.
Valentino
Kloa
| 30. 1. 2007 16:25
Tak vidím, že ty ses rozhodla jít dál studovat. To já právě nevím, i když říkám si když ne teď, tak pak už nikdy, protože pak už se mi nebude chtít a taky teď nemusím nic platit, ale kdybych se rozhodla studovat později, po 26. roce, tak bych si studium musela platit sama a není to vůbec levná záležitost. Takže si říkám, že kdyby mě nevzali dál na Ing. tak to nebude žádná tragédie, ale možná by mě to i trochu mrzelo, zrovna jsem si na ten způsob života zvykla a už abych to zase měnila. Nemířím nikam vysoko a právě proto to rozhodování, kdybych měla vysoké cíle, šla bych dál bez váhání.
Kloo
Valentina
| 30. 1. 2007 16:17
taky studuju ekonomku, sem v prvaku navazujiciho magisterskeho. Ja myslela, ze uz koncis uplne, pujdes dal na ing. nebo koncis s bakalarem? Nekdy mi prijde, ze je to asi jedno, pokud teda nemiris nekam hoooodne vysoko.
Valentino
Kloa
| 30. 1. 2007 16:09
Nejsi v tom sama! Studuju ekonomku, v Ostravě, VŠB. I když mým snem byla medicína, mám tam kamarádku, ale na to bych neměla vůli, ale věřím, že by mě to bavilo. Co studuješ ty?
Právě, že mám před sebou teprve bakalářku, od roku kdy jsem nastupovala na výšku udělali tento systém skoro všude, nejdříve 3 roky - bc, pak další 2 - Ing. Má to výhody i nevýhody. Tak mi není co závidět, ty už máš bakalářku za sebou, tak si můžeš pískat. Jo, mazec to je Tak já už musím jít zkusit něco napsat, mi se tak nechce Ahoj.
ahoj Kloo
Valentina
| 30. 1. 2007 15:55
to jsem rada, ze v tom nejsem sama. A co studujes? Ja mam pred sebou jeste pul druhyho roku , mas se, ze uz letos koncis! Zlom vaz s tou diplomkou, kdyz sem psala bakalarku, byl to docela mazec, zirala sem do pocitace hodiny a hodiny....
Valentino
Kloa
| 30. 1. 2007 15:42
Ahoj! Taky studuju a pocit, že mě to dovede jednou k šílenství mám neustále!!! Nejvíce mě k šílenství přivádí ty předměty, o kterých si myslím, že je v životě nebudu vůbec potřebovat A říkám si to stejné, co ty, proč já tam vůbec lezla Ale na druhou stranu jsem studentem ráda Letos bych ale už měla končit, jen se nějak nemůžu dokopak k psaní závěrečné práce, ale musím, tak se jdu na to hned vrhnout. Zase se ozvi. Pa
Ženy nepotřebují muže, aby byly matkami...
Kloa
| 30. 1. 2007 15:36
Toto jsem náhodou našla při čtení zpáv. Tak a nejsem v tom sama. Všechno se dá nějak zařídit

http://www.novinky.cz/…08013_a1256.html
Žofka -pilates
anonym
| 30. 1. 2007 15:31
Když už jsem tady , tak bych mohla rovnou zodpovědět i ten pilates . Více o něm je zde:
http://www.victorie.cz/…ane-pilates.aspx

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
7. 11. 2025 18:09
15474
Petu La
15. 10. 2025 17:29
3
Ivan Zeman