Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

pro Vendy
anonym
| 1. 2. 2007 14:49
Já pěstuju jen petrželku, pažitku, bazalku a libeček, tyhle bylinky já mám moc ráda, petrželku si ted kupuju, ale to víš, není to ono:)
Já jsem to taky zkoušela za oknem, ale nikdy mi to pořádně nezesílí, jedině, kdyby ti přítel udělal na léto truhlík na okno zvenku , tak tam by to šlo dobře a měla by si krásně vonavé čerstvé bylinky a to je super.
Tak koukám, že jste sportovci, to zas závidím já tobě. V zimě skoro vůbec, protože já vůbec nejsem zimní typ a tudíž ani moc ty zimní sporty, jen pasivně, chodím fandit hokejistům, to mě baví moc.
A v létě jezdíme hodně na kole, Linda umí i na těch "inlajnech", ale já moc ne, tak jezdí s babičkou, ta je mnohem sportovně nadanější než já
pro Žofku
vendy
| 1. 2. 2007 14:29
No my celá "rodina" docela hodně sportujeme, v létě jezdíme hodně na in-line bruslích, taky na kolech, přes zimu lyže, brusle, chodíme hrát badmigton do haly, taky chodím když to stíhám 2x týdně cvičit. Zajímám se hodně o zdravou výživu , To pěstování bylinek mě zajímá - co všechno pěstuješ ? Chtěla bych si pěstovat nějaké bylinky na okně, protože u domu zahrádku nemáme, pouze na chalupě a to je trošku z ruky.
To kulturní vyžití ti teda závidím, v Praze je tolik super akcí - jenže pro nás je to nedostupné, jsem ze severní Moravy.
Do divadla chodíme moc rádi, jenže u nás máme jen jedno divadlo, takže výběr je hodně zůžený !
pro Vendy
anonym
| 1. 2. 2007 14:14
Ono toho času anim oc nezbejvá, přes týden se odpo napíšeme úkoly, pak něco poklidim a on je večer, zvlášt ted v zimě a o víkendu opět klasika, v so vše vyperu a v neděli vyžehlim, pak jdeme ven, nakoupit a tak, ale ráda čtu a vyšívám, už mám spoustu obrazů.
A přes léto se nenudim už vůbec, to vylezu na zahrádku, opalovačka a moc ráda pěstuju bylinky a rajčátka, ostatní si beru u našich, maj větší zahradu a nějakou další zeleninku tam mají.
Ale příští sobotu jedem do národního na Lucernu, tak už se těším, asi před půl rokem jsme byly na baletu Zlatovláska a to bylo úžasný, to bylo ve stavovskym, ale fakt nádhera.
A jak ty trávíš to volníčko, co ti zbyde?
pro Žofku
vendy
| 1. 2. 2007 14:03
Tak to já mám práce hodně, ale skoro většina mé práce je u pc takže prostě sem tam kouknu, co je kde nového . Já dělám do 15.30 - taky už se těším domů a hlavně na víkend . Co děláš ve svém volnu, co tě baví ?
pro Vendy
anonym
| 1. 2. 2007 13:59
Tak to chápu, to bych si asi taky moc nepočetla

Abych pravdu řekla, tak se těším, až budou 4 a já půjdu domu, už mi to tady nějak nebaví, mám už skoro všechno hotovo, tak to ted moc neutíká a kolikrát už ani nevim, co na to netu mám číst nebo hledat
pro Žofku
vendy
| 1. 2. 2007 13:54
Nepracuju v klasické knihovně, ale archivní, takže čtení spíše historického a odborné charakteru, více si počtu na netu
pro Myšičku
anonym
| 1. 2. 2007 13:53
Koukám, že taky máte každodenní program, vid?
Jinak tě nebudu zdržovat, at to všechno stihnete
Ahojky Myšičko
vendy
| 1. 2. 2007 13:52
Tak to se musím kouknout čím jsi se tam tak znechutila !
To máš z toho že se pořád někde touláš tady teď probíráme děti a to je příjemná diskuze, zejména po včerejšku, kdy nás všechny tak potěšily - šikuláčci, nemají to lehké, ty nároky na ně jsou fakt velké !
pro Vendy
anonym
| 1. 2. 2007 13:52
já pracuju v kanceláři - klasika.

Ted jsem o tom tak trochu přemýšlela, asi se mi líbí Daniel nebo David

Tak to ty si docela asi počteš, vid nebo není čas?
Holky ahooj
anonym
| 1. 2. 2007 13:47
Jdu vás jen pozdravit.
Právě jsem se znechutila na diskusi
"dopisování na internetu"
a jdu si spravit náladu k vám.
Za chvíli běžíme zase do juda.
Jména
vendy
| 1. 2. 2007 13:43
I pro mě bylo daleko snažší vymyslet jméno pro holku než pro kluka. Líbil se mi Šimon, ale mělo to docela hodně odpůrců. Teď už nad tím stejně nepřemýšlím, protože dohromady s přítelem máme 3 děti, a ty nám dávají docela dost zabrat. Nedovedu si představit, že by jsme měli ještě čtvrté, takže jsem se už té myšlenky vzdala, i když mě to moc mrzí .
Pracuju v knihovně a ty ?
pro Vendy
anonym
| 1. 2. 2007 13:38
Mám jen ji, jsme totiž samy. Linda se mi taky líbí, jasný, když jsem jí ho dala, vid:)))
Ale ještě se mi líbí Laura a taky Nela, ale tu už má můj ex muž, takže to už je asi pasé
Ale Pavlínka je taky moc hezký , ale vymyslet jméno na kluka se mi teda moc nedařé, sice to neni aktuální, ale když jsem se na tom ted zamyslela, tak mi nic moc nenapadlo:(
Kde a jako co pracuješ, jestli se tedy můžu zeptat
pro Žofku
vendy
| 1. 2. 2007 13:34
Jméno Linda se mi moc líbí, kdysi jsem o něm taky uvažovala jako o možném jménu pro holčičku, ale nakonec to vyhrála Pavlínka. Má Linda ještě nějakého sourozence, nebo máte jen ji ?
pro Myšičku
anonym
| 1. 2. 2007 13:28
Samozřejmě tvé dítka taky moc chválím
pro Rybu a Vendy
anonym
| 1. 2. 2007 13:26
Zase s Váma musím souhlasit, Linda stále něco tvoří, věčně potřebuje lepidla, pastelky, modelínu. Taky sbíraly holky nálepky, Lindě to někdo ukrad ve škole a už nesbírá, ikdyž myslim, že už to trochu polevuje
Je, tak ted koukám, že u Vendy se sbírá, to jsem se nějak překoukla
pro Myšičku
vendy
| 1. 2. 2007 13:24
Tví kluci měli také krásné vysvědčení, tak vidíš se nám to naše úsilí zúročilo, a člověk má alespoň dobrý pocit že to stálo za to, takže s elánem do druhého pololetí
pro Rybu
vendy
| 1. 2. 2007 13:08
Pavlínka taky vystřihuje a lepí - má jeden sešit na koně a jeden na kočky ! A taky sbírá nálepky a s holkama je každý den ve škole mění, doma mi pak ukazuje jaké měla krásné úlovky
pro Žofku
vendy
| 1. 2. 2007 13:05
U nás mají děti volno až zítra, Pavlínku vezeme dneska taky k babičce, chodí k ní moc ráda, takže se už těší. S tím spaním máš pravdu, u nás děti taky vstávají v 6 hodin, protože oba s přítelem chodíme na 7 h.do práce, takže si holky taky rády pospí, když můžou ale František ten ne - ten vstává brzo i v neděli . František a Klára jsou děti přítele.
pro Vendy a žofku
ryba
| 1. 2. 2007 13:04
S těma dětskýma pokojema je to u nás to samý. Jen Filip mi řekně,že jestli se mi to nelíbí ať k němu nechodím,že jemu to nevadí /14 let/. Já šílím,protože mi to vadíHolky jsou asi všechny stejný,protože taky vystřihujeme z časopisů. Hlavně koně a lepí si to do sešitu.
pro Vendy
anonym
| 1. 2. 2007 12:50
tak vidíš, máme je stejně staré, už to jsou pěkný potvůrky, vid. Linda se strašně stydí, ale už tak 2 roky, je s tím roztomilá. Ale ještě, že se vracím k tomu jejich pokoji, já když LIndě řeknu, aby mi z toho jejího bordelu něco přinesla, tak přesně ví, kde to má, to je na tom úžasný:)
Dneska a zítra je doma s babičkou, tak byla ráda, že nemusí vstávat, protože vstává každý den v 6, já pracuju od sedmi, tak se to jinak dělat nedá. ALe je to děs, to vstávání:(
pro Žofku
vendy
| 1. 2. 2007 12:46
Tak to buď v klidu, naše Pavlínka má v pokojíčku, taky často jako po výbuchu, a uklízet se jí samozřejmě nechce. Nejhorší to je na stole, protože ona pořád něco vyrábí, lepí, stříhá a najít v tom jejím binci někdy sešity do školy, je docela problém
Pavlínka má taky 8 let, je v druhé třídě. I ona má spoustu zájmů, hlavně tu výtvarku, chodí do lidové školy umění a pak do souboru lidových tanců - zkoušku má 2x týdně po dvou hodinách a ve školní družině chodí ještě do vaření a aerobiku. Takže toho má docela hodně, ale baví jí to - alespoň nemá čas se nudit.
pro Vendy
anonym
| 1. 2. 2007 12:32
je jí 8 let, je super, chodí na kraso a na show dance a balet, spíš v tomhle jedu já, bojim, až bude starší, aby nespadla do nečeho nekalého
Takhle si alepson myslim,že když se bude mít čemu věnovat, tak nebude mít tolik roupy. Ale hlavně to i potřebuje, tento týden je třeba doma, protože o víkendu měla horečku, a už je jak z myších ocásků.

U nás je hlavní problém, úklid pokoje, má tam šílenej bordel a vůbec jí to nevadí, ale jak tak zjištuju, je to skoro všude stejný:oo)))))
pro Zofku
vendy
| 1. 2. 2007 08:38
Ahojky Zofko, další šikovné dítko, to je super , člověk má alespoň dobrý pocit, že všechny ty starosti a nervičky, kolem školy, to honění dětí do učení ... že to přineslo své ovoce .
Kolik je tvé dceři let ?
vysvědčení
anonym
| 1. 2. 2007 08:24
Ahoj všem, já jsem teda taky moc spokojená, dcera přinesla samý, tak se přidávám k chlubeníčku . Jsem s ní moc spokojená, taky jsme hned musely něco koupit, dala si kuřátko, ale co bych pro ní neudělala.

A jakpak se všechny máte?????
Pozdrav
ryba
| 1. 2. 2007 07:48
Ahoj Myšičko a ostatní online,
jeden hezký a trochu děštivý pozdrav.
Myšičko dětem je 14 let a 13 let. Dcera je na víceletém gymnáziu.
Chválím všechny vaše dětičky,protože jsou moc šikovné,
renu
anonym
| 31. 1. 2007 23:02
Prima,
další šikula!
chlubeníčko
renu
| 31. 1. 2007 22:38
Jéé,já se chci taky přidat k čepejřeníMáťa samý,a hlásil mi,že dokonce i z toho chování má za 1,což mě rozesmálo. Jsem pyšná maminka.Tak jsem nám udělala chlebíčky s "krabí" pomazánkou,podle Máti byla bóží,když jsem ji dělala po prvý,tak říkal,proč kupuju to suši,že nejsme Japonci,ale po okoštování obrátil a teď ji děláme docela často.A pak dostal želíčka.

Od pátku začínaj prázdniny,my rovnou od pondělí pokračujem jarníma,ale já jsem v práci,tak Matýska odložíme ke tchýni.

Tak jo,ráda jsem si vás přečetla,móóóc vás všechny zdravím a papa,já jsem teď pořád v práci,tak jsem tak málo přijdu.Tak na mě nezanevřete a dobrou noc
Myšička
lenka
| 31. 1. 2007 22:27
Vidím,že jsi online - poslala jsem ti zprávu, tak koukni.
Vendy
anonym
| 31. 1. 2007 22:00
Nádhera,
ty děti se letos vyšvihly teda všude...:o)
Vysvědčení
vendy
| 31. 1. 2007 18:42
Holky tak já jsem taky móc spokojená
Pavlínka samé jedničky , František jen jednu dvojku z češtiny to je daleko lepší než jsme čekali, má letos moc hodnou paní učitelku a Klárka jednu dvojku z angličtiny - což je v sedmičce parádní, Jsem na ně taky móc pyšná !!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
7. 11. 2025 18:09
15474
Petu La
15. 10. 2025 17:29
3
Ivan Zeman
3. 10. 2025 16:40