Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

krtek
lenka
| 3. 2. 2007 10:59
My máme na zahradě krtka - trumfla jsem vás?
Vendy
anonym
| 3. 2. 2007 10:58
my bychom chtěli kotě, aby si zvyklo. Koupíme mu na škrábání škrabadlo, a manžel by chtěl dát k nám do bytu do předsíně kmen stromu až do stropu, to aby k nám kočka taky mohla chodit. :o)
Dnes půjdem vybrat pelíšek a tu knížku o chovu koček.
Jen ta kočka bude až nakonec...
Zatím žádné kotě v útulku nemají, nevadí, počkáme až tam nějaká přibudou. Už jsme čekali tak dlouho, tak nás nějaký měsíc nezabije.
Kočku chcem hlavně my: já a děti, ale bydlet bude o našich. Avšak starat se o ni budem taky. Stelivo do záchodku, papání, veterina...to bude na mě. Jsem s tím srozuměna, myslím, že kočka za to stojí. Stejně jsme u našich několikrát týdně. Jen aby ji Jiřík neumazlil k smrti... Ale ne, on ten divoch se umí nádherně zklidnit, když má zvíře u sebe. To je tak něžné děťátko, najednou.

A už jsem to tu kdesi psala.
Psycholožka nám mj. dopúoručila pro Jirku kočku, protože
PRO OSOBNOST OSOBNOST.
Holky, já se tak těším!!!
Tak zatím pa.
pejsek a kočička
anonym
| 3. 2. 2007 10:49
No prima
Vendyni rodiče mají štěňátko, moji rodiče budou mít koťátko, a kdo nás "trumfne" a bude mít děťátko?
Ale ne, dělám srandu.

Tak ať žijí všichni noví tvorové!
pro Myšičku
vendy
| 3. 2. 2007 10:22
Tak to je moc fajn, že budete mít kočičku alespoň u rodičů. To budou mít kluci radosti . Taky jsme to hrozně prožívali když jsme pro naši kočičku kupovali výbavu, a nemohli jsme se dočkat, až ji budeme mít doma. A Myšičko chcete koťátko, nebo už dospělou kočku ? Koťátka jsou nádherná a je s nimi spoustu legrace , ale zase je s nimi více práce a dost toho poničí, dospělé kočky jsou už takové klidnější.
My jsme teď byli s naší Zuninkou na očkování a byla za to na nás tak naštvaná, že se s námi dva dny vůbec nebyvala. Ale už nám to naštěstí odpustila - jo kočka je holt osobnost.
Štěňátko
vendy
| 3. 2. 2007 10:15
Ahojky holky zrdavím vás jen krátce, protože musím využít jediného dne když jsem doma a věnovat se úklidu. Ale chtěla jsem se s vámi podělit o radost - moji rodiče mají od včerejška maličkého pejska . Byli odpodledne na procházce a v parku potkali malinkaté opuštěné štěňátko, někdo ho tam asi vyhodil, no a moje maminka neměla to srdce ho tam nechat - no to je celá ona takže ho mají doma - je to asi nějaký oříšek, ale kouzelný - Pavlínka je z něho celá pryč a hned u našich zůstala na noc, aby si pejska užila. Tak jsme včera pro něj vybírali jméno, pejsek šel z náruče do nároče a byl náramně spokojený. Z loužičkama si starosti nedělal - dělal je, kam ho zrovna napadlo, takže mamka pořád lítala s hadrem . No asi si ještě užijou, než ho trošku vychovají ! Jsem moc zvědavá, co z něj nakonec vyroste, ani nevíme jak je starý, tipujeme tak měsíc. Až ho vyfotíme tak sem hodím foto. Zatím pa pa
Renu
lenka
| 3. 2. 2007 08:23
Renu, co to znamená jak píšeš, že jsou "lidi někdy fakt hnědí"?
kočka
lenka
| 3. 2. 2007 08:22
ahoj holky, už pár dní mi blbne internet, tak snad užje smůla prolomená. Já dneska nevařím, jdeme nakupovat, ta se stavíme i na obědě.

Myšičko, tu kočičku ti úplně závidím. Ale aspoň mám jednu u našich na chalupě, tam jezdíme přes léto. Teda ona to není jejich kočka, ale pořídili si ji sousedi, jenže kočce se zalíbilo u našich a nechce se od nich hnout. Pokoušeli se ji vždycky donéstk sousedům, jenže ona zase utíkala zpátka k našim do chaty a odmítla vylézt, tak ji naši aspoň k večeru vykáží z chaty, aby aspoň na noc byla u svých majitelů, tak ona jde, ale ráno hned sedí u dveří a čeká, až ji pustí. Přes zimu naši na chatu nejezdí, tak je u těch sousedů, ale když slyší, že se tam naši stavili chatu zkontrolovat, tak utíká za nima, hned vleze do chaty a oni ji pak musí hledat, protože chtějí zamknout a jet zase domů.Podobným způsobem se tam scházejí i tři psi od sousedů, ale ti přijdou vždycky jen na návštěvu párkrát za den, ti tam nechtějí rovnou bydlet jako ta kočička .
A já mám dneska VOLNO!!!
anonym
| 3. 2. 2007 08:02
Heč!
Ale musím vymýšlet program pro děti, aby se nenudily a nezlobily.
Asi se půjdem kouknout na výbavu pro kočičky, protože se nám možná podaří ukecat mé rodiče, aby měli kočičku.
Můj muž ji doma nechce.
A Jiřík miluje kočičky. Strašně. Ale rádi ji budem mít všichni.
Zajdem do útulku a nějakou si vybereme. Ale nejdřív jí musíme koupit vše potřebné. Těšíme se na to jako kdybychom šli kupovat výbavu pro nové miminko.

Holky, co dnes vaříte?
Já houbovou omáčku s bramborem a hov. masem, tu miluje manžel.
Tak zatím pa!
pusto a prázdno
renu
| 2. 2. 2007 21:47
Tak jsem se vrátila teď z práce,jsem úplně hotová,lidi jsou někdy fakt hnědý.

U nás o prázdninách družina nefachčí,ani jídelna,takže musíme vždycky nějak spoléhat na rodiče a ségry.Od pondělka má Máťa hned jarní,takže zůstává u babičky.Hned bych taky prázdninovala,leč není mi přáno.

Tak jo,mějte se krásně,já jdu zítra opět do práce,tak mi moc nezáviďte a brzo papa
Jdu se ještě kouknout,kde se co děje na jiných diskuzích
a pak koukat na TV
pro všechny
anonym
| 2. 2. 2007 15:14
Všem přeju krásný víkend
Pěkný víkend
vendy
| 2. 2. 2007 14:04
Holky přeju vám všem pěkný víkend a s tou prací to moc nepřehánějte . Já se na úklid vrhu zítra a v neděli vyrážíme na ty lyže - takže to bude relax .
Žofko, záda dokáží pořádně potrápit - to znám, tak Ti přeju brzské uzdravení !
Ahoj holky
anonym
| 2. 2. 2007 10:46
Zdravím všechny, já se akorát vrátila od doktrora, mám zablokovaný záda, bolí to jak čert. Únava materiálu, jak podotkl můj kamarád, když jsem mu sdělali diagnozu

Moje dítě je taky doma, moje máma má dovču, tak jsou tam spolu, jinak bych musela zůstat doma nebo si ji vzít sebou. Chodí sem ráda, mastí hry na netu, ale nemůžu ji tady mít často

Tak máme konečně zase víkend, ale mě vždycky tak rychle uteče a to zítra mám ještě brigádu, takže jsem skoro o celou sobotu ochuzená
Ahojky
kacenka
| 2. 2. 2007 09:28
Ahoj holky všechny Vás zdravím. No my máme na vysvědčeni ještě dost času. No ale to se tak rychle otočí že za chvilu opravdu do té první třídy půjde. I když malý prázdniny nemá tak si ho bere na víkend babička a já jdu do práce na výpomoc. Tak si moc neodpočinu. No ale aspoň si udělám v klidu ty domácí práce a nikdo mi nebude stát u nohy. Já si myslím, že to všechny moc dobře znáte. Nemám pravdu?
Ahoj holky,
ryba
| 2. 2. 2007 08:41
všechny vás zdravím. U nás taky vždycky fungovala školní družina,ale nikdy jsme ji nevyužili.
Děti mi vždycky hlídali moji rodiče,přes velké prázdniny.O jarních prázdninách jsem si většinou brala dovolenou.
A nebo k nám chodila tchýně a byla u nás než jsem se vrátila z práce. A jezdili na pionýrské tábory.

Dneska jsou sami doma,každý má už svoje plány. Hlavně,že mají jídlo a počítač
Prázdniny
vendy
| 2. 2. 2007 08:35
Já mám Pavlínku už od včerejšího večera u rodičů a Frantík s Klárkou jsou do soboty u své mamky. Ale u nás funguje o podzimních, pololetních a jarních prázdinách družina, takže kdyby bylo nejhůř, mohly by být tam, ale zatím jsme to nikdy nevyužili, naštěstí máme obětavé babičky .
Děti občas doma samotné už necháváme, Klárce je 13 a je na ni spoleh,takže na ty menší dohlídne ale snažíme se aby to nebylo často.
Zdravím třicítky
anonym
| 2. 2. 2007 07:58
Tak jsem k ránu zase brouzdala po netu.
A teď, když za chvíli musím jít, mě přepadla taková únava...
Jo, spánek je krásná věc. Ale musím si na něj počkat do večera.

Co vy, holky, jaký máte dnes den? Mají děti prázdniny?
Naše ano, musím je odvést našim (ještě že je mám, rodiče) a jdu za chvíli do práce.
Jak to dělají ostatní zaměstnaní rodiče, když jsou prázdniny?
My si přes sezónu nemůžeme vzít dovolenou, máme velké prázdniny s dětmi, tak jako učitelé...
Když je úplně nejhůř, berem občas děti i do práce. Naštěstí jde jen o pár hodin. Ale doma bych je zatím samotné nenechala.

Tak pa, jdu si uvařit zelený čaj, pořádného magoráka, ať mě to probudí...
teď už opravdu
renu
| 1. 2. 2007 21:54
dobrou noc všem
mýša
renu
| 1. 2. 2007 21:48
Viď,krásňoučký..
Já myslela,že půjdu do hajan,ale ještě ne,ještě hraje CD,ale pak už půjdu,čeká mě ten náročný den.
Renu
anonym
| 1. 2. 2007 21:42
Tak tou fotkou jsi mě dostala! :o)
Nádhera. Taková něžňoučká stvoření...
ahóóój
renu
| 1. 2. 2007 21:28
Tak jsem sem dneska nahlídla zase až teď večer a všechny vás moc zdravím.Vedle mě se zase střílí,manžel válčí po netu,všude krev a mrtvoly,fakt,krása.
Byla jsem chvíli na dopisování a tady je určitě líp.
Pustila jsem si Janu Kratochvílovou,Stín kapradin, SOS,Copánky ald...,to můžu,to já ráda,ale komentáře od vedlejšího stolu mi kazí prožitek.
Taky se ráda dívám na pořady o bydlení,ale na našich TV je jich málo a to mě mrzí.Já jsem vždycky chtěla bejt architekt,ale moje lajdáctví mi k splnění tohohle snu zavřelo cestu,no jo,nic není zadarmo,tak aspoň doma jednou za čas řádím,a pak to tady nikdo nepoznává .
U holiče jsem byla minulej tejden,ale vudět to není.

Matýsek už je pryč a já zejtra budu od rána do noci v práci,hnus fialovej.
Můžu vám říct,že vyřizování si účtu přes děti je docela dost velký ubožáctví,ale kde dochází argumenty ....Myšičko,uplně si dovedu představit,jak ti bylo.

Už sen chodím opravdu jen jednou denně,tak ani nestačím všechny vzkazíky přečíst,ale myslim,že my tu máme stále nové a nové "konzumentky",a tak vás vítám do klubu a těším se na milé počteníčko s Váma.
PAPA,holčičky,mějte se a dobrou noc
Valentino
Kloa
| 1. 2. 2007 18:51
Valentino, doufám, že sem dneska alespoň koukneš. Už jsem ti to psala i do Byt či dům?. Viděla jsem dneska ukázky na čt 1, ve 21:00 tam hraje pořad Přes nový práh a budou tam nabízet bydlení v Praze mladému páru, kterému se má v srpnu narodit miminko, zkus kouknout. A pokud to nestihneš, tak to možná pak dohledáš na internetu. Tak se měj. S bakalářkou to jde pořád pomalu.
Hezký den
Kloa
| 1. 2. 2007 15:55
Tak jsem se dneska byla ostříhat, ty mé vlasy potřebují neustálou údržbu a v růstu se nezaství před ničím. Šla jsem tam na jednu hodinu, ale nějak se to protáhlo, vždycky tam ztvrdnu, stačí jedna paní na trvalou a hodinka to jistí. Ale tak alespoň jsem s kadeřnicí pokecala Mějte se, jdu k učivu
Vendy
Kloa
| 1. 2. 2007 15:43
Myšička je poslední dobou znechucená pořád. A vyřádila se i na mě A na dopisování se taky ukázala.
Jinak děti máte šikovné To je tak, když je škola baví a je stále hrou.
pro Žofku
vendy
| 1. 2. 2007 15:15
Já už se dnes k netu asi nedostanu - takže Tobě i ostatním přeju pěkný zbytek dne
pro Vendy
anonym
| 1. 2. 2007 15:12
no, jasně, na balkoně by byl ještě lepší, tam se daj pěstovat i rajčátka, já si doma pěstuju jen malá cherry rajčátka a hrášek, ten máme moc rády.
Já se pomalu pakuju k domovu, tak Vám všem přeju hezké odpoledne a večer a zítra se tu určitě zastavím
Bylinky
vendy
| 1. 2. 2007 15:06
Ten truhlík by mi mohl udělat na balkóně jen je tam nesmím zapomínat chodit zalívat !
pro Kačenku
vendy
| 1. 2. 2007 15:05
tak to jsem ráda, že už to heslo máš Raději si ho někam napiš . Já používám úplně všude stejné heslo, protože jakmile dám jiné, tak se mi stane to co tobě a jsem v háji . Jsem prostě sklerotik
pro Kačenku
anonym
| 1. 2. 2007 15:00
Děkuji za milé přivítání. Je to super, příjemné popovídání
vendy
kacenka
| 1. 2. 2007 14:54
Tak už jsem zase mezi vámi dneska mi přišlo heslo. Tak jsem zde. Tak už se budu zapojovat do debaty, ale teď musím jít malý pořád otravuje.
žofka
kacenka
| 1. 2. 2007 14:53
zdravím nové členy na Victorce. Jsem ráda, že se to tady tak krásně množí

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
7. 11. 2025 18:09
15474
Petu La