Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

pro Vendy
anonym
| 28. 1. 2007 21:06
I když už tě tady asi dneska nezastihnu,připojuji se také ke gratulaci. Moc vám přeji štěstí a lásku.
pro Lenku
vendy
| 28. 1. 2007 20:56
pa pa a dobrou noc
Díky
vendy
| 28. 1. 2007 20:56
Holky moc vám děkuju za gratulace
dnešek
lenka
| 28. 1. 2007 20:55
Holky, dneska jsme se tu sešly online v hojném počtu, což je bezva,ale já už pro dnešek končím, jdu se věnovat manželovi, tak pa .
pro Lenku
vendy
| 28. 1. 2007 20:53
No my už jsme o té svatbě uvažovali delší dobu, já jsem měla trošku obavu z toho jestli to nebude Pavlínce líto, že se budu jmenovat jinak než ona, ale probraly jsme to spolu a ona to vzala dobře a svatbu si moc přála , protože je přesvědčená, že teprve po svatbě budeme opravdová rodina. Marek si to už také delší dobu přál, takže jsem to teď vzala do svých rukou a začala organizovat . Bude to však jen malá svatba, po obřadu oběd s rodiči a svědky a večer posezení s přáteli a nejbližší rodinou.
svatba
lenka
| 28. 1. 2007 20:51
Vendy, doufám, že nás pak zásobíš svatebníma fotkama, abychom si to tady užili, i když jen virtuálně
Vendy
mamika
| 28. 1. 2007 20:49
Vendy moc,moc gratuluju.Přeji vám oběma,aby jste se měli rádi jako dosud a byli všichni moc šťastní.Pavlínka bude úžasná družička,to by jí Terča jistě záviděla.Loudí a přemlouvá každou mou svobodnou kamarádku,aby se vdávala,že jí půjde za družičku.No zatím neukecala žádnou! Budeš krásná nevěsta!
Taky snad naposled
Kloa
| 28. 1. 2007 20:46
Taky doufám, že se k tomu naposled vracím. Myslím, že to diskuze unese, že jsem tady napsala pár příspěvků, které byly určeny konkrétní osobě. Snad to mohlo být i varování pro ostatní, že se jim tady něco takového na diskuzi může stát. Pokud to bylo pro ostatní opravdu tak neúnosné, tak se omlouvám.
Myšičko, bylo toho trochu víc než míň, co jsi napsala. Ale vezmu si to co jsi napsala k srdci a doufám, že Ti píšu naposled a vyhovím tvému přání - budu mít tu snahu se Ti vyhýbat.

Vendy, gratuluju! Určitě si ten den užiješ!
Matýsek
anonym
| 28. 1. 2007 20:45
je fešák.
Posílám ještě Jarečka z poslední přehlídky juda v prosinci.
vendy
renu
| 28. 1. 2007 20:41
Vždyť jsem ti to říkala,že budou mít všichni radostPavlínka už si určitě plánuje nějaké šatečky,viď?Teď už budete jenom plánovat a plánovat a těšit se.Jé,já bych se taky těšila.Ale na druhou stranu,doufám,že se už vdávat nikdy nebudu muset.
Tak,holky,přišel pán tvorstva,jdu mu pohodit nějakej ten žvanec a uklidit pole u PC.
Takže brzo,na shledanou a dobrou noc
Myšička
lenka
No Myšičko nevím ,nevím....já jsem sice už po večeři, ale něco malého by se do mě ještě vešlo .
Svatba
anonym
Huráá!
Bude svatba!
Gratuluji a přeji lásku. to stačí. Vše ostatní přijde samo.
Renu
lenka
| 28. 1. 2007 20:40
Renu, kluk jako buk, fešák, to bude jednou velký lamač ženských srdcí
Další kočička? :-o
anonym
| 28. 1. 2007 20:40
Bojím bojííím!

Ale já mám vás kočičky moc ráda! Že mě nespapáte?!
Vendy
lenka
| 28. 1. 2007 20:38
Vendy, takže ty se budeš vdávat ? Gratulace veliká, jsem si jistá, že vám to vyjde, protože o svém příteli a vašem vztahu mluvíš moc hezky, takže to určitě klapne, držím vám palce - opravdu moc. Ty jo a rovnou v zámecké zahradě, tak to budeš úplně jako nějaká princezna . A jak k tomu došlo, že do toho praštíte? Jen tak jste se domluvili nebo byla nějaká romantická žádost o ruku?
pro Renu
vendy
| 28. 1. 2007 20:37
Moc pěkná zubatá fotečka je to fakt hezký kluk ten tvůj Máťa !
Laura
lenka
| 28. 1. 2007 20:36
Ahoj Lauru, jsme rádi, žes k nám zavítala,ať se ti t líbí. Máš moc hezkou ikonku ....Myšičko, zase další kočka, bojíš se, bojíš?
Renu
Kloa
| 28. 1. 2007 20:35
Renu, když jsem psala na plnou pusu, tak se to některým nelíbilo. Budu si muset dávat pozor co píšu, tak budu psát k neutrálním věcem jako je sníh, sporty atd. Časem mě to ale určitě přejde, člověk se nezmění. S odchodem přesně nevím jak to myslet, ale na internet kvůli školy a práce nemám moc času a když jsem měla volnou chvilku, koukla jsem co je nového, asi už to nebude takové, že bych se těšila.
Mě nejdříve ani ty osobní vzkazy ani nenapadly, zapomněla jsem, že je tady ta možnost. Ale když už se stalo, tak jsem to chtěla dovést do konce.
Rodiče by mě ke sportu i vedli a co jsem mohla dělat, tak mě k tomu přivedli právě oni, ale překážkou bylo jen zdraví, ale kdo ví, třeba bych ani i kdybych byla zdravá nelyžovala. Ze sportů mě nejvíce nadchlo veslování, už jsem tady dříve dávala i fotky, ale asi bude složité to tady mezi tou hromadou příspěvků hledat, pokud budeš chtít, můžu fotku najít a vložit ji. Pak mám ráda kolo. Taky ráda běhám, ale to bych taky neměla dělat, když se to dověděl můj pan doktor, tak řekl jestli se nechci dát raději na šachy. Na veslování jsem se ho už raději neptala
Svatba
vendy
| 28. 1. 2007 20:34
Holky dnes jsme našim rodičům zveřejnili velké překvápko, po třech letech společného života jsme se rozhodli pro legalizaci vztahu. Už máme termín - 9.6.07 tak jen doufám, že nám výjde hezké počasí, protože by ta svatba měla být venku v zámecké zahradě.
Rodiče byli mile překvapeni - stejně jako děti nejvíce se těší Pavlínka !
laura
renu
| 28. 1. 2007 20:28
Jinak zdravím Lauru.Myslím,že se docela rozrůstáme a to je fajn.

Taky vám pošlu fotku-to je můj Máťa
Sníh taje
vendy
| 28. 1. 2007 20:23
Tak u nás toho sněhu taky řádně ubylo, ale teď ve zprávách jsem slyšela, že se blíží další nadílka, bohužel i s větrem,už se bojím, jaké škody zase napáchá !
Víkend utekl jako voda a zítra zase do práce , vůbec mi nepříjde, že bych si přes víkend odpočinula. Do školy se chystá jenom Pavlínka, František s Klárou zůstávají s chřipkou doma. Naštěstí to bude krátký týden protože v pátek mají prázdniny, tak toho snad moc nezameškají.
Ve středu je pololetní vysvědčení - jsem zvědavá jak dopadne !
myšička
renu
| 28. 1. 2007 20:19
Já se taky už nenervuju narážkama učitelek,docela na ně máme "štěstí".Vždycky nám dlouho trvá než se sehrajeme na stejnou notu.Máťa je prostě živel.Nevydrží nic dělat dýl než 20min(teda kromě vysedávání u PC).Ale je to rok od roku lepší.I když vlastnost "poslední slovo" se zhoršuje.Ale co naděláme,hlavně,že ho škola baví,že mu učení i přes ty všechny potíže jde.Taky si říkám,že co mě nezabije,mě vlastně posílí.Manžel je docela pořád v luftě,a tak jsem na všechno většinou sama.emůžu říct,že mi s ničím nepomůže,ale prostě je doma málo a je to znát.

Sněhulák je prvotřídní! Nám tady teď taje,proto ten sníh ze střechy,ale mám neblahé tušení,že do rána to zmrzne a to by nebylo dobré.Nene!
fotečky
lenka
| 28. 1. 2007 20:12
Jééé, zase nějaké fotečky, to je bezva. Sněhuláka jsem stavěla včera i já, ale měl asi jen 40 centimetrů...jinak jsem byla taky sáňkovat, sice věkově jsem byla na svahu nejstarší, ale co . Náhodou jsem se dobře vyblbla.
Jinak Myšičko fotka z léta je vynikající nápad -úplně jsi mi zvedla náladu, hned jsem začala přemýšlet, jak to bude bezva až bude teplo, světlo venku až do večera, dovolená, moře, jééé, už aby to bylo.
kloa
renu
| 28. 1. 2007 20:10
Vůbec mi nevadí,že reaguje,proč by mělo.Možná kdybys vždycky psala bez toho,jestli můžeš nebo jestli to někomu nevadí,tak bys měla větší klid.Co ty na to?
Naši na nás nikdy neměli moc čas.Pořád byli v práci a nebo budovali chalupu.Naštěstí jsme byly se segrou docela sehraná dvojka, a tak jsme si v mnoha věcech vystačily samy.Do teď spolu máme moc hezký vztah.A tak všechny zájmy,které jsem kdy měla,jsem si vlastně našla sama.Třeba zrovna ten sport.No a na ty lyže jsem samozřejmě neměla prostředky,a protože atletika ani volejbal nejsou finančně náročné sporty,tak jsem je dělala a moc ráda.Ale nechci našim křivdit.V práci byli,aby byly peníze na chalupu a tu vlastně stavěli i pro nás.Teď tam jezdíme všichni moc rádi.
Takže ten odchod si určitě nemyslela vážně,viď?Já si myslim,že je opravdu lepší,že když máš něco k někomu konkrétnímu,to řešit přes ty osobní vzkazy a bude klid.
Mamiko
anonym
| 28. 1. 2007 20:05
Krásný sněhulák!

Volno v pondělí není třeba závidět, já bych měla radši volný víkend. Místo abych o víkendu byla s dětičkama, musela jsem pryč. Ale každé povolání má něco.

Spartaka na Nově za chviličku nahrávám klukům (oni když jdou další den do školy, nemůžou se dívat), a tyhle filmy je přímo fascinují.
Dyslektici a učení
anonym
| 28. 1. 2007 19:56
Renu, vy máte úkoly i přes víkend?
My musíme denně číst, ale denně to tedy není reálné.
Starší kluk Jarda (10 let) má reedukační hodinu přímo ve škole jednou týdně, mezitím děláme úkoly z prac. sešitů pro dyslektiky. Ale když se učí na písemku, nejde se učit něco jiného, je to na něj moc.
Mladší kluk Jiřík (8let) dojíždí do PPP 2x do měsíce a dostane tam materiály na každý den z těch 12-ti dnů. Je to nový systém, zkoušejí to teprv, ale je to zábavně udělané. Jen někdy dostat kluka k tomu, to je děs. Někdy se mi to nepovede, musela bych ho zmlátit, a v takovém stavu by se stejně nic nenaučil.
Já jsem ale spíš takový flegmatik, že to neřeším:
Nejde? Nejde. Svět se nezboří. Kdybych to měla prožívat, byla bych už v blázinci.
A je po sněhu
mamika
| 28. 1. 2007 19:56
Ahoj všem,tak jsme si ještě v poledne zablbnuli s dcerkou na sněhu a už je skoro všechen pryč.Prší,prší,prší a fouká,no to jsme si romantické zimy se spoustou sněhu moc neužili a zase nám bude jen mokro.To ti tedy Myšičko závidím,to volno.Na mě čeká zase jen práce a práce.Asi to ale přežiju,stejně jako každé pondělí.Tak se mějte fajn ,mažu na Spartakuse.Přikládám fotku výsledku našeho odpoledního řádění na sněhu.
Renu
Kloa
| 28. 1. 2007 19:52
Renu, pokud ti nevadí, budu reagovat na tvůj příspěvek. Ze střechy nám také padá sníh, rány to jsou opravdu šílené, ale on ten sníh padá pořád, ať taje nebo sněží, máme hladkou střechu. A taková padající hromada sněhu dokáže člověka hodně ohrozit. Tak dávej pozor.
Taky nelyžuju, naposledy a poprvé v životě na lyžáku na střední, taky na půjčeném, ale ráda bych, nadchlo mě to tehdy, ale mám vcelku strach, taky nemám s kým lyžovat a taková výbava je hromada peněz. A jako tebe, ani mě k tomuto sportu rodiče nevedli, navíc mi to nedovoloval ani můj zdravotní stav. Kvůli zdraví jsem se taky nikdy nenaučila bruslit a plavat mě naučila moje maminka, protože ani na bazény jsem nesměla jezdit, vlastně celkově se čvachtat ve vodě, tak je vůbec štěstí a náhoda, že jsem se plavat naučila Taky ráda tancuju. Vlastně dělám ráda cokoli, když je fajn parta.
Ahoj všichni.
laura
| 28. 1. 2007 19:49
Jsem tady mezi vami poprvé,letos v dubnu mi bude třicet.Jsem rozvedená,mám přítele a 10letého syna.Pocházím z východního Slovenska ale už 11let žiju v Čechách.Věřím,že se mi tady mezi vámi bude líbit.
Ahoooj holky
anonym
| 28. 1. 2007 19:43
Tak jsem se vrátila z práce a čtu si vás.
Čičinky miluji, ale celý život jsem měla pejsky. Pejsci jsou výborní partneři, dokáží poslouchat a vychovat je. Ale kočka, to je osobnost, a má v sobě něco takového nezkrotného, co mě v poslední době velmi přitahuje.
Vůbec by mi nevadilo, kdyby péče o kočičku zůstala na nás. Počítám s tím, že sliby osmiletého dítka nemůžu brát vážně.

Chci ještě-doufám že naposled-se vrátit k tomu co tu Kloa teď napsala. Abyste si nemyslely, že jsem psala něco tajného. V osobní poště jsem ji požádala, abychom si příště řešily naše rozpory v soukromých vzkazech a nezahlcovaly diskusi ostatním holkám, které si to jistě nechtějí číst. Doslova tak jsem to napsala. Nic víc, nic míň. Místo, aby mi vzkazem odpověděla, řeší to opět tady, takže se omlouvám, už víc udělat nemůžu...a dost už o tom.

Měla jsem pracovní víkend, a zítra mám konečně VOLNO!
Asi vás tu budu opruzovat, budu mít čas.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
7. 11. 2025 15:31
15469
Petu La
15. 10. 2025 17:29
3
Ivan Zeman
3. 10. 2025 16:40