Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

sníh
renu
| 28. 1. 2007 19:08
U nás dneska taje,sníh padá ze střechy, jsou to docela hrozný rány,docela se bojim a my máme zrovna ten úklid baráku a já to budu muset jít odhrnout,aby to náhodou do rána nezmrzlo,ne nechce se mi,vůbec,ale musim.Manžel je v práci a to moje osmiletý dítě má ruce jako párátka-ještě by si ublížilo.
Teda,vy tu opravdu všechny lyžujete?Naše rodina ne a někdy mě to mrzí.Na lyžích jsem stála naposledy na gymplu na lyžáku.A to jsem měla lyže půjčeny.Naši nás k tomuhle druhu sportu nevedli,vlastně jsem si i cestu k atletice a volejbalu našla sama.Teď mám ale líný období a kromě toho tancování a rotopedu nedělám lautr nic.Stydím se!
ahoooj
anonym
| 28. 1. 2007 17:57
Tak vás všechny zdravím a děkuji za přijetí mezi vás. jak už jsem psala jsem ze severní Moravy a je mi 34 let. Jsem rozvedená,ale mám přítele. Mám 10-letého syna. Pracuji jako zdravotní sestra. k mým zálibám jak už tady někdo napsal patří zvřata,zvláště psi,i když žádného nevlastním. Jinak ráda chodím na výlety,bruslím,jezdím na kole ,čtu a brouzdám po internetu. dneska jsem byla učit synátora lyžovat,dostal na Vánoce lyže. Tak zatím ahooooj
.
jo to nevim,Leni
renu
| 28. 1. 2007 16:13
proč jsou kočky "horší" než psi.Ale jak říkám,stejně mi přijde,že s pejskem se dá vybudovat vyrovnanější vztah,je to takovej parťák do života i nepohody.Kočky a kocouři jsou sami pro sebe.
kočičí milovnice
renu
| 28. 1. 2007 16:09
No,je to trochu nespravedlivý,my,milovnice psů,tady žádný hafany nemáme,teda!Tak si sem aspoň jednoho šoupnu.
smajlík
lenka
| 28. 1. 2007 15:36
Tady to všichni milovníci koček mají bezva, protože je tu smajlík jen pro ně .
Renu
lenka
| 28. 1. 2007 15:35
Taky jsem četla, že kočičí srst je veký alergen...tak s říkám, proč vlastně? Proč je kočičí srst horší pro alergika než psí? Přitom kočky se pořád samy čistí a mají míň chlupů než psi, protože jsou menší.
výživné
lenka
| 28. 1. 2007 15:33
Vendy, já jsem si právě hned taky říkala, že je jasné ,že na žádné vracení nemá nárok, navíc je fakt hrozná, že to vůbec chtěla - copak neví, co dneska všechno stojí? Oblečení, škola, koníčky, jídlo....O to zvýšení si určitě požádejte, vždyť ta částka co platí je tak malá.
Nepatřím sem
Kloa
| 28. 1. 2007 14:59
Došlo mi, že byl omyl chtít patřit mezi vás. Vlastně mi to mělo dojít už dřív, ušetřila bych si spoustu promarněného času na netu, kterého už tak mám kvůli práce a školy málo Co mě k tomu přimělo je to, že nemám zapotřebí snášet pomluvy, potom dělat, že se nic nestalo a ještě se přizpůsobovat osobě, která si o to v osobní zprávě napsala, že ano myšičko.
Chceš tady mít asi sterilní prostředí, ale ještě jsi mě nepoznala, jsem realista a nepotřebuju nad něčím dělat mlhu, proto píšu své názory tak jak je myslím, bez přetvářky. Navíc se ti zdá, že svými příspěvky zahlcuji diskuzi, zajímavé, protože o to šlo, pokud jsem to dobře pochopila i anonymní Lucii S. v dopisování.
Své sobotní zklamání jsem napsala tady do Klubu třicítek, protože jsem myslela, že tady patřím a nenapadlo mě, že to bude pro tebe takový problém. Pokud někdo nechce do toho zasahovat, tak nemusí, ale kdo zasáhne, je to jeho věc, každý má právo vyjádřit svůj názor. A pokud někoho, jak myšička uvedla, mé názory vyděsily, tak se omlouvám, nebyly tak myšleny. Loučím se
Renu - zvířátka
vendy
| 28. 1. 2007 12:48
Renu takto to dopadlo přesně u nás, děti si vyprosily kočičku s tím, že se o ní budou starat, ale skutek utek. Skoro všechna práce kolem ní je na mě, a navíc ji musíme přímo před ¨dětmi chránit, protože oni by ji pořád natahovaly, dohadují se u koho zrovna bude a nedají ji chvilku pokoj. Chudák Zuzinka je nejšťastnější když děti nejsou doma o ona má svůj klídek.
pro Ssssarkan
vendy
| 28. 1. 2007 12:42
Ahojky i já tě tada vítám, jsem taky ze severu Moravy ! Tak nám sem o sobě něco písni, ať se lépe poznáme .
Máš moc pěknou ikonku
pro Lenku
vendy
| 28. 1. 2007 12:40
Leni ptala si se jak je to s tím vracením alimentů, teď v prosinci jsme jí už nic nevraceli, takovou chybu jsme udělali naposledy v létě, ale zjistili jsme si na sociálce, že na to nemá vůbec žádný nárok. Teď zvažujeme, že si podáme žádost o zvýšení alimentů, podklady máme připravené, ale pořád jsme se k tomu nějak nedostali. Je to hrozné když se musíme prosit o každou korunu, která kterou má dát matka na zaopatření svých dětí .
úkoly
renu
| 28. 1. 2007 11:42
Teď jdu Máťovi pomoct s úkolama.Musim mu připravit poznámky z prvouky-Nekvetoucí rostliny v lese-docela mě to baví.Teď ho tam slyšim vztekat se u češtiny,něco mu nejde a hned je oheň na střeše.No jo zlomila se mu pastelka.Vybarvuje vyjmenovaná slova.Ta 3.třída mně přijde docela zlomová,mají toho na učení opravdu hodně.Psaly jste tady,že máte dětičky dyslektiky.To je pak učení dřina.Matýsek má zase poruchu pozornosti,není hyperaktivní,jen mu dělá potíže vydržet u něčeho víc jak 20min.Ze začátku školy jsme měli co dělat s paní učitelkou,ale jak je starší tak se trochu lepší, a taky si to zachraňuje tím,že je chytrej,věci chápe rychle a já mám někdy pocit,že mu za chvilku nestačim.
zvířátka
renu
| 28. 1. 2007 10:55
Máťa by si taky zvířátko přál,ale myslim,že veškeré povinnosti by pak ležely na mně,takže ještě chvíli počkáme,až ten smysl pro odpovědnost bude mít i Mates.Jinak my se segrou jsme dostaly pejska,když mně bylo 12 a jí 7 a na to venčení a uklízení jsme byly 2.Měly jsme dlouhosrstého jezevčíka Bobše,dožil se 17let,hrozně jsme to oplakali,byl to náš chlupatej "brácha".Teď bysme si pořídili taky menšího pejska,ale jak říkám,až za dýl.Kočičky jsou taky hezký,ale asi s nima nejde mít takový vztah jako právě s pejskem a navíc je manžel alergickej, mimo jiné, na kočičí srst.
Jiříkův dárek
anonym
| 28. 1. 2007 09:26
Lenko,
Jirka by chtěl nejvíc živou kočičku, to víš...
Ale taťka je proti. Furt má nějaké výmluvy. A bez jeho souhlasu to jaksi nejde.

Takže včera dostal jednu plyšovou kočičku, nááádhernou. Taky nový kopačák Adidas, a jeden hadrák na kopání doma (Jirka má nemoc zvanou fotbalismus, ale většinou od jara do podzimu).
A dnes dostane od tchýně jště plyšového psa. takový slaďoučký, měkkoučký, oni už to umí vyrobit tak věrně...!
Ale co naplat, živé zvíře to není...
ssssarkan
renu
| 28. 1. 2007 09:11
Tebe zdravím zvlášť,já jsem tu taky chviličku a líbí se mi tu.Je mi téměř 34 a mám taky 1 syna a jsem z jihu Čech.Tak ti přeju,ať se ti tu líbí a ať tu najdeš,to co hledáš
nedělní pozdrav
renu
| 28. 1. 2007 09:07
JInak zdravim úplně všechny a přeji krásný nedělní den
lenka
renu
| 28. 1. 2007 09:06
Ne,v baru jsem teď nebyla,jak jsem psala,zůstalo jen u slov.Ale ve čtvrtek jsem byla křepčit na maturáku manželovo neteři.A v§bec jsem si nepřipadala stará,spíš naopak-tanec je moje vášeň,a když ze mě spadne počáteční stud,tak křepčim,jak ty puberťáci a jen těžko se loučím s parketem.
Na karaoke chodím ráda,jdeme vždycky s holkama tak 1 do měsíce,teď v lednu jsem měla absenci díky té chřipce,ale bál mi to vynahradil. Dala jsem si gin s tonikem a byla legrace.I můj manžílek se odvázal a to je co říct,ale slavil 35,tak byl v euforii a pařil a pařil až ho zmohla únava a já leč ještě při vší síle,musela taky domu,no!
Vendy
lenka
| 28. 1. 2007 08:50
Vendy, už jsem se tě chtěla kolikrát zeptat, ale vždycky jsem zapomněla - jak se to vyvíjí s tou přítelovou bývalou manželkou a alimenty? Pořád po vás chce, abyste jí něco z nich vraceli?
co děláte v zimě?
lenka
| 28. 1. 2007 08:49
Renu, to jsi byla zase v tom karaoke baru? Já pořád hledám nějaký klub pr starší- teda nad třicet, protože bychom si třeba s manželem někdy taky vyšli, jenže to je samá diskotéka a kluby, kde křepčí puberťáci a to teda vážně pro nás není.

Holky a co vlastně děláte v zimě? My máme přes jaro, léto a podzim tolik aktivit, hlavně spojených se zahradou, přírodou, sportem a tak podobně, ale zima mě prostě moc nebere. Já na lyže moc nejsem, běhat se ve sněhu nedá, akorát to chození do sauny je fajn.
Myšička
lenka
| 28. 1. 2007 08:43
To je možné, že už jsme se o tom strachu bavily -aspoň vidíš, že mě to pořád nepustilo Moje kamrádka mi vykládala, že byla za svou kamarádkou v porodnici, když se jí narodilo miminko a prý první větu, kterou jí ta kamarádka řekla, bylo - Tak a teď budu mít až do konce života strach.

Tak dneska mějte hezkou oslavu- co dostane Jiřík za dárek? Úplně jsem dostala taky náladu jít na nějakou oslavu, asi řeknu manželovi, že si nějakou uděláme, třeba druhé Vánoce .
ssssarkan
lenka
| 28. 1. 2007 08:39
Ahoj, taky vítám nováčka a doufám, že se ti tu bude líbit. Taky bych se připojila za to ,abys nám na sebe prozradila něco víc, abychom se líp poznaly. Tvého koníčka už ale znám, budou to asi pejsci, co?
Lenko
anonym
| 28. 1. 2007 07:00
Lenko,
tak jsem pročítala starší příspěvky a zjistila jsem, že už jsme si o tom strachu o děti psaly.
Dokonce jsem Ti tenkrát napsala skoro to samé,co teď! Už jsem na to zapomněla.

Jinak jak holky prožijete dnešní den?
Já opět dnes musím do práce, ale až odpoledne, a předtím máme oslavu Jiříkových 8. narozenin. Přijde tchyně na oběd. Pak umyju nádobí a honem do práce...
Včera už jsme slavili u našich a já jsem Jirkovi dala na dort 9 svíček! No byla z toho legrace, přitom jsem to skutečně 2x počítala! Zdálo se mi jich nějak moc.

ssssarkan
anonym
| 28. 1. 2007 06:37
Ahoooj!
Měj se u nás krásně!
Sice tu teď bylo trochu rušno (v tom horším smyslu slova), ale to přejde a bude dobře.
Napiš co Tě zajímá, baví, třeba do profilu, totéž si můžeš přečíst o nás. Pak určitě najdeš s někým společné téma.
nováček
anonym
| 27. 1. 2007 22:21
Ahojky holky,jsem tady nová. Můžu se k vám přidat? Jsem ze severní Moravy,mám 34 let a jedno dítě. Prostě třicátnice.Nemáme internet příliš dlouho , a tak když jsem viděla klub třicátnic,tak mě to velmi zaujalo. Budu ráda,když mě mezi sebe vezmete. Zatím zdravím.
vendy a kloa
renu
| 27. 1. 2007 19:09
Sice o baru mluvim,leč zůstane jen u těch slov.Manžel teď dorazil z práce a myslim,že s nápadem vyjít si ven,by mě asi dneska zabil .Je servanej jak kůň.Večeří a pak mě vystřídá u PC,myslim,že společnej večer jsem si vybrala ve čtvrtek na plese.No a já si uvařim asi kafe,virtuálního mám dneska už dost.A bylo fakt silné..
Tak papa a snad brzo na napsanou
pro Renu
vendy
| 27. 1. 2007 19:02
Ty jsi teda toho svého muže moc neužiješ - pracuje i o víkendech ? Marek mívá o víkendech pohotovost a pokud se nic neděje tak má klídek, ale když v nemocnici něco kyksne tak musí fičet třeba i o půlnoci.
Já bych taky docela někam vyrazila, ale dneska z toho nic nebude. Někdy nám to výjde tak, že máme víkend bez dětí a to pak využíváme k tomu abychom si večer někam vyrazili. Bohužel to nebývá moc často.
Bar
Kloa
| 27. 1. 2007 19:00
Nemám už moc času na vykecávání ať můj miláček netroubí před domem, tak se ozvu později nebo zítra Vendy.
Renu, mluvíš mi z duše s tím barem, už včera jsem měla takový pocit, že musím někam vypadnout, do baru, pizzerie, teda já měla hlavně chuť na nějakou diskotéku Ale asi to padne. Pa
vendy
renu
| 27. 1. 2007 18:53
To máte fajn s tím lyžováním.My jsme opravdu proti vám takový sportovní negramoti.A taky máme na hory docela daleko a bydlíme v nížině,ale to zní spíš jako výmluva,že jo?Ještě tak sánkování,ale tenhle víkend se,bohužel,taky válíme doma.Máťa ještě p o ř á d neni fit a Petr je v práci.Co nadělám,nic.
A zase je večer a půlka víkendu v tahu.Dneska jsem měla celej den puštěnej PC a chodila jsem se sem dívat,využila jsem příležitosti,jinak tu trůní moja drahá polovička.Šla bych někam do báru,co vy?
Ahoj holky
vendy
| 27. 1. 2007 18:10
tady bylo teda dnes rušno, a pořád se to točí dokola kolem stejného tématu, já bych radila se k tomu již nevracet a nechat to vyšumět .....
U nás bylo dneska moc krásně - svítilo sluníčko - bylo kolem nuly, ideální počasí na lyže, jenže my jsme místo toho seděli s dětmi doma a vařili čajíčky. Naštěstí už je všem lépe, i Franta u je bez teploty. Ale ještě celý příští týden by měl zůstat doma.
Od příští neděle by měli Franta s Pavlínkou začít jezdit na lyžařský výcvik, budou to 4 něděle, ráno vyjedou do Beskyd na Visaláje a večer se vrátí. Je to výcvik pro pokročilé, i s obědem, svačinkou, a horkým čajem na svahu. Už se tam oba moc těším - jen doufám, že budou do té doby fit.
Renu
Kloa
| 27. 1. 2007 17:20
Renu, jsem tady za sebe, celou tu dobu. Za názory, které jsem napsala si stojím. Dotklo se mě to, zvláště když to bylo od člověka, od kterého bych to nečekala. Myslím, že ani tobě by nebylo příjemné, kdyby o tobě někdo něco takového roznášel. Je to její názor, už jsem ten svůj na ni taky změnila.
Chápu, že je syn pro tebe nejvíc, tak to má být, taky bych si mimčo moc přála, ale rozum říká ne.
Děkuji za přání k učení, ale je to strašný, mozek mi snad zakrněl a nové informace nepřijímá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
7. 11. 2025 15:31
15469
Petu La
15. 10. 2025 17:29
3
Ivan Zeman
3. 10. 2025 16:40