Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Op
Dorka
| 21. 4. 2008 20:01
Ahoj Op děkuji za tip, stránky jsem už prohlížela, ale nenašla jsem tam co potřebuju tak budu hledat dál. Měj se hezky, pa
pozdravení
rezama
| 21. 4. 2008 15:56
Zdravím holky,kdepak se touláte všechny.No jo ono je hezky tak to táhne všechny ven.Tak vás všechny zdravím a doufám že jste všechny v pořádku.
pletení ponožek
op
| 19. 4. 2008 11:47
a všeho dalšího je na http://rucni-prace.blog.cz/…a-dvou-jehlicich

doporučuji podívat se tam.
Dorka
Zdenicka
| 18. 4. 2008 21:39
To nevím,a ani doktoři nic pořádnýho neřeknou,v pondělí jde ještě na
CT,tak doufám že tam nic nebude.Manžela ještě pustit nechtěli,ale on
jim řekl že když mu kapačky ajiné léky už dávat nebudou,tak to nemusí
ležet v nemocnici,ale může být doma,což je pravda.Tak ho teda pustili. Právě jsem si dala na rotopedu 15km,tak jsem zase zpálila nějaké tuky.Měj se hezky pa,pa
Zdenka
Dorka
| 18. 4. 2008 21:26
Jé, tak to by bylo super, kdyby ta tvoje sousedka mohla nějaké časáky věnovat . Takže manžílka máš už doma no to je taky super tak to nebylo doufám nic vážnýho. A z čeho se mu blokla páteř? Krásný večer, pa
Jsem zapoměla
Zdenicka
| 18. 4. 2008 20:40
holky už mám manžílka doma!!!!Huráááá
Dorka
Zdenicka
| 18. 4. 2008 20:39
Ahoj Dorko,tak jsem se dívala na ty časopisy,ale žádnej jsem
nenašla,zkusím se zeptat ještě sousedky.Asi jsem je už
vyhodila.Je mi to moc líto!
Plést ponožky na 2jehlicích umím,ale nevím jak bych Ti to
vysvětlila,jo,kdybych Ti to mohla ukázat tak je to raz,dva.Moje babička
pletla na 6 i na 4.Bohužel ale návod teda nemám,to mě moc mrzí.A
babička už nežije.Ještě jednou se moc omlouvám.Zítra
se zkusím zeptat sousedky,ta sice neplete,ale měla trfiku a má doma
různé časopisy,tak Ti dám zítra vědět,budu pátrat!Ahoj a pěkný
večer Zdenka
Zdenka
Dorka
| 18. 4. 2008 11:06
Nemůžeš se mrknout na ty časáky o pletení? Konkrétně bych potřebovala návod na ponožky. Prý existuje několik způsobů pletení kolem 50, ale já se učím plést ten nejjednodušší jen na dvou jehlicích. Kdybys tam něco doma našla budu ráda, předem díky, pa
Zdenka
Dorka
| 18. 4. 2008 11:02
Ahoj, taky zdravím to je dobře, že už je manželovi líp. Naše zdravotnictví taky nechápu a to čekání na výsledky už vůbec ne. Si dělají srandu ne? Kdyby to bylo vážný tak by vám to řekli hned, neboj. Přeji pěkný sluníčkový den, pa
Orlovanko
Dorka
| 18. 4. 2008 10:58
Ahoj, moc zdravím a ať ti výsledky dobře dopadnou . To je divný, že tě na alergologii nevzali musíš mít ostrý lokty a nedat se . Přestávka nepřestávka, příště si dupni, že potřebuješ léky přece nebudeš pořád takhle trpět.
Dcerka je opravdu moc šikovná, jedna 2 to je krásný. Zaslouží si pochvalu Na vyšetření určitě běž, zvládneš to jsi silná holka a velká bojovnice přeji hodně síly, měj se pěkně, pa
Tery
Dorka
| 18. 4. 2008 10:51
Ahoj Tery, to je mi líto, že marodíte. Snad už je líp, mě když bolí v krku tak si dám lichořeřišnici doporučuji vyzkoušet mě pomáhá.
Něco o Lichořeřišnici: je likvidátor bakterií. Vzhledem ke svým antibakteriálním vlastnostem je vhodné ji užívat při nadměrném výskytu nežádoucích bakterií v močových, ale i dýchacích cestách. Omezuje výskyt těchto choroboplodných baterií a přispívá k jejich celkovému vymizení.
Přeji pěkný den a brzké uzdravení, pa
Rezamko
Dorka
| 18. 4. 2008 10:42
Ahoj, včera to za nic nestálo byla zima brr.. Dnes to venku vypadá líp tak pěkný sluníčkový den, pa
Ameli
Dorka
| 18. 4. 2008 10:40
Ahoj Ameli, fotečka je moc pěkná . Dnes nás vítá sluníčko tak snad tě to nabije energií a bude zase líp. Jé, ty jdeš na oslavu tak příjemnou zábavu a všechny starosti hoď za hlavu.
Já už umím trochu plést, mamka nás s manželem učí, chodíme každý den do kurzu to je holky sranda. Mě to moc nejde, ale manžílek je šikula. Jde mu to líp, on je na ruční práce šikovnější jak já.
Ameli, přeju ti, aby se ti splnil sen a s tou Francií ať to výjde. Měj krásný sluníčkový den, pa
Ahoj
Zdenicka
| 18. 4. 2008 09:56
Přeji krásný den!
Držím palce
Zdenicka
| 17. 4. 2008 21:28
ať i ty ostatní výsledky jsou OK.Dcerunka je šikovná,dělá samou radost,že?Vždyť 2 je pěkná známka! Měj se moc krásně ahojky
angína
Zdenicka
| 17. 4. 2008 21:24
Tery,je mi líto že máš doma maroda,ať se brzy uzdraví !A ty kloktej slivovicu,ať ty bacily všechny spálíš!Pěkný večer ahoj
Hezký večer
Zdenicka
| 17. 4. 2008 21:21
Móóć Vás všechny zdravím,sluníčkové počasí vydrželo jen dopoledne
a odpoledne se zase na nás mračilo.Manžílkovi už je líp ,ale co
nepochopím je naše zdravotnictví,včera ráno mu dělali rentgen a když se
dnes na vizitě ptal jak to vypadá tak mu odpověděli,že to trvá 3dny,než
to budou mít popsané.Sakra,tak snad leží v nemocnici,tak by to mělo být
hned.Já to prostě nechápu ,Holky
moje zlaté všechny nemoce hodíme do pytle a pošlem někam jinam třeba
našemu ministru zdravotnictví!A´ť si to zkusí,ale né jako ministr,ale
jako obyčejnej člověk.Mějte se moc hezky dobrou noc
ahojky holčiny
Majka33
| 17. 4. 2008 18:14
konečně jsem se sem dostala.Od rána někde pořád lítám.Sedimku mám dobrou,ještě musím zítra zavolat po 9hod.na další výsledky.Dochtorka toho brala víc.Na alergologií jsem se ještě nedostala,posílají mě tam ale když jsem přišla,tak zrovna měli přestávku.Tak tam taky zítra budu volat.A pořád něco.Byla jsem i dcerce ve škole na třídní schůzce.Je šikovná,učitelka ji chvalila.Bude mít asi dvojku z matiky,jinač samé jedničky.Doufám že jí to vydrží.U nás v rodině tu matematiku nemusíme .Holky,tak já teda na to vyšetření půjdu,tento měsíc.At´už mám potom klid na rok.Ach jo.Ale vůbec se mi nechce.Taky bych ráda někam už odjela na dovču.Přejí hezký večer.Pa pa.
ahojky holky
anonym
| 17. 4. 2008 16:01
Všechny zdravím.Tak počasí se nám pokazilo. A stou jarní unavou máte pravdu a je to i vědecky podložený.Tělo se musí probudit po zimě a má to moooooooooooc těžký.Já byla s klukem včera u dokzorky,má angínu je mu dost blbě.Na mě už to taky leze,tak to snad nedolezeOrlovanko držím palce at všechna ta vyšetření přežiješ.Je to otravný,ale musíme to vydržet když jde o naše zdravíčkoDorko,Ameli taky zdravím a Rezamku taky.Zdeni to je fajn,že je manžel lepší,člověk se lekne.Párkrát jsem to taky zažila.Tak se mějte kočky hezky
krásný den
rezama
| 17. 4. 2008 12:00
Ráno teda sluníčko svítilo,ale teď už se schovalo a vypadá že bude pršet.Taky se ochladilo,tak snad zas nebude zima.Ach jo to počasí jedno to nás teda zlobí.Jinak na dovču už se tayk moc těším.Už jsem myslím psala že jezdíme už několik let na rybník do jižních čech a teď míváme dovču spíš odpočinkovou.Zkrátka lehárko u rybníku.Máme karavan,pro dětičky velkej stan a ještě postavíme altán,no zkrátka pohodička.Máme i elektrický gril,tak nemusíme mít dřevěné uhlí a tak grilujeme vždycky večer,nebo odpoledne,no já už se těším.Člověk tam tak nějak vypne a odpočine si od těch všech starostí.Tak hezký den
krásný den
Dorka
| 17. 4. 2008 11:02
no to jo, sluníčko se na nás úplně směje tak ať se nám daří, pa
krásný sluneční den
Zdenicka
| 17. 4. 2008 10:19
přeji všem! Dneska je zase krásně,když to sluníčko svítí hned je veseleji.Mějte se moc hezky ahóój
Ahojky
Ameli
| 16. 4. 2008 20:04
Ja mam teda asi taky jarni unavu. Hlavne dnes z toho pocasi. Jsem uplne bez energie, ale doufam, ze se to brzo zmeni. Snad uz v patek. Jedeme na oslavu, tak neco dobreho pojim a mozna i vypiju a hned mi bude lip.
Na leto a vylety a dovolenou uz se strasne tesim. Loni jsme byli na den ve Vidni a Bratislave a na tri dny v Budapesti. Bylo to tam moc hezky, a ty lazne, no nadhera, skoda jen, ze jsme nemeli plavky...
Letos se chystame na par dnu do Prahy a mozna do Francie, uz mame vybrany zajezd. Ted jen zalezi, jestli dostane pritel dovolenou. Doufam, ze jo, Francie je muj dlouholety sen.
V priloze je parlament v Budapesti. Je to focene z druhe strany Dunaje (Budy) od Kralovskeho palace...
Tak hezky vecer.
Ahoj holky!
Zdenicka
| 16. 4. 2008 20:01
My jedeme v červnu,teda snad nám to vyjde,né k moři to bych se s
malou ještě bála a taky já bych z toho nic neměla,jedeme na Vysočinu.Už
se aji těším,ale zase né moc ať to nezakřiknu!Dneska jsem si volala na
nehty a jdu v sobotu,už se těším.Musím si udělat nějakou radost! Budu
hledat na netu nějaký hezký vzor.Mějte se hezky pa.pa
Rezi
Dorka
| 16. 4. 2008 12:11
Rezamko, máš na mysli jarní únavu? Já mám asi celoroční . Na dovolenou bych jela hned třeba někam k moři to by bylo super. I když to si můžu asi nechát zdát, ale u nás je taky hezky. Plánovali jsme s manželem výlet do Rožnova pod Radhoštěm podívat se do skanzen. městečka. snad to vyjde. pa
jaro
rezama
| 16. 4. 2008 12:06
Téda holky nepozorujete taky vždycky když přijde jaro tak mají lidičky víc problémů.Já tak nějak zjara teda jo.Když se dívám okolo tak taky.Paní zubařka povídala že zjara se to tělo tak nějak regeneruje a nabírá sílu a tak je to takový nijaký,pokud máte problémy že se to trochu přiostří.Tak holky vydržet za chvilku bude léto a všechno se spraví.Pojedeme na dovču a hnedky bude líp.Jezdíte taky někam?
Zdenka
Dorka
| 16. 4. 2008 12:05
Ahoj Zdeničko, to jsem ráda, že už je mu líp Přeji hodně síly, pa
Ahoj
Zdenicka
| 16. 4. 2008 11:52
Všechny Vás zdravím,manžílkovi je už lépe.Bylo to blokem na krční
páteři,dnes odpolednu jdu za ním,tak jsem zvědavá co mu zjistili na
rentgenu.Majko,na to vyšetření běž raději teď,budeš to mít dřív za
sebou.Myslím na tebe ! Mějte se moc hezky ahojky
Orlovanko
Dorka
| 16. 4. 2008 11:15
sluníčko, máš to ale trápení, viď? Já být tebou tak bych na to vyšetření šla už tento měsíc. Zvládneš to, budeme ti tady všichni držet palce Řekni si, že je to pro tvoje zdraví a potom budeš mít zas na chvíli pokoj neboj, přeji hoodně sííly, pa
Ahoj Terry,Orlovanko,Rezamko,Ameli...
Dorka
| 16. 4. 2008 11:09
všechny moc zdravím a přeji pěkný den

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 12:44
14812
Ondrej Prikryl