Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Orální sex
DiskuzePřidat názor
											karolina.s...

| 22. 8. 2018 07:14

0

0
						Reagovat!
									aukrocit

| 26. 8. 2018 01:15

0

0
					Reagovat!
											anonym

| 26. 7. 2012 19:26

anonym

| 26. 3. 2012 15:41

Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. K memu prekvapeni to nemam vubec resit a ze udajne je to caste prani zen aby jim muz postrikal nohy vyplyvajici z jakesi role emancipace a obcasne potrebe nechat muze "nekam vycakat". Pak me ujistila ze nejsem nenormalni a kdyz mam to stesti a manzel nema problem mi cakat sperma na nohy tak je vse v naprostem poradku. Takze damy nereste a je lepe vyhovet potrebam toho druheho a je klid.
 . K memu prekvapeni to nemam vubec resit a ze udajne je to caste prani zen aby jim muz postrikal nohy vyplyvajici z jakesi role emancipace a obcasne potrebe nechat muze "nekam vycakat". Pak me ujistila ze nejsem nenormalni a kdyz mam to stesti a manzel nema problem mi cakat sperma na nohy tak je vse v naprostem poradku. Takze damy nereste a je lepe vyhovet potrebam toho druheho a je klid.

No.. však ono to ještě není na moc dlouho to milování
 No.. však ono to ještě není na moc dlouho to milování  
 Omlouvám se za lehkou ironii, ale tyto věci okolo ***u ví už i má 12letá dcera.., ale zase dobré, že hledáš informace a zeptáš se!
 Omlouvám se za lehkou ironii, ale tyto věci okolo ***u ví už i má 12letá dcera.., ale zase dobré, že hledáš informace a zeptáš se!   nebude to popvé co to budu mít... my si dáwáme pozor
  nebude to popvé co to budu mít... my si dáwáme pozor  
 Já vím že to možná zní všechno hloupě.. ale když já se tak bojím
  Já vím že to možná zní všechno hloupě.. ale když já se tak bojím