Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Orální sex
DiskuzePřidat názor
											Miky

slunko

| 10. 12. 2007 20:16

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 A to dokončení vyvrcholení, je takto dobré, když to holka nechce do pusy atd....
 A to dokončení vyvrcholení, je takto dobré, když to holka nechce do pusy atd.... .taky jsme zkoušeli svíčku, je úzká a i díky tomu materiálu, to šlo lehce, moc se mu to líbilo.
.taky jsme zkoušeli svíčku, je úzká a i díky tomu materiálu, to šlo lehce, moc se mu to líbilo. Nikdy bych nevěřila, že tohle si muž nechá, protože fakt vůbec není na nic zvláštního ani na experimenty a tak vůbec....NO a vida....takže to nevzdávej.
  Nikdy bych nevěřila, že tohle si muž nechá, protože fakt vůbec není na nic zvláštního ani na experimenty a tak vůbec....NO a vida....takže to nevzdávej. . Já ruce při orálu používám velice moc, myslím, že tím jde bezvadně dohrát prožitek partnera. Takže když se ústy věnuji žaludu nebo vršku ***u, hraji si rukama s varlaty nebo různě hnětu kořen a okolí, třísla, břicho apod. Baví mě to a vím, že příteli se to moc líbí. Jen do "prdítka" jsem se s prsty neodvážila, je na to nějak opatrný. Ale z vlastní zkušenosti - mě se dráždění zadčku při orálku líbí, je to nečekaně vzrušující
 . Já ruce při orálu používám velice moc, myslím, že tím jde bezvadně dohrát prožitek partnera. Takže když se ústy věnuji žaludu nebo vršku ***u, hraji si rukama s varlaty nebo různě hnětu kořen a okolí, třísla, břicho apod. Baví mě to a vím, že příteli se to moc líbí. Jen do "prdítka" jsem se s prsty neodvážila, je na to nějak opatrný. Ale z vlastní zkušenosti - mě se dráždění zadčku při orálku líbí, je to nečekaně vzrušující

Tys ho, panoralku, ještě nechutnal, viď?
  Tys ho, panoralku, ještě nechutnal, viď?
 I jak rikala myki jde to dokoncit naslinenou rukou ani to chlap nepozna pokud je to jemne
 I jak rikala myki jde to dokoncit naslinenou rukou ani to chlap nepozna pokud je to jemne
 Jednou to na nás s přítelem nějak přišlo a hrozně jsem pospíchali k němu domů a oni tam mají takové blbé dveře od bytu, které se špatně zavírají...No a tak jsem na to hned bez dlouhých cavyků šli a myslím, že jsem teda byla hlučná až moc - nemohla jsem si ale pomoct
  Jednou to na nás s přítelem nějak přišlo a hrozně jsem pospíchali k němu domů a oni tam mají takové blbé dveře od bytu, které se špatně zavírají...No a tak jsem na to hned bez dlouhých cavyků šli a myslím, že jsem teda byla hlučná až moc - nemohla jsem si ale pomoct