Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Orální sex
DiskuzePřidat názor
											X

Pavlina123

| 1. 6. 2011 19:52

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

ale snad to zvládnu- chci mu udělat radost. Dále je tu jestě jeden problém-mám rovnátka tak se bojím jestli to nebude vadit..máte s tím někdo zkušenost?? Díky za odpověd.
ale snad to zvládnu- chci mu udělat radost. Dále je tu jestě jeden problém-mám rovnátka tak se bojím jestli to nebude vadit..máte s tím někdo zkušenost?? Díky za odpověd.

Ano, píšeme zde o orálním ***u a my nějak zbloudili do jiných dimenzí, ale není nad upřímnost a zájem. Myslíš si to také? Raději být upřímný a říkat i to, co bolí než lhát a podvádět. Ano, pravda vyděsí, ale než se trápit... Mám ráda inteligentní muže, kteří nemají strach být třeba jednou jedinou tečkou na mém krásném a úžasném těle...ale to je zase jiná kapitola...
 Ano, píšeme zde o orálním ***u a my nějak zbloudili do jiných dimenzí, ale není nad upřímnost a zájem. Myslíš si to také? Raději být upřímný a říkat i to, co bolí než lhát a podvádět. Ano, pravda vyděsí, ale než se trápit... Mám ráda inteligentní muže, kteří nemají strach být třeba jednou jedinou tečkou na mém krásném a úžasném těle...ale to je zase jiná kapitola... ja zboznuji *** jako takovi a kdyz je oralni-tak to si libuji.je mi 29roku a mam dve deti.manzel mi to rad dela jazickem a ja nemivam problem dosahnout orgasmuz.jen to polikani spermatu mi dela fakt problem.radeji to mam na brisko a podobne.
 ja zboznuji *** jako takovi a kdyz je oralni-tak to si libuji.je mi 29roku a mam dve deti.manzel mi to rad dela jazickem a ja nemivam problem dosahnout orgasmuz.jen to polikani spermatu mi dela fakt problem.radeji to mam na brisko a podobne.
 Ale co...stejně zvítězí jen čistá láska v tom správném finančním kurzu
Ale co...stejně zvítězí jen čistá láska v tom správném finančním kurzu