Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Orální sex
DiskuzePřidat názor
											Adelaido

anonym

| 29. 11. 2007 14:06

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 Já to v puse přímo nedržím. Dělám to tak, že když to jde do mne, tak to vypouštím zároveň z pusy. Ani to nepoznal
 Já to v puse přímo nedržím. Dělám to tak, že když to jde do mne, tak to vypouštím zároveň z pusy. Ani to nepoznal myslel si stejně, že jsem to polkla. Až pak viděl, že ne....Ale můj muž to naštěstí nevyžaduje.
  myslel si stejně, že jsem to polkla. Až pak viděl, že ne....Ale můj muž to naštěstí nevyžaduje.
 Dřív sem omdlívala, i když přede mnou někdo vytáh oko až na bělmo. Omdlívám i při odběru krve nebo když mi dávali kontaktní čočky..
Dřív sem omdlívala, i když přede mnou někdo vytáh oko až na bělmo. Omdlívám i při odběru krve nebo když mi dávali kontaktní čočky..

Ale myslím, že se opakuju, i když jinými slovy.
Ale myslím, že se opakuju, i když jinými slovy.

Strasne paleni na jazyku a skrabani v rkku,neadlose to nijak utlumit nez stamprdli slivovice!!Vyplachoval sem si pusu ustni vodou a nic nepomahalo,mela takove pizmo ze bylo na me agresivni.Tak se ji sam vyplachoval pred tim ani to nepomohlo  protoze pri druhem orgazmu zase zacla mit opet stavisku tu agresivni!Tak sem ji postikal slehackou strcil ji dovnitr banan pomeranc a vubec nic porad to nepomahalo,az rajce ji snizilo tu agresivni stavicku ci sneutralizovalo pak uz me nepalil jazyk a skrabyni sem zahanel sliovoci
Strasne paleni na jazyku a skrabani v rkku,neadlose to nijak utlumit nez stamprdli slivovice!!Vyplachoval sem si pusu ustni vodou a nic nepomahalo,mela takove pizmo ze bylo na me agresivni.Tak se ji sam vyplachoval pred tim ani to nepomohlo  protoze pri druhem orgazmu zase zacla mit opet stavisku tu agresivni!Tak sem ji postikal slehackou strcil ji dovnitr banan pomeranc a vubec nic porad to nepomahalo,az rajce ji snizilo tu agresivni stavicku ci sneutralizovalo pak uz me nepalil jazyk a skrabyni sem zahanel sliovoci A jakýpak jsi ty orální odborník? jsem jen zvědavá.....
 A jakýpak jsi ty orální odborník? jsem jen zvědavá.....
 Nemyslím, že k tomu má a priori odpor, ale nechuť něco měnit a zkusit to jinak.
  Nemyslím, že k tomu má a priori odpor, ale nechuť něco měnit a zkusit to jinak.  Ale to už jinde jsme, je to jiná vesnice.. Hodně štěstí
 Ale to už jinde jsme, je to jiná vesnice.. Hodně štěstí