Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 27. 2. 2015 09:40
0
0
Reagovat!
anonym
| 26. 2. 2015 20:14
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
) po chodbě. Věř doktorům a fakt neboj. Tyhle operace mají zmáknuté. I když si pročtěš tuto diskuzi, tak naprosto drtivá většina neměla žádné další problémy. Držím palce. 
Opravdu děs. Ještě ke všem těm šíleným myšlemkám, strachu a obavám, jsem se dala na předoperačním vyšetření do řeči v nemocnici s paní, které po operaci museli dělat 2x "opravu", jelikož jí vše vypadlo ven. Tak to mě teda sesadilo totálně, jelikož jsem dost mladá a musím se dát po operaci co nejdříve dohromady abych se mohla starat o své prcky....a to že ten jeden má teprve 1,5 roku, to pobíhání kolem 
mě docela tahnul a stejně i teď - rok po operaci - mám na břichu místečko, které prostě necítím. Hlavně zdraví, to je jasný, ale chci se znovu dostat na svou velikost 36 a nosit svý pouzdrový šaty, v čemž mi můj vak celkem brání 

Tedy ne nějak extrémně, ale vždycky jsem měla pevný plochý břicho, a to i po porodu, ale teď, jak uvnitř nic není, si moje břicho žije svým životem. 
V prosinci jsem rok po radikální hysterektomii řezem z důvodu karcinomu děložního čípku. Je mi 42, zhruba 3 měsíce po operaci jsem to zkoušela bez hormonů, ale prostě to nešlo