Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
lenkaurban...
| 8. 1. 2015 14:43
0
0
Reagovat!
anonym
| 9. 1. 2015 08:39
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
v listopadu 2014 jsem se zařadila do vašich řad, když mi moje gynekoložka kvůli myomu doporučila hysterektomii... Je mi 37 let, mám dvě šikovné velké holky (17 a 18 let), v současné době jsem sama a ráda bych se také podělila o svou zkušenost. Mezi mé potíže patří - špinění mimo cyklus, krvácení při styku, občasné pobolívání podbřišku, člověk by řekl, zas to není tak hrozné, zvláště, když se špiněním žiju už asi osm- devět let,(zkoušeli jsme měnit antikoncepci, být bez ní, brát Noretisteron, ale bez větších úspěchů, a jediná anti, u které to bylo skoro perfektní, se přestala vyrábět
Asi mám štěstí na mojí doktorku, na doktora u indikačního pohovoru - nikdo mě do ničeho netlačil, vše bylo čistě na mém rozhodnutí. Nastupuji 11.1.2015 a 12.1. mě budou operovat. Vše je o tom, jak moc si člověk danou věc připustí. Naučila jsem se radovat z toho, co mám, a ne být smutná z toho, co nemám, mít nebudu nebo mít nemůžu
Někoho to může rozesmát, ale když Vám vezmou dělohu, odeberou i čípek, tak tím vlastně uzavřou "cestu", která někam vedla, a která z nás ví, jak má dlouhou pochvu? 

. No a teď ještě čekám na lázně, které mi doufám přiznají, vybrala jsem si Bělohrad, tak se tam třeba potkáme. Všem přeji hodně SIL A ZDRAVÍČKA I V TOMTO ROCE

a zvracím . Doktor mi říkal, že by mi to udělali spodem, což bych kvitovala už kvůli mému opravenému břichu. Je jizva u pupíku veliká?
Stalo se některé z vás,že jste začali něco jíst nebo naopak nejíst po téhle operaci.....nebo nějaká jiná zvláštnost?
...bylo mi řečeno, že musím být "odmenstruovaná",jenže mě to poslední dobou jednou přijde za 15 dní, pak za 3 měsíce nic, pak za 30 dní, prostě hotový zmatek. Pochopitelně jsem to opět nedostala a tak nevím zda mám jít na gyndu pro provokačku na vyvolání menses. Jsem z toho na nervy, protože mám vše pracovně vybavené a odklad operace by mi vše naboural...poraďte prosím z vlastních zkušeností