Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Tine
| 8. 1. 2015 15:42
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Jen mě napadlo,máme stejný den nástupu i operace. Mě doktorka řekla,že nemusím být ani na lačno a žádné procedury doma. Asi co nemocnice to jiný názor.
v listopadu 2014 jsem se zařadila do vašich řad, když mi moje gynekoložka kvůli myomu doporučila hysterektomii... Je mi 37 let, mám dvě šikovné velké holky (17 a 18 let), v současné době jsem sama a ráda bych se také podělila o svou zkušenost. Mezi mé potíže patří - špinění mimo cyklus, krvácení při styku, občasné pobolívání podbřišku, člověk by řekl, zas to není tak hrozné, zvláště, když se špiněním žiju už asi osm- devět let,(zkoušeli jsme měnit antikoncepci, být bez ní, brát Noretisteron, ale bez větších úspěchů, a jediná anti, u které to bylo skoro perfektní, se přestala vyrábět
Někoho to může rozesmát, ale když Vám vezmou dělohu, odeberou i čípek, tak tím vlastně uzavřou "cestu", která někam vedla, a která z nás ví, jak má dlouhou pochvu? 

. No a teď ještě čekám na lázně, které mi doufám přiznají, vybrala jsem si Bělohrad, tak se tam třeba potkáme. Všem přeji hodně SIL A ZDRAVÍČKA I V TOMTO ROCE

a zvracím . Doktor mi říkal, že by mi to udělali spodem, což bych kvitovala už kvůli mému opravenému břichu. Je jizva u pupíku veliká?
Stalo se některé z vás,že jste začali něco jíst nebo naopak nejíst po téhle operaci.....nebo nějaká jiná zvláštnost?