Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 18. 12. 2014 20:07
0
0
Reagovat!
anonym
| 18. 12. 2014 18:39
anonym
| 14. 12. 2014 08:12
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Antidepresiva na přechod je opravdu "úžasná" rada. Jediné, co mne napadá, je najít si vstřícnějšího gynekologa.
za 10 dní mne čeká zde diskutovaná operace a popravdě mám obavy např.z toho,jak budu nosit dřevo,abych si mohla zatopit........držím všem palce a nezapomeňte,že ženská vydrží hodně !!!!!
Taky mám jizvu odshora dolů a když jsem se probudila za tři hodiny na JIPce, tak už mi valily do těla infůze s něčím, nevím čím.. Těch infůzí bylo hodně. V klidu jsem operační ránu vůbec necítila, jen jsem měla bolesti zad. Rána sterilně celá překrytá. Sestřičky kolem nás kmitaly, podávaly čaje s brčkem, záda mi masírovaly - no prostě úžasná péče. Podaly z tašky mobil, prášky na tlak ...
. Ale jak říkám, jsem po operaci krátce a tak to je jen prvotní zhodnocení. Hezký vánoční čas všem přeji. 
nezapochybovala. Radsi zdrava mama dvou deti nez pak troska od trech.. A po rekonvalescenci jen sama pozitiva - ***ualni zivot bez pauz, moznost koupani se kdykoliv, usetreno za hygienicke potreby pri menstruaci a antikoncepci..