Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 7. 4. 2013 13:45
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, protože naše zdravotní trápení pokračovalo...dceru nám v nemocnici předávkovali a když jsme si jí vzali domů, tak začala mít bolesti břicha, průjem, přestala jíst, brněly jí ruce a skončilo to mdlobou a tetanií /křeče v rukách a nohách/...neodvezli jsme jí znovu do nemocnice, protože by jí tam zase rvali práškama. Ve středu jsme jí sebrali a odjeli ambulantně do Motola a ve čtvrtek si jedeme pro výsledky...mezi tím ještě podstoupila eeg /v pořádku/ a pořád ještě nemá v pořádku kyčle, takže je doma...všechno na ní hrozně padlo a je pořád plačtivá...přišlo se i na menší šikanu ve škole a já vůbec nevím, jak z toho ze všeho ven...už jsme navštívili i školní psycholožku a nevím, co řešit dřív.
Už chodím ale do práce a hlídají jí rodiče, kteří se z těch svých malérů docela dostávají.
anonym
| 7. 4. 2013 14:22
TO Natule:Teda Natulko, to je hrozný!To sis teda užila!Moc Ti přeju,aby byla dcerka brzo vpořádku!
anonym
| 7. 4. 2013 14:57
TO růžička: děkuju...tyhle poslední 3 měsíce byly strašné
anonym
| 8. 4. 2013 19:07
TO Natule: Ahojky držím,pěsti at vše dopadne dobře,,,nevěděla jsem to až ted jsem si to přečetla,,,uvidíš,bude věšechno v pořárku,,,pozdravuj dcerku odemně,,,,pa..
anonym
| 7. 4. 2013 10:21
Ahoj všem, jsem 8 týdnů po LAVH,
Něco málo pro ty které to teprve čeká,..čekatelkám přeji at jim to uteče. Jinak ten strach je asi to nejhorší. Po probuzení to samozřejmě není žádná hit-paráda, ale dá se to vydržet a hned je vám něco píchnuto. Takže toho se opravdu nebojte.
Pobyt v nemocnici je dle tipu operace a za mě musím říct, že jsem byla v nemocnici spokojená a domů jsem šla 5. den. Kdyby mi řekli, že mám ještě dva dny vydržet, asi by to nebyl problém. Doma pak doporučuji určitě dodržovat klidový režim.
Já začala cca dva týdny po návratu domů fungovat téměř 100%. Ale i tak jsem polehávala a hlavně nezvedat nic těžkého.
No a co tak ještě by jsem napsala, at vás čekatelky povzbudím,... opravdu ten strach před je vážně daleko horší, než je pak ta situace po operaci.

No a musím se přiznat,.... když už jsem tu psala o čůrání, prdíkách i stolici, tak i ***íku.
Včera už jsme to nevydrželi a něco málo zkusili
Bála jsem se, že mi v úterý škrabal tu granulaci na jizvě, tak aby se něco nestalo, ale už se to nedalo odkládat,... bylo to poprvé a taky to tak vypadalo. Manžel se bál, já ještě víc, takže ***ík byl, nebolel, ale bylo to hooodně opatrné a moje nervozita byla tak velká, že jsem si to ani neužila a dokonce se po aktu i rozbrečela. Ale né bolestí, ale vůbec úlevou, že jsem to zvládla a že to snad bude fungovat. Po ***íku mě tedy dole pěkně bolelo, ale to mě bolí i když chvíli sedím,.... věřím, že se to určitě ustálí a že to půjde.
Ted si ale dám na týden určitě pokoj, ještě mám vážně strach a mažel taky.
Tož tak
Ale vůbec život bez vložek je už ted supr,... a až se vše doladí, tak konečně hurá do života
anonym
| 7. 4. 2013 08:56
Ahoj, všem děkuji za příspěvky a užijte si neděli.
anonym
| 6. 4. 2013 21:27
Omlouvám se, ta bipolárka jsem já, mana.
anonym
| 7. 4. 2013 01:54
TO Mana**: TO **Mana: ahoj ja jsem 7 tydnu po lavh vajecniky ponechany.ja jsem tu tak trochu znama ze jsem aktivistka zacala jsem fungovat uz po dvou tydnech a vysavat stirat a tahat malou a uplne vse jsem zacla po 3 tydnech a nic se me neprihodilo coz se divim.jenze ja ani moc na vyber nemela s prckama ale pokud mas deti starsi tak odpocivej coo nejdyl .
anonym
| 6. 4. 2013 20:41
omlouvám se klikla jsem 2x
anonym
| 6. 4. 2013 21:15
TO chany:Já mám bipolární poruchu, nyní fáze deprese, sluníčko moc chybí. Kdy jste byly schopny něco doma dělat? Sice už jsou doma zvyklí, když mám depky, tak nedělám.
anonym
| 6. 4. 2013 21:29
TO Anonym: no já až tak skoro za 3měsíce,ale to nesrovnávej se mnou,měla jsem řezem,a ještě dost dlouho hadičku z břicha z močáku,tak to ani nešlo,ale normálně vím,že holky fungují docela po 2měsích,jasně vařila jsem ,ale luxování,vytírání,tahání věcí to fakt u mě nešlo.Můžu Tě poprosit jestli bys mi nenapsala na meil hanyjanurova@seznam.cz,ráda bych se zeptala na ty deprese,trochu nevím,jak synovi pomoci,děkuju
anonym
| 7. 4. 2013 13:47
TO chany: Hani moc gratuluji k výborným výsledkům...já měla taky radost...gyn prohlídka, sono i cytologie v pořádku a ve čtvrtek jsem ještě byla na mamografu a taky v pořádku...tak aspoň něco pozitivního.
anonym
| 6. 4. 2013 16:11
Anonyme nepřibírala jsem vůbec,ale mě bolel žaludek,než jsem vychytala čím to zajídat,ale raději jsem měla injekce.Jinak znám spoustu lidí co ho bere a v pohodě.Jinak je fakt,že mi dost pomohlo,nebyla jsem unavená.Takže určitě to ber,přibírá se po všem možném ,ale po železu já fakt ne.
anonym
| 6. 4. 2013 16:52
TO chany: Haničko,jsem šťastná,že Ti výsledky dobře dopadly.Mě čeká kontrola v dubnu,ale oddaluju to,nechce se mně...problémy žádné nemám,jen občas lítám často čůrat,ale to jsem měla i před operací,teď je to lehce horší...a mám teď blbý období,co se týče nervů,ty úzkostný stavy jsou teď nějak častější,ale doufám,že až vysvitne slunko,tak se rozzářím i já..
anonym
| 5. 4. 2013 22:40
Anonyme byl to Ferronat a z injekcí jsem měla pěkně modrý zadek a taky upravit jídelníček
anonym
| 6. 4. 2013 11:18
TO chany: díky mooc za odpověď, mně doktorka předepsala Sorbifer Durules, kolegyně říkaly, že je po železu špatně a taky, že se přibírá na váze....měla jsi takové příznaky? díky za odpověď
anonym
| 5. 4. 2013 21:17
Chybět my nebudou, měla jsem je strašně silné. Vím, že je pak šestinedělí, ale co manželský život potom.Je nějaká změna, nebo je to jen v hlavě.
anonym
| 5. 4. 2013 22:25
TO Mana: podle mé je to jen v hlavě, většina holek si naopak libuj e, že je to pak lepší
anonym
| 6. 4. 2013 16:48
TO Mana: Ahoj, pro mě je milování po operaci určitě lepší,sice mně trvalo,než jsem se u toho uvolnila a přestala se bát,že se něco stane...ale teď jednoznačně můžu říct,že lepší,je to tam uzší a já jsem vzrušivější...
anonym
| 6. 4. 2013 19:20
TO růžička: Ahoj,četla jsem, že se musí dodržet šestinedělí, jinak se tam může něco poškodit. Nechci nic uspěchat, kdy tak začít s milováním. Já se budu určitě bát. Stále si říkám, že to zvládlo tolik žen, že já to taky dám. Jenže, pořád se bojím, čím se to blíží je to horší. Mám deprese, tak o to je to horší.
anonym
TO Anonym: neboj,neboj,neboj,mi jsme tu sestava jedna uzkostnou poruchu +agorafobii,další uzkosti a další deprese.Neboj fakt,uvidíš to dáš,ptej se na co chceš určitě poradíme co víme.

Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahoj,no nervíky m akaly,děkuju

Růžičko Tobě také,ale všem je ted bídně,kdo má psych.potíže,chybí slunce,neboj bude líp,můj syn má deprese a ted se tedy hodně zhoršil,,,,,,,,,,,,,a mně zlobí zase moje bušení u srdce,brala jsem Trimepranol,ten přestali dodávat,jedině,že bych si zajela na Slovensko,,,,,,,,,,,,,,,,,,a tak mám Isoptin,po tom mi bylo divně,tak Vasocardin,toho se zase bojím,já jsem děsná ženská přes léky ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
anonym
| 7. 4. 2013 01:56
TO chany: moc gratuluju k dobrym vysledkum to je fakt super drz se holka
anonym
TO Anonym: neboj,neboj,neboj,mi jsme tu sestava jedna uzkostnou poruchu +agorafobii,další uzkosti a další deprese.Neboj fakt,uvidíš to dáš,ptej se na co chceš určitě poradíme co víme.

Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahoj,no nervíky m akaly,děkuju

Růžičko Tobě také,ale všem je ted bídně,kdo má psych.potíže,chybí slunce,neboj bude líp,můj syn má deprese a ted se tedy hodně zhoršil,,,,,,,,,,,,,a mně zlobí zase moje bušení u srdce,brala jsem Trimepranol,ten přestali dodávat,jedině,že bych si zajela na Slovensko,,,,,,,,,,,,,,,,,,a tak mám Isoptin,po tom mi bylo divně,tak Vasocardin,toho se zase bojím,já jsem děsná ženská přes léky ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
anonym
| 7. 4. 2013 11:24
TO Anonym: Ahoj, já jsem se bála milování hodně, takže jsem si 6 neděl protáhla na asi 3 a půl měsíce, manžel na mě vůbec netlačil a měl veliké pochopení,určitě tomu nechej volný průběh a ono to přijde samo,uvidíš..já jsem manželovi vděčná,protože tím,že na mě netlačil,tak si teď milování opravdu užívám, beze strachu, takže hlavu vzhůru..jinak jsem četla,že si se ptala,po jaké době jsme začaly fungovat..já jsem byla fakt dlouho a šíleně unavená,určitě se mně do toho pletly i depresivní nálady,protože jsem s dělohou přišla i o 7 týdenní zárodek miminka...prvních 14 dní jsem prakticky proležela a pak pomalu,postupně..chodili jsme na procházky..nikdo na mě nespěchal...opravdu fungovat se vším všudy jsem začala až po několika týdnech...moc Ti držím pěstě,ať tu potvoru depresi přepereš!Neboj,slunko vysvitne a bude líp!
anonym
| 5. 4. 2013 20:45
Ahoj žensky, sbírám informace, jdu v polovině měsíce na hysterektomii laparo. Jak je to pak s měsíčkama, když nechají vaječníky?Díky.
anonym
| 5. 4. 2013 20:50
TO Mana: tak ty už mít nebudeš...... vaječnáky ti zajistí hormony a dokud budou funkční, tak nebudeš mít přechod.....
anonym
| 5. 4. 2013 20:38
dobrý veřer všem.... chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo z vás zkušenost s nedostatkem železa, prostě nízkou hladinou hemoglobinu a nějakými lékami pro zvýšení hodnodt...díky
anonym
| 5. 4. 2013 22:35
TO anonym: buhužel já mám celé třetí těhotenství mi píchali injekce,jinak jsem brala dost dlouho léky,i po operaci také,nevím název,ale mrknu se
Amule
| 5. 4. 2013 20:10
Ja si ted podle vasich rad holky dala zavazek ze se musim odreagovat a tak jsem si koupila barvu a zitra jdu malovat at to mam doma pekne kdyz uz musim teda marodit. Preji vsem pohodovy vecer.
anonym
| 5. 4. 2013 17:18
Ahoj holky všem,tak výsledky v pořádku a zase za půl roku,jejda,ale já si tam volala ,holky normálně jsem blekotala a sestra říká,moment,a položila telefon a říká ježíš tady je v tom bordel,pak hledala a nic a pak říká už Vás mám a doktorka ,že je to v pořádku,no a já měla srdce v krku.

Svatko pro jaké vyvolené,nesmysl,jsou pro všechny,jen ted já starý nervák tady trochu trojčím,tak se omlouvám,to víš budu takhle chodit 5let,když máš jednou rakov.nález ,prostě je v tobě jakýsi červík,co hlodá i když nechceš

Růžičko moc děkuju...................a co Ty ?

Rusavo,,,,,,,,,,,,,,to bude dobrý uvidíš ,moc Ti držím palce a cytologii jsi měla ok?to ti budou brát vzorek na biopsii,ne?

Anonyme já nevím,mně ty punčochy daly v nemocnici,ale to bylo asi ze všeho to nejmenší zlo?

Jinak holky psychika je u tohohle hodně důležitá,a proto se netrapte malichernostma,já se trápila se vším s každým,za každého,ted už to tak nedělám,prostě to bejde

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
5. 8. 2025 17:49
14796
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
VeDuLi
5. 8. 2025 21:17