Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 10. 4. 2013 20:28
Ahoj, sháníte přivýdělek z domu přes počítač? Sama jsem dlouho sháněla něco nenáročného jako přivýdělek k mateřské. Nabízím Vám 2 přivýdělky, kde nemusíte investovat ani korunu do registrací nebo nákupu výrobků. Jedná se o české firmy, které už mám sama ověřené a peníze mi už došly. Používám zatím jen tyto dva, protože mi peníze vyplatí vždy maximálně do 5-ti dnů od zažádání. To se mi vždy na konci měsíce hodí Měsíčně si takto celkem přivydělám 6,500,- (4.000,- z Kupi a 2.500,- z Masmail). U obou firem jsem 2 měsíce a práci věnuji denně 15-30 minut.

1. Nabídka:

Chodíte nakupovat do Tesca? A chcete nákupní poukázky zadarmo? Stačí si přečíst informace a zaregistrovat se na http://www.kupi.cz/?… a můžete začít sbírat body, které potom směníte za nákupní poukazy. Sama jsem si takhle za první měsíc přivydělala přes 4.000,- ! Registrace je zcela zdarma přes internet, jedná se o českou novinku 2013 tak neváhejte! K registraci Vám stačí pouze platný email a Vámi zvolené heslo. Mě už poukazy došly, zasílají je každý čtvrtek doporučeně poštou (poukázky nad 1.000,- posílají jako cenné psaní ) . Nákupní poukázky se používají jako peníze - není nijak omezeno, že musíte nakoupit třeba přes 200,- a pak je uplatnit. Více informací zde: http://www.kupi.cz/?…

2. Nabídka:

Přivydělávejte si přijímáním reklamních emailů! Až 10 Kč pro Vás za každý přijatý email. Za registraci na http://masmail.cz/sign/up?… získáte ihned 200 Kč, a za vyplnění krátkého dotazníčku (věk, pohlaví kraj bydliště) dostanete dalších 200 Kč. Po tom, co se zaregistrujete, budete přijímat reklamní emaily. Vaší úlohou je tyto emaily jen přijímat, za což Vám bude vyplácena odměna. Možnost získat další odměny za pozvání svých přátel a potom z nich i nadále získávat provize (musí se také registrovat). Jde o českou firmu, která opravdu vyplácí - na účet nebo složenkou do 5 pracovních dnů (také mám ověřeno). Pokud si nechcete zaplnit schránku reklamními emaily, založte si novou a vždy třeba jednou týdně emaily odklikejte a máte vyděláno. Více informací zde: http://masmail.cz/sign/up?…
anonym
| 10. 4. 2013 18:57
Dobrý deň...mám po hysterektomii dva týždne...vaječníky mi nechali...cítim sa fajn....žienky nebojte sa toho..nč to nieje...
anonym
| 10. 4. 2013 17:23
July ahoj tak to je fajn,že je to ok,dělá ti i cytologii?

Natulko at už to malé skončí to trápení,chuděra holka
anonym
| 11. 4. 2013 07:59
TO chany: Ahoj Chany ne nedělali. Na cytologii jdu ke svému gynekologovi. Na onko mi dělají krev,prohlídu,ultrazvuk. Za chvilinku je tu jaro hurááááá
anonym
| 10. 4. 2013 10:00
Ahoj holky,po delším čase.....na kontrole na onkologii jsem dopadla celkem dobře. Jenom mě pan dr. po 9 měsících vevnitř vytahoval stehy a prý seškrábl něco u jizvy vevnitř no popravdě jsem se hlasitě projevila nebylo to nic moc. Pak jsem 2 dny docela krvácela. No další kontrola v červenci...to je tááák daleko. No ale ještě musím na gyndu k svému dr. na stěry a tak. Ale to neřežím,tím se budu zabývat až později....
Natulko, drž se holka. Tak co holčička už je líp ??? Neboj návrat do školy zvládne jako malinu, je to holka šikovná. Moc držím palečky.
Děkuji všem, které na mne myslely. Dala bych zprávu dřív ale měli jsme ten pohřeb a celkem dost vyřizování a v práci.....
Holky mějte se všechny fajn.
anonym
| 10. 4. 2013 15:09
TO July: July jsem moc ráda, že ti výsledky na onko dopadly tak dobře...přestála si i tu smutnou událost s tatínkem...o víkendu má přijít prý jaro a už bude jenom líp. Naše malá je pořád ještě doma, zítra máme kontrolu v Motole a pak ještě tady u nás na ortopedii...nohy jí pořád pobolívají, tak nevím, jak to bude se školou.
anonym
| 11. 4. 2013 08:02
TO Natule: Natule díky za pěkná slova. Na malou pořád myslím. Dneska máte kontrolu, tak se holky pochlapte. Moc jí přeju aby nožičky nebolely. Taková malá princezna a tolik toho musí vydržet.
Natulko myslím na vás
anonym
| 19. 4. 2013 16:36
TO Natule: ahoj Natulko,bohužel mně zradila střeva.Při té poslední operaci museli odstranit nádorek naštěstí nezhoubný od tlustého střeva,ke kterému byl přirostlý.No a to mi způsobilo částečnou neprůchodnost střev.Podle dr se to zatím obešlo bez operace.Dávali mi nálevy,infuze a tu jejich vodu na vyčištění střev,ale jen litr.Moc to nepomohlo,ale aspoň trošku se mi ulevilo.Byla jsem tam týden a ještě mám jit na kolonoskopii.Já jsem prostě případ co?
Co tvoje dcerka,je jí už líp??
anonym
| 19. 4. 2013 18:17
TO Martina: Marti taky jsme si s ní hrozně užili...v pondělí jde poprvé do školy...ještě sice není úplně v pořádku, ale potřebuje to zejména s ohledem na psychiku...úplně se nám doma složila...potřebuje mezi děti a snad se to všechno vylepší.
Ježišmarjá...ty opravdu musíš mít "všechno"...kolonoskopie se dá vydržet, mám jí 2x za sebou...moc ti přeji, aby jsi už konečně mohla normálně žít a doktoři ti byli na hony vzdálení...ono jak se to rozjede, tak pak se nabaluje jedno na druhé.
Amule
| 10. 4. 2013 06:14
Aleno, můžu se prosím zeptat ve které nemocnici v Brně jsi byla? Já mám jít na operaci k Milosrdným v červnu a tak hledám info jak to tam chodí. Díky
anonym
| 12. 4. 2013 10:11
TO Amule:
Milá Amule, nejprve to měl být jednoduchý zákrok , tj. odstranění cysty z vaječníku a měli mi to dělat na Reprofitu HLINKY, primář Rotter, hned jak jsem ho uviděla, pojala jsem k němu strašnou důvěru , ač jsem ho viděla poprvé. \z jednoduchého zákroku po hysteroskopii , kterou mi tam ambulantně v prosinci udělali , se vyklubala středně těžká, jak říkají, operace, tu mi provedli v Bohunicích na gynekologickém odd. a operovat mě přišel právě z Reprofitu primář Rotter, sám mi to nabídl při jednom sezení. Šla jsem do toho naplno, bez strachu, hned, i když mě strašili jak to může dopadnout, většinou kolegyně a tak, ale já si to prostě nepřipouštěla, ne, já si říkala, že to prostě musí vyjít a ulevit se. Oddělení v Bohunicích super,malé, takže žádná anonymita, sestry kvalifikované, moc hodné, ochotné pomoci , vyhovět, profesionální , jsem ok a těším se do práce Alena
Amule
| 12. 4. 2013 11:46
TO Anonym: Díky moc Alenko za odpověď, mám ještě čas se rozhodnout kam nakonec jít tvoje zkušenost mi pomohla.
anonym
| 9. 4. 2013 20:13
Ahoj, já byla taky na hysteroskopii, zákrok trval asi 20minut, pak mě nechali 2hodiny dospat a pak mě pustili domů. Můj názor je, že vaječníky by ti měli ponechat, pokud není nutné je odstranit. Přeji ať to dobře dopadne.
anonym
| 9. 4. 2013 16:54
Ahoj všem...moc vám děkuji za hezká slůvka...dcera je doma už 4. týden, takže po příchodu z práce se pořád spolu učíme...jsem zvědavá na návrat do školy po takové době.
anonym
| 8. 4. 2013 15:09
Holky moc a moc Vám držím palečky,vím,že to čekání je náročné,čekala jsem 3 měsíce a brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anonym
| 8. 4. 2013 12:48
Ahoj, já jdu do Prostějova, ve středu mám nástup, operace ve čtvrtek. Už ať to je, to čekání je hrozny.
anonym
| 8. 4. 2013 14:54
TO Mana:
Ahoj, já jedu pozítří do nemocnice na menší operaci ( budou mi brát z dělohy sliznici na histologii) a další úterý mám znovu nastoupit a ve středu je naplánovaná operace....už ať je to za mnou.....
anonym
| 8. 4. 2013 19:07
TO Mana: to čekání je vážně na nervy
anonym
| 7. 4. 2013 15:11
Natule.....................tak koukám,že to nemá chybu,,,,,,,,,,,,,,,chudák malá,čím jí předávkovali ATB,nebo léky\ na bolest?
A Vaši tak to je skvělé,u nás žádné zlepšení spíš naopak,oba dostali zase virozu,mamce není dobře vůbec,tak tam denně jezdím.
Jinak syn se zase sesunul do depresí,no kruci práce to je období a vedle vykvetla líska a já se opět jako každý rok dusím,čert aby jí vzal,neporazí ji ne a ne,i když prosím x let ,porazili jednu a druhou tam nechali marné vysvětlování,že mi vadí i ta jedna a to je synovec???????????????
Tak jsem si hekla,omlouvám se.

Sarapis mi akorát rozjel pořádně alergiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anonym
| 7. 4. 2013 18:12
TO chany: taky to nemáš holka jednoduché...holka je taky alergička a za chvíli to začne...předávkovali jí ibalginem...brala 4x denně po dobu 14 dní a pak přidali 2x denně atb...byla fakt přiotrávená a my jí to blbci ještě doma dávali...už je to týden a dostává se z toho...
anonym
| 7. 4. 2013 19:05
TO Natule: cože 4x denně a to jí doufám nedávali ten silný,,,,,,,,,,,,,,,,,,bože ,kde ležela?ach jo může se dávat po 6hodinách 1,což jí zřejmě dávali,,ale zase je to i podle váhy a síly léku a každý organismus reaguje jinak,tak at je jí chuděře líp
anonym
| 7. 4. 2013 19:31
TO chany: ne dávali 200mg, ale i tak...tělo dostalo zabrat...hlavně žaludek, ale i mozek...byla strašně zmatená, blábolila nesmysly...a pak ty zkroucené ruce a nohy...to byla jedna velká hrůza
anonym
| 7. 4. 2013 20:57
TO Natule: tak ta si teda užila,je dobře ,že jste zajeli do Motola a udělali jí vyšetření,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,uvidíš,že to bude dobré,ale to chce čas,je hubená?Bože já tak špatně nesu,když je něco dětem,radši bych to vždy vzala na sebe,tak se držte,alespon,že máš dobré výsledky ty
anonym
| 9. 4. 2013 16:55
TO chany: ne není hubená, ale ani tlustá...tak akorát...já to taky nesu strašně, hned se mi rozjíždí panika.
anonym
| 8. 4. 2013 18:59
TO Natule: Ahoj Natulko,tak jsem si přečetla o Tvé dcerce a musím říct,že je to hrozné.Chudinka malá,ta si teda už teď vystojí.Co se týká zkroucených rukou a nohou,tak to znám z vlastní zkušenosti.Mám tetánii a takové stavy mívám.Moc Ti přeji,aby malá slečna byla konečně zdravá a Ty jsi měla zase o starost míń.
anonym
| 9. 4. 2013 16:56
TO Martina: Marti my se s těmi křečemi setkali poprvé...jak to prosím tě řešíš...nebo, co se dělá...já jsem jí hned dala diazepam a magnézium...nic jiného mi nenapadlo...vůbec nevím, jestli to bylo z nedostatku nějakého stopového prvku...výsledky budeme mít ve čtvrtek.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
5. 8. 2025 17:49
14796
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
VeDuLi
5. 8. 2025 21:17