Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 7. 3. 2013 13:12
Jo a ty čípky už jsem si koupila. Stojí to tedy asi 380,- CZK, ale podle magistry jsou dobré. Tak hned večer vyzkouším

...a teď už jdu zase makat
anonym
| 7. 3. 2013 13:01
Ahoj holky, moc děkuji za reakce. Přiznávám, že když mi loni řekli, že histologie dopadla velmi špatně, ale že se to snad podařilo vše odebrat, tak jsem byla v celku v klidu. Každé tři měsíce na kontrolu...při každé návštěvě jsem dostávala opakovaný dotaz zda jsem si to s tou hysterektomií nerozmyslela...ale, že je vše dobré. No a další kontrola teď v únoru v pondělí a hned další týden v úterý rekonizace, protože se to najednou zhoršilo...ten fofr mě opravdu zarazi. Hlavně to, že v listopadu to prý bylo čisté.
Měla jsem celý listopad prosinec velké stresy, tak je možné, že se to tím tak rychle zhoršilo?
Jinak je mi 45 let a dvě děti, tak by mi odebrání asi nic nebránilo....jen ten pocit, že už nejsem celá
anonym
| 7. 3. 2013 13:38
TO FILA: Já jsem dokonce s čípkem neměla nikdy vůbec žádné problémy, cytologie vždy ok, na pravidelné kontroly jsem chodila a pak najednou bum bác, adenokarcinom! Z ničeho nic, neměla jsem ani nikdy nějaké zhoršené výsledky, ani žádné problémy...takže někdy je to asi rychlovka, že se něco objeví. Tím tě ale nechci strašit, samozřejmě není to tak ve všech případech.
anonym
| 7. 3. 2013 12:49
Filo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bohužel máš pravdu,přesně takhle se to stává,já měla cytologii ok a najednou byla zlá,to ovšem neznačí ,že to má každý
anonym
| 6. 3. 2013 22:40
Filo já jsem na tom byla stejně jako Jana S.,rovnou na mě vypálili,že je to dlaždicobuněčný karcinom a už to šlo,čekání na h.bylo děsné,a hlavně ,když už jsem ho měla mít nemohli mě najít,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale nakonec se jeden doktor slitoval a našel mě,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,držím moc palce
anonym
| 7. 3. 2013 17:26
TO chany: Hani já taky prožívám s rodičema peklo...nebudu to tady moc rozepisovat, protože ještě teď mi není moc dobře...jenom jedna poznámka, která mluví za vše /táta prodělal klinickou smrt/, mamka v pondělí nástup do nemocnice...já jedu příští čtvrtek na gyndu po 8 měsících od operace...a neomlouvej se, že sem píšeš o rodičích...mě to třeba zajímá
anonym
| 7. 3. 2013 19:11
TO Natule: ahoj Natulko,máš to opravdu moc těžké. Moc na tebe myslím a přeji ti,aby jste všechno zvládli.Moc bych ti přála jen samé dobré zprávy .Já mám nástup do nemocnice 18.3. a doufám,že už to bude naposledy.
anonym
| 7. 3. 2013 19:18
TO Martina: Martinko dopadne to dobře...musí, pevně doufám, že to bude tvoje poslední operace...a děkuju za podporu...jsem uzlíček nervů, ale zmátořím se...taky musím.
anonym
| 9. 3. 2013 09:07
TO Martina: ahoj tak 18 to máš budu na tebe myslet holka zlatá já ještě termín nemám, teď mám doma maroda dcera měla od neděle 40 horečky, takže i v noci dnes jen kašle ale hodně ještě......JINAK ZDRAVÍM VŠECHNY DĚVČATA
anonym
| 10. 3. 2013 10:26
TO paja: ahojky,to mně moc mrzí,že ještě pořád nemáš termín operace,ale neboj dočkáš se.
anonym
| 6. 3. 2013 21:08
Holčiny neřešte to,prostě zdraví je na prvním místě,vykašlete se na to,tlustá čára a jedeme dál,život je fakt uplně o něčem jiném,než dohadování,věřte mi.

-- :-) :-) :-) :-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
to je ta tlustá čára
anonym
| 6. 3. 2013 21:04
Natulko ahooooooooooooooooooj jo jo ale dr má nějak plno tak jdu až 27.3.,ale už je mi z toho ted těžko,ale mám ted hodně starostí s rodičema,stěhovali jsme je a mamka beznadějně nemocná,tak co Ti budu povídat,dnes mi začala vysvětlovat ,co je to za černou tažku do rakve,tak jsem jí to vyhodila do kontejneru,a ona mi řekla budeme se ještě jednou stěhovat a já blbec se zděšená ptám proč a kam a ona o 2 ulice dál na hřbitůvek,tak jsem řekla a dost,nebo sem nebudu jezdit a ona zas a do čeho mě oblečou tak jsem řekla ,že jí koupím plavky ,tak se zasmála,a já cestou domů bulela v autě,omlouvám se ,to sem nepatří.

Filo ,,,,,,,,,,,,,,já jsem byla dvakrát po sobě na konizaci bylo to nedobré,a po asi 10letech jsem dostala rakov.čípku,asi kdyby tenkrát vzali vše nedošlo by k tomu,,,,,,,,,,,,,,,,,nevím..............ale u Tebe to samozřejmě je jiný případ,kdyby to bylo hodně zlé tak Tě ženou hned.Držím palce.
anonym
| 6. 3. 2013 21:21
TO chany: Děkuji, doufám tedy, že se to tentokrát povede vzít celé a bude to už jen dobré. Uvidíme, asi zbytečně plaším. Fila
anonym
| 6. 3. 2013 20:34
Dobrý den, jsem tu dnes poprvé a mám obavy, že sem budu teď chodit častěji Jsem po rekonizaci, protože jsem nechtěla hysterektomii, ale dle lékařů mě to údajně stejně čeká...no třeba se to konečně povedlo a nestane se tak Čekám na výsledky histologie. Docela se bojím. Poprvé jsem byla na konizaci před rokem a výsledky nebyly vůbec dobré. Chodila jsem na kontroly každé tři měsíce no a nakonec jsem "tam" zase skončila...
Chtěla jsem se tedy zeptat, je tu někdo, kdo byl na hysterektomii po konizaci? A po jaké době po zákroku je to možné?
Moc všem přeji zdraví a pohodu! Fila
anonym
| 6. 3. 2013 21:25
TO Fila: Já jsem byla po konizaci na hysterektomii, kvůli špatnému výsledku histologie. Konizace v půlce srpna, hysterektomie v říjnu, takže po dvou měsících. Myslím, že nehraje roli, jakou dobu po konizaci se jde na hysterektomii, stejně ti berou dělohu i s čípkem, tak na tom myslím nezáleží, ale je to jen můj názor, nejsem doktor
anonym
| 6. 3. 2013 21:29
TO Jana S: Tak to to do 14. března s nervama neudržím Jani a jak dlouho jsi po zákroku? Je všechno vpořádku?
anonym
| 6. 3. 2013 21:37
TO FILA: O nervech při čekání na výsledky histologie vím své, zažila jsem to 2x, po konizaci - výsledky špatné a pak po hysterektomii - vše dobré Ale užila jsem si s tím čekáním fakt nervy, protože jsem vždy čekala na výsledky dlouho, pokaždé skoro měsíc! Jinak operaci jsem měla 10/2011 a cítím se dobře, problémy žádné nemám. Přeju ti, ať ti to dobře dopadne!!!!!
anonym
| 6. 3. 2013 21:45
TO Jana S: Děkuji moc moc, určitě napíšu ! Říkám si, jestli jsem neměla na tu hysterektomii kývnout už před půl rokem, mohla jsem mít už klid. Jenže jeden doktor řekne děloha pryč, druhý řekne, tak ještě jednou zkusíme konizaci...No, zvládnu to! Ženské vydrží hodně
Ještě jsem se chtěla zeptat, nezkoušela jsi čípky cicatridina? Nevím, zda je mohu po týdnu již vkládat? Doktora jsem se zapomněla zeptat a na diskuzi se o tom píše, že je to dobré FILA (45 let)
anonym
| 6. 3. 2013 21:54
TO FILA: http://www.konizace.info/konizace
anonym
| 6. 3. 2013 21:55
TO FILA: Tak o těchto čípkách jsem nikdy neslyšela. Třeba to nemáš tak špatné a tou druhou konizací se to vyřeší. Se mnou nikdo nediskutoval a šla jsem hned pod kudlu, ale já jsem měla už přímo karcinom, takže tam nebylo o čem přemýšlet.
anonym
| 7. 3. 2013 08:06
TO FILA: Ahoj.Myslím,že těma čípkama vůbec nic nezkazíš.Mně je předepsali taky.Ty čípky jsou na urychlení hojení porodních cest po zákrocích.
anonym
| 7. 3. 2013 08:42
TO Fila: Nedá mi to nereagovat, mám teď čerstvý případ ve svém okolí, kamarádka má za sebou 2x konizaci s odstupem několika roků, naposledy někdy 2008, potom pravidelné kontroly, vše negativní, až teď bolesti a rychlá akce, všechno ven, na dotaz, jak je to možné, když měla cytologii vždy negativní jí bylo řečeno, že když se ten čípek trochu víc seřízne, může se stát, že doktor už štětečken nic nenabere, že tam prostě nedosáhne a výsledek vypadá negativně, určitě to tak není vždycky, píšu to jenom jako jednu zkušenost, na druhou stranu - proč se při potížích bránit hysterektomii? Samozřejmě, když ještě nejsou děti, musí se zvažovat míra rizika.....
anonym
| 7. 3. 2013 13:10
TO JanaH: Ahoj Jani, to je přesně můj případ. V listopadu cytologie negativní a v únoru na kolposkopu jasné změny na čípku...Mně zase paní doktorka řekla, že cytologie ukáže jen 60% změn. Vše je to holt případ od případu
anonym
| 6. 3. 2013 19:09
páni pár dní jsem tady nebyla ze dzravotních důvodů svých a mých blízkých a takový marast je tady...radši ani nebudu psát, co se u mne děje, abych nebyla kamenována...taková pěkná a pohodová diskuze to byla a co z toho je teď...je mi z toho hodně smutno. Holky jediná rad je, nereagovat na ty, které to tady chtějí akorát rozeštvávat, používají urážlivé a hanlivé výrazy a prostě to, co píší o druhých, tak jsou samotné. Doufám, že to starou partu nerozhází a ty nové myslím nejsou vítány. Nerada chodím na diskuze, kde se to hádá, létají sprostá slova a člověk se jenom vytočí...každá z nás máme určitě více problémů, než jenom hysterektomii a nikdy nikomu nevadilo, že se tady probíralo i něco jiného...je každého volba, jestli na takovou diksuzi budu chodit nebo ne. Toť můj názor.
anonym
| 6. 3. 2013 17:31
Ahoj, chcete získat nákupní poukazy ZDARMA a zajímají Vás akční ceny a slevy? Nabízím Vám registraci na novém webu http://www.kupi.cz/?… Na těchto stránkách máte přehledně zobrazené všechny slevy a akční ceny v obchodech, které určitě navštěvujete. Stačí si vyhledat jen to zboží, které kupujete, a to pouze v těch obchodech, do kterých chodíte. Pracné porovnávání letáků ze supermarketů, hypermarketů, drogerií i menších řetězců odpadá. Zajímavá je také funkce hlídání akční ceny zboží, které si sami určíte. Jakmile se akce objeví, pošle Vám Kupi email. Stačí si nastavit, zda Vás zajímají plenky, nebo třeba mouka, a v jakých obchodech chcete akci hlídat. A to není vše! Na stránkách můžete také sbírat body za aktivitu, které potom můžete směnit za nákupní poukázky (200,- 500,- nebo 1.000,-) a dárky. Registrace je samozřejmě zdarma! Stačí k ní pouze platný email - žádné další osobní informace. Už jsem si takhle vydělala 4.000,- za první měsíc! Poukazy zasílají každý čtvrtek doporučeně poštou (mě už jich několik došlo).
anonym
| 5. 3. 2013 20:22
Jani S......udělalala jsi dobře,já byla U Apolináře,ano je tam prof.Cibula,ale ten nevím koho operuje,já jsem vůbec nevěděla,kdo mě operovat bude,ale nechci na to vzpomínat.Tvůj vnitřní pocit byl dobrý.

Ale mamku ozařovali v Novém Jičíně a říkala,že jsou tam naprosto užasní všichni.
anonym
| 5. 3. 2013 17:26
JANI S ty jsi byla v Novém Jiíně,vid,to je jedno z nejlepších onk,pracovišt ,jak jsem slyšela.Ale raději od nich dálo,vid?????????????????

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
14. 8. 2025 08:21
14865
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18