Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 12. 3. 2013 09:57
TO Majdavy: tak jsem tu a musim hned reagovatano zvladam ale po 2 hodinach jsem ko.tak se musim na tahnout a pak zase funguju ale nekdy to bedavam a odpocivam.vcera jsem byla na kontrole a vecer me zacalo pobolivat bricho a v noci se to zhorsila a ted bemuzu skoro ani bolesti chodit nic jsem vcera nedelala tak nevim proc ty bolesti.to je fajn ze te dneska pusti domu hlavne delej na co stacis a i odpocivej u me to moc nejde kdyz mam male deti ale kdyz uz mam dost jdu se hned natahnout.holjy drzim vam palce co jdete zase na operaci a snad uz posledni moc na vas myslim.cekatelky nebojte se ta operace neni tak hrozna da se to.
anonym
| 12. 3. 2013 09:30
Holky, mě hrábne! pět lidí na oddělení, já jediná k propuštění a prý až během dne... no to je teda širokej pojem Takovej dotaz, taky vás bolel podbřišek,když jste dýl seděly? Nebolí to nijak hrozně,ale příjemný to není a o křížový oblasti páteře ani nemluvim tu asi rovnou někam zahodim . JInak unavená zatím nejsem ,tak uvidíme doma. ale už i tak se děsně těším. Jinak nevím jak vy holky,ale teda pro mě si dojít na záchod je nadlidskej výkon... tak snad se to dá brzy do kupy Brekekekekeke
anonym
| 12. 3. 2013 10:02
TO pisisvorka: o tech krizovejch bolestech me ani nemluv ja si stim vytrpela bylo to sileny srovnalo se to az 10 dnu po zakroku a nic me nepomahalo a taky jsem nemohla spat to trvalo taky dlouho spala jsem tak 2 hodky bylo to nabudku ale vse se srovnalo ale az kdyz jsem se zacla hodne hybat.ale kazdymu pomaha neco jinyho.drze se a davej na sebe pozor
anonym
| 12. 3. 2013 10:29
TO Lucka: No tak alespoň už vím, že v tom nejsem sama díky Luci Je fakt, že mi stačí se trochu projít a záda povolí,ale zase se ozve břicho ale jinak o něm nevím...
Jinak holky, co jdete, nebojte se. držím palečky a určitě vše dopadne na jedničku Berte to tak, že se vyspíte, na bolesti dostanete léky, takže zase budete spát, pak už bude druhý den a dostanete jídlo až pod nos... tohle se vám doma jen tak nestane -) Berte to z té lepší stránky a až přijdete domů, tak vás budou opečovávat jak tu nejkřehčí květinku
anonym
| 12. 3. 2013 11:28
TO pisisvorka: no ja jidlo dostala az za dva dny po operaci.a mela jsem to stejny jak ty kdyz povolili zada izvalo se bricho ale neboj brzo bude lip
anonym
| 13. 3. 2013 15:05
TO Lucka: jo hemeroidy ty dovedou potrápit...taky je mám...už 27 let...někdy jsou v klidu a jindy brrrrrr, ale na operaci pokud to nebude nutné, nepůjdu...já používám mast a čípky Faktu
Majdavy
| 12. 3. 2013 08:18
Anonym=Majda...... nezkontrolovala jsem si přihlášení
anonym
| 12. 3. 2013 09:09
TO Majdavy: Ahoj, pamatuju si,že jsem se dávala do kupy pár týdnů..přesně jak píšeš,nebylo to dlouho ono,brzo jsem se unavila a lehce panikařila,jak to,že nejsem ani po 8 týdnech úplně fit,holky mě tady vždycky uklidnily...únavu a pocit,že to zkrátka není ono jsem opravdu cítila dlouho...chtěla jsem Tě jen uklidnit
Majdavy
| 12. 3. 2013 13:42
TO růžička: Děkuji za slovíčka ..... to víš, taky mám o sobě někdy pochybnosti, jestli už nejsem hypochondr.... že mě tuhle píchne, tady tlačí.....
anonym
| 12. 3. 2013 07:49
Dobré ránko,.... tak dnes kontrola, uuuf začínám mít vítr!!!

Pisisvorko,... pání krásné oprimistické zprávičky z nemocnice,... to se bude moc dobře číst čekatelkám. Já to taky moc ráda četla, jak je někdo po operaci úplně OK a v pohodě. Tak se drž a nepřeháněj to s prací, ju? Ono přeci jen šlo o břišní operaci, tak at se něco nepokazí.
Nefi, tak ty už makáš? A nebo jsi se byla jen v práci podívat?
Mě dr. říkal minimálně 8 týdnů a dle stavu se uvidí dále( vzhledem k té manuálně těžké práci).
V pátek budu 5. týdnů, tak i tak mám ještě čas se dát do kopy.

Cvičení, musím se dr. zeptat jestli už můžu s něčím začít. Co holky myslíte , so takový eliptikal/ orbitrek)..... Nic těžkého na něm nezvedám, neskáču, nesedím si na ráně,... :-\ :-\ :-\ Je to takový běhavý ale plinulý pohyb,... :-\

Natulko,......
anonym
| 12. 3. 2013 08:17
Ahojky, zdravím všechny vespolek!
Pospálenko,jsme na tom stejně, jen mě čeká kontrola až příští týden- tedy 6neděl.Jsem zvědavá,co Ti doktor řekne na to cvičení.I když si myslím, že stejně nezabereš pořádně, protože (teda aspoň já) jsem docela po nákupech (ty nenosím já) a po vaření s úklidem kuchyně unavená.....myslím si, že Tě to hodně brzy utahá a stejně nebude výsledek valný.Ale můžu se samozřejmě mýlit. Myslela jsem si, že se z toho brzy vyškrábu a ono to nějak nejde.Sice mě svádí k výkonům to, že po laparo mám jen puntíky a jinak nikde nic, jen uvnitř.Ale na plný plyn to pořád nejde. Je mi jasné, jak si tohle přečte Lucík, tak se hned přihlásí , že tohle ona už dávno zvládá. Je to fakt blázínek, hlavně, ať to později neodskáče...myslím si, že ty její zážitky ze špitálu byly děsné .....Zase na druhou stranu, se 3dětmi si moc klidu asi chudák užít ani nemůže. Každopádně přeji všem, co jsou PO,ať se pěkně zahojí a co teprv čekají, ať se nebojí....dá se to přežít!
anonym
| 12. 3. 2013 19:26
TO pospalena: Nene, v práci jsem se byla jen podívat. Já se přiznám, že jsem tedy po 6 týdnech a v práci bych to nedala. A pozor, jsem kancelářská! Nedovedu si představit, že tam budu 10,5 hodiny sedět
anonym
| 12. 3. 2013 06:50
Krásné dobré ráno tak dneska domů a už se mnou šijou všichni čerti DD
anonym
| 11. 3. 2013 22:00
Piškvorko ne nadarmo se říká,že ženská vydrží vše,tak si nech dát injekcičku a hezky se vyspi a fakt se šetři
anonym
| 11. 3. 2013 18:06
Chany, koukám, že oproti moje problémy jsou oproti těm tvým uplná nicotnost. ..... Natuli, rodičům držím palce, i na noze :)
Já vás holky obdivuju, když to tu čtu,asi by mi hráblo Chany, já mam za sebou jen prostou hysteru,tak možná proto. Každá jsme jiná a neseme to jinak,ale je fakt, že už teď k večeru to přichází k sobě a asi na sestřčky večer pěkně vyšpulím zadničku a necham si ďobnout Ale holky, každá z nás je ta nejstatečnější a jsme jedinečné! Právě proto,že i přes to, čím jsme si prošly a jaké máme všechny různé trable, stejně se držíme. Jsme prostě ženský bojovnice.
anonym
| 11. 3. 2013 17:08
Natulka tak moc držím palce mamce i tatka at je v pořádku,kolik je rodičům?No u nás také veselo,dnes řeší na onk.co dál s mamkou,jídlo hrůza bolesti hrůza,psychicky je uplně špatná,asi to zhoršilqa i prodělaná viroza,ted jezdím s Nutridrinkama a jídlem,na které má chut sem tam.Horší,je ,že jí budeme muset vézt 120km na CT,snad to zvládne.Do toho syn se zase nějak sesunul,mě čeká kontrola,no snad se to nějak ještě vše vzchopí,zázraky se dějí.
Ale už cítím na sobě,že jak mám hroznou chut na banány a sladké je moje psychika na vandru.Jdu raději malovat a tvořit,,,,,,,,,,,,,,,

piskvorko...........já mám celkovou hyster.za sebou + uzliny a jen obdivuju holky co jsou po laparo tak fit,4den já byla ještě kaput,,,,,,,,no tak se opatruj
anonym
| 11. 3. 2013 15:32
ch: rozdíl to určitě je. Jak v přístupu, tak v poop. léčbě a případných komplikacích. Navíc při laparo to není tak šílenej zásah a tělo se s tím mnohem lépe srovnává. Vem si, že při laparo máš tři malý dirky ( v mém případě dvě po jednom stehu a jednu okolo pupiku po pěti) a při klasické máš řez jak bejk a cca deset stehů.... tak to určitě bolí. Já cítím jen ten kolem pupiku a to ještě když se ohnu. Spíš mě bolí pravej vaječník,ale to asi tím, že furt sedím -) jsem hroznej nezmar a ležet mě fakt nebere v penále se naležím až až Navíc při laparo máš kratší rekonvalescenci a menší riziko vstupu infekce
anonym
| 11. 3. 2013 15:28
Majdamy, díky No doma mi začne kolotoč až příští týden, robátka jsou u babičky. Jenže já nevydržím ležet takže to bude veeeeliký přemáhání ale musím, páč jsem se na "starý" kolena dala na denní studium a nemůžu si dovolit zameškat školu, tak to ted přes prázdniny vyležim a pak budu fungovat A navíc mam pocit, že se tady jen cpu a kynu to mi moc nepomůže Jsem zvědavá, kdy mi dr. povolí cvičit, přijdu si šíleně nafouklá
anonym
| 11. 3. 2013 13:10
pisisvorko tak to je moc dobře,že to máš za sebou a je Ti fajn,ale Majdavy má pravdu odpočívej,on je to asi holky dost velký rozdíl mezi radikální a řezem a vaginální co?
anonym
| 11. 3. 2013 12:39
ahoj holky. Jsem čtvrtý den po hysterektomii ( LAVH - vaginální, laparoskopická) a už bych nejraději mazala dom dneska je fakt, že je to první den, co mi celkem nic není konečně jsem v noci spala a ráno mi vyndali epidurální katetr, kudy jsem dostáala léky proti bolesti Je mi 28 a děti mám,tak jsem ráda, že to mam za sebou tak jsem se taky chtěla trochu podělit, když už tady taham moudra z ostatních příspěvků Hezký den Janina
Majdavy
| 11. 3. 2013 12:52
TO pisisvorka: Tak to velká gratulka! Jen ještě chvíli odpočívej, doma Ti to pak nedá a začneš se starat o dítka, domácnost....Jen si ten klídek ještě užij!
anonym
| 12. 4. 2013 21:41
TO pisisvorka: ......myslím, že jsi tak 5. týden po LAVH.... jen bych se chtela zeptat, jej je ti a jak se citis a co práce....byla jsi tady takova pozitivni a dlouho jsi sem neprisla...
anonym
| 11. 3. 2013 12:16
ahoj holky mam po kotrole a vse v poradku.se smichem se me ptal jestli se da se trema detma odpocivat neda rekla jsem mu ze uz davno funguju a ze se zvedani tezkych veci nevyhnu a rekl me ze to chape ale at jsem na sebe opatrna.jinak stehy me nevypadli ani nevstrebali tak pa
anonym
| 10. 3. 2013 18:27
!!! Nabízím přivýdělek z domu s českou firmou !!! Stačí si přečíst informace a zaregistrovat se na http://www.kupi.cz/?… a můžete začít sbírat body za aktivitu, které potom směníte za nákupní poukazy v hodnotě 200,- 500,- nebo 1.000,-. Za první měsíc jsem si vydělala přes 4.000,-! Registrace je zcela zdarma, jedná se o českou novinku 2013 tak neváhejte! K registraci potřebujete zadat jen platný email (žádné další osobní informace). Mě už poukazy došly, zasílají je každý čtvrtek doporučeně poštou. Více informací na http://www.kupi.cz/?…
anonym
| 10. 3. 2013 18:16
foto Přivýdělek 4.000,- měsíčně s českou firmou!
!!! Nabízím přivýdělek s českou firmou!!! Stačí se zaregistrovat na http://www.kupi.cz/?…
a můžete začít.
Sám jsem si takhle za měsíc přivydělal okolo 4.000,–! Registrace je zcela zdarma, jedná se o českou novinku 2013 tak neváhejte! Více informací zde:http://www.kupi.cz/?…
anonym
| 10. 3. 2013 18:13
!!! Nabízím přivýdělek z domu s českou firmou !!! Stačí si přečíst informace a zaregistrovat se na http://www.kupi.cz/?… a můžete začít sbírat body za aktivitu, které potom směníte za nákupní poukazy v hodnotě 200,- 500,- nebo 1.000,-. Za první měsíc jsem si vydělala přes 4.000,-! Registrace je zcela zdarma, jedná se o českou novinku 2013 tak neváhejte! K registraci potřebujete zadat jen platný email (žádné další osobní informace). Mě už poukazy došly, zasílají je každý čtvrtek doporučeně poštou. Více informací na http://www.kupi.cz/?…

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
13. 8. 2025 18:24
14860
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18