Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 1. 4. 2012 12:23
Holky, jsem 2 měsíce po LAHV, vše dobré, ale v poslední době návaly, začínám být nervózní, mívám tupou bolest hlavy a stavy, kdy se mně nechce vůbec nic dělat. Myslíte, že je to na HTS? A jaké máte zkušenosti s jednotlivými přípravky? Moc všem díky za odpověď.
anonym
| 4. 4. 2012 12:45
TO alyss: ahoj já jsem také po celkové hyster.,řezezem,rakovina dělož.čípku,11měsíců,vzali mi vše uplně i uzliny.Jak píše dva měsíce tělo jelo ze zůstatku hormonů,pak jsem vyzkoušela všechno možné nic,bolest hlavy,motání,nespavost,bylo mi fakt bídně,mám gel Oestrogel,za 3 dny co jsem to začala mazat,jsem byla jako znovu na světě,takže já bohužel patřím k těm co to přírodní cestou nezvládly.Tobě braly i vaječníky,asi ano ,že?
anonym
| 31. 3. 2012 18:54
Ahoj holky,
tak jsem tady po delší době.V únoru jsem musela na čtvrtou operaci,kde mi vzali i ten zbytek vaječníku a čekám co na to hormony.Zatím je to dobré a snad to tak zůstane.V červenci jdu ještě na operaci s tou inkontinencí.Jinak v pondělí nastupuju po dlouhých 15 měsících marodění do práce,tak jsem zvědavá jak to zvládnu.Včera jsem tam byla podívat za holkama a bylo to moc příjemné je všechny zase vidět.Mám sice fyzicky těžkou práci,ale doufám,že mi pomůžou.
Všem přeju hodně štěstí,zdraví-to je nejdůležitější.Martina
anonym
| 1. 4. 2012 18:32
TO Martina: hojky, moc tě obdivuji. Tolik operací, já bych...ani nevím, co bych . Přeji stále vše dobré. pa
anonym
| 1. 4. 2012 19:02
TO rozalin: ahojky,jsi hodná,ale není co obdivovat.Já jsem ráda,že to dobře dopadlo,hodně mi pomáhali manžel s dětma.Je fakt,že jsem pár krát v nemocnici měla depku a pobrečela jsem si,ale jsou horší věci a horší nemoci.Jsem zvědavá jak to v práci zvládnu,protože psychicky na tom ještě nejsem úplně v pohodě začaly se projevovat problémy s přechodem,ale to snad taky ustojím.V červenci pak ta poslední operace a budu jak po generálce .,užij si hezký zbytek nedělě pa.
anonym
| 30. 3. 2012 14:46
Ahoj holky zlaté,

tak jsem byla ve středu opět na kontrole,sono dobré srůsty jsou ,jinak se to celkem líbilo,ale důležité jsou výsledky až za týden v pátek
anonym
| 30. 3. 2012 20:33
TO chany: Tak držím palečky, ať jsou výsledky dobré!
anonym
| 30. 3. 2012 22:29
TO chany: Já taky držím palce, ať jsou dobré výsledky!!! Já jsem byla po tento týden po pěti měsicích od operace na první kontrole, dělali mi jen ultrazvuk a nějaké stěry, jinak nic, prý udělají sono břicha, ale to až v létě a nějaké laboratorní vyšetření - asi krev, ale to prý až taky v létě a nějaké větší vyšetření až po roce od operace, což je na podzim. Taky jsem se nervovala, to bude teď při každé kontrole, no co naděláme, ale hlavně, ať je to dobré!! Zdravím všechny....
anonym
| 31. 3. 2012 18:56
TO chany: Haničko,budu moc držet palečky.
anonym
| 31. 3. 2012 20:56
TO chany: Budu Ti držet palce aby vše bylo tak jak má. Nevíš náhodou něco o té Gablerovy metodě léčby myomu? Dík Lenka .
anonym
| 2. 4. 2012 06:47
TO chany: prosímozvi se mě na tel 722180824 mám výbornou zpravu pro kamaradku co maj děti recklinghausen dostala jsem se k člověku co to dokáže vylečit je to africý šaman a žije tady v čechách
anonym
| 27. 3. 2012 19:51
Zdravím děvčata, zkoušely jste některá totok? http://www.youtube.com/watch?… Zajímavá věcička.
anonym
| 27. 3. 2012 12:49
Ahoj holky. Všechny Vás zase zdravím. U mě není celkem nic nového. Stále pokračujeme v rekonstrukci baráku aby jsme si zažádaly o tu adopci. Včera jsem mluvila s dr. po telefonu a ten mi oznámil že bude nová možnost léčby myomu. Je to nějaká Gablerovy forma. Protože jsem ho nechtěla zdržovat tak jsem se ani nezeptala co to je. Nemáte náhodou někdo informace o tom co je to za metodu a jak probíhá léčba? Děkuji za informace. Lenka
anonym
| 26. 3. 2012 13:52
Dobrý den, mám jít koncem dubna na odebrání dělohy a vaječníků do motolské nemocnice. Můžete mi poradit na co všechno se mám připravit, že mám velký strach nemusím a ni psát. Děkuji Zuzana
anonym
| 26. 3. 2012 21:54
TO Zuzana: Ahoj Zuzko, strach - to byl a velký, to je normální. Hodně informací najdeš v předešlých příspěvcích. Myslím si, že operace a doba po operaci je u každého trošku jiná. Každá to snášíme jinak. Třeba já jsem po operaci celý den zvracela, spolubydlící na pokoji vůbec. Neměla jsem problémy s močením a stolicí a ona zase ano. Den operace byl nejhorší, ale pak už se to postupně zlepšovalo, hlavně nic nedělej, odpočívej, nespěchej do normální fyzické práce, šetři se, všechno má svůj čas. Když se dívám zpět, přineslo mi to i pozitivum, a to že jsem v době neschopnosti přečetla víc knih než za celý loňský rok. Držím palečky, ať vše dobře dopadne.
anonym
| 26. 3. 2012 22:45
TO Zuzana:Zuzko nevím jaký máš nález,ale v Motole jsou v pohodě,
nvím co máš za diagnozu a zda jdeš na laparoskopii,v tom je dost rozdíl.Ale určitě neboj to zvládneš.

Já jdu ve středu na kontrolu na gyn zase po 4měsících a bojím se také...............
anonym
| 6. 4. 2012 20:11
TO chany:
ahoj jezdim s dcerou taky do motola je ji 15 od unora a mam z toho pořadne nervy trápí ji cysty od listopadu furt s tim nic nedělaly až v lednu ji praskla a krvacela do břicha a operovali ji dopul hodiny po přijezdu do nemocnice vše proběhlo bez problemu až za 14dni vyšla histologie špatně vyšel ji borderline tumor ovaria když mi to volali tak jsem myslela že se z toho zblaznim doktoři řikaly že to byl i pro ně šok že to vubec nepředpokládalyposlaly nas do motola měla jit na dalši naročnou operaci ale tam se to z druheho čteni nepotvrdilo vyšel jim naštěstí cystadenom cysticky nador benigní tak to byla šokujicí uleva ale dones nechápem jak se mohly takhle splest v motole bude pro jistou roky sledovana a na dalši poeraci nemusela do motola jedem v květnu ale opět měla problemy tentokrat vlevo zase cysty tentokrat 4 to byl dalši šok zase čekaji do motola nas hned neodeslaly a ted jsme byli na kontrole a tři se ji ztratily a zustala jen jedna mala 12 na 20mm tak dostala nasazenou antikoncepci ta by na to měla snad zabirat a do motola jedem až v květnu ale stale se o ni bojim protože cysty se ji stale objevuji doufam že ta antikoncepce zabere nebo to je strašny napor na nervy
anonym
| 6. 4. 2012 22:37
TO dana:Dančo mojí dceři je 16 a cystu měla velkou na levém vaječníku,to víš,že jsem měla také šok,cytologie atd.dr se divila,že jí to nebolelo,ale cytol.vyšla ok,a nasadila jí antikoncepci po půlročním užívání se cysta hodně zmenšila,stále to hlídá,kdyby se to dále nezmenšovalo,šla by také na operaci.

No a já si dnes volala pro výsledky a bylo mi řečeno,že je to tam nějak nejasné,ale negativní a další kontrola za půl roku,prý jak se to bere jen z pošev.pahýlu,tak se ty stěry takhle někdy zadaří,no tak jsem se pěkně lekla.Danuš neboj to bude dobré uvidíš,držím palečky
anonym
| 7. 4. 2012 20:20
TO chany:
Ahoj moc děkuji za odpověd budu spolehat na antikoncepci ono nic jineho nezbude než čeka t.Nikdy jsem netušila jak cysty dokažou znepřijemnit život u nas nikdy na to nikdo netrpěl.Nemaj to ty chlapy jednoduši než my žensky.tobě taky moc držim palečky at je všechno v pohodě
anonym
| 7. 4. 2012 23:08
TO dana: Dančo netrap se,je to určitý druh cyst,který se bohužel u těhle 16letých objevuje,ale ne vždy kalamita,zbytečně tě vyděsili,bohužel,mě děsili také,naštěstí mi to brácha dr.vysvětlil,uvidíš antikoncepce zabere té mojí to zabralo hodně.držím moc palce
anonym
| 8. 4. 2012 08:14
TO chany: ahoj myslíš že by znamí nechtěli také zkusit toho pána u syna myslím že ani já ani oni nemaj co ztratit lékaři nám nepomůžou ani v cizině asi. mě určitě ne .
anonym
| 25. 3. 2012 10:12
Holky ,podle mě to není neobvyklé.Je to ještě brzo,aby bylo vše bez problému.Já jednou trochu krvácela skoro 3 měsíce po operaci.Pak to přešlo.Až za měsíc jsem šla na první kontrolu abylo vše vpořádku.Musím říct,že až teď po 5.-ti měsících ,se cítím tak,jakože žádná operace nebyla.Jen chci uklidnit,že se po tak krátké době nic neděje,ale když chcete mít jisotu,tak k lékaři samozřejmě zajděte.
anonym
| 23. 3. 2012 17:21
Ahoj holky,tak jsem si myslela, že už je všechno dobré /operaci jsem měla v lednu - vaječníky ponechány, od března zase pracuji/, ale dnes jsem zase začala špinit a trošku mě bolí podbříšek. Vylekalo mě to, pokud to nepřestane, zajdu příští týden k lékaři. Jen se chci zeptat, zda s tímto problémem nemáte zkušenost. Díky předem.
anonym
| 25. 3. 2012 09:01
TO peggy: ahojky k lékaři zajdi mám podobný problém taky jsem byla v lednu na operaci a začala znova špinit .
anonym
| 19. 3. 2012 16:45
Ahoj, vím že to sem zrovna moc nepatří, ale spousta lidí je bez práce nebo hledá nějaký přivýdělek. Já nabízím skvělý přivýdělek, stačí mít doma internet a telefon, vše se ovládá přímo z domova a pracovat můžete kdy máte zrovna čas. pokud by to někoho zajímalo tak se koukněte na http://www.cinnostdoma.cz/zsprace
anonym
| 17. 3. 2012 15:50
Ahoj všem, jsem 8 týdnů po radikální hysterektomii břišní cestou včetně uzlin. Již teď se cítím docela dobře, sice občas ještě cítím po dlouhém sezení mírný tlak v podbřišku a taky na levé mám hodně citlivou kůži na tříslu a stehnu, ale to se určitě spraví.
Mám dotaz na vás, co jste podstoupili radikální hysterektomii břišní cestou, za jak dlouho jste začali se ***em? Na kontrole jsem byla po 5-ti týdnech, vše se prý dobře hojí a na další kontrolu mám přijít až v dubnu a bohužel jsem se zapomněla na tuto věc zeptat. Děkuji za vaše odpovědi.
anonym
| 18. 3. 2012 14:02
TO Lennysska: Tak já začala 7.týden po operaci pohl.styk.Vše bez problému.
anonym
| 13. 3. 2012 14:19
Pepo i já držím Vašemu vztahu palečky a věřte mi,pevně věřím,že čas to u Vás srovná,škoda,že nenapsala Vaše paní,určitě bychom jí zde pomohly ,všechny,které jsme si tu užily dost.A také jsem díky této diskuzi našla bezvadnou kamarádku,no někdy se to tak stane,že lidi svede dohromady nemoc.Držím palce celé rodině
anonym
| 11. 3. 2012 19:14
WAZZUB - - nový vyhledávač, který bude platit uživatelům !!

Je to připravovaný projekt, který se má rozjet 1.7.2012 , přesto pokud se zaregistruješ už teď, můžeš na tom zcela zdarma vydělávat až do 9.4.2012 .

Registrace ti zabere pouze minutu, klikneš jenom na link a až se zobrazí stránka, kde se registruješ, doporučuji si před registrací zřídit email u Google - gmail. Vše tam chodí bez problémů, budete mít přehled a nemusíte se obávat jako někteří jedinci, že Vám bude někdo spamovat váš email.
Registrace zcela zdarma zde:

http://signup.wazzub.info/?lrRef=bad7d

To je všechno. Na tvůj uvedený email, ti potom přijde aktivační email
Ten potvrdíš a už se můžeš pod svým emailem a heslem které sis zadal při registraci, přihlásit do své kanceláře - back office!
Kde máš vlevo nahoře svůj referenční link, pod který se mohou registrovat zájemci, které oslovíš. Dále tam máš svůj dolar faktor, ve kterém vydíš svůj aktualní výdělek a dále vidíš své registrované lidi v první linii a kontakt na ně.

Pokud ti nepřišel aktivační email, máš pod přihlášením do kanceláře - funkce pro znovuzaslání emailu, hesla, nebo spojení online na support wazzubu, kde se řeší technické problémy.

WAZZUB- SEN SE STÁVÁ REALITOU !!
anonym
| 10. 3. 2012 16:54
Ahoj holky, já mám také lehkou necitlivost v obou stehnech, hlavně tedy v té vrchní části, někdy mi přijde, že i na jedné straně venušina pahorku Bylo mi řečeno, že to časem poleví, je pravda, že po operaci to bylo mnohem horší a pooomaaaluuu se to zlepšuje. Nebo je to tím, že už se tak nepozoruji Tak uvidíme. Jinak HS mám od minulého týdne nasazen Estrofem. S doktorem jsme probrali varianty (gel, náplasti, podkožní tělísko) a shodli jsme se, že tablety jsou pro mě nejvhodnější (dlouhodobé užívání). Návaly ustoupily. Co se týká hubnutí/ přibírání, tak spíš přibírám, ale to bude taky tím, že se moc nehýbu, sice jsem po operaci už skoro 3 měsíce, ale nevím, jaký je nejvhodnější pohyb na posílení, když nemůžu nic nosit, tak hlavně chodím. Měla jsem i ozařování, tak jsem byla unavená a průjmy k tomu, takže tak napůl hubnu a přibírám Posílám všem jarní energii a pusu. M.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43