Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 28. 2. 2012 17:31
0
0
Reagovat!
kramářka
| 28. 2. 2012 19:43
0
0
Reagovat!
anonym
| 28. 2. 2012 19:54
0
0
Reagovat!
kramářka
| 28. 2. 2012 20:04
0
0
Reagovat!
anonym
| 28. 2. 2012 11:11
anonym
| 26. 2. 2012 19:52
anonym
| 25. 2. 2012 16:12
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Musím vydržen tento týden a příští a pak jede manžel s malinkým na týden na hory, až se vrátí budu po operaci 3 týdny, tak snad už bude veseleji.
naštěstí neprudí,že chce nějak ven dřív než přijde kluk ze školy.Ne že bych kousek nedošla,ale spíš mám strach aby nezahlídl nějakýho úhlavního nepřítele a nebylo zle..abych si něco někde neutrhla.Třeba ostudu 

To bych asi taky nezvládala. pa a doufej tak jak já, že to jednou pomine, ale ne v 80-ti. To si fandím s tím věkem, co? pa sranda musí být. Dnes jsem měla kontrolu v Jičíně O.K. Ve čtvrtek minulý týden CT, dali mi čistou vodu-průjem nebyl. 

.Myslím si,že ne každá to štěstí má a i když se snažíš sebevíc,někdy to bez těch hormonů prostě nejde,jak třeba píše chany.Já zatím nevím do které té skupiny budu patřit,ale pokud to nepůjde jinak,nechám si něco napsat,abych mohla normálně fungovat,doma,v práci...Kdyby šlo jen o ty návaly,jako u tebe,s tím se dá žít,i když je to nepříjemné,ale bohužel,jak jsem se dočetla,jsou i horší stavy.Opět si myslím,že je to individuální,tak jako i pooperační stavy,*** atd.Před operací jsem o tomto zákroku chtěla co nejvíce vědět,hlavně diskuze,jak se každá po operaci cítila,ale mohu ti říct,že někdy jsem si říkala,že možná lépe nečíst,některé komentáře mě docela vyplašily
Dost je to i o psychice,když mi začaly ty hrozné bolesti od toho močáku,dosti mě to psychicky vzalo
nechtěla jsem už, aby mě něco bolelo,prostě jsem se chovala,jak malé dítě