Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 5. 11. 2011 15:22
0
0
Reagovat!
juannita
| 1. 11. 2011 16:44
anonym
| 31. 10. 2011 06:52
Simona21
| 25. 10. 2011 08:35
anonym
| 20. 10. 2011 15:50
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Dnes jsem 20. den po abdominální hysterektomii, brali mi pouze dělohu. BOhužel se vyskytla komplikace a 2. den jsem dostala plicní embolii se zástavou srdce a bezvědomím, díky pohotovosti sestřiček jsem se z druhého břehu vrátila. Pustili mě po 11 dnech s podmínkou, že jsem si do břicha píchala Fraxiparin a beru 1,5 Warfarinu - na ředění krve. Chci se zeptat, jestli je běžná bolest v podbřišku, dost silná a nepříjemná téměř neustále, podobná jak podrážděný slepák, ale po levé straně.... Asi ano, jak to tu pročítám, nevím, jestli mám raději jít na gyndu, běhám kvůli té krvi i tak po doktorech... Je mi 43 let. Jana Petra
- Byla jsem v nemocnici u nás v Č. Budějovicích. Na gyndu si zajdu, jistota je jistota, ani neplaším, jen chci mít klid, po tom všem. 
příspěveko o 2 týdnech volna po operaci. Každá jsme jiná, každá jsme měla trošku jiné problémy před operací a také pooperační průběh. Ale spousta věcí je tam podobných. Já měla to štěstí, že jsem šla na operaci "pouze" z důvodů nesnesitelně silné menstruace a myomu. Takže jsem se na operaci, kterou jsem samozřejmě pár měsíců zvažovala, vyloženě těšila.
fakt, u PC vydržím tak 15 minut, všechno mně tam dole v podbřišku tlačí. Při minulé kontrole mi lékař řekl, že i když jsem přišla "jen" o dělohu, je to veliký zákrok a tomu odpovídá doby, kdy se dává organismus dohromady a spousta žen to podceňuje, zvláště po LAHV, protože nemáš žádnou jizvu na břichu, která se hojí dlouho. Takže já teď doma už uklízím, vařím, mám vycházky, takže sháním vánoční dárečky :-\ , ale do práce se ještě aspoň 14 dnů nechystám. Holky, užijte si klidu a rekonvalescence, důchodu daleko
,do té doby jsem žádné problémy neměla.A opravdu mi stačí kýbl s mokrým prádlem,jak to nevezmu nadvakrát,tak jsem na dva dny vyřízená.Tak na sebe buď opatrná a šetři se.Lída

Mějte se a držte se.