Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 18. 10. 2011 19:39
0
0
Reagovat!
Susan591
| 17. 10. 2011 18:05
anonym
| 17. 10. 2011 18:16
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Mám koleg., které si vaječ. nechaly a jsou bez problému. Já hormonal léčbu nechci a ani nemůžu, a jsem několik krát za den , jak bych vylezla z bazénu
. No sama uvidíš. Není dobré zbytečně si dávat něco pryč, nejsme stroje. Vše , co je v nás tam patří a splňuje nějakou funkci, tak bacha na prevent. odstran. čehokoliv paaaaaaa 

. No, uvidím, co budu říkat za pár týdnů. až si mozek uvědomí, že hormony nejsou a už nebudou.
, nic jsem nikdy neudělala dobře... Jistě máte vycházky, zajděte s kámoškama na kafčo, kupte si něco pěknýho,koukněte na nějaký hezký film ( já mám dneska v plánu *** ve městě) a pokuste se nad to povznést. 
Měj se , a zas někdy. Prozatím dobré, až na ten zanět moč., snažím se na to jít přírodně, uvidíme, antibiotika nechci. Máte někdo zkušenosti s léčbou zánětu moč.měch.? Není to bolestivé, jen specific.ostrý zápach. Piju lichořeřišnici, a bylinki atd.
, je fakt těžké radit ber to , a to neber, já se aspoň vyspím, motání a bolesti hlavy nemám. Tak si musime radit, jak to jde. Mně jeden preparát popsali doktoři-každý jinak. Tak pak si musíš vybrat sama. Ale dost už. Ptáš se jestli mi vzali vše-dělohu, vaječníky, 10 lymf.uz. pa A ty chodíš do práce?