Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 15. 10. 2011 22:06
0
0
Reagovat!
Susan591
| 13. 10. 2011 11:47
anonym
| 11. 10. 2011 11:24
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Krom návalů nemám prozatím problémy, až na zánět moč.měch., který mi začal jak jsem byla v lázních. Brala jsem antibiotika, i když jsem odpůrcem tohoto postupu. Zánět ustal-myslím si, že antibiotika ho pouze tzv. uspala. Po dovči znovu nastal. Už antib. nebudu brát, byla jsem u léčitele, kterého navštěvuji od operace a ten mi předepsal....paaaaaaaaa
mějte se všechny fajn, vy nové nepřetěžujte organizmus, nestojí to za to. 

hojky, channy kontroly O.K. i když já s postupem času říkám, že základ je tvůj organizmus, jak je na tom. Kontrola ti pouze odhalí něco...a to něco se asi jinak neléčí jen chemou , nebo ozářkama. O novější metodě nevím. Tak mě to dost mrzí, že známá, která chodila na kontroly pravidelně, po zjištění po 10-ti letech - chemy a dnes už není.... Záleží holka asi jen na nás samotných, a hlavně na psychice a stresech. Stresy to je to nejhorší asi, co to může znova rozjet. Prozatím jsem tzv. dobrá, chodím do práce a snažím se obohacovat život jen kladnýma věcma, ale vždy to nejde. Napiš , jak ty...
. Přeju rychlou rekonvalescenci všem o operaci
a těm co to mají před sebou držím palečky. 
to jsem ráda, že ti to Afire tak dobrze dopadlo, dlouho jsem nebyla v této disk. V té staré formě disk. jsem byla přihlášena, a jak to změnili, tak mi to nějak nejde. Tak se všechny mějte-přijela jsem z dovolené. Prozatím mám kontroly co 3 měsíce i když už to je rok a půl po operaci pa Rozalin
žádné potíže nemám a doufám, že to tak zůstane. Tato diskuse mi pomohla před nástupem do nemocnice.Operaci jsem prodělala v Ostravě ve vítkovické nemocnici u pana primáře Mantiče. Musím říct ,že se starali vzorně, děkuji jim tímto.
Všem držím palce, nebojte se.