Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Jessi
sayma
| 12. 4. 2011 10:36
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
přišel za mnou můj gynekolog,který mě i operoval a řekl ať klidně cvičím.Byla jsem trochu mimo.Nějak jsem byla ráda,že jsem rozdýchala narkozu po,které je mi tři dny blbě a nechce se mi ani komunikovat.A na víc mi to cvičení vůbec nešlo.Snažím se denně cvičit,ale nevím jestli to k čemu bude.Kegelovo cvičení neznám,ale kouknu na něj.Díky
Prosila jsem doktora,aby mi udělali plastiku při jednom,ale řekl,že se od toho upouští a dělá se to podle potřeby a on to najednou nedělá,že to není pro ženu dobré.Tak nevím.Možná co dr.to názor.
....chtěla jsem ti hlavně napsat, že jsem dnes koukala na netu na Kegelovo cvičení na posilování pánevního dna a prý to pomáhá, já jen netuším, kdy s tím můžeme po zákroku začít. Mirka
mám zakazané jakoukoli práci a věci těžší 1kg nemám zvedat.Na kontrolu jdu 18.4.tak snad se dozvím více.Hned po operaci mi doktor na lepší vnitřní hojení doporučil čípky Cicatridina.Problémy nemám žádné bojím se,aby jěště nějaké nebyly.Navíc mi hrozí plastika.
a tohle všechno k tomu patři ..... už bych si přála, aby vše bylo v pohodě, jak tady píší ostatní ženy- píší, že už ani neví, že na nějaké operaci byly....přeji všem zdárné hojení
. Prosím o informaci, jak dlouho je potom člověk doma??? děkuji